"Vår klass är helt efterbliven"

Veckans längsta dag är slut och nu, nu är det bara en enda dag kvar innan påsklovet. Hur bra låter inte det på en skala?
Innan lunchen hade vi bara en lektion, svenska, som var fullspäckad av roliga debatter och en massa skratt. Efter lunch hade vi historia, där Banafshe skällde ut oss i slutet. Jag har varit med om att det varit så tyst i klassen eftter det, haha! På samhällskunskapen tittade vi bara på en James Bond film och på engelskan varavdes muntliga NP och Dead poets society (stavning?). Emine ger sig tydligen inte och som uppror valde vi att inte bara ha svensk text (vilket vi inte får ha när vi har engelska), utan vi spolade fram och tilbaka i filmen. Mest för att se en snubbe halka omkring i en massa snö, haha. Och när den där jäkla filmen, som vi nu sett fem gånger, äntligen var slut, ja då började alla applådera. Aldrig mer den filmen kan jag säga! Fast det var rätt lugnt ändå, eftersom jag och Bea spelade Taptap ungefär hela tiden, och så satt vi och snackade med Plagis och Felix.
Vi fick sluta tjugo minuter tidigare, jag hängde med Sara J och Linnea en stund innan jag mötte upp mamma och vi köpte nya convers till mig ♥

31 mars

Godmorgon!

Nej, några vackra bilder på dagens soluppgång kommer inte med i detta inlägget idag. Det är så dimmigt ute att jag knappt kan se vägen ens, haha. Som ni kanske märker har jag sovmorgon idag också, dock en lång dag så det behövs verkligen. Och fullpackad med teoretiska ämnen, svenska, samhälle, historia och engelska. Som tur är så har jag redan skrivit och lämnat in samhällsprovet förra veckan, hade inte velat behöva tänka på det också, speciellt inte idag. Jo, för vi ska ha muntliga nationella i engelska idag. Alltså, jag trodde man slapp det skitet när man började på gymnasiumet. Tänk så fel man kan ha.

Äsch, hoppas ni får en bra dag i alla fall ♥

Forgive meLåten som gick på repeat på matten idag ♥

No good rubrik

Hejhopp!

Skolan idag var... ja, toppen faktiskt, riktigt roligt har vi haft. Som jag sa till Bea på matten "Har du någonsin känt att denna skolan, denna klassen och dessa människorna är de bästa som finns?". För en sådan dag var det idag. Sovmorgon först då ja, sen hade vi rörlig bild en stund, gjorde klart vår reklamfilm och hann till och med lägga till några bloopers. Så jäkla underbar blev den! ♥
Vi satt och skrattade åt allt möjligt, Malin och jag gjorde pappershattar och sedan var det dags att gå på lunch. Bea joinade och påvägen hoppade Malin på oss bakifrån och skrämde livet ur oss, haha. De sista lektionerna rullade på och vi hade kul där med. Åhja, dessa dagar ♥
30 mars

Godmorgon!
Idag är det en liten sovmorgon till tio, välbehövligt kan jag säga. Sitter här i min ensamhet i huset, lyssnar på en Kent låt som tynar bort och studerar solen som stiger allt högre på himlen. Såg dock att det var lite frostigt på marken när jag steg upp, men hörde nyss löften från radion att det skulle bli mellan sju och tolv grader idag. Tolv grader! Åh, ja tackar ja. Men denna dagen kommer ju spenderas i skolan större delen av tiden så det går inte riktigt att njuta av det. Fast de flesta som inte är lediga denna veckan kan nog skymta lovet vis horisonten nu ♥

Madde fyller år idag, så grattis till henne!


Vet du vad det bästa är?

Åhja, måndag idag. Tre lektioner, ingen verkade bli vidare... ja varken intressant eller tung. Och nej, så blev det inte heller. Vi pratade oss igenom engelskan (och ja, det var dagens uppgift. Även om vi kanske tog till fel språk ibland, men det hör inte hit). Historian var ju den enda lektion där vi faktiskt gjorde något vettigt, efter lunchen hade vi bara muma och där gjorde vi allt annat än vad vi skulle. Som vanligt dock. Fast nej, ändå inte. Taptap matcher blev den en massa, ända tills AD's mobil la av. Vi ritade i photoshop och tog en hel del oseriösa bilder, vek fåglar, Bea halvsov på två datorstolar och så diskuterade vi påsklovsplanerna. Dessutom fick vi höra världens coolaste saga av AD, inget som ska nämnas här dock, men självklart innehöll den en Yareyare Plagis och en flygande Felix! Så där lite lagom oseröst som det brukar vara med randomgänget ♥Ja, AD biter i Beas hår. Då vet ni det med :)


29 mars

Godmorgon people!

Ni kommer förvånas över detta, det gör jag själv med. Men idag är jag helt pigg på att gå till skolan. Vill egentligen inte mer än iväg och låta dagen gå. Gå, så att resten av veckan kan gå. Resten av de fyra dagarna och sen, sen är det påsklov. Hur bra låter inte det?
Idag är det en sådan där "medeldag" i skolan, dvs, vi har tre lektioner, som oftast, och slutar vid halv fyra, som vi nästan gör alla dagar numera. Men det blir nog rätt bra ändå!

Ha de bra idag ♥

Gör mig sällskap

Ensamheten ringer
på min dörr
jag vägrar att öppna
han smiter in ändå
och håller mig sällskap
i min tråkiga lilla värld
utanför är det mörkt
inomhus är det tyst
jag säger inget
ensamheten är tyst
en tanke slår mig
som en hammare nuddar ett spik
det säger bang och jag förstår
varför det blev så
orden är välbekanta
uttjatade och noga genomtänkta
genom svarta moln i taket
kan jag skymta sanningen
sanningen knackar aldrig
han bara kommer
oanmäld, men inte ouppmärksam
han bekräftar vad jag tror
vad jag tänker
ja, egentligen redan vet
men ett ja från honom
är som ett ja från Gud
och rummet blir kyligt
en svag vind sveper in från de stängda fönsterna
jag vet inte vad jag ska ta mig till
drar bara filter närmare
och ser på när sanningen och ensamheten dansar en tyst vals
framför den öppna spisen
där inne sprakar inte någon eld
den tog kylan med sig
när klockan slår tolv
träder andarna fram
de sveper över rummet
gör ensamheten, sanningen och kylan sällskap
och där kommer känslan igen
av att detta har hänt förut
och jag tänker tillbaka och inser
det är så mitt liv ser ut

© Milla


28 mars

Godmorgon!

Ingen sol idag heller, men helt klart bättre väder än igår då det regnade mest hela dagen. Sitter ensam i köket och väntar på att frukosten ska bli klart och sedan, ja, sen har jag faktiskt inte så många planer för dagen. Räkna lite matte är tänkt, annars ska jag nog bara kolla in alla repriser på tv'n - ja, det är ju reprisdag idag ♥

Memory lain - Praoa

Jag pratade med Amanda om praoande nu i veckan och när mamma och jag var och åt lunch på Graffiti tänkt jg ganska mycket på just det. För det är faktiskt så att jag har praoat två gånger på Graffiti, jag trivdes verkligen där, första gången var det jag och en random tjej från någon annan skola. Vi hade ganska kul, men ja, vi kände ju inte varandra. Året efter det var jag där ännu en vecka men denna gången med Johanna och vi hade så jäkla kul. Jag minns hur vi brukade springa och hämta Metro i våra förkläde och en dag när vi skulle rensa i källaren och vi visste att det spökade där. Vi hörde något och sprang igenom den korridor (ska nämnas också att lampan just i den korridoren gått i sönder så vi sprang i mörker), upp för trappan och när vi skulle in i köket, ja, då var det någon som hade låst dörren för oss. Haha, vi började banka och skrika för vi var så rädda, och människan på andra sidan blev lika rädd av vårt oljud, haha. Allra roligaste var det nog dock när vi skrubbade disken på morgonen och Johanna dansade till samma låt varje dag. Lägger upp den i slutet av detta inlägget! Veckan avslutades med att vi såg världens snyggaste kille som var inne och åt och han lämnade hela tre kronor i dricks till oss, haha, jag minns hur glada vi blev. Sen historian om när Johanna stod upp&ner i en soppåse och snackade i telefon, det är något vi ska ta en annan dag ♥


Du & jagMin och Jejjes låt ♥

När jag hör den tänker jag på sena sommarkvällar. Soluppgångar, rosa himlar, svaga fågelkvitter  och en smygande trötthet. Underbart.

27 mars

Något godmorgon passar sig inte idag, speciellt inte eftersom jag har varit uppe sen nio imorse! Åkte med mamma in till stan för att köpa lite nya kläder och jag orkade inte plocka upp datorn och blogga innan vi åkte. Lite nya snygga saker blev det allt och nu ska jag bara ta det lugnt hela dagen. Pappa kom hem med en bunt A3 papper, så jag tänkte kolla på One Three Hill och vika stora Origami fåglar (ja Alex, jag har lärt mig nu, hihi).

Vad ska ni göra denna gråa och trista dagen? ♥

Behind the scenesDen enda bilden, förutom de två från Jönköping på våra skuggor, som är på oss tillsammans. Eller nått. Vår grej att inte ta en dubbelegopic bild, haha :)

En av alla Tildas "Stalkerpic" på mig, hahaBara för att liksom ♥

Papperssanning

Playing with your doll

Hej hopp!

När jag kom till skolan fick jag reda på att det inte blev något hos Rebecca ikväll, därför ändrade jag dagens planer lite. När jag och P kom till stan mötte vi upp Bea, Zigge och Felix direkt, gick en sväng inom donken och sedan upp till skolan där de andra åt och vi, ja vi vek flygplan och kastade på varandra, haha. På lektionen sen, lekte vi mer med barbiedockor än räknade, men kul hade vi. Sedan var det slut för dagen och jag träffade Tilda uppe på skolan, vi stack till Tha Hood och låg i hennes säng och snackade politik och historia i några timmar innan vi började fota. Och sen? Ja, sen la vi oss i sängen, lyssnade på en massa musik, läste texter och tittade på bilder. En toppen fredagseftermiddag, med andra ord.
Nu är jag ganska nyss hemkommen och ska börja kolla bilderna som vi tog idag, de kommer upp senare. Tills dess får ni nöja er med några som togs i skolan idag ♥

Barbie och Mr. Chao tittar på stjärnorna och den andra Barbien blev avundsjuk. Vi gjorde en liten saga, haha.

Bea med dubbla sugrör, haha. Jag var tvungen, eftersom det ser så otroligt kul ut!

26 mars

Godmorgon!

Hade en lång sovmorgon idag, som alltid på fredagar. Bara en lektion i skolan också, sen ska jag träffa Tilda och vi ska fotografera lite. Förhoppningsvis kommer bilderna bli precis som jag har tänkt mig och som vanligt kommer de upp här efteråt. Får se när jag kommer hem, men de blir nog ett blogginlägg innan jag sticker iväg igen, ska till Rebecca ikväll.

Hoppas alla får en toppenfredag ♥

Våffeldagen

Idag har det varit en sådan där mysig idag. Trots att vi hade prov imorse och i eftermiddages blev den ganska härlig ändå. Efter provet och gympan hade jag och Bea långt telefonprat i bussen som de andra skrattade lite åt (hon var i stan och jag var på Friskis) och när vi kom tillbaka till skolan bjöds vi på våfflor, grädde och sylt eftersom ja, ni ser ju rubriken. Efter några omgångar taptap mot B på Felix mobil hade vi estet, där vi tja, inte gjorde någonting. Och sedan resursmatte och omprov, raka vägen hem i en varm buss med solen som lyste i ansiktet. Åhja, vissa dagar leker livet ♥Vid våffelbordet. Halvkass bild, men jag tyckte den var gullig :)

25 mars

Godmorgon!

Känns som denna dagen inte kommer bli min alls, har tre vanliga lektioner idag, efter det extramatte och när det är klart - matteomprov. Det går ju att diskutera varför man inte får göra omproven på extramatten. Och jag är trött och det känns som jag inte har pluggat alls (för jag sa väl att jag har ett samhällsprov på morgonen också?). Usch. Måste ta de här sista minuterarna innan jag ska fixa till mig att läsa igenom det.

Ha det fint idag ♥Direkt från mitt fönster, ni ser ju hur smutsiga de är också ja, haha.

Cookie damp

Idag har klassen varit helt flippad, de flesta skyllde på en så kallas "Cookie damp". Och nu när det nämns så har jag faktiskt varit sugen på kakor hela dagen, haha. Egentligen har jag inte tid att skriva ett inlägg nu, väntar på att maten ska bli klar. Samtidigt så har jag inte tid att skriva ett senare heller eftersom jag har massa med plugg resten av kvällen. Så vi punktar upp dagen:

1. På svenskan hade vi megakonversation på msn. Alltid lika kul när man sitter bredvid varandra och chattar på msn.
2. Lunchen var en historia för sig. Men jag spöade Bea på taptap hard - Speed of sound i alla fall, haha.
3. Vi hade frågesport på historian, där man kunde vinna godis. Ska ej nämnas vad mitt lag fick för poäng.
4. Samhällen ställdes in och vi flyttade upp engelskan.
5. Vi fick sluta tidigare på engelskan.

På historian:
*En bild kommer upp på skärmen och alla ska gissa vem det är*
Bea/Anya *exakt samtidigt lutar de sig fram och viskar*: Scaaaaaar. *Tittar på varandra. Asgarv.*


24 mars

Godmorgon!

Åh härliga sovmorgon, om du ändå aldrig ville ta slut! Sov jättebra hela natten och när jag vaknar skiner solen och det är så där vårigt igen. Jag har egentligen alltid hatat våren, men efter denna evighetslånga vinter känns det helt underbart med tio plus och strålande sol ♥
Har dock en väldigt lång dag idag, går fram till tio i fem, men förhoppningsvis slipper jag ta tjugo i sex bussen. Har en massa plugg som hänger över mig när jag väl kommer hem också. Låter inte detta som en toppendag eller vad?

Aja, ni får ha det bra i alla falll ♥

Första månaden i november

Tänkte börja med att skriva "Hemma från skolan", sen insåg jag att jag börjar alla mina inlägg med det så då tänkte jag att jag skulle komma på en bättre start på inlägget. Fast sen insåg jag att jag inte skulle göra det, so here we go:

Hemma från skolan nu! Faktiskt varit en bra dag idag, antagligen en hel del för det härliga vårvädret men också för att vi har så kul tillsammans i skolan. Först hade vi rörlig bild, helt klart dagens roligaste lektion, vi klippte ihop vår reklamfilm. Och den blev riktigt bra om jag får säga det själv, haha. Lunch och sedan matte där Bea, jag och Malin mest satt och pratade om ja, syskon hela lektionen, haha.
På svenskan gjorde vi inte mycket mer än att prata lite med rektorn, snacka med Thomas, se en bit på Hajen och sedan en urtråkig debatt. Dagen avslutades med att jag träffade Madde, C och Simon vid bussen. Alltid lika kul, haha.
23 mars

Haha, höll på att skriva februari nyss, kostigt, eftersom det var ett tag sen februari. Och skönt är det, nästan lite svårt att förstå att det snart är april, redan! Efter påsklovet har halva april gått och då är det ungefär en och en halv månad kvar till sommarlovet. Hur skönt låter inte det?
Jaja, hur är det med er idag? Jag mår rätt bra för att vara tisdagmorgon faktiskt, har sovit riktigt bra och det var så hemskt att gå upp när klockan ringde, sängen var så varm och jag hade gärna sovit till tolv och mer än det. Ni vet ju hur jag är, haha. Men vi går bara till halv fyra idag, tre lektioner var av den första är rörlig bild så det ska nog gå rätt bra. Får dock se om vi hinner med tjugo i fyra bussen, annars får jag och P vänta en timme och det känns ju sådär lagom mysigt. Eller inte.

Äsch, ha en bra dag nu ♥

Alltså. Nej

*Millejje* ~ Som en skugga ur mina drömmar säger:
Det var så tydligt idag när vi stod och massakerade pingvinen i skolan
(kul att jag sa det där första som om det vore världens mest naturliga sak också)
beatrice - säger:
hahaha ja xD
*Millejje* ~ Som en skugga ur mina drömmar säger:
hahahah, vi är knäppa xD


We're going down

Hej hopp! Hemma från skolan nu, väntar på att maten sa bli klar så jag tänkte att jag kunde slänga iväg ett ett roande inlägg om vad som har hänt i skolan idag. Mest har vi inte gjort så mycket, imorse var Emine sjuk och vi skulle jobba själva men ja, vi satt mest och snackade, skrattade och deppade; 1. För att Plagis var sjuk och 2. För att skolan blockat Facebook, bildagboken och youtube på alla datorerna. På historian arbetade vi mest, lunch och sen hade vi multimedia. Jag och Bea spelade en massa taptap på Felix iPone, vi ritade med en ritpenna i photoshop (eller kladdade är nog det rätta ordet) och sedan fixade vi frisyrer på AD och Felix.
Vid halv tre slutade jag, träffade mamma och så hade jag utvecklingssamtal och sedan raka vägen hem. Nice day ♥


*Milla och AD sitter och skriver med ritpenna på vars en dator bredvid varandra*
Bea: Åhh, vad fint du skriver!
AD: Tack, jag tycker faktiskt att mitt a blev ganska bra.
Bea: Eh... jag sa till Milla.
AD: Jaha...
Bea/Milla: *asgarv*


22 mars

Godmorgon!

Usch, det finns inget värre än att vakna av klockan när den ringer på morgonen. Möjligen om telefonen ringer, det kan vara värre, speciellt på lovdagar. Kanske är det därför alla alltid är så trötta när man ska till skolan eller jobbet? För att man ine vaknar av sig själv? Kanske det är så, I don't know. Och jag känner att jag inte är helt rätt persin att spekulera i detta. Allt jag vill är att gå och sova lite till, fast det kommer jag ju aldrig få, så istället ska jag sitta kvar och äta min ensamma frukost i ett tomt hus innan jag åker till skolan.

Vad ska ni göra idag? ♥

21 mars

Godmorgon!

Har egentligen inte så mycket att säga idag. Det är söndag, depress-söndag, göra-läxorna-söndag, repris-söndag. Ja, ni ser ju vad jag ska hålla på med idag. Men först ska jag fixa lite frukost. Have a nice day ♥

If you could see it then you'd understandEn låt som för alltid kommer att påminna mig om det härliga folket i skolan. You know who you are ♥

Den mystiska glasslådan

Den blev en bra kväll trots alla omständligheter. Flickorna kom hit och vi gjorde tacos och marängswich (jag lär mig aldrig hur det stavas!). Sedan hann vi med att se både Alice i Underlandet, barnfilmen då, House Bunny och Ciao Bella. Den sista mest för att vi ville ha något på i bakgrunden när vi snackade och det finns ingen film som gör det bättre än en kass svensk. Linas kvällsbok låg på förslag, men den har vi sett för mycket så vi valde att friska upp minnet med dumlefilmen istället.
En massa mat, en massa snack, en hel jäkla massa skratt och självklart lite tittar i skolkatalogen. Vad annars liksom? Ja, det blev toppen, hoppas folket hos Linnea har det bra också ♥

Välförtjänad paus

Har sprungit upp och ner hela eftermiddagen, städat ur hela rummet och hjälpt mamma lite över allt annars i huset. Det är såna här dagar jag inser hur stort vårt hus är, och hur många rum vi har, haha. Dessutom var katten busig, så jag lekte lite med henne också, haha, slutade med att båda två trillade ur sängen.
Skulle egentligen åka till Linnea ikväll, men eftersom jag och P varken kom fram eller tillbaka bestämde vi oss för att göra det bästa av situationen och samla ihop The fantastic four för en myskväll istället. Men jag hoppas alla som ska till Linnea får en toppenkväll ♥
20 mars

Godmorgon!

Vaknade upp till en gråmulen lördag, fast det gör inte så mycket. Hade redan i förväg bestämt att jag ska vara inne hela dagen och renstäda rummet, något som verkligen behövs, haha.

Vad ska ni göra idag? ♥

Speed of sound

Egentligen är fredagar en onödig dag, men eftersom jag trivs så bra med folket så är det värt att gå upp för att ha en lektion ändå, haha. Dagen började med vårregn vid bussen, följt av lång väntan innan vi kom fram till rese. Väl där mötes vi av en glad Bea och en glad Zigge som sprang in på donken för att köpa mat. Eftersom de båda köpte vars ett happy meal satt jag och lekte med Zigges pingvin halva lunchen, haha. När vi kom upp till skolan blev det lite Super Mario, nitendo DS och taptap (ellet tiptap som Bea sa) mot Ziggisen på Felix iPhone. Lektionen var ju inte överdrivet rolig men Plagman i glasögon och Felix mössa var ju helt klart en syn för livet!
Sen slutade vi tjugo i två och efter det var de dags att åka hem. Som sagt, nästan onödig dag, men vi har så kul tillsammans ♥Looking like a smurf in AD's mössa

19 mars

Godmorgon!

Sovmorgonen var underbar, har sovit riktigt bra hela natten, haha. När jag vaknade upp kände jag den där behagliga vårkänslan sprida sig i rummet, jag har känt av den i flera dagar nu. Den stannade till och med kvar när jag kikade ut genom fönstret och såg att allt var grått och trist. Kalla mig konstig, men ibland är det gråa och trista faktiskt det mysigaste ♥En gammal och grå bild från oktober

Like a ghost from dead dreams


Är det på riktigt denna gången?

Hörde på radion idag att det skulle vara varmt väder idag, så jag tog skinnpajen imorse. Och hallelujah, när vi gick från skolan var det alldeles ljumet i luften och när mamma hämtade mig sa hon att det var nio grader! Äntligen kan man andas utan att det känns som om lungorna ska falla av näsan är en isbit. Men frågan är, för hur länge?
Som jag sa till C när vi åkte hem tillsammans idag, så har denna dagen gått fort. De flesta var tillbaka efter att ha varit hemma från skolan några dagar och det lilla gänget var ännu en gång tillsammans och snackade Super Mario och annat sjukt som vi brukar göra på dagarna. Hade dessutom extra matte i eftermiddags och kom inte hem förens vid fyra, men det var faktiskt helt okej. Dessutom har vi lång sovmorgon imorgon, hur toppen är inte det? ♥

18 mars

Godmorgon!

Dags att komma tillbaka till skolan idag, sitter just nu och sörplar i mig frukosten och försöker klura ut vad jag har drömt i natt. Det är någonting jag alltid gör på morgonen; "Vad drömde jag egentligen", annars blir jag helt förvirrad resten av dagen, haha. Och nattens drömmar ja, de var så konstiga att jag inte ens vet vad jag ska börja med om jag ska förklara dem för er. Så ni får nöja er med att veta att de var helt upp och ner, haha.
Är lite osäker på hur länge jag ska vara i skolan idag, men vi har estet i eftermiddag, så ett blogginlägg i skolan kanske kommer upp. Ha det bra idag ♥

17 mars

Blir inte mycket uppdatering när jag ligger hemma har jag märkt. Mycket för att jag orkar och en hel del för att jag inte heller har något att skriva. Bestämde mig i alla fall igår att vara hemma en dag till, tur det för jag vaknade med en smällandes huvudvärk, precis samma som jag somnade ifrån igår. Life is good, isn't it? Dessutom har jag drömt att min kisse dog och sedan kom hon och spökade för mig (?) och sedan var jag plötsligt mitt inne i en Super Mario bana och sprang. Ja, med tanke på den megakonversation som utspelade sig på msn igår så är det ju inte konstigt att jag drömmer såna saker, haha.

Men ja, ska sluta snacka om mig nu. Hur mår ni? ♥

16 mars

Hejhallå!

Igår mådde jag inte bra, så vid halv elva tog jag bussen hem och sedan låg jag utslagen i sängen framför OC resten av dagen. Bestämde mig också att vara hemma en dag till för att jag skulle bli helt återställd. Så ja, dagens planer är att vila och göra lite läxor som snart ska vara klara.

Vad ska ni göra idag? ♥

Idag är det någons födelsedag

Idag är det en vanlig dag
ni vet, en sådan dag som alltid är den samma
aldrig förändras
men ändå aldrig är sig lik
ibland regnar det
ibland är det sol
ibland är det ingenting
en helt vanlig dag med andra ord
skratt, leende, tårar, klapp på ryggen
”kom igen nu, det går” och ”skynda, vi kommer försent”
ja, dagarna går
tiden går
vi går
i samma spår, år efter år
och idag är en helt vanlig dag
men när man ser tillbaka
har den lämnat avtryck i mitt minne
de går inte riktigt att komma på
jag vet givetvis varför direkt
men jag kan inte komma på
riktigt inse
varför går det inte att släppa?
att se förbi?
att se framåt?

Ja, idag är det en vanlig dag
idag är det tre veckor och sedan krasch boom bang
idag
idag är det någons födelsedag
Nej
idag är ingen vanlig dag
och jag kommer för alltid att minnas denna dagen
att se på den med sorg
för det var första gången
just då
jag insåg
du är ingenting jag vill ha i mitt liv längre
Happy birthday

15 mars

Godmorgon!

Solen har nu i skrivande stund just kommit upp över horisonten och sprider ett rödaktigt ljus över den tråkiga snön längs med marken. Det var lite kämpigt att ta sig upp imorse, inget annat än väntat faktiskt, speciellt eftersom det är måndagmorgon. Dagen till ära går vi till halv fyra också, fast det är rätt okej, i rätt sällskap så går dagarna ganska fort ändå ♥Morgonpic tagit från fönstret förra veckan

Skratta tillsammans

Gårdagskvällen ja, började med en god middag i köket, när vi sedan var så varma att vi höll på att svimma valde vi att gå ut en runda på byn. Först gick vi till skolan där Sara direkt halkade på en isfläck. Ja, det ska ju vara Sara till såna saker, haha. Vi hoppade runt och lekte lite, klättrade på snöhögar och var lite barnsliga sådär. Sedan gick vi vidare en runda till innan vi tillslut kom tillbaka till C. Väl där åt vi efterrätt framför melodifestivalen (oja, jag, melodifestivalhatarn No. 1 såg finalen, haha). Och för att säga min meningen var det fel låt som vann, tyckte faktiskt Salem var riktigt bra! När finalen var slut drog vi oss till Dannes rum och startade en film och ja, sedan var kvällen slut ♥


14 mars

Godmorgon!

Vaknade upp till ett ljust rum imorse, tänkte "Ahh, vad skönt. Ännu en fin vårdag". Kliver upp ur sängen, drar för gardinerna och baam. Inser att det har snöat så mycket under natten att det ligger nästan fem centimeter snö i ett lager på hela uppfarten. Åhja, det var den vårdagen det. Fast mig ju det inte så mycket (så länge snön bara smälter bort så fort som möjligt) eftersom jag ska vara inne hela dagen och göra en massa läxor. You gotta love Sundays.

Lördagskvällen so far

Tjena hejhej!

Har ni haft en bra lördagskväll so far? Min har varit toppen, åkte till C vid sextiden och hade mys tillsammans med henne, Sara och P. Kan aldrig bli för mycket sånt! Dock tappade jag min mobil i golvet när jag kom hem, haha, funkar gör den, men den ser inte riktigt bra ut. Ganska konstigt i och för sig, har för mig att jag tappade den tre gånger bara under den första veckan jag hade den, så den borde ju nästan ha klarat det, haha.
Bilderna från kvällen kommer upp senare, nu ska jag se OC ♥

13 mars

Godmorgon!

Idag är det ju lördag, alltså var det inte ett dugg oväntat att bror ringde imorse. När jag sedan blundade och försökte somna om en stund gjorde våren sig påmind tack vare några heta solstrålar som sipprade igenom rummets tunga svarta gardiner. Det var ungefär då jag slogs av hur varmt mitt rum blir av solen och jag kom att tänka på alla de där tidiga sommarmorgnarna när jag vaknat av solen . Känns ibland lite sadistiskt att bli väckt av solen bara några timmar efter man gått och lagt sig, men jag saknar ändå det lite faktiskt ♥Candycar

Vill du ta mig på en tur
runt runt
kanske ditt hus
tillsammans flyger vi fram
tid och rum
det existerar inte längre
pratar i timmar
vi märker inte ens att de försvinner
för allt skimrar av lycka
glädje
inga tårar
så långt ögonen når
men vi vet båda två
att när vi kliver ut
är det inte längre rosenrött och
glatt
därför tar vi en extra tur
bara för att ni vet
för att stanna kvar där en stund
i vår bubbla från sagornas land
vi kan inte kliva ut
vi är inte redo
du håller min hand så hårt
det svartnar för ögonen och när jag faller
är du där och fångar mig
det hinner inte gå en sekund innan du
har mig i din famn
och jag ser i dina ögon
de glimmar av sorg
de vet vad som väntar
och jag ser antagligen lika sorgsen ut för du
du kramar mig hårt
en lång tyst minut
den passerar förbi
du vägrar släppa
och vi fortsätter ett varv till
för att glömma
försöka drömma
oss bort till en annan tid
vår tid
där vi kan leva tillsammans
det vi väntat på
längtat efter så länge
men till dess
får varven
de få sista varven som är kvar
hålla oss samma
till nästa gång vi sitter här igen
när det nu blir
här
In your candycar

© Mikaela OlssonMillakrigstidenVar ju tvungen att visa en "innan bild". 137 tända ljus senare såg det ut såhär:


Men vänta nu?

Skolan idag var ju nästan totalt onödig, förutom en spännande Super Mario match gjorde vi inte mycket mer. Istället mötte jag upp Tilda utanför skolan när jag slutade och sedan tog vi bussen till Tha Hood för en fotoshoot. Som tur var hände inget större än att ja... T's kläder blev lite smått förstörda... och golvet också ja. Sen när vi tittar ut ser vi världens största snöflingor komma fallande ner, det kändes så fel på så många nivåer att jag inte ens kan räkna dem. Alltså, det har töat i över en vecka nu och så börjar det snöa igen? Tar det aldrig slut?

12 mars

Godmorgon!

Efterlängtad sovmorgon idag, börjar inte förens tio över tolv. Har i och för sig bara en lektion, men när dagen är slut ska jag möta upp Tilda och åka hem till henne för en liten fotoshoot. Förhoppningsvis så klantar vi inte till det, annars lär ni ju kunna läsa det i tidningen imorgon, haha! Men vad vi ska fota får vara en hemlighet till jag kommer hem med bilderna, haha.

Vad ska ni göra idag? ♥Vår senaste fotoshoot i januari :)

Världens bästa nördar ♥(Vi vet inte heller vad Plagman gör!)Namn: Totally random pic

Om ni undrar vad som händer här så är det bara AD som går in i en stolpe


Helt klart vår dag

Ja, de flesta känner ju vid detta laget till att LBS inte är som andra skolor. Och eleverna är inte som andra elever. Men om detta kom som en nyhet till någon kan jag ju tala om vad vi har gjort idag. Som vanligt spelat Super Mario, självklart. Hade ju knappast varit vi annars? Men vi gav oss också ut på ett fotouppdrag i stan vilket slutade med: En fågel sket i Sandras hår, Plagman och Felix gjorde en spricka i isen på Helge Å och AD gick rakt in i en stolpe. Ja ni vet, sånt där som man ser på filmer? Det har hänt oss idag. Och det är såna här dagar man inser hur mycket man tycker om klassen egentligen. Hur kul vi faktiskt har tillsammans ♥
11 mars

Godmorgon!

"En meningslös tid exakt en tusendel försent", den meningen ekade just förbi i rummet. Och det är faktiskt lite så jag känner, det är en meningslös tid. Jag menar, ingenting händer ju? Vi bara går och går och går. Går upp, går och äter, går till skolan, går hem, går och gör läxorna, går och lägger oss... Ni fattar. Så med dessa orden och den meningen i huvudet så ska jag gå till skolan snart.

Var ska ni gå idag?

Mittiveckandag på LBS

En bra skoldag helt enkelt.Ja, det är såhär det ser ut när vi spelar Super Mario tillsammans.Och det är såhär det ser ut när vi leker med minimattelegobitar

10 mars

Godmorgon!

Har en liten sovmorgon idag, väldigt skönt. Dock längtar jag otroligt till den långa på fredag! Kanske mycket för att jag vet hur seg denna dagen kommer bli, fyra lektioner och stanna i skolan till fem. Ja, ni hör ju själva? Kan detta sluta bra? Ens börja bra?

Underbar dag

Idag har det varit en sådan dag där allt är så perfekt ni vet? När man blir så otroligt glad för lilla minsta och man kan skratta med vännerna åt ingenting. Egentligen har vi inte gjort så mycket, planera reklamfilmen på rörlig bild och sen har blev det mest prat på de andra lektionerna, dessutom har Bea spelat vidare på Felix Super Mario. Alltid lika roligt att se, haha!

Dags för mat, hur har er dag varit? ♥

9 mars

Godmorgon!

Idag är det tisdag, så egentligen skulle jag haft en megasovmorgon, men nej, istället så ska vi ha rörlig bild på median och det är därför jag redan är uppe och häckar. Är otroligt trött idag, orkade knappt resa mig från sängen och än mindre att få upp ögonen. Dessutom går vi till halv fyra idag. Livet är bra jobbigt, eller hur?

Plagman says NO!

Hejhej hemskt mycket hej!
Är precis hemkommen från skolan, väntar på att maten ska bli klar medan jag är inloggad på msn. Ska nog se på OC sedan skulle jag tro, hihi. Dagen har varit ganska bra faktiskt, lite grupparbeten på de första lektionerna, träffade oväntat Sara N under lunchen och sen hade vi muma helt eftermiddagen. Där vi inte gjort ett skit eftersom jag var klar. Istället snackade jag med Bea hela lektionen, vi satt ute och tillsammans med de andra tjejerna och Felix, haha, såg vi Super Marion matchen mellan B och Plagman, haha. Massor av skratt, massor av kul ♥

8 mars

Godmorgon!

Känner att bloggen har försummats lite under helgen, men jag har inte haft något att skriva och tja, då blir det så. Måndagsmorgon idag, hade varit skönt att få ligga kvar i sängen och sova, men det får vänta till imorgon, haha. Dessutom är det ganska skönt att komma iväg till skolan, för för varje dag som går är det ju ett steg närmare till lovet, eller hur?
Kanske jag bloggar på muman i eftermiddag, får se vad vi ska göra. Ha en bra dag ♥

Grattis till Sara på hennes födelsedag

7 mars

Godmorgon!

Hela dagen igår mådde jag jättekonstigt, illamående, yr och huvudvärk, därför spenderades dagen i sängen tillsammans med datorn och OC. Idag är väl planerna ungefär likadana, kanske plugga lite också. Visst är det ganska skönt att tänka att det är påsklov om en månad? ♥ 

6 mars

Godmorgon!
Solen strålar som aldrig förr och snön fortsätter att smälta bort, jag har försökt att tänka lite tillbaka på denna vecak och har kommit fram till att det bara snöat en dag, har för mig att det var i måndags. Detta gör åtminstone mig glad, som de flesta andra är jag mäktigt trött på snön.  Även om det är ganska fint... ibland.
Sunny day


Kvällschatt

Hela dagen har bestått av snack med gamla vänner, känns helt underbart att få upp kontakten med folket igen ♥ Har just fått en lång beskrivning av TH's konsert i Globen från Jess och pratat i några timmar med Chino, hihi. Håller dessutom på att redigera dagens bilder som komemr upp här sen och efter det blir det nog B&J framför OC, riktigt längesen jag åt det faktiskt. Ganska väldigt mycket längesen faktiskt!

Vad ska ni hitta på denna fredagskväll? ♥ 

Torsdagseftermiddag med MPKR09This moment is perfect

Hej på er!
Kom hem från skolan för tja... en halv timme sen, lite mer. Hade bara två lektioner idag - MP på halvklass och sen matte. Median var självklart roligast där vi var ute och fotade, lekte i tivoliparken och sedan hade vi någon mystisk chatt med Plagmans kompis. Ja... Matten var faktiskt också ganska chill, vi labbade lite och fick vårkänslor i den strålande solen. Det är precis som om alla blir på superbra humör när solen strålar, även om det är iskallt ute.
Ska försöka ladda upp gårdagens bilder här, och sen kommer nog dagens bilder också, om blogg.se vill som jag vill förstås ♥

I datorsalen

Hej hallå!
Har mediaprudktion för tillfället, Maria är sjuk så vi har lektion utan lärare, inte göra mycket tänker vissa, men mediaproduktion betyder fota och det är vad vi gillar, haha. Så strax ska vi ge oss ut i det iskalla vädret (trots att det är varmt så är det ändå nästan tio minus ute, mm...). Dessutom har Malin berättat en mysko historia om hur hennes mobil numera fått ny bostad: en container tror vi, haha. Och så har vi hoppat runt i skolan, snart ska vi nog ut och leka ♥

5 mars

Godmorgon!

Igårkväll försökte jag ladda up bilder här på bloggen, men det gick inte alls som jag ville och efter ett tag la jag ner vad jag höll på med. Iställe så, ja, istället så gjorde jag faktiskt inte så mycket igår, vädigt skönt att inte tänka på några läxor.
För tillfället äter jag frukost, ska snart till skolan och ha två lektioner; MP och matte, slutar tjugo i två idag, dagen vi slutar tidigast. Lite synd eftersom fredagar annars var den dagen där vi slutade halv tolv. Jag tror alla kommer sakna det, jag vet att jag kommer i alla fall ♥

Och ja, tänkte slänga iväg en hälsning till Jejje, Sassa och Tilda som ska på TH's konsert idag, hoppas ni har det kul. Och till Jess som var där igår - hope you loved it ♥

De mystiska namnens dag

Är hemma från skolan nu, eller ja, det har jag varit ett tag egentligen, haha. Slutade fem i två idag, gick till maxi för att åka hem med mamma och var hemma för ja, snart en timme sen. Skoldagen var rolig, först hade vi samhälle där vi pratade om Vietnamkriget och sedan fick vi plugga på idrottsprovet som stod på tur. Efter lunchen hade vi bara estet där vi fotade. Jag var tillsammans med Josse, Zigge, Sandra och P, vi tänkte att vi kanske kunde fota i studion på den nya skolan, så tillsammans med Freddie och Linus (vår lärare) knatar vi bort till den. Väl där inser Linus att han inte har nycklarna till skåpet där sändarna finns, så vi kan inte fota med blixtar och knatar tillbaka igen. Dock gjorde både jag och Freddie ett tappert försök med att ge förslag som att vi skulle slå in skåpen, använda ficklampor eller långa en stor lampa som finns på byggplatser. Men nej, Linus tyckte inte det var en så bra idé, haha. Istället hoppade vi runt i tivoliparken och det, det var inte så dumt det heller ♥ 

4 mars

Godmorgon!

Det blev ingen bra uppdatering alls igår, men anledningen till det var att jag hade så ont i huvudet och när det väl släppte var jag tvungen att plugga inför ett idrottsprov idag. Idag mår jag dock bättre och är redo att sticka till skolan. Måste också säga att det känns jttekonstigt att gå på morgonen - och sen är det nästan helt ljust ute. När hände det?Denna bilden är dock tagen i april 09

3 mars

Godmorgon huvudvärk.
Godmorgon två naproxen och ett glas juice.Godmorgon.

Don't bring me flowers after I'm dead

Rubriken: Bara för jag har den irriterande låten på huvudet och varje gång jag tänkte vad jag skulle ha för rubrik dök den raden upp, haha.
Men ja, jag om hem för en timme sedan ungefär, har bara haft två lektioner idag, matte, där hela klassen lyckas bli utslängda och svenska, där vi mest pratade. Som vanligt. Efter det var det omprov och sedan mötte jag upp mamma i stan för att åka till frisören. Håret blev fint, rakt, lite kortare och med snelugg, haha, Den hänger kvar ♥
Nu ska jag strax börja på läxan och vänta på att Alex ska logga in på msn.

Hur har er dag varit?

2 mars

Godmorgon!

Vaknade av mig själv imorse, det finns inget skönare än att göra det, när klockan skär in i drömmarna blir man irriterad och oftast tror jag man blir ännu mer trött än vad man egentligen är. För man vet vad som kallar. Jag har i alla fall ätit frukost nu och tänkte räkna lite matte innan jag sticker till skolan. Relativt kort dag idag faktiskt, bara två lektioner; matte och svenska, sedan slutar vi halv fyra. Men idag är det omprovstillfälle så jag måste stanna kvar ett tag, när det är slut ska jag till frisören och göra något åt mitt helrisiga hår. Nästan förvånande att ingen polis har stoppat mig på gatan och gett mig böter för att ens visa mig ute, haha.

Nåja, ni får ha en bra idag så hörs vi ikväll ♥

A Swedish Ferry-tale

När svt nu har gjort en sammanfattning av OS så tänkte jag att jag inte skulle vara sämre. Eftersom jag ofta är lite seg att börja se på på stora evangemang, därför missade jag både Kallas och Björn Ferrys guld, men efter det hängde jag med. Något ingen kommer glömma är väl Anja Pärssons krasch i störtloppet, bara några sekunder före silvret faller hon och karriären kan vara över. Men dagen efter står hon där på starten, igen, redo att besegra det hon måste förbi för att få en medalj, och visst klarade hon det. Knappt tjugofyra timmar efter kraschen knep hon en bronsmedalj i superkombinationen.
Ishockeyn var ju något som blev en otroligt stor besvikelse och jag undrar om någon svensk har kunnat smälta när herrarna blev utslagna innan det ens var dags att börja spela om medaljerna. Men något som fick oss att glömma allt det där för en stund var ju minnet av Marcus Hellner och Johan Olssons vinst i dubbeln där de knep inte bara bronset, utan guldet också. Några dagar senare blev det även ett sprintstaffet silver tack vare längddamerna. Något som faktiskt var ännu mer spännande än curlingfinalen där det blev guld, det var herrarnas staffet där kommentatorerna skrek rakt ut och ja, det blev guld där med. Den dagen då Sverige spöade syskonlandet Norge och jag minns att jag skrev på bloggen; "Aldrig har ett guld smakat bättre" och det kunde inte vara mer rätt än så.
André Myhrer räddade slalomkillarnas heder genom ett brons och Johan Olsson avslutade spelen med en ytterligare en bronsmedalj för Sverige. Kärleken man kan känna när en svensk tar en medalj och ger så mycket glädje till ett land, det är otroligt. Det var nog fler än jag som satt uppe på nätterna för att se svenskarna tävla och ta medaljer live. Något härligare än att njuta av adrenalinet och nervositeten blandat med kommentatorernas galna kommentarer, ja det finns ju inte. Och ja, kommentatorernas kommentarer, de var nog grädden på moset, jag kunde skratta i minuterar åt alla de sjuka saker de har sagt.

"Nu är det bara ett fall som kan fälla Ferry"


Något väldigt typiskt för de svenska kommentatorerna är att använda ett speciellt ord som de upprepar ett helt lopp (oftast under längdskidorna). Under damernas staffet var det charmant. ”Det är så otroligt charmant, sättet de gör det på”. Och under fredagens längdskidor var det ordet nafsa som gick varmt i studion ”Nu är de uppe och nafsar er i skidorna, nu får ni öka farten. Gasaaaa!”
Herrarnas staffet var något alldeles speciellt, förutom att delikat sas flera gånger användes även ”Stora stygga vargen” för att nämna Petter Northug vid annat namn. ”Vilket deliiiiikat läge vi har här nu, men stora stygga vargen är här snart, Petter Northug på jakt, förklädd till Rödluvan, dagen till ära”.

Jag har också räknat ut att Sverige har kommit på fjärde plats åtta gånger detta OS’et, kanske mer, men det är tävlingarna jag minns; Puckelpist, skidskytte, curling, hockey, alpint, skidskyttestaffet och längdskidor x 2.


Ingen gillar måndagar

Speciellt inte måndagarna efter lovet. Som jag skrev innan så har vi fått nya scheman vilket förvirrade klassen rejält idag, vi satt i fel klassrum vid fel tillfälle, vissa kom försent och en del alldeles för tidigt. Men vi gjorde grupparbeten hela morgonen så det var ganska okej, efter lunchen arbetade vi med dreamweaver på muma'n och sedan slutade vi. Egentligen var det en ganska lugn dag, men jag hade en sjuk huvudvärk när jag kom hem, antagligen lite för att jag inte alls sov bra i natt, något jag kan ta igen imorgon eftersom vi har sovmorgon till tjugo över tolv, ganska skönt faktiskt, hihi.
Ikväll var det tänkt att jag skulle plugga lite, istället satt jg mig framför datorn för att skriva klart en fic som jag påbörjade för längesen, haha. Och vid åtta ska jag se Det bästa från OS i Vancouver 2010. Fler som ska se det eller är det bara jag som blir en sportnörd i OS tider?

Kallas 'jag bor i en håla'

Otroligt trött är jag nu, efter tre timmar muma, ja, vårt schema har ändrats helt. Vilket inte gör så mycket eftersom vi har en lång sovmorgon imorgon, riktigt härligt! Dock har den senaste lektionen varit seg, men med Josses hjälp hann jag klart med min hemsida. Tack för hjälpen J ♥
Ska strax ta bussen hem, bloggar när jag landar där hemma!

1 mars

Godmorgon... eller nått.

Måndag idag, för den som möjligen har missat det? Och även om lyckan faktiskt finns för att det är mars, att det numera är vår och inte vinter så tar ändå tröttheten över. Jag somnade för sent och vaknade för tidigt. Härlig kombination va? Speciellt eftersom vi går till halv fyra idag, japp, sen plugg ikväll också. Mysigt. 
OS avslutningen var ju i natt, hade gärna sett den men jag kände att jag inte riktigt orkade kliva upp halv tre i natt, däremot han jag se femmilen där vi tog en sista medalj och några snabba blickar på ishockey finalen och sen var det slut. Kommer antagligen kännas otroligt tomt nu ja...

Ska äta klart nu i alla fal, vi hörs senare. Ha det bra idag ♥ 

RSS 2.0