February 14 2013

Ännu en gråmulen, snöig dag gror över Sverige höll jag på att säga, sedan insåg jag att det har varit ljust rätt länge nu... i vilket fall som helst, det är gråmulet och alldeles lysande vitt på marken efter all snö som föll för ett par dagar sedan. Faktiskt rätt mysigt väder, om jag ska vara helt ärlig! Hoppas att det är likadant väder imorgon, för jag vet i katten om jag orkar gå ut idag, trots att jag mår bra mycket bättre nu än vad jag gjorde i början av veckan, framsteg framsteg!

Så, igår var det ju stormatch och trots alla Reals envisa försök att göra fler mål så slutade det ändå 1-1, vilket var... nja det var fan inte riktigt rättvist alltså. Så nära, sååå nära, men ändå så långt borta. Nåja, det finns fortfarande 90 minuter kvar att spela om precis allting i mars sen. En sak i taget!

Och idag, dagen som de flesta spenderar med sina nära och kära, ska jag spendera med mina älsklingar. Ja, Chelsea då alltså. De spelar Europa League i Prag ikväll och vad skulle göra Alla hjärtans dag bättre än en vinst? I vilket fall som helst, nu lämnar jag fotbollen för denna gången och önskar er alla en riktigt fin och underbar dag med dem ni älskar. Happy Valentines Day! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0