Coldness

Madde kom hit och vi har legat i dubbelsängen och segat i säkert fyra timmar, haha. Film såklart, först Wall-E och sedan Twilight. Känns som en evighet sen jag såg de där två och Wall-E var exakt lika söt och gullig som jag kom ihåg honom, haha. 

Madde drog för en stund sedan och nu står jag i valet och kvalet om mitt nästa dra; msn, skriva eller se på stjärnorna?

31 juli

Igår fick mamma skolstarten på posten. Åh vad lycklig jag kände mig när jag steg upp (och hade spenderat större delen av föregående natt med att sörja det faktum att det bara var tre veckor kvar av lovet) och sedan möts jag av den där äckliga lilla katalogen. Vilket också får mig att inse idag, att det är en sorgens dag, eftersom det är den sista juli.
Sov också relativt länge idag eftersom jag nattchattade med Hannabu till klockan blev halv tre, haha. I de stunderna när vi pratat om allt och inget glömmer man bort tiden och när man väl kollar på klockan blir man förvånad. Har det redan gått tre timmar?

It's suppose to be a nightmare© Mikaela Olsson

Destination Anywhere


30 juli

Höstväder. Regn och mulet. Gråtrist. Men ganska mysigt. Ska antagligen sitta inne och se lite filmer idag och kanske ge mig ut på ett fotoprojekt, om jag har alla detaljerna klara, hihi. Ha det fint i regn & rusk ♥

Sunshine and summertime© Mikaela Olsson

29 juli

Jag har haft en dröm som jag nog tror kan få er att skratta lite. Om ni bara använder fantasin för det är rätt svårt att förklara hur den såg ut. But here we go;

Jag är i skolan (alltså den gamla LBS-skolan) och vi har haft någon avslutning eller nått. Så jag, Ris, Zigge & Felix ska gå till rese och ta bussen hem. Men som bekant för en del av er läsare, så ligger rese i samma byggnad som donken, så vi bestämde oss för att gå in där och äta först. Ris och Zigge tar den vanliga ingången medan jag och Felix tänker att vi ska testa den nya, coola ingången. Som visar sig vara en lång korridor i glas där vi sedan ska hoppa över en massa hinder innan vi tillslut kommer fram till såna automatiska dörrar som går i sär när man kommer nära dem, ni vet? På rese finns det en sådan ingång och där kommer man in i ett litet "rum" där man kan gå till höger; genom ett par likadana dörrar och hamna inne på rese eller till vänster, genom likadana dörrar och hamna på donken. Så vi står nu i den här lilla fyrkantiga saken och vet inte riktigt vad som ska hända. Framför oss ser vi en ljus korridor med ett bord, en trappa samt en kvinna vid en disk. Innan vi riktigt fattar vad som händer börjar den här fyrkanten åka bakåt, typ skruvas upp av en fjäder och plötsligt stannar den. Jag och Felix kollar på varandra med stora ögon innan hela fyrkanten hastigt slungas framåt och vi flyger genom luften och landar på bordet framför disken. Och kvinnan säger "Vad vill ni beställa?" och Felix kastar ur sig ett förvirrat "Hamburgare... tror jag".

Moonlightdance© Mikaela Olsson

28 juli

Sömntutan här då ja. Fem i halv tre är klockan och jag har ganska precis stigit upp från sängen. Jaja, "fånga dagen" och jaja "du sover bort lovet", men det är ju så skönt att bara soooooooova. Love it. Helt ärligt, har inte ens haft några knasiga drömmar i natt (wow), däremot har jag hemsökts av en fjäril och fem flugor. Det är de värsta med sommaren, alla satans flugor som surrar omkring i rummet och stör en när man ska sova. 

Nåja. Frukost nu.

27 juli

Kolla vem som redan är uppe, haha. Solen lyser så jag tycker att det var dags att dra ut en stund. Trots att jag är trött som en golvmopp. Och förövrigt har jag inte mycket mer att säga idag, så vi hörs när vi ses.

26 juli

Vaknade 09:36 - ser att det är soligt. Hoppas att det ska vara lika fint nästa gång jag vaknar.
Vaknade 12:31 - ser att det är soligt med moln. Suckar och vänder mig om i sängen.
Går upp 13:32 - ser att himlen börjar fyllas på med moln. Suckar. Och skänker en hatisk tanke till väderguden.

25 juli

God nyhet: Det har slutat regna.
Dålig nyhet: Det är grumulet och kallt.

Dagens plan: Sitta inne och göra inget mer än nödvänligt. Möjligen i Mickes fotbollströja och en enorm filt.

24 juli

Tjugofjärde betyder fem månader till julafton. Vilket också betyder att det är precis en sådan dag man ska sitta ute i solen och absolut inte tänka på snö och julklappsköp. Det är ju då en jäkla otur att det regnar idag. Inte öser det ner, inte duggar det, nej det strilar ner. Sånt där trist regn. Blä.

Beachhandboll & strandpics


© Mikaela, Beatrice, Johanna & Joel.

Öh, ofta...?

Som rubriken säger; ingen vanlig eftermiddag. Nej istället snackade jag med bror i telefon ett tag (som ringde och störde mig mitt när jag höll på att fixa till mig, men tja, de gjorde inte så mycket faktiskt ♥). Sen drog jag ner till Åhus för att möta upp Bea, Johanna & Joel - vi skulle se på när Linnea spelade beachhandboll. Fast vi hittade inte hennes lag, haha. Så vi satt på stranden ett bra tag innan vi begav oss in på festivalen igen för att leta efter rätt lag och tro det eller ej, men vi hittade det, haha! Sen drev vi runt ett tag och sedan delade vi på oss. Eller ja, jag lämnade dem, haha. Nu ska jag nog redigera lite av eftermiddagens bilder och se på One Tree Hill ♥

23 juli

Mitt huvud börjar nästan snurra lite när jag tänker på att vi är inne ibland de sista dagarna på juli. Det är ganska otroligt hur snabbt tiden går, jag menar, det kändes som det nyss var nyår och den där iskalla vintern som höll hela Sverige i ett järngrepp. Jag trodde aldrig den skulle försvinna och nu är sommaren snart slut... nej, nu ska jag sluta. Detta är ju löjligt, haha.

22 juli

Ohw, det är den 22:a idag, vilket betyder två månader till min födelsedag, haha. När man var liten räknade man ju ner till alla presenterna, right? Nu känns det bara läskigt. Att bli äldre för varje dag som går, det var något jag aldrig tänkte på när jag var en pytt. Då levde man bara. Saknar det livet lite, det tankesättet.

Vid min sida

Det finns en känsla
du kanske har hört talas om den
kanske har du känt den
kanske har du ignorerat den och trott
att den skulle försvinna med tiden
men om du har känt den här känslan
då vet du precis lika bra som jag
att det inte är en känsla som försvinner i första taget
den hänger sig kvar
på ett mystiskt sätt
och lyckas överskugga allting annat
i ens liv
plötsligt är det bara du & känslan
och det finns inget mellanting
en dans
två steg ner i diket
och med rufsigt hår och tröjan på sne undrar du
hur i helvete du hamnade där
det tar ett tag sen ska du se
att ta sig upp från gropen du grävt åt dig själv
det kan ta mer än ett bra tag faktiskt
en evighet för vissa
några sekunder för andra
men det kommer en dag när känslan försvinner
passerar förbi och lämnar en
aningen naken
aningen tom
och aningen kall
trots att man egentligen vet att ett liv utan den känslan
är mer liv än livet med känslan
låter det poetiskt och invecklat?
Kanske
men så är fallet
jag tror nog ni vet vad jag pratar om
ovisshet
osäkerhet
rädsla och oro
för att tiden går
sorg för att dagarna försvinner mitt framför näsan på en
man tänker ”vi tar det imorgon” och imorgon är dagen efter nästa år
och man spenderar timmar åt att planera framtiden
men någonstans längs vägen glömmer vi nog alla bort
att framtiden inte är imorgon
den är om en minut
och baktiden var inte igår
den var för en minut sedan
allting händer nu och inte imorgon
det hände igår och inte idag
och du kanske aldrig kommer få en andra chans igen
så lita på mig när jag säger att känslan kommer finnas där till du inser vad jag insåg i baktiden
igår
för en minut sedan
i tiden som redan passerat
att alla är rädda för det som ska komma
och alla är rädda för att vara ensamma i världen
eftersom den är så stor
och skrämmande
men vi ska inte vara rädda
för vi är aldrig ensamma
det finns alltid en som går bredvid oss
kanske inte just den vi önskade
men en är bättre än ingen och i detta faller går alltid samma bredvid oss
döden kommer släppa en själ fri till stjärnorna
och döden kommer gå intill din sida tills det är dags för dig att lämna honom
det är så det är och så det ska se ut
ingenting att vara rädd för

© Mikaela Olsson


21 juli

Inatt var det stjärnklart. Jag låg och stirrade på samma stjärna i mer än en timme, såg hur himlen förflyttade sig och kände de kyliga vindarna mot ansiktet. Hade plattorna varit mer behagliga att ligga på hade jag antagligen somnat uppe på taket, haha.

20 juli

Att skriva med en nutellamacka i höger hand går ju lagom bra, så vi får se hur långt inlägget blir, haha. I vilket fall jag inte så mycket roligt att berätta. Mer än att jag nu har kladdat nutella på tangenterna samt att solen (äntligen) är tillbaka på en klarblå himmel. Och jag återigen har haft en konstig dröm, men det har jag ju alltid så det är ju inget ovanligt. Istället stressa jag mig nu igenom  både frukost och blogginlägg för att hinna ut i solen innan det fina vädret försvinner, så what ever, vi hörs!

Darkness

Inga stjärnor. Bara moln. Men Jocke Berg har aldrig sjungt Ismael bättre än inatt.19 juli

Den nittonde betyder ganska mycket; allra mest månads & årsdagar för kärlekspar jag känner. Men denna nittonde betyder också att det bara är en månad kvar av lovet. Vilket i sin tur betyder att mer än halva sommarlovet har passerat förbi. Och hur sorgligt är inte det? Speciellt eftersom jag fortfarande inte riktigt har fattat att det är lov än...

Top secret

Vi har tittat, vi har skrattat och vi kommer aldrig glömma ♥


En plats i solen

Kents nya album med titel som rubriken på detta inlägget har ju varit ute sen den 30:e juni. Så ni kan ju vänta er ett par musikinlägg med deras låtar här framöver. Först ut är Ensam lång väg hem;
Med den vanligaste av planer
och inget nytt att komma med
Och det fanns inget att egentligen fly från
bara inget mer att ge

Så fanns det inget att egentligen säga
det bara blev som det blev18 juli

Huvudvärk... flugor? Tja, jag lyckades i alla fall sova i elva timmar inatt. Har drömt precis lika konstiga drömmar som jag brukar göra och nu är frukosten precis avklarad. Jag ber till väderguden att ta bort molnen från himlen, jag förstår inte? Var tog värmen vägen?

Blue© Mikaela Olsson, Beatrice Nilsson

Eftermiddag på stranden

Ja, Bea kom hit vid halv tre tiden, vi fixade till oss och åkte till stranden för att fota lite. Det regnade, vi hoppade i sanden, solen sken, vi blåste ballonger och klänningarna blev blöta. Men kul hade vi och jag tror nog att det blev några bra bilder faktiskt ♥

17 juli

Igår kväll klättrade jag upp på taket med min musikmaskin. Där låg jag sen i en timme, lyssnade på Kent och kollade på stjärnorna. I den stunden kändes livet så lätt, så enkelt. Utan bekymmer, utan något annat än funderingen på vilken nästa låt skulle bli. Stjärnklara julikvällar ♥

16 juli

Godmorgon människor små.

Tanken var att vi skulle fara till stranden idag, men vädret är inte fullt så perfekt som det har varit de senaste dagarna, och förhoppningsvis kommer att vara framöver. Så där lagom halvsoligt/molnigt. Trist med andra ord. Så den resan får vi göra en annan dag och idag ska jag... ja, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Äta frukost nu i alla fall, sen får vi helt enkelt se.

15 juli

Det slog mig igår, att det är den femtonde idag. Vilket betyder att det är ett år sedan jag var i Göteborg nu. Ibland har jag svårt att förstå hur snabbt tiden går, jag menar 365 dagar låter som ingenting, medan ett år låter som en hel evighet.Fler söndagsbilder

© Mikaela Olsson, Beatrice Nilsson

14 juli

Idag har jag inte så mycket att säga, förutom att solen lyser igen (var gråmulet igår). Dagarna flyter förbi, halva sommarlovet har gått. Halva, det är sanslöst. Vart försvinner tiden egentligen?

13 juli

Idag kan jag berätta att det är hetare än det varit på länge. Känns som någon har tänt eld på källaren och de heta lågorna stiger allt högre upp, ungefär. Men solen har gått i moln och ute blåser kyliga vindar samt åskmuller hörs, det är oväder på gång. Och denna gången är det välkommet.

Julieftermiddag

Denna eftermiddag spenderade jag med Bea och Johanna inne i stan. Vi var hos en psykolog först och sedan larvade vi runt på Kristianstadsdagarna lite, fast de var nästan för varmt för att göra något annat än att sitta i skuggan och prata, så det var de vi gjorde mest, haha. Fast vi hade det bra mysigt ändå ♥

Blomsterbarn part II - Making ofBea blev anfallen från båda hållen

Bea pratade i telefon och de andra... ja de gjorde något annat.

Nej jag vet inte heller, men det ser ut som Zigge tillber någon gud eller nått, haha.© Mikaela Olsson

Blomsterbarn part I© Mikaela Olsson - Fotograf
MUA: Sigrid Persson, Josefin Svensson
Modeller: Beatrice Nilsson, Josefin Svensson, Sigrid Persson

12 juliIgår var det ju som ovanstående syns, VM finalen i fotboll. Allting gick precis som jag velat; Semifinalerna vann Holland & Spanien, bronset gick till Tyskland och guldet sen, det gick till Spanien. Precis som jag ville. Fast det var ju ingen vidare lugn kväll, först och främst hade jag ordentlig huvudvärk pga åskan, som i sin tur störde tv signalerna, dessutom både blixtrade och mullrade det som om Gud fått betalt för att störa alla som såg finalen. Men allting var rätt bra trots det och när Iniesta sedan skickade bollen i mål vid den andra förlängningen andades jag ut. Guldet var säkrat och nu kunde de åska hur mycket de ville. Vilket det verkligen gjorde.Coming soon: Blomsterbarn


11 juli

Inatt var det så varmt att jag vaknade en och en halv timme efter jag somnat. Jag var tvungen att gå ut två rundor och vädra ut i rummet samtidigt. När jag skulle lägga mig igen tänkte jag "Om helvetet är varmt, har jag kommit till helvetet". Let's hope next night won't be the same.

10 juli

De flesta vet att jag har väldigt mystiska drömmar, och denna natten var absolut inget undantag. Det började att jag var på väg till Micke, väl där upp dog en massa människor på ett sjukhus som inte alls var ett sjukhus egentligen (?). Och sen somnade jag i en säng i hans hus (som inte är hans hus på riktigt, inte ens sängen eller rummet stämde, haha) och så vaknade jag i min egen säng och de första jag tänker är "Vad gör jag här? Varför är jag inte i Jönköping? Har mamma och pappa kört hem mig utan jag märkte något?". Det tog oväntat lång tid innan jag kom på att jag var vaken och faktiskt bara drömt, haha.

Water in sunset

© Mikaela Olsson

Underbara sommardagar

Det har varit hett idag. Riktigt, riktigt hett, säkert runt 30 grader och nästan helt vindstilla. Tropisk värme, man har inte kunnat göra något, inte ens sitta ute i skuggan (!). Det var för varmt.
Men vid kvart i åtta tog jag och pappa en cykeltur ner till några ängar en bit iväg, där träffade vi Niklas, Anders och Ann-Helen som vi stannade och pratade med en stund. Självklart tog jag inte med mig kameran och när vi cyklade hem fick jag självklart syn på världens bild. Så jag gjorde en insatts värd en guldmedalj i OS när jag trampade hem på knappa tre minuter, tog trapporna i några korta hopp och slängde mig upp på cykeln igen. Och ja, jag fick mina bilder ♥

9 juli

Sommaren är underbar. Visserligen lyssnade jag på julmusik igår och längtade till december, hehe, men när jag ser ut idag har jag försökt putta undan de tankarna. De är så där fint väder idag, soligt med en disblå himlen. Me like. Igår tog jag dessutom tillvara på kvällssolen och satt ute på taket med en glass.

Min rostade macka väntar på att bli uppäten, vi hörs när vi hörs ♥

Movienight

Idag har jag sett ytterligare två filmer; den senaste var When trumpets fade. Ni har antagligen ingen aning om hur många filmer jag sett den senaste tiden (förutom Alexandra som möjligen skulle kunna gissa) och jag skriver inte så mycket om dem. Men jag kände att jag var tvungen att nämna ord om just denna filmen, allra mest för att den var ovanligt kort, bara en och en halv timme. Men det kände så mycket och jag var väldigt frustrerad och hypad genom hela (fram till mainkaraktären dog, ja då blev jag mest bara ledsen).
I snabba drag handlade filmen om ett slag mellan den belgiska och tyska gränsen under Andra världskriget, allting utspelar sig i november och i slutet av filmen börjar det snöa. När eftertexten rullar upp spelas White Christmas. Och vem sitter inte nu och lyssnar på julmusik och drömmer om de kalla vinterdagarna i december, som hon älskar så mycket? Vem tror ni inte nu sitter och tänker tillbaka på den snöiga julavslutningen förra året? Eller alla fina julaftnar och minnen? Paket, ljusstakar och klockan tre julaftons eftermiddag?

Nej detta är ju sorgligt. På riktigt.

Fast jag längtar lite till jul nu måste jag erkänna...

8 juli

Dagarna tycks försvinna utan att jag märker det, hade jag inte vetat att det var torsdag idag skulle jag trott att det var måndag, möjligen tisdag. Enda sättet att se dagarna springa förbi är datumet som ändras på datorn varje natt. Och tiden springer förbi, det går alldeles för fort nu.7 juli

Jodå, visst fortsatte det vara trist väder igår och jodå, visst såg jag en film. En film hann jag med, eftersom den var fyra & en halv timme lång. När den var slut såg jag Ugly Betty och sedan den första semifinalen som Holland vann. Så när allt det var slut chattade jag med Alex en stund och sedan... okej, jag såg en film till, om en tecknad Kalle-film räknas, hihi?

Idag är det aningen bättre väder så jag ska vara ute lite, ska nog åka in till stan en runda också och hämta mina linser. Och fota lite borde jag hinna med också ♥

6 juli

Den dagen när jag vaknar tidigt och stiger upp innan elva, tror ni inte att det inte är sol? Utan molnigt och kallt? Kul, kul! Jag ska stanna inne och se på film hela dagen. God natt.

5 juli

Det är sorgligt att jag har stigit upp nu när det är så fint väder, men det sorgligaste av allt är att jag fortfarande är trött. Igår kväll satt jag uppe och så de två sista skivorna på mini-serien Förintelsen och sedan chattade jag med Alexandra till klockan blev lite över tolv. Efter det tyckte jag det var en ypperlig idé att starta Pearl Harbor, som förövrigt råkar vara runt tre timmar. Så där satt jag sen till klockan blev kvart över tre, haha. 

Idag ska jag äta onyttig nutellafrukost och sedan... hm, jag känner mig pepp på att fota ♥

Destination; osynlig

Jag sitter här och väntar
se världen susa förbi
det flimrar grönt utanför fönstret
jag ler och tänker; snart ses vi igen
en lycklig tanke som hållit mig levande så länge
en tanke som värmt mig under kallt väder
och fått mig att orka fortsätta när det var svårt
kanske kan ni inte förstå
men den kärlek jag känner för dig är enorm
nästan oumbärlig att bära på mina späda axlar
saknade tynger ner mig när jag är ensam
vilket jag är mesta dels av tiden
så nu när jag äntligen sitter här
hör tågets dunkande och känner vagnarnas gungande
ler jag och känner mig uppfylld av en vacker känsla
en känsla av längtan och överväldigande
och jag håller brevet du skickat hårt i min hand
jag har läst det så många gånger
jag kan det utantill
orden du skrivit med kärlek
perrongens namn du skrev med din vackra handstil
jag räknar träden till vi ses igen
de tycks vara så många men plötsligt glesnar de bort
och ur skuggorna reser sig
ett ljus så starkt att det bländar mig
tåget tycks lyfta från marken och i överljudshastighet
glider vi förbi plattformen
det tar en minut att inse
destinationen finns inte
och du ljög bara för mig

© Mikaela Olsson


4 juli

Jag blir så väldigt lycklig när jag ser ut genom fönstret och ser den blå himlen och den starkt lysande solen. Skåne har verkligen gjort sig förtjänt av den sådan här underbar sommar!
Själv vaknade jag vid halv tolv imorse, av mig själv och inte av Bella, haha, kändes rätt bra kan jag säga. När jag steg upp var det dags att se på när familjen packade bilen och sedan vinkade jag av dem, i skrivande stund är de på väg upp till Jönköping. Och jag då? Jo, jag ska strax rosta lite mackor till mig och sen får vi helt enkelt se vad som händer efter det.

Ha en finfin söndag ♥

Själslösa flicka

Jag har ingenting
det ekar tom och tyst
som en liten låda
där ekona slår emot alla väggar
och ljuset når inte hit
här är det mörkt och för alltid en kylig plats
värmen existerar inte
i den lilla tysta, tomma lådan

Jag gav upp allt i ett försök
på att bli bättre än alla andra
ett försök som blev ett fall
i mitt liv och i mig själv
någonstans i kriget där, jag tappade bort mig själv
gick vilse vid krönet av ett berg
och sedan gick det utför
nu vet jag inte längre var jag är
eller ens hur jag ska kunna ta mig tillbaka
ibland undrar jag ens om jag vill tillbaka
ibland är det allt jag kan tänka på

Jag har sedan länge saknat en del av mig själv
den tappade jag bort på ett öde fält
jämte döda kroppar kan man nu finna
min själs tomma skal
jag har försökt att skrika
jag har försökt att gå tillbaka
men inget fungerar
jag är fast i en oskynlighetsvärld
och jag kan inte ta mig ur den
för evigt fast
i den tomma tysta lådan

© Mikaela Olsson


Kvällsblogg

Mina fina flickor stack vid elva tiden, innan det hade vi hunnit med några timmars snack & skratt, jordgubbsätande samt att vi följde den väldigt spännande matchen mellan Paraguay (eller Parakakay enligt P) och Spanien. Det blev två mål som inte alls var mål och sen kom tillslut vinnarmålet och Spanien gick vidare. Som vi skrek, hihi. 

Nu ska jag strax krypa i sängs, man vet ju aldrig när Bella väcker en imorgon. Så godnatt, sov sött och dröm om alla småkryp du mött ♥

Yumiyumi

Tänkte slänga upp en liten bild från festen igår, innan jag går och fixar till mig. Tjejerna kommer hit en runda ikväll ♥En julikväll som alla andra© Mikaela Olsson

3 juli

Det var längesedan jag var så här trött! Har vaknat tre gånger, den fjärde bestämde jag mig för att det inte var lönt att somna om och här sitter jag nu. Ska strax äta frukost och slänga några blickar på Grey's, sen får jag väl plocka fram kameran och ladda in alla bilderna från gårdagskvällen.
Festen var väldigt rolig faktiskt, fick sitta och lyssna på Niklas och StatestikMicke vid bordet, Mange spelade också, och så träffade jag och tjejerna på Sollan med. Det var en riktig liten reunion kväll, hihi.

*Niklas håller tal för Micke*
N: Ja, så brukade vi då spela våra egna EM och VM i fotboll, man kan ju tycka synd om Micke som skulle vara både hemmalagets och bortalagets målvakt, men vafan, jag skulle ju vara tjugo utespelare på en gång.

03.07

Tänkte meddela att jag är hemma från festen, kom först på plats här i huset vid tio i två och sedan trillade resten in. På min lott föll att mata katterna och sedan har jag bara fördrivt tiden med att plocka ut linserna och kolla runt bland bloggar. Känner nu att jag kan tänka mig att se lite Grey's innan jag slumrar in, det finns ju en viss charm med att lägga sig när solen stiger upp, right?

2 juli

Men se på klockan och se vad jag gör! Äter frukost och hon är inte ens tio, det är nästan hemskt, haha. Och jag känner att detta kommer bli en stressig dag, igår flög vi fram och tillbaka mellan Åhus och stan. Hämtade Micke på stationen, packade upp en massa fåglar, hämtade glass, åt mat, åkte tillbaka till Åhus, pjuh. Denna dagen kommer bli minst lika dan, ska till stan med mamma om en liten stund, fixa lite småsaker och sen ska vi klippa mig vid elva. Det första rövarlasset kommer klockan tre och någon gång mellan tre och fem åker vi ner till Åhus. Sara, C och P kommer vid fem och tillslut, vid halv sju, kommer resten av gästerna. Ja, vi ska ha fest och det kommer bloggen lida för (och kanske jag också?). 

Wish me good luck.

Hm?

Vi var ute och körde och kom hem till detta. Alltså, har jag inte uppfostrat mina ungar rätt?1 juli

Se där, det är den första juli idag. Ja, tiden går fort, fort, det är nästan lite läskigt för att vara helt ärlig. Jag menar, i mitten av juli är det en månad till skolan börjar. Hur hemskt låter inte det på en skala? Haha, nu låter det som jag inte alls vill träffa mina klasskompisar, vilket jag vill, jag hade bara kunnat tänka mig att slippa allt annat, som läxor till exempel.

Men nej, nu ska vi inte tänka på såna hemska saker, sommaren är fortfarande ung och solen skiner. Tydligen ska det bli upp mot trettio grader imorgon också, vem säger nej till det egentligen? ♥

RSS 2.0