January 3 2013

Vaknade av att det blåste riktigt ordentligt imorse, huset skakade, trappan knackade, träden knäckte. Oväder och mörka moln som rullar in. Kikade runt lite på nätet och såg att det skulle blåsa upp till tjugoen meter idag. Tja, det förklarar ju en hel del. Oväntat varmt är det dock, nästan tio plusgrader. Inte för att jag klagar, inte alls. Däremot ser det ut som höst, löven svävar omkring utanför fönstret och det ser allmänt ruggigt ut. 

Vad gör man då egentligen, när allting ser trist och tråkigt ut? Jag satt mig och tittade på fotbolls EM krönikan på svtplay (hann aldrig se den igår eftersom jag valde att helt fokusera på Chelseamatchen). Sådana underbara minnen som fanns där och så vacker fotboll. Slutscenerna när Casillas lyfter upp pokalen och hela Spanien jublar... nej det är något jag aldrig kommer glömma. Vilket fantastiskt år det var egentligen, 2012. Det märks så tydligt närman sitter och tittar tillbaka på sådana här saker, fotboll (ikväll är det OS krönikan som jag har längtat efter sedan... ja sedan OS tog slut!), OS, studenten, alla bilder jag tagit, saker jag gjort... nej 2012 var ju egentligen ett rätt bra år.

Nu ska jag sluta snacka om det. Har saker att göra idag med, redigera bilder, har fortfarande inte ens gått igenom nyårsbilderna, OS krönikan klockan åtta och så ska jag läsa också, titta på Kyle XY. Jag kommer fortsätta snacka om detta, men jag fattar inte hur folk inte kan tycka den serien är bra? Den är ju helt jävla underbar! Så ja, så ska jag spendera resten av denna dagen. Om jag hinner ska jag blogga lite här också och tills dess; ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0