January 24 2013

Känns som om jag har sprungit omkring ända sedan jag steg upp vid halv ett. Åt frukost, visserligen i godan ro, men halv tre kom mamma och hämtade mig, vi körde in till Maxi för att handla och sedan gick vi in till stan för att jag skulle till min optiker. Efter en liten stund där gick vi tillbaka, hämtade bilen och körde hem, allt det tog ungefär en och en halv timme. Direkt när vi kom hem packade jag upp alla grejerna, skalade potatis och fixade maten och nu väntar jag på att vi ska äta!

Fint väder har det varit idag också, soligt, klarblå himmel, inte särskilt varmt dock, men ändå härligt väder. Och det är ljust nästan en timme längre nu jämfört med en månad sedan, så det känns faktiskt som det börjar bli vår, trots att det ligger fem-sex centimeter snö på marken och är åtta minusgrader!

Precis som jag misstänkte igår blev det aldrig av att jag la upp några bilder tack vare fotbollsmatcherna. Var helt färdig när slutsignalen gick vid halv tolvtiden . Chelsea drog 0-0 vilket gjorde att de gled ut ur cupen och sedan var där en hel händelse med en bollkalle och ja, galet var rätt ord, men inte bra galet, bara dåligt! Real drog också, 1-1 dock vilket säkrade deras plats i nästa omgång av CdR. Den matchen var också galen, tio gula kort och Reals tidigare nyårslöfte om att få ett rött kort i varje match kom tillbaka igen när både Coentrao och Dí Maria blev utvisade. För att spela med 11 man är så förra året, nio är det nya elva.

Nej, nu är maten färdig så det är dags för mig att posta och logga ut här ifrån. Ska bara titta på film ikväll, redigera och läsa, så det kommer upp lite bilder här senare, så håll utkik efter det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0