February 10 2013

Alltså det är så man blir trött på livet ibland. Vaknade upp med halsont idag. Jaha. Vilken rolig vecka jag kommer ha framför mig då. Och när jag kom ner till frukosten satt mamma och pappa och snackade om någon som hade haft 40 graders feber i en vecka och om alla andra sjukdomar som snurrar runt i landet just nu. Roligt, roligt att höra. Nu kan jag ju bara tänka på precis vad min halsont/febermoja kommer bli avstampet till. Men jag svor till mig själv att jag inte skulle acceptera att ligga sjuk i hög feber i en vecka, så det kommer inte hända, för det har jag strängt bestämt mig själv till!

Jaha, vad gjorde jag igår då? Jag hjälpte mamma göra mat, läste och tittade på fotboll, precis som jag sa. Har funderat på det där, när Real och Chelsea spelar samma dag. Det brukar sluta precis likadant, förlorar det ena laget förlorar det andra eller så drar båda två. Så tror ni inte att Chelsea vann med 4-1 och jodå, nog vann Real med 4-1 de också. Jaja, det slutade bra i alla fall!

Idag ska jag mest vila mig hade jag tänkt. Ligga i sängen och läsa, titta på Ugly Betty och så vidare och så vidare. Redigera bilderna jag tog igår ska jag också göra, om jag har ork till det. Nu ska jag tumbla i alla fall, vi får se om vi hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0