15 juli 2012

En månad sedan studenten. Helt sjukt hur fort tiden går. Minns den femtonde maj när jag tänkte "wow, det är bara en månad kvar till studenten". Och nu har den månaden gått och ytterligare en till. Är det bara jag, eller flyger verkligen tiden förbi i galen fart? Jag menar, det är ju i mitten av juli nu, mitten av sommaren. Ungefär elva månader sedan jag började trean, snart tre år sedan jag började gymnasiet! Ett år sedan Hanna var i Frankrike, två veckor sedan EM finalen i fotboll... Det är läskigt hur man blundar för ett ögonblick och sedan har en vecka av ens liv försvunnit bort. 

Idag steg jag dock upp tidigt (inte för att det märks nu) men det gjorde jag. Redan vid tolv kom mamma och brutalväckte mig ur min dröm och lite mer än en timme senare hade jag fått frukost i mig och satt i bilen på väg till Degeberga för en promenad runt marknaden. Som vanligt fanns där verkligen inget annat än skrikiga ungar och folk som tränger sig fram genom allting och vägrar flytta på sig när man kommer gående. Jag vet inte varför jag fortsätter följa med på marknader när jag vet att jag aldrig kommer hitta någonting där, men det är väl lite av en sommartradition antar jag. Något vi alltid har gjort på sommaren så det känns konstigt att inte göra det. Trött var jag dock, så otroligt, otroligt trött. Den senaste veckan har jag ju sovit ganska länge och jag har kommit fram till, för att jag ska vara utvilad måste jag sova minst tio och en halv timme, helst elva. Alltså blir elva timmar min normalsömn, ni vet, de flesta behöver ju åtta, men tydligen behöver jag elva. Så när mamma väckte mig idag efter att jag sovit i åtta timmar så hade jag missat tre timmars sömn. Hade samma sak hänt en person som klarar sig på åtta timmar hade den fått stiga upp efter endast fem timmars sömn. Så nu kanske ni förstår hur galet trött jag var. När vi kom hem vid fyra gick jag faktiskt raka vägen upp i sängen och sov två timmar i sträck and let me tell you, det var väldigt välbehövligt. Nu har jag precis ätit lite... uhm, frukost för andra gången? Tror jag ska gå och bada kattungarna nu, de är fortfarande smutsiga och hela högen luktar makrill...

Tittade för övrigt på Midnight in Paris igår, så jag avslutar detta otroligt långa morgoninlägg med en underbar gif på ingen mindre än filmens egen Salvador Dalí!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0