Dagen då ingen var riktigt vaken

Är inget roligt alls att vara i skolan när man är trött, ordentligt trött alltså, det känner nog de allra flesta till. Men värre är när alla ens vänner är precis lika trötta som man själv är. Och så har det varit för mig idag, mig och mina kära vänner på LBS. Dödströtta har vi varit hela högen (så trötta att Zigge somnade under engelskan) och så trötta att vi både gjort och sagt en hel del saker som definitivt inte ska nämnas här. Förutom det har dagen varit... ja, tråkig. Lång och trist, vi har läst och tittat på Youtube klipp (som inte alls kom från Youtube, ja, var annars om jag får fråga?). Och sen lyssnade vi lite på några musikare som spelade i klassrummet under oss när vi hade religion, precis som vanligt. Fast vi var tvungna att byta klassrum och kunde inte fortsätta lyssna mer, lite synd tyckte jag faktiskt. 
Nu hade jag tänkt kolla igenom bilderna från i lördags och sen kommer de upp här också. Mer än det har jag inte säga, to be honest. Men för att visa hur trötta vi var idag, kan ni dock få läsa detta, som hände efter lunchen;

*Josse & Milla sitter i fönstret, Josse med sin dator i knäet, när Bea kommer upp och vill låna läppsyl*
B: Kan jag få nyckeln?
J: *Ger nyckeln och B styr stegen mot skåpen*. Läppsylet ligger i min väska... men akta dig när du öppna skåpet, för min dator kommer nog trilla ut och landa på dig, skulle jag tro.
M: ... Har du inte datorn i knäet, Josse?
J: ... öh... glöm det jag sa Bea.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0