Memory lain - Södertorg

Den som känner mig vet att jag älskar Södertorg. Och många har frågat varför, om ni hänger med så vet ni att jag har så många fina minnen där ifrån och nu tänkte jag berätta om detta. This is why I love Södertorg!

Det började egentligen när jag träffade Tilda första gången. Vi gick runt i stan den dagen, i tre och en halv timme och det slutade alltid med att vi var på Södertorg. Jag tror vi gick dit nitton gånger den dagen, sedan dess har det varit vårt ställe. Varje gång vi träffas går vi till Södertorg, det blir bara så. Och är vi där ensamma känner vi oss tomma. Numera går jag förbi Södertorg varje gång jag ska till Söderfyran (ja, typ allt i stan heter något med "söder" i, Söderport, Söderfyran, Södertorg. Kanske för att de ligger i den södra delen av stan...)
Nåja, då kan man ju undra över varför jag fastnar just för detta torget när det finns två andra i stan. Lilla torg där alla affärerna ligger, Stora torg där TID-statyn och Ikaros konstverket finns. Och sen har vi Södertorg, långt bort från allt det andra, lite mobbat faktiskt. Men det var här Alex, jag och Tilda satt på Den heliga bänken, det var här Sara och jag dansade en kylig vårkväll till en massa gamla låtar, det var här YRATYRA låg (Tilda och jag brukade skämta om att jag sydde kläderna i affären och köpte dem själv... lång historia, haha).
It's THE place i stan helt enkelt. Södertorg ♥Minns du denna, Tilda?

Den heliga bänken får avsluta.
Alex, Milla, Tilda
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0