February 16 2013

När man kikar ut och det är kallt, gråmulet och snöigt är det nästan svårt att tänka sig att mer än halva februari nu har passerat förbi. Tänk att det är mindre än hälften av vintern kvar nu. Får erkänna att jag är väldigt tacksam över det, trots att jag ändå inte har lidit lika mycket av denna vintern som jag brukar göra, antagligen för att jag inte tvingats ut i snön lika mycket som när jag gick i skolan!

I vilket fall som helst, det är ännu en grådassig lördag där snön sakta börjar smälta bort (igen). Jag vaknade vid ett, läste en liten stund, åt frukost och pratade med Micke en stund i telefon. För tillfället vet jag inte riktigt vad jag ska göra, trodde jag och mamma skulle ut på en promenad, men hon försvann under mystiska omständligheter precis innan Micke ringde och nu börjar det nästan bli lite sent (glömmer att solen inte går ner förens efter fem nu för tiden!). Eftersom min förkylning nästan är helt borta känner jag för att hitta på något, helst fotografera, men jag har ingen aning om vad... jobbigt det där! I vilket fall som helst ska jag spendera kvällen med ett word-dokument, för den som undrar.

Vad gjorde jag igår då? Ungefär lika mycket som jag gjorde dagen före. Nej, nu ska jag inte vara sådan. Jag tog faktiskt en liten stund åt att ändra min bloggdesign på min andra blogg, för jag kände att det var fan dags nu. Den är visserligen rosa men jag gillar den ändå (och så orkade jag inte byta färg). Blir mycket piggare på att blogga när jag har en ny, fin design! Och igår, liksom senare idag, satt jag även och skrev lite. Ska försöka lägga upp lite bilder här senare också, om jag kommer ihåg det, vill säga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0