April 7 2013

Efter flera dagar med solsken känns det bakvänt med moln. Det är en aning obehagligt hur snabbt man vänjer sig vid solen och plusgraderna och hur lång tid det tar att vänja sig vid moln, kyla och snö. Å andra sidan är det rätt intressant också, att efter sommaren, när de första kalla höstdagarna kommer, blir man snabbt frusen trots att det kan vara fem plusgrader. Men efter en vinter på minus tjugo grader känns nollgradigt som rena sommarvärmen. Det är lustigt det där, vad man kan vänja sig vid. "A person can get used to anything, if given enough time", sa Nicholas Sparks en gång, och det är ju faktiskt väldigt sant!

Idag, liksom de flesta dagar, har det varit full rulle i min skalle hela natten. Man skulle kunna tro att någon som jag, som spenderar så många timmar i sängen varje dag, skulle vara ordentligt utvilad när jag steg upp om morgnarna. Det är helt fel. Snarare tvärtom faktiskt. I natt till exempel, hände detta; jag slutade skolan inför sommaren och funderade på vilka kurser jag skulle läsa följande år, jag letade efter en fotoskola jag ville börja på och fick en bok av någon som jag skulle läsa (alltså tre helt olika drömmar). Jag flög. Och så var jag och hälsade på Malin, för hon låg döende på sjukhuset. Det hände mer, men det har jag glömt nu, kanske är lika bra det...

Nu har jag inte tid att sitta här längre, det är snart kick-off i Chelsea - Sunderland och jag måste packa undan från frukosten först. (Real vann 5-1 igår, för den som undrar. Fin lördag hihi!). Vi hörs senare idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0