April 18 2013

Torsdag igen. Tiden flyger verkligen iväg. Ibland har jag svårt att tro att det är april. Var det inte iskall vinter nyss? Men å andra sidan minns jag när jag och Ris satt inne på sjuksköterskans rum en dag i januari och snackade om hur lång tid det var till sommaren. Det var vårt första år på gymnasiet, alltså tre år sedan nu. Helt galet.

Jaha, hur är det med er idag då? Vädret är fint, men det blåser rätt ordentligt ser jag utanför fönstret. Igår, när jag var nere vid havet och promenade, var det så varmt att jag var tvungen att ta av mig min skinnjacka och trots att jag gick omkring i linne och en uppknäppt kofta var jag varm. Kan ni fatta hur underbart det var? Idag får jag nog dock hålla mig inne, inte bara på grund av blåsten, utan också för att jag ska till frisören om en liten stund. Vilket är mer än välbehövligt, det kan jag lova er!

Annars då... ja vad gjorde jag igår egentligen? En hel del faktiskt. Jag hade fullt upp hela natten (först blev jag jagad av dom andra genom Maxi och sedan skulle jag ta studenten igen). När jag väl kom upp ur sängen tog jag den där havspromenaden, läste i boken jag håller på med för tillfället, jag hann skriva en hel del, redigera ett gäng bilder och sen var det match mellan Chelsea och Fullham. (H - det finns tydligen en spelare i Fullham som heter Frimgpong. Jag dog av skratt). En must win match och med tre mål fick vi med oss tre välbehövliga poäng hem till the Bridge. Sideshow bob sköt in det sjukaste målet jag sett på länge; jag kunde nästan höra hur målställningen skallrade till när bollen landade i nätet. En riktig monster strike. Amazing, helt otroligt!

Nu ska jag gå och byta kläder, men innan jag försvinner så vill jag a) meddela att i natt drömde jag att en vikingabåt kom seglandes förbi huset och b) jag bjuder på en gif på det galna målet som fick mig att flyga upp ur sängen och om och om igen säga "Herregud. Herregud. Herregud."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0