January 8 2013

Jag är inte helt säker på hur det gick till, men jag vaknade halv ett, rullade runt i sängen och tänkte bara att jag skulle ligga och blunda några minuter. Nästa gång jag tittade på klockan var den över två. Hm. Som sagt. Jag vet inte riktigt hur det där gick till. Flög upp gjorde jag i alla fall, slängde i mig frukost och körde ner till stranden med kameran. Det var alltför länge sedan jag var där nere och fotade så jag kände att det var dags nu. 

Jag kom hem för knappt en kvart sedan och hade tänkt sitta framför tumblr en liten stund innan jag går och duschar. Ikväll hade jag tänkt redigera bilder, titta på film och bara ha det bra. Sedan får jag nog försöka gå och lägga mig i tid dessutom, tydligen så ska det komma några människor och kolla huset mellan tio och tolv imorgon. Förstår de inte att folk ligger och sover den tiden på dygnet? Nejnej, jag vet, de flesta jobbar/går i skolan/är uppe klockan tio, men jag är inte som de flesta. Och i ärlighetens namn, har solen ens gått upp klockan tio?

Kommentarer
Postat av: quelquepartaparis.blogg.se

Vadå kolla på huset? ska ni flytta bre?

Svar: Eh ja har jag inte sagt det? Bestämde oss för att flytta till Paaaaaris! Någon sa till mig att det var en fin stad? Haha nej men allvarligt, det var bara någon vanlig inspektion från antisimex eller vad de heter HAHAHA
Milla

2013-01-08 @ 21:57:53
URL: http://quelquepartaparis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0