January 26 2013

Så jävla kallt idag, alltså ni anar inte. Fy. Låg kvar i sängen i typ trettiofem minuter efter jag vaknade, bara för att jag inte vill stiga upp i kylan. Värsta gråmulna, iskalla, blåsiga vädret ute också, varför kan det aldrig vara fint och soligt när det är helg? Men jag borde väl inte klaga antar jag, solen skiner åtminstone lite mer nu än vad den brukar göra under vintermånaderna...

Jaha, hur är det med er då? Förutom om att är svinkallt och jag är så jäkla trött så är det helt okej med mig! Hade egentligen bestämt mig för att titta på film och redigera bilder igår, men sen, efter en lång, knasig historia som jag inte tänker dra här för då tror ni att jag är helt efterbliven, såg jag att Danmark spelade semifinal i handbolls VM, så jag valde att titta på det istället. Satt invirad i en filt i soffan med hjärtat bultande så hårt i bröstet att jag trodde det skulle flyga ut haha. Alltså grejen är ju att om ett lag gör mål i fotboll, då är det knepigare för det andra laget att komma tillbaka. Men gör ett lag mål i handboll, ja så brukar ju det andra laget svara efter tjugo sekunder eller något, så det är alltid oerhört knepigt att luska ut vem som kommer vinna. I detta fallet gjorde Danmark det, med säkra 24-30 vilket kändes galet skönt. Upprättelse efter OS!

Nu ska jag fortsätta äta min frukost. Funny fact; jag har världens problem med min käke, varje gång jag äter knäcker den hela tiden (vilket tydligen är rätt irriterande har jag hört?) men den senaste tiden brukar den fastna också. När jag äter. Så ja. Det är ju jättekul att ta världens macktugga och ba... vänta nu käken har fastnat. Eller som i detta tillfället, jag är sjukt hungrig och jag är mitt i frukosten men käken fastnar och jag kan knappt tugga? I-landsproblem, men fan så jobbigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0