12 november 2012

Min förkylning har nu officiellt brutit ut och i en timme har jag suttit vid köksbordet och pressat ner små ostmacketuggor i min ömmande hals. Feber har jag också och näsan är helt tjock, hela huvudet är segt, liksom tankarna går inte riktigt fram. Ute har det regnat till och från sedan jag steg upp, så jag antar att det inte gör så mycket att jag är sjuk, jag hade ju stannat inne i vilket fall som helst. 

Har bestämt mig för att titta på film idag. Hela jävla dagen. Och inte bara Prison Break, utan verkligen film. Tänker mig den första HP filmen, kanske Water for elephants, En geshias memoarer och så har jag varit sugen på att se Titanic i typ tre veckor nu. Dessutom har jag velat ha ett litet HP maraton ett tag nu, typ se en film om dagen i en vecka så nu kanske jag kan ta mig i kragen och göra det!

Igår gjorde jag inte vidare mycket, vilade mig mest faktiskt. Skulle ju baka, men det blev det inget av, får göra det idag istället, om jag orkar. Tittade på Chelsea matchen mot Liverpool gjorde jag i alla fall och jag blev mäkta besviken över att vi drog 1-1. Oförtjänat! Tröstade mig lite på Pottermore och åt efter matchen, duschade och gosade i soffan en stund med katt innan jag gick upp och letade fram en stream till Reals bortamatch mot Levante. Det regnade satan och hela planen var totalt vattendränkt och två minuter in (alltså det gick så fort att jag knappt hunnit komma in i matchen) så fick Ronaldo en armbåge över vänstra ögat och det verkligen sprutade blod. Jävligt obehagligt faktiskt, hela ansiktet var alldeles rött och den vita tröjan... han sprang med halvsikt fram till halvlek och gjorde ändå mål. Det är bara att ta av sig hatten för sånt. Inte världens roligaste match att se får jag erkänna, för bollen liksom... fastnade i allt vatten, den rullade inte och spelarna tappade den många gånger. I och för sig blev det lite kul där vissa stunder, men när Levante gjorde 1-1 och klockan sprang iväg blev jag orolig, det får jag erkänna. Ingenting som inte Mou och el ninõ kunde fixa dock. 2-1 blev slutresultatet i gårdagens... vattenpolomatch. 

Nej nu jävlar ska jag logga ut här ifrån och rota fram min glass (mamma köpte världens godaste B&J till mig igår alltså NOM!) och titta på film tills mina ögon blir fyrkantiga. Så det så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0