January 17 2013

Brr, inte varmt idag heller. Hade inte haft någonting emot att krypa tillbaka ner i min säng, det vill jag lova. Men jag ska ut och fota, helst med bilen också, för jag har insett att det är lite kallt att gå ett par kilometer med kameran. Vill inte vara ute för mycket, även om det bara är runt en fem-sex minusgrader idag. Var runt tio igår och jag vill lova att jag hackade tänder när vi gick omkring i stan.

Resten av min dag kommer se ut som följande; fota, redigera bilder, äta, titta på film, läsa. Jag har faktiskt börjar läsa om Divergent nu och det är den första boken jag läser på ungefär en månad. Känns riktigt bra att vakna på morgonen och tänka "ska bara läsa lite innan jag stiger upp". Så ja, jag ska sätta mig och läsa lite i den senare också, men först som sagt, fota.

Vad gjorde jag igår då? Inte särskilt mycket sen när jag kom hem. Jag bloggade ju så sent att ni redan vet om det mesta, men jag tittade på Chelseamatchen vid kvart i nio, som visserligen inte alls slutade så som jag ville, men det går inte att hänga läpp för det längre. När den var slut kurade jag ihop mig där uppe, åt lite och tittade på Ugly Betty. Ja jag har inget annat att titta på så jag ser om den serien nu. Den är ju så bra att egentligen gör det ingenting heller... här är en annan som också tycker att det är en bra serie;Han var väldigt intresserad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0