April 8 2013

Känner att det finns väldigt många matbloggar där ute i cyberspacerymden vi snurrar runt i mest hela dagarna. Själv tror jag att jag skulle bli en ypperlig väderbloggare (om det nu finns några sådana förstås). Klart väder och tre plusgrader. Svag till måttlig vind. Regn fram mot kvällen. Typ. Fast så är det ju inte idag. Snarare; halvklart med svag vind och TOLV PLUSGRADER! Höll på att svimma när jag tittade på termometern. Och detta är i skuggan, måste tilläggas, viktigtviktigt. Gick ut i mina pyjamasshorts och en t-shirt och jag fröst bara lite! Det finns hopp om mänskligheten höll jag på att säga, men nej, det finns hopp om vädret! Känner för att åka ner till stranden idag och bara mysa, även om det säkert fortfarande finns en massa snö och is kvar vid vattnet så lockar det ändå!

I övrigt då... inatt drömde jag att Real tog sig vidare till Champions finalen. Ni kan ju ana min besvikelse när jag vaknade och insåg att så stod det inte alls till. Först måste vi ta oss genom kvarten imorgon och sedan, om vi då går vidare, spela semifinal och vinna för att slutligen stå i final. Den där goa känslan jag hade i kroppen efter den drömmen försvann rätt kvickt när dessa tankar dunsade ner i min skalle. Nåja, positivt tänkande, det sa alltid Emine!

Nej, nu ska jag ge mig ut och njuta av vädret och jag hoppas att ni också gör det! Ja, ni som har möjlighet till det då... tills vi hörs igen; ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0