"Vår klass är helt efterbliven"

Veckans längsta dag är slut och nu, nu är det bara en enda dag kvar innan påsklovet. Hur bra låter inte det på en skala?
Innan lunchen hade vi bara en lektion, svenska, som var fullspäckad av roliga debatter och en massa skratt. Efter lunch hade vi historia, där Banafshe skällde ut oss i slutet. Jag har varit med om att det varit så tyst i klassen eftter det, haha! På samhällskunskapen tittade vi bara på en James Bond film och på engelskan varavdes muntliga NP och Dead poets society (stavning?). Emine ger sig tydligen inte och som uppror valde vi att inte bara ha svensk text (vilket vi inte får ha när vi har engelska), utan vi spolade fram och tilbaka i filmen. Mest för att se en snubbe halka omkring i en massa snö, haha. Och när den där jäkla filmen, som vi nu sett fem gånger, äntligen var slut, ja då började alla applådera. Aldrig mer den filmen kan jag säga! Fast det var rätt lugnt ändå, eftersom jag och Bea spelade Taptap ungefär hela tiden, och så satt vi och snackade med Plagis och Felix.
Vi fick sluta tjugo minuter tidigare, jag hängde med Sara J och Linnea en stund innan jag mötte upp mamma och vi köpte nya convers till mig ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0