April 5 2013

Godmorgon är kanske en aning överdrivet att säga nu... så hej på er! Jag råkade ligga kvar i sängen och dra mig lite för länge + dra ut på frukosten en aning, så jag hann aldrig blogga för tja, jag fastnade framför tumblr och innan jag visste ordet av det skulle jag hänga upp tvätten, ge katten hans medicin osvosv. Men nu är jag här och jag hade tänkt rota runt bland mina bildmappar för att se om jag kan tidsinställa några inlägg till er. I övrigt då? Det är en av de första dagarna på länge som solen inte skiner från en klarblå himmel, men vädret ger mig ändå vårkänslor. Gick ut för att hämta B tidigare, i bara linne, shorts och min kappa. Det var kanske inte galet varmt, men jag frös definitivt inte! Det går framåt!

Efter att jag spenderade nästan hela dagen igår med att sträckläsa The Maze Runner (vad jag tyckte om den står här) så vandrade jag omkring med märkliga bilder i skallen efteråt. Vid nio var det dock fotboll vilket fick mig på andra tankar, åtminstone för en liten stund. Seger med 3-1 och kort efter det bloggade jag bara innan jag gick och la mig, började läsa en ny bok och sen somnade jag och resten är historia. 

Egentligen skulle jag till J ikväll, men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig så vi fick tänka om och nu har jag en tom fredagskväll framför mig som jag hade tänkt fylla med skrivande. På tiden att jag får färdigt vad jag håller på med just nu! Och som jag sa, några inlägg kommer upp senare ikväll, jag ska sätta mig och göra i ordning dem nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0