24 september 2012

Märks verkligen att det börjar bli höst nu. Fy. Riktig kall, genomträngande kyla, regn och blåst. När blev det höst? När försvann sommaren? I min värld är det fortfarande runt den tionde september och ni kan ju förstå varför det kraschar i huvudet när det är så kallt, för så kallt ska det ju inte vara i början av den första höstmånaden... 

Igår hade jag i alla fall en finfin dag, trots förkylning och regn. Jag körde upp till José vid fyra tiden för födelsedagsfirande av moi, fick världens finaste inslagna paket och ett urgulligt kort haha. Tårta åt vi också, med nittion ljus i som jag fick blåsa ut medan J försökte fota... gick lagom bra men tårtan var god haha. Hon spelade upp musik som hon har i läxa att... jag vet inte, lära sig att skilja på? Typ medeltids kyrkomusik och barockmusik. Var... intressant... Själv läste jag Rock Sound och slappade i hennes säng innan hon förhörde mig på diverse HP frågor och sedan spelade vi musikspel på telefonen där vi kom fram till att J är bäst på... vad var det nu, 2000 pop har jag för mig, själv blev 80-talet väldigt oväntat min bästa kategori haha.

Jag körde hem vid kvar i sju tiden och mötte regnet och mörkret inne i stan. När jag kom hem vräkte det ner och det var kolsvart (avskyr att köra i de omständigheterna) men hem kom jag i alla fall. Jag åt det sista av helgens smörgåstårta framför tv:n innan mamma la sig och jag satt mig där uppe och chattade med Hanna i väntan på att fotbollsmatchen skulle börja... which it never did. Någon hade klippt av kablarna, så arenan låg i halvmörker. Det låter för jävla kul när man säger det, men det var riktigt elakt gjort, bara tanken på alla kostnader för att laga det och matchen blev uppskjuten till ikväll istället, alla som skulle kollat på den igår men inte kan idag, spelarnas schema som helt sprack... så jävla onödigt. Själv kom jag på att det är final på Top Model ikväll, en kvart efter matchen börjar. Jaha. Nu får ju även jag tänka om. Så jävla jävla onödigt gjort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0