April 17 2013

Yet another sunny day och jag hade bara tänkt kika in här för att säga hej och godmorgon, hur har ni det idag? J har det lagom bra, så jag skickar en kram till henne med förhoppning om att morgondagen blir bättre! Ni andra hoppas jag har möjlighet att försvinna ut i det härliga vädret och njuta av det. Själv ska jag gå en runda vid havet om en stund, men först sätta mig där ute och läsa lite!

Kommentarer
Postat av: Juuuss

Kan du inte komma hit och tentafesta med mig? Så kan jag få en riktig kram :( Festen kommer innehålla påskmust och alla Harry Potter filmerna. Jag är hemma imorgon... Kom till miiiiiigg!

Svar: Det kunde du ha sagt tidigare! Eller så kunde jag ha läst detta tidigare... men seriöst, näääär ska vi träffas??!?!??!?!?!
Milla

2013-04-17 @ 17:52:45
URL: http://juuuss.blogg.se/
Postat av: Juuuss

Egentligen är jag inte ledig idag. Jag bara låtsas vara det. Min motivation den är liksom ganska så bortblåst. Gone with the wind typ. TISDAG HAR JAG JU SAGT!!!! IT'S MY BIRTHDAYYY! Men om du kan komma på en bra ursäkt så jag slipper seminariet imorgon så blir jag superduperjätteglad. För jag vill verkligen inte. Ska prata i 25 minuter och jag har knappt förberett något. SAVE ME! Och om du vill kan du följa med mig på fest hos Emmy på lördag för jag är inte alls sugen på att gå. HEJ JAG SKA SLUTA BABBLA NU!

2013-04-18 @ 16:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0