Memory lain - Milda Milla & Matilda

Ja, förutom att det är den första sommardagen idag så är det faktiskt en annan väldigt speciell dag. Det är Matilda Selén's födelsedag. Och det tänkte jag fira lite med ett inlägg med de allra bästa minnena jag har med henne. Vi har många minnen, både bra och dåliga. Mest bra ändå.
I sommar har vi dessutom känt varandra i två år (helt otroligt vad tiden går fort!) och första gången vi träffades, åh, jag minns det som igår. Det var juli, riktigt riktigt varmt, solen sken och jag åkte in till stan för att möta henne uppe vid Domus. Vi gick runt i stan flera timmar den eftermiddagen, bara pratade och skrattade om allt och inget. Det var så Södertorg blev vårt, ja det är en fin historia.
Vi har varit i Jönköping, plockade blommor, hoppade på en studsmatta, sprang runt i skogen lekte, provade klänningar på A6 och vi åt mjukglass. Hon var med första gången jag träffade Alexandra, vi har sett otaligt många filmer på bio (Coco Chanel, 2012, Wall-E, I taket lyser stjärnorna, I can keep going...). Hon ställer upp på alla mina knasiga (och ibland helt otroligt dumma) idéer och säger bara "Vad gör man inte för konsten?". Hon lyssnar när jag behöver prata och ringer när jag är ledsen. Hon är helt enkelt en väldigt unik människa och min sjöhäst, det är vad hon är. Så detta är ett litet grattis som förhoppningsvis kan muntra upp din sjuka vardag, tycker du kan krya på dig så vi kan ge oss ut på knasiga uppdrag och biobesök igen. Och det är fem månader med din shoulder, så grattis till det också! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0