April 16 2013

Jag skulle ha bloggat för flera timmar sedan, men av misstag råkade jag fastnade bland mina gamla inlägg från hösten 2011 (Tiny Leg, Bear Cheek & Joffe!). Sen ville mamma ha lite hjälp och efter det duschade jag and the rest is history.

Ni ska veta att det är helt awesome väder idag, tyvärr luktar det mindre trevligt och därför är jag nu inlåst i huset. Igår var det ju också sjukt väder, solsken och riktigt varmt, sjutton grader runt halv sju. Jag har insett nu, de senaste dagarna, att jag vill ta vara på värmen och solskenet så mycket det bara går, först förstod jag inte varför, sedan insåg jag att jag var genuint rädd att allting skulle försvinna om en dag eller två och ersättas av iskyla och snö. Har denna långa vinter skadat mig så djupt att jag inte kan förstå att det faktiskt är på väg mot varmare tider nu och att det, i praktiken, bara kommer bli mer och mer behagligt att vara ute? Det verkar faktiskt så.

Eftersom jag mest babblar om vädret nuför tiden kan jag berätta om den knasiga natten jag genomlevde tidigare idag, så ni kan skratta lite åt det. Först så vaknade jag av att katten vände sig om i sängen och trillade ner på golvet. Kanske kan ni inte riktigt förstå min rädsla, för jag förstod jag överhuvudtaget inte alls vad det var som hände. Katten själv klöste sig fast i täcket och ett rivande ljud uppstod när han trots det föll ner på golvet, vilket följdes av en duns och han som skyndade sig att börja tvätta pälsen (vilket är något han gör varje gång han faller ner från stolar eller snubblar in i väggar). Jag tror det handlar om att han tycker det är pinsamt och låtsas om att det inte hänt. Ja, i alla fall, jag släppte ut honom och la mig, sov i ungefär en halvtimme och sedan... vaknade jag av ett högt ljud som inte brukar sväva runt i huset klockan fem en tisdagsmorgon. Dammsugaren. Jag somnade återigen om och drömde tre helknasiga drömmar, som jag nu tyvärr har glömt bort. Nej nu ska jag ta och göra någonting, men vi hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0