The return of Malin!

Idag är det inte vilken dag som helst, utan idag är det The return of Malin - dagen! Hela gårdagen peppade vi varandra och imorse var vi hur taggade som helst! Vi räknade minuterna och när det vara ungefär tio kvar till hennes tåg kom in lånade vi en kamera från Maria och ställde oss i trappan. Bea höll utkik över vägen medan jag höll henne sällskap och hade kameran. De andra stod vid hissen och när Bea gav signalen som vi övat på, skulle de gömma sig och vi springa ut och möta henne.
Klockan tickade och tickade och ingen Malin kom (vi var säkra på det eftersom vi ringde henne när hon satt på tåget, haha). Bea började bli otålig och valde att smsa henne, jag fick då ta över positionen som dörrvakt. Jag kollade rakt fram - ingen Malin, jag kollade åt vänster - ingen Malin. Jag kollade rakt fram - ingen Malin och jag kollade till vänster. Och där kom hon, i nya kläder som totalt förvirrade mig först, men det var inget tvivel, det var hon! Så jag skrek, och Bea skrek, och de andra skrek och sen sprang vi. Ja vi sprang rakt över vägen och hoppade på Malin och dansade runt runt på trottoaren. Sen gick vi tre tillbaka till skolan och lät henne gå upp först, inte ont anande. De andra (Zigge, Plag, P, Juss, Linnea och Sara) hoppade fram och skrek och skrek, det gjorde Malin med. Hon blev så rädd att hon vände om i trappan och gick nästan hela vägen ut, haha. Mission completed.

Resten av dagen var mest lycka, kakor, kramar, USA historier och förklaringar om vad som hänt sedan hon åkte. Det är skönt att hon är tillbaka ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0