28 februari

Godmorgon!

Idag är det otroligt vackert väder ute, solen lyser från en blå himmel och snön inte bara glittrar, utan smälter också. Det är så härligt att titta ut genom fönstret och kunna se gräsmattan, för första gången på några månader. Hoppas bara tövädret håller i sig, så det inte blir kallare och kommer mer snö. Igen. För även om vintern är vacker och ska vara vit så har jag fått nog och helt ärligt, så är ju faktiskt vintern slut imorgon ♥

27 februari

Godmorgon!

Sov lite längre idag än de senaste dagarna, mest för att jag satt uppe halva natten och kollade på curlingen. Hela familjen såg OS igårkväll, två tråkiga fjärdeplatser och sen åkte vi ut direkt i kvarten på lagtempot i skridsko. Men när klockan slog nollnoll.nollnoll skickades första stenen ut i curlingen och ungefär fyra timmar senare hade Sveriges lag kammat hem ännu en guldmedalj på curlingens hemmaplan mot värdnationen ♥

Nattens kommentar
Canadas kommentator: Good luck, I meen it!
Sveriges kommentator: Good luck, you need it.

Vintervackert
26 februari

Godmorgon!

Sista dagen på sportlovet idag, känns lite sådär eftersom det alltid är skönt med lov. Men de ska väl bli kul att komma tillbaka till skolan också. Dessutom är vårterminen rätt lugn ju, en del lov och lediga dagar ju.
När jag vaknade imorse lyste solen och jag kunde se snön som började töa, äntligen! Kanske blir det en vår i år också, haha? Eftersom jag har sett det mesta som hände i OS igår så behöver jag inte se på repriserna, istället ska jag försöka komma ut en runda och få lite frisk luft.

Vad ska ni göra idag? ♥

Huvudvärk och kurrande mage

Eftersom det är OS spenderar jag den mesta tiden i soffan framför tv'n faktiskt, helt perfekt att det var samtidigt som sportlovet. Eller ja, halva i alla fall, haha. Idag har jag sett damernas staffet i längdskidor där det blev en fin liten femte plats till Sverige, inget att misströsta för eftersom laget inte var det bästa, även om Charlotte Kalla spöade de flesta på sin sträcka, haha. Efter det blev det några blickar på damernas curling där Sverige tog sig vidare till finalmatchen, jag har även sett hela bronsmatchen mellan Sverige - Finland i ishockey, som slutade med en irriternade fjärdeplats efter förlängning och ett möjligt självmål? Dessutom har den nordiska kombinationen rullat på i bakgrunden den senaste timmen. På 24'an spelas herrarnas semifinal i curling, men den tänker jag inte se, har fått nog med spänning efter hockeymatchen, haha. Helt klart den allra mest spännande jag har sett denna dagen (ja, jag har sett fyra såna idag, haha), antagligen mest eftersom det handlade om en medalj för Sverige. 

Kanske ni undrar varför jag sitter kvar här då? Jo, det är faktiskt så enkelt att jag ska se finalen på freestyle hoppen som börjar tre inatt, så jag kände att det inte riktigt var lönt att gå och lägga sig. Konståkning blir det vid två, så jag har lite att se på medan jag väntar. Och på tal om "medan jag väntar", ska snart värma lite mat, haha! ♥ 

You can't tie my dreams to this place


25 februari

Godmorgon!

Vaknade kvart i nio imorse av att telefonen ringde. Trodde självklart det var en försäljare och de brukar ju lägga på efter några signaler, men nej, människan bara fortsatte och fortsatte. Riktigt irriterande. Men jag gav mig f*n på att jag inte skulle upp och svara, så jag låg kvar och höll precis på att somna om när jag hör pappa komma hem. Blir brutalt påminnd om att sotaren ska komma idag och när jag tillslut ligger i det där halvsovande stadiet, då börjar någon klättra runt på taket. Mm, det är ju precis så man vill vakna en lovmorgon. Men jag kunde somna om till elva i alla fall. Haha, vilken lång utläggning det blev om min morgon här, haha. Behövde bara förklara hur sur jag var imorse. Fler som brukar råka ut för telefoner som ringer och väcker dem på morgonen?

Update från tv-soffan

Efter nästan två timmar på nålar i soffan glider tillslut fyra lag in på arenan. Alla är européer, två nordiska, den ena är stora stygga vargen som kommentatorerna kallade honom, den som jagar. Och så den som blir jagad. De andra två är bara statister i leken. Låter som det är den mest nervösa stunden i hela loppet, men nej. Jag har aldrig varit så lugn i hela mitt liv. När svenska flaggan viftar vackert i luften samtidigt som Marcus Hellner glider över mållinjen är lyckan total. Norge kan bita sig i baken, aldrig har ett guld smakat bättre ♥

Dagens kommentar

*En kille går förbi i svensk skiddräckt med "Sweden" skrivet på benet*
Kommentator: Are you from Sweden? *förvånad för han känner inte igen killen*
Killen: No...?
Kommentatorn: But you have a swedish suit on you?
Killen: O, yes, I have no money, I bought it cheep from a russian guy *ler stort*

24 februari

Godmorgon!

Hur mår ni idag? Själv är jag trött (som vanligt), har drömt en massa konstiga saker, bland annat att jag och Tilda skulle åka tåg hem till henne? Sen ville jag inte det, så jag lämnade henne bara mitt inne i en skog (där tåget skulle komma) och började springa iväg, så plötsligt började det regna och jag hade ingen jacka. Så ser jag pappas jobb där mitt i allt, så jag springer dit och vill låna en jacka, men det får jag inte. Så förändras allt och jag sitter i någons kök (?) tillsammans med folk från den gamla klassen, Niklas vet jag var där, haha. Och jag fattade inte detta riktigt, men man skulle gå fram till våra gamla lärare och göra klart saker som vi aldrig blev klar med i högstadiet? Ja, lite rörigt var det i slutet, haha.
Brukar ni också drömma helt sjuka drömmar?

Om du kunde se mig

Skratt. Hennes leende. Stegen. De går ifrån mig, jag skyndar att följa. Solen, den lyser så starkt. I luften doftar våren välkomnande och i hjärtat är jag alldeles varm. Jag ser henne. Stegen. Hon r så lång, det går så fort. Jag börjar jogga utan att jag ens är medveten om det. Det känns så skönt, den friska luften, en frihet. Att kunna göra vad jag vill, något jag länge har drömt om. Snart är jag ikapp dem, henne. Hennes skugga, mina fötter trampar på den. Jag vet att hon inte tar skada av det, men det gör ändå ont i mig. Jag vill aldrig göra henne illa.  
   Solen fortsätter att lysa, det finns inga moln. Vi fortsätter gå, det finns inga hinder. Jag är så nära, vill röra henne men vet att jag inte kan. Förtvivlan växer i bröstet på mig. Fortsätter att studera henne bakifrån, på avstånd. Hon är längre än jag minns henne, hon har färgat håret ljusare – solen speglar sig i det. Det glittrar så vackert. Hon är fin. En människa jag skulle känna igen på mils avstånd, men det kommer inte behövas längre. Jag har lovat mig själv att aldrig mer lämna henne igen.
   De korsar en väg, hon och hennes vänner. De försvinner bort utan mig. Jag ser dem gå in i en park, hon har kameran i handen, det hon älskar. Det hon vill. Jag känner igen tröjan hon har på sig också. Hur många gånger har jag inte lutat mig mot just den tröjan, kramat om den och dragit in doften från henne i smyg?
   Jag var aldrig riktigt rädd, för jag visste att det inte kunde bli värre än vad det redan hade varit. Det fanns aldrig så mycket att fundera över, jag visste redan från början vad som skulle hända, jag ville väl bara inte riktigt erkänna det. Skrämma alla runt mig. Trots detta blev de chockade, det blev jag också egentligen. För även om jag visste att jag aldrig skulle klara det så slutade jag aldrig heller att hoppas på ett mirakel. Det kom aldrig. Men hon var där hela tiden och med hennes hjälp mådde jag lite bättre ändå. Att hålla hennes hand, att bli kramad av henne, att ha hennes kropp intill mig, att känna hennes hjärta slå under mitt huvud. Det var det som fick mig att vakna på morgonen, det som fick mig att ta mig igenom allt det där som jag var tvungen att göra den sista tiden. Ibland undrar jag vad som egentligen hände. När jag tänker tillbaka känns det som en evighet sen det hände, men samtidigt är minnena så färska att jag nästan kan röra vid dem. Röra vid dem. Röra vid henne. Det är allt jag vill göra. En gång. En sista gång. Avskedet innan slutet, det räckte inte och jag vet att hon känner samma sak.
   Jag sträcker ut min arm, hon är så nära, så väldigt nära, men ändå så fruktansvärt långt borta. En hel dimission finns i mellan oss. Jag rör vid henne, men jag når ändå inte riktigt fram. Jag känner henne, men hon känner inte mig. Jag kan se det, hon rör inte en min. Ler fortfarande lika glatt och solen fortsätter lysa i hennes hår. En vindpust kommer och några hårslingor flyger upp i luften. Hon kände det inte. För vi tillhär olika världar nu. Jag önskar hon visste hur jag skulle kunna få kontakt med henne. Jag önskar det fanns ett sätt att få kontakt. Det finns det inte. Det vet jag redan. Men jag tänker inte sluta försöka.
   Skratt. Steg. Hon försvinner. Jag följer. Hon går, jag springer. Hon märker inget. Jag ropar, hon hör inget. Varför känns det som om allt är förgäves? Samtidigt vet jag att det inte är så, jag skulle göra allt för henne. För jag älskar henne.

© Milla. Till L


Brooklyn we go hard


23 februari

Godmorgon!

Hur är det med er idag? Själv är jag trött, som vanligt. Haft väldigt konstiga drömmar i natt, haha, fast det är ju inget ovanligt. Dock slutade de bra så jag ska väl inte klaga. Istället kan jag klaga lite på att jag vaknade halv sex imorse av att mamma och pappa inte kunde få ut katten utan fick jaga henne runt i huset istället. Fast jag somnade om så jag det var väl inte så farligt egentligen, haha.
Dagens planer, det finns det inga. Ska ta det lungt, borde skriva en debattartikel i samhällskunskapen, men det vet jag att jag kommer skjuta på ett tag till, haha. Strax dags för frukost också och sedan tar jag dagen som den kommer.

Vad ska ni göra idag? ♥


No calorie zone?

Första sportlovsdagen idag ju, och jag har inte gjort ett dugg på den. Egentligen känns det rätt skönt, för det är väl så det ska vara. Inga "I have to...", har bara en sak inplanerad på hela lovet faktiskt ♥
För tillfället ser jag och familjen på sprintstafetten, i och för sig bara semifinal men lite nerövst ändå. Vet inte om jag ska se finalen senare, den vi helt klart kommer gå vidare till, hihi.

Klart slut på OS-snacket. Vad har ni gjort idag? ♥


22 februari

Godmorgon!
Hade ingenting att skriva igår eftersom det inte hände någonting, haha. Och idag hade jag tänkt sitta inne i detta busväder och se på repriser av OS varat med Gossip Girl, haha. För tillfället visas Sveriges ishockymatch som spelades imorse. I vanliga fall gllar jag inte ishocky så väsrt mycket, men allting blir annorlunda när det är OS. Jag vet inte riktigt, pappa och jag satt och pratade lite om det igår - kanske är det bara så att en persons vinst blir en hel nations glädje. Jag vet inte, men jag skulle tro att det är något sånt faktiskt ♥ 

21 februari

Godmorgon!
Vaknade för snart två timmar sen och gick ner till köket, möts av nyheten att Sverige har tagit ytterligare två medaljer i OS. Det är så man vill vakna, haha! Väntar på frukosten nu, sen ska jag se repriserna på OS skulle jag tro, liter nörd-varning kanske, men det är ju bara vinter OS vart fjärde år ♥

Ready to fall?
20 februari

Godmorgon!
Vaknade vid elva idag och steg upp en timme senare, gjorde pannkakor och tittade på ett avsnitt Gossip Girl. Mysig lördagsmorgon med andra ord. Lider lite med Alexandra som åkt till Sälen idag, och med Sara som kommer göra det imorgon, det är ju lång tid att spendera i bilen menar jag. Själv ska jag inte göra något speciellt på lovet, de flesta reser ju annars bort, men jag ska nog ligga framför tv'n och se på OS hela dagarna, haha. Vet att jag till och med har drömt något om OS i natt, haha!

Vad ska ni göra på ert lov? ♥

No prepared winter
19 februari

Godmorgon!
Imorse när jag vaknade mådde jag inte alls bra, så jag bestämde mig att stanna hemma idag. Sista dagen i skolan ju, innan det efterlängtade lovet. Så man kan väl säga att detta blev en tjuvstart för mig. Har i alla fall precis fått i mig lite mat och när klockan blir elva hade jag tänkt titta på repriserna från nattens OS händelser. Dessutom åker Bea till Luleå nu i eftermiddag så jag tänkte skicka en hälsning till henne om att ha det bra där uppe ♥

Dominanta färger
Fyra nyanser av turkost

Vi fotade hela mediaproduktionen och när vi hade tagit bilder där femton olika färger dominerade var det dags att gå tillbaka till skolan och redigera dem. Ganska mysigt att sitta i stora datorsalen och se snön yra utanför fönstret. Sedan sprang jag och P till rese där vi träffade Sara som vi tog bussen med hem ♥
Dessutom har Linnea varit på riktigt bra humör hela eftermiddagen vilket har smittat av på mig, haha!

Ska de aldrig sluta snöa?

När pappa körde mig till Köpinge imorse berättade han något otroligt kul. Det väntas två snöstormar till denna vecka. What's up with that egentligen? Det har varit snöstormar typ en gång i veckan i fyra eller fem veckor i sträck. Ska de aldrig sluta?
Sitter i alla fall i skolan för tillfället - har precis haft en teorilektion på idrotten och sedan lunch på det. Nu väntas tre timmars mediaproduktion innan vi ska hem för dagen.

Detta hände nyss: Shuffe körde på Bea i datorsalen. Vem antecknar?

18 februari

Godmorgon!
Torsdag idag vilket betyder sovmorgon! Ska till skolan för att ha en teorilektion på idrotten och sen tre timmars MP efter det, förhoppningsvis ska vi göra något roligt ♥
Annars är jag rätt trött faktiskt, lite så där "godmorgon trött", haha. Längtar efter lovet gör jag med, det känns så pass nära att man kan röra vid det nu, men ändå till tillräckligt långt borta från att verkligen kliva in i det. Bara några dagar kvar nu, hihi. Hur ska ni spendera ert lov? ♥Bjuder på en bild från förra lovet

Vad hände egentligen?

När klockan närmade sig halv åtta drog jag mig mot tv', för att se några sändningar från OS. Först var det både damernas och herrarnas sprint och efter det kördes det störtlopp på en kanal och en curlingmatch på en annan. Måste ju säga att detta OS'et har varit ganska värdelöst eftersom ingenting verkar funka ordentligt. Men vad kunde man tro när det hela sparkades igång med att en man dog på träningen timmarna för invigningen och att det ena benet som skulle fällas upp från marken inte fungerade under själva invigningen. Efter det har det bara kommit miss efter miss, de lät folk starta före vad de skulle på jaktstaren för damer, de lät inte de alpina damerna få köra ett helt föråk innan störtoppet vilket slutade med att fem eller sex körde ur eller helt enkelt gav upp. En av dessa var tyvärr Anja Persson och frågan är om hon kommer kunna tävla något under de andra loppen i detta OS'et?

Man tycker ju faktiskt att de borde vara mer förberedda, ha bättre skydd så inte folk kör och skadar sig (det hände på sprinten, stackarn åkte ner bland trädgrenar och landade i en å) och helt enkelt är mer på gång. För det är ju ändå ett olympsikt spel på tvåtusen-talet vi snackar om. Var är tekniken?

Ängsliga ord

Detta har egentligen varit en ganska bra dag, eftersom vi inte har gjort mycket mer än att skriva de sista provet innan lovet och vi fick sluta ja, ganska mycket tidigare faktiskt. Eftersom vi inte heller har några läxor innan lovet ska allt detta firas med Gossip Girl hela eftermiddagen och antagligen OS ikväll.
Vad ska ni göra idag? ♥

17 februari

Godmorgon!
Det eviga snöndet verkar ha avtagit och det gör ju mig lite gladare, börjar bli så otroligt trött på slasket nu. Men ja, hur är det med er idag? Själv är jag väldigt trött men det är en ganska så kort dag idag, så de borde ju inte vara någon större fara faktiskt. Dock har vi engelskaprov och det blev inte fullt så mycket plugg på det igårkväll som det borde ha blivit - med andra ord borde jag läsa igenom det lite nu.

Ha det bra idag ♥

Picture with nameThe “Look at my mouth” pictureThe “portrait ” pictureThe “We don’t like LBS ordningsregler” pictureThe “Poke your cheek” pictureThe “We are so laughing at Bea and not with her” pictureThe “OMG, it’s your fault” pictureThe “We try to be serious but Bea can’t stop smiling” pictureThe “Laugh out loud” pictureThe “What’s up with Malins läppar?” pictureThe “What are you looking at?” pictureThe “Goodbye” pictureThe “LBS loves converse” pictureThe “Looking at a picture” pictureThe “Crazy student” pictureThe “Bäver” pictureThe “Now we are all bävrar except Zigge” pictureThe “Oh my god, I got the brightest idea in the world” pictureThe “I don’t know where I should look” picture


Knäppisdagen?

Ja, idag har det varit allt annat än en vanlig dag på LBS - fast när man tänker på det, hur många dagar är vanliga hos oss egentligen?
Dagen startades av en lång väntan innan första lektionen, slog ihjäl tiden genom att snacka med Shuffe innan resten av folket kom. Sedan hade vi matteprov vilket inte gick bra, varken för mig eller någon annan verkade de som. De flesta pustade ut efter provet, men en hel del plockade upp nya papper och läste på dem under rasten, det var nämligen dags för seminariet i samhälle sen. När vi tagit oss förbi de där milstolparna av dagen gick vi för att äta och sedan hade vi historia. På estet skulle vi gå och kolla in den nya skolan, den påminde en hel del av en blandning av Härlöv och Fristorp, kändes så där lagom kul att komma tillbaka till något man lämnade efter sig för två år sedan. Eller ja, trodde att man lämnade efter sig åtminstone. När vi sen kom tillbaka till den vanliga skolan fotograferade vi lite innan vi slutade och jag hängde med Ziggisen till tåget. Galen dag, oja ♥

16 februari

Godmorgon!
Blogg.se funkade inte imorse så jag kör morgoninlägget nu istället, haha. Sitter i skolans datorsal tillsammans mad Sara och resten av klassen. Vi ska skriva en debattartikel i samhälle, men som vanligt gör ingen vad de ska, haha. Snart ska jag ha seminarie också, så ja, jag ska ägna denna tiden åt att plugga in texten istället för att skriva debattartiklar. What's the point liksom?

Sickness

Har ägnat större delen av kvällen åt plugg och kollat på OS, såg när Kalla knep Sveriges första guld, made me happy, haha. Ska snart börja läsa som samhällskunskapen och sen sova tidigt ikväll, börjar känna mig sjuk, självklart eftersom det snart är lov. Vad annars?

Den heliga boken

Helt klart en utav de tråkigaste dagarna på veckan - det är måndagarna. Vi gör ingenting på muman eftersom ingen fattar, idag slutade det med att jag satt ute tillsammans med Bea, Zigge, Malin och Plagman och forskade i vår framtid med hjälp av den heliga boken. Oraklets bok. Fick fram en hel del sjuka svar, haha. Vi gjorde inte heller något på vaken engelskan eller svenskan, men vi fick en del goa skratt ändå. Speciellt tack vare den spökande dvd-spelaren, haha. Och Thomas sjuka ljudeffekter, de är underbara ♥

15 februari

Godmorgon.
Måndag idag, tillsammans med tisdagen så är det ju veckans värsta dag. Inte bara för att det idag är första dagen på veckan och man är så extremt trött, så har jag också muma hela morgonen och jag tror inte ni förstår hur tråkigt det är. Dessutom ska vi snart ha vår inlämning klar och jag har inte börjat... precis som alla andra i klassen. Ovanpå det måste jag verkligen plugga hela kvällen idag och göra ungefär inget annat än det och äta. Så detta är ju egentligen ingen bra dag, nej. Och jag inte alls avundsjuk på Picce som är ledig både den ena och den andra dagen denna veckan, nejdå.

Alltid redo?

Har precis kommit hem från en helgalen kväll hos C, vad hade man förväntat sig egentligen? Finns inspelade bevis på hur knasiga vi är, även om det inte var någon nyhet, haha. Vi tittade på Djävulen bär prada och min, Saras och Maddes powerpoint presentation om Lübeck från två år tillbaka. Kanske ni undrar varför vi kollar på den nu, men jag kan säga att den är ganska rolig. Och väldigt, väldigt skämmig, så ingen annan ska någonsin få se den, haha! Väcker dåliga minnen gör den också, haha.
Dessutom spealde vi in några väldigt konstiga videosar och tog som vanligt en hel del foto. Och tittade i skolkatalogen, vad annars. En böghög på det och sedan var kvällen fulländad ♥
Något av det roligaste var väl när vi skulle försöka få ut en dvd-skiva från C's dvd-spelare och det hela slutade med att jag agerade lampa, Madde sköterska och Sara kirurg - och som pricken över i:et fick jag filmen i huvudet, haha."Kan jag få the pinky one?"Vi hade stora problem med den där dvd-skivan som fastnade, haha

(skrivit 13/2 runt halv tolv)


14 februari

Godmorgon och glad alla hjärtans dag!
Jag försökte blogga när jag kommit hem från Carros igår men blogg.se var segt hela natten då därför kommer det inlägget upp senare idag. Ja, har inte så mycket att säga egentligen, hoppas ni kommer ha en fin alla hjärtans dag, själv ska jag spendera den med läxböcker - kan det bli bättre?

Lördagskväll

Jag sa ju att jag skulle plugga idag, ja, det blir ju aldrig som man tänker sig. Istället gjorde jag vad man ska göra på lördagar - nämligen slappa! Fick dessutom sms av C innan att hon ville att vi skulle träffas så snart ska jag dra bort till Köpinge, hoppas på en bra kväll ♥ 

13 februari

Godmorgon!
Somnade inte förens halv två i natt, så jag har legat och dragit mig lite extra i sängen. Trots att det är lördag får jag nog ge upp mina planer på vila och inte tänka på skolan och istället plugga eftersom vi har två prov nästa vecka och jag är lite, lite back. Så antagligen blir det inte så mycket bloggande idag, vi får se. Ha det fint i alla fall ♥

And the snow keeps falling

Kände för en hemmakväll så jag har tittat på några avsnitt av Gossip Girl samt You got served - igen! Den är kärlek den där filmen. Det jag dock inte riktigt förstår är varför det alltid måste dö någon i dansfilmer?
Och på tal om att dö, min älskade musikmaskin slutade svara på mina tappra återupplivningsförsök ikväll, höll på att skrämma slag på mamma när jag berättade det, lite för dramatiskt kanske... Förhoppningsvis kan vi dock åka in och kolla efter en ny imorgon, men nu ska jag strax nana kudden. Sov sött och dröm om alla småkryp du mött ♥

Det här med namn

Något jag har funderat över är det här med namn. Inte vanliga namn då, som Peter, Måns eller Isabelle, nej, det är helt okej. Det jag menar är folk som vill bli kända och använder namn som är lika eller ibland nästan identiska med ett ursprungligt namn. Där kan jag känna "Har du inte mer fantasi än så?". Till exempel den här webbsidan, Cocoo, den stör jag mig alldeles speciellt på. Säljer smycken av olika sorter gör den och namnet kan ju tyckas vara lite bekant - antagligen kommer insiprationen från Coco Chanel, den franska designern som satt signaturparfymer på kartan. Jag kan ju faktiskt känna att det är helt fel, varför ett namn som redan är så känt, bara för att man kanske får mer uppmärksamhet av ett liknande namn? Jag kan inte alls komma på varför faktiskt, är det inte coolare att ha ett eget namn som kännetecken. Men visst hade det varit rätt häftigt att heta Coco Chanel, det kan jag inte sticka under stolen med.

Historian om simmandet

Ibland känns det inte som om fredagarna har någon mening med sig - med att gå till skolan menar jag. Speciellt inte eftersom vi bara har två lektioner och dagen bara försvinner förbi. I och för sig ska jag inte klaga, hihi, min klass är en utav få som faktiskt slutar tidigt på fredagar ♥
Och nej, det har inte hänt något speciellt idag heller, förutom att jag och P träffade C vid bussen imorse och hon hade inte en kladdkaka med sig till oss idag, sadface, haha. Och att vi fick lyssna på Plagmans långdragna historia som inte ens slutade med att han skulle simma - utan att han gick och slängde soporna och spelade schack. Om ni inte fattar det där är det helt lugnt, jag undrar hur många som gjorde det egentligen?

12 februari

Idag är det fredag! Jag älskar fredagarna, måste vara den bästa dagen på hela veckan. Ärligt så tycker jag nästan att man plocka bort alla andra dagar förutom fredagen... och lördagen, hihi.
Har kort dag nu i alla fall, matte först och sedan svenska, slut halv tolv och förhoppningsvis kan jag åka hem på en gång utan en massa omvägar (!) Börjar bli irriterande att man måste åka både hit och dit för att komma hem, haha.
Dessutom hade jag en konstig dröm inatt, först var det min pappa som begått ett brott som han skulle bli dödad för han gjort, haha. Och sen när vi åkte till rättegången förändrades plötsligt allt och så var jag tillsammans med gamla klassen på Fristorp, hahah! Helt sjukt, men jag minns hur bra det kändes att gå i de där långa sjukhuskorridorerna igen. Ibland önskar jag att jag kunde gå tillbaka till de två sista åren och leva om dem, för de var helt underbara ♥De sista två åren ♥

11 februari

Godmorgon!
Vaknade med en hemsk huvudvärk imorse så jag bestämde mig för att stanna hemma idag. Får hoppas att det känns bättre senare idag. Har precis ätit frukost och nu ska jag snart lägga mig och vila ett tag. Ska dessutom säga grattis till Carolin som fyller arton idag ♥


Den arga lilla tanten

Sitter fortfarande kvar i skolan eftersom ja... äsch, jag orkade inte springa som en galning till den förra bussen, kan lika gärna ta den som går tjugo i tre istället. Fast nu börjar jag ångra mig lite, haha. Lika onödig dag idag som det har varit de senaste dagarna veckorna! Och sportlovet är extremt efterlängtat, orkar knappt en dag till i skolan mer. Fler som känner som mig?

10 februari

Nej, ingen god morgon idag nej.

Nej.

Aprikosmelon

Denna dagen har känts evighetslång, när hälften hade gått kändes det som flera månader hade passerat. Jag minns knappt vad vi gjort imorse, haha. Sluta tidigare fick vi i alla fall göra så det var ju skönt åtminstone, tog bussen med en hel del saknat folk och hade sjuka samtal med Caroline, haha. Var dessutom hemma en timme tidigare än vad jag skulle vara så egentligen blev det ju bra ändå ♥

Estetisk verksamhet

Dagens sista lektion ska strax starta, efter bara en massa tråkiga teoretiska ämnen ska vi ha estet och ja, det är väl lite roligare än allt det andra, haha. Det enda vi ska göra är nog dock bara att prata, så förhoppningsvis hinner jag och P med den tidigare bussen hem. I really hope so ♥Såhär brukar våra estetlektioner se ut

9 februari

Godmorgon!
Tror att jag har vaknat fyra gånger av att jag inte har kunnat sova, väldigt irriternade när man faktiskt vill göra det. Dessutom är det tisdag idag och det är veckans längsta dag med bara en massa tråkiga lektioner hela dagarna och nästan inga raster. Feels good, doesn't it?

Vad är det för fel på skåp 32?

Äntligen hemma från en onödig, lång och tja, i slutet, ganska rolig dag i skolan faktiskt. Som vanligt livar alla våra små konstigheter upp dagarna och just i dag var det tillfällen som när Bea somnade i mitt knä inne på toaletten (fråga inte!) och när hennes voododocka fastnade i skåpet under hennes. Vi fick ha en stor operation innan vi tillslut fick loss den, haha! Påminner ju lite om den gången paraplyet fastnade där...
En timme kvar

Multimedia är antagligen veckans tråkigaste lektion, helt ärligt, det är så man vill hänga sig i en snara i trappuppgången eller nått. Enligt läraren är det för att Dreamweaver är "lite mer tekniskt" - ja, det hjälper ju. Sen efter denna sjukt tråkiga lektion är det äckellunch i äckelfyran och sen har vi engelska. Inte lär vi se klart filmen vi började på i onsdags heller, för den har hon väl glömt.

Det finns inte en dag värre än måndagar

8 februari

Godmorgon!
Nej.
Sovit gott?
Nej.
En dag full med roliga lektioner?
Nej.
Haft en bra helg?
Deprimerande att helgen redan är slut, så nej!
Längtat efter multimedian?
Nej.
Kan den här dagen ens bli bra?
Nej.
Hata måndagar?
Ja!


7 februari

Godmorgon!
Igår blev det inget bloggande för att, tja, för att jag inte hade något att skriva om helt enkelt. När det är vinter känns det inte som man kan göra mycket mer än att sitta inne och se på tv och hur kul är det att blogga om? Ännu en grej till som gör att man inte tycker om vintern. Tycker allt det kan bli sommar och varmt nu ♥


6 februari

Godmorgon!
Vaknade upp till ännu en gråmulen morgon, precis som alla andra dagar som har passerat den senaste tiden, känns som ingenting någonsin förändras här. Jag kan inte ens minnas hur sommaren känns, hur det är att gå utan en stor jacka i bara shorts och ett linne, vara på stranden och doppa fötterna i vattnet eller äta glass och se solen gå ner sent på kvällen. När försvann allt det, och när kommer det tillbaka?
Igår var det fest hos C för henne och Malin, en lyckad sån (för en gångs skull, haha), med en massa människor och en hel del skratt och dans. Får väl se om jag hittar några bilder som kan komma upp här sen, haha.

Gårdagens eftermiddagsbilder
Vad hände egentligen?

Precis som alla andra dagar denna veckan har skolan varit helt onödig. När vi kom imorse visade det sig att Jenny var sjuk och att vi skulle räkna själva på matten, inte något som jag tror vidare många gjorde, där emot drack vi varm choklad och satt och slöade, haha. På svenskan gjorde vi egentligen ingenting heller, trots att vi antagligen borde, ja, sen slutade vi då vid halv tolv. Vi åt lunch och sedan fortsatte jag, Bea, Beccis, Zigge och Anya i stan en stund innan jag och Z drog till rese  vid halv två. Med andra ord har vi precis kommit hem och nu väntar några avsnitt av Gossip Girl innan middagen ♥

5 februari

Godmorgon!
Hade tänkt ladda upp bilder igår, men blogg.se var helt segt så ja, det gick inte alls som jag ville, haha. Istället tittade jag på Gossip Girl hela kvällen, fast det är ju inte ovanligt, haha. Men det är fredag nu i alla fall, dagen alla längat efter under veckan skulle jag tro. Själv har jag bara två lektioner så jag hoppas att dagen går riktigt fort för jag är rätt så trött för tillfället, haha. Sovmorgon imorgon ♥

Btw så fyller Bea år idag, så grattis till henne ♥


Bananproblem

Det finns väl inte så mycket att säga om denna dagen. Den har varit kladdig, oja - vi hade färglära på MP'n. Som sagt, kladdigt, men kul, det var ett tag sen vi satt och målade med vattenfärg sist, haha ♥

 

 


4 februari

Godmorgon!
Idag är det torsdag vilket betyder att jag har sovmorgon och två lektioner - idrott och mediaproduktion. Ser väl ut som en ganska okej dag egentligen, får väl se vad vi ska hitta på under idrotten, på mp'n tror jag dock det ska vara färglära. Vem är intresserad av detta? Inte så många skulle jag tro, så: Ha det bra idag! ♥

Onsdag - veckans onödigaste dag?

Ja, det var en helt onödig dag, för vi gjorde ärligt ingenting. Ingenting på historian, ingenting på engelskan och ja, mer var det faktiskt inte. Efter det var dagen slut, två timmar tidigare än vanligt och jag var hemma redan kvar över ett. Och eftersom det var snöstorm igår igen så var klassen halvtom. Ganska skönt dock, som en omväxling mot vår annars extremt tjatiga klass. Och nej, jag klagar inte, MPKR09 är fortfarande bäst ♥

3 februari

Godmorgon!
Har haft jättekonstiga drömmar i natt, ska nog inte nämna dem här för riktigt så långt inlägg hade jag inte tänkt skriva faktiskt. Har i alla fall snöat en hel del men det ser ut som jag kommer till skolan även denna dagen, lite avundsjuk blir jag allt när jag hör alla bussar som är inställda överallt annars än just här.
Nåja, jag ska återgå till min frukost nu, vi hörs när jag har kommit hem från skolan ♥

One of us

Dancing on a broking roof
I'm worrying she's tired now
I'm only trying


2 februari

Eftersom det är studiedag idag, unade jag mig en liten sovmorgon. Dessutom ska jag strax äta frukost och se på OC vilket antagligen blir hur resten av dagen ser ut också. Förutom att jag ska klämma in ett arbete som ska skrivas också. Men mer borde man inte behöva göra när man har fått en ledig dag for free.

Vad ska ni hitta på idag? ♥

Veckans första dag med MPKR09

Efter denna otroligt långa dag är jag äntligen hemma, multimedian var det segaste jag har varit med om på länge! Efter många om och men tog äntligen den lektionen slut och efter lunchen hade i engelska, något de flesta sett fram emot eftersom vi skulle se på filmen. Men nej, den hade inte Emine med sig så vi fick jobba i boken. På svenskan skulle vi bara jobba med Ovidius men istället satt vi ute och gjorde ingenting. Vi tyckte att vi hade förtjänat det efter den tråkiga dagen vi haft.
Men bättre blev den när jag kom hem och såg att den andra säsongen med Gossip Girl låg i brevlådan ♥

*Imorse när jag, Bea och P var på väg till skolan från rese*
B: Tycker ni det är kallt ute idag?
M: Ja?
B: Men nej, det är ju skönt ute!
*en kille går förbi med uppkavlade tröjärmar och utan jacka*
B/M: Okej, så varmt är det inte!

Världens tråkigaste måndag!

Sitter i fotostudion tillsammans med saknade Beccis och Freddie, vi har multimedia och gör inte ett skti för att det 1. Är extremt tråkigt 2. Vi fattar ingenting och 3. Sa jag att det var tråkigt?
Dessutom är S och Bea totalt försvunna men eftersom det är så kallt här inne och vi har frusit till små statyer av is vars fingar sitter fast på tangentbordet, orkar vi inte leta efter dem. Men när man talat om trollen kommer de in genom dörren, haha. Men som sagt, eftersom vi är så totalt förfrusna orkade vi knappt säga hej.

Tummen upp för denna måndagen...

1 februari

Ny månad, är det bara jag som tycker det är skönt att januari är slut? För det är den månaden som gör mig mest demprimerad. Också mars också, haha.
Anledningen till att jag inte bloggade mer igår heller var samma som i lördags, jag hade inget att skriva om. Och jag fastnade framför OC, haha. Dessutom var jag med mamma i affären och gjorde en läxa (det låter helt konstigt, haha). Äsch, jag har fortfarande inget mer att skriva, så tja, ha det bra idag, första dagen på denna månaden ♥

RSS 2.0