April 26 2013

Det är märkligt hur lite några dagar solsken kan göra så stor skillnad på världen. Plötsligt är gräset... grönt. Och inne i stan börjar löven slå ut på buskarna och allt som allt så ser det faktiskt ut som det, trots allt, blir vår ändå i år. Tvivlade ni någon gång? I sure did. Själv är jag fortfarande inte helt säker på den saken faktiskt och varje gång jag ser blommor i trädgården eller knoppar på träden blir jag orolig att de ska frysa ihjäl när snön och frosten kommer igen. Jag antar att fyra månaders isande vinter ger en sådana där osäkra känslor.

Igår kväll somnade jag till ljudet av regndroppar som smattrar mot rutan (också fortfarande relativt ovant...) och imorse vaknade jag upp till fågelkvitter. Eller, imorse och imorse... tjugo över ett. Drog mig alldeles för länge och kom inte upp förens klockan var halv tre. Hoppsan. Inte bra, med tanke på att jag skulle ägna större delen av denna dagen åt att läsa ut min bok så jag kan lägga bort den någon gång och börja på en ny. Får ta tag i det sen, efter maten och den där promenaden jag funderar på att ta.

I övrigt då... igår var det ju torsdag i Champions veckan vilket betyder Europa League. Chelsea mötte Basel på bortaplan och lämnade tillslut den där vackra stadion med en 1-2 vinst efter ett väldigt sent frisparksmål av Sideshow Bob himself. Fyra gånger tror jag båda lagen träffade stolparna den där kvällen, när jag tittade på sammanfattningen av den andra semin, som spelades samtidigt, visade det sig att de också träffat stolparna ett par gånger. Alla studsade utåt på diverse sätt. Till och med deras straffspark. Riktigt så jävligt var det inte för Chelsea (men vi hade ändå en insida stolpe ut). Stolpträffarnas afton. Det var en fin match ändå och vinsten smakade bra. Ingen fotboll ikväll, vilket känns konstigt efter tre dagar i sträck, men imorgon är det derby i Madrid följt av en ever so important match i ligan för Chelsea på söndag. Sedan börjar vi om igen på måndag! Tror jag ska se en film senare ikväll, men det dyker upp några tidsinställda inlägg till er senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0