January 10 2013

Vet inte vad som hände, sa till mamma igår att det såg ut som det var april (visserligen gråmulet men åkrarna är gröna?) och idag när jag klev upp... snö. Inte mycket dock, inte mycket alls egentligen, men tillräckligt för att jag skulle få lite ont i hjärtat.

Jag åkte i alla fall in till affären med mamma för att hjälpa henne att handla, bära kassarna och så vidare. Snöade lite smått både fram och tillbaka, tycker det kan sluta nu och bli vår istället. Ärligt talat, förra sommaren var det fint sommarväder i typ två veckor. Det har redan varit tre veckors iskyla och snö under denna vintern... det... det är inte rättvist! Okej nu gled jag in på sidospåret vädret igen. Men jag har inte gjort mycket mer än så idag faktiskt. Jo jag diskade innan och ikväll hade jag tänkt se film!


Igår... ja igår var det fotboll. Först spelade Chelsea och förlorade och mitt i den matchen började Real spela. Det var kaosartat där ett tag när jag hade båda ögonen på vars en dator ungefär. En aning förvirrande, men det gick bra ändå. Real vann också, med 4-0 och ett hattrick från Ronaldo, det var fint! Efter det tittade jag på Kyle XY och ae... igen. Hur bra är inte den serien?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0