She smile, cuz' this is what she loves

Jag skulle ha gjort läxan i MP men jag pratade med Sara i telefon istället. Välbehövligt och mysigt, fan vad jag saknar henne! Och C... Sara, C, Milla, Elin och Madde, snacka om att vi har minnen tillsammans. Jag saknar den tiden då det bara var vi och våra fyra pojkar ♥
Men ja, pratade med Sara, om allt, inget och det mitt emellan. Så skönt!

Nu ska jag alldeles snart nana kudden och sen blir det skola imorgon, mediaproduktion hela eftermiddagen och det, det är kul det! Sov sött och dröm om alla småkryp du mött, xoxo ♥

Grafisk kommunikation

Ja, det är den läxan jag ska börja med nu, tummen upp! Eller ja, nått... nej, det är mycket roligare att snacka i telefon, chatta och fika. Så det ska jag göra istället, hihi!

Att stava skånska?

Idag har varit en bra dag!
Först hade vi historia och det är ju alltid lika kul, haha, vi tittade på Men in tights, eller det sista av den i alla fall. Faktiskt väldigt rolig film, ungefär som Scary och Epic movie - filmerna. Efter det var det engelska och sedan lunch. Dagen avslutades med samhäll. I typ varje rast satt jag borta med Sara och hade rast-snack, haha. Mycket mys! När jag sedan stack från skolan gick jag runt med Pelonius i stan en stund, sedan drog hon till bussen och jag mötte upp Madde. Vi satt på en bänk, käkade munkar och drack apelsindricka, haha. Så mysigt! Sen hängde jag med henne bort till Söderport och sedan komma mamma och vi köpte mat till mig på Graffiti. Så ni ser, det har varit en bra dag! Xoxo ♥
 
Btw, skickar ett krya på dig till Bea som är sjuk ♥

30 september

Hej hallå! Idag var det riktigt kallt och sängen var lockande varm och skön. Men det är en kort dag idag, slutar tjugo i två samt att vi hade historia nu på morgonen och där vet man aldrig vad som händer. Bananen är en underlig lärare, haha!
Nej, jag har väl inte mycket mer att säga än ha en bra dag, xoxo ♥

Natti fina ♥

Klockan är inte ens nio och jag ska gå och lägga mig nu. Är så sjukt trött, de senaste två dagarna har jag hållt på att somna på lektionerna och jag ör faktiskt helt seriös nu. Verkligen bokstavligt talat somna! Men dagen var egentligen bra så jag ska inte klaga. Dessutom har jag haft namnsdag och flera stycken har uppmärksammat det, tack till er! ♥
Men nu ska jag nana kudden, sov sött och dröm om alla små kryp du mött ♥


Nej, jag har fortfarande inte kommit på den där rubriken

Jag är hemma, eller det har jag varit för en timme, men jag har ätit och uppdaterat mig på folks bloggar. Lilla laptopen har ju varit iväg för en uppgradering idag ju, hihi.
Dagen har varit... lång och seg men faktiskt väldigt rolig! Bussturen imorse var väldigt lyckad, haha (borde jag starta något som "Dagens; busstur med Milla" eller? Känns som jag alltid har mycket att berätta om när jag har åkt buss, hihi). De första lektionerna var trista och maten var en flopp, men sen hade vi historia och det är kul! Hade dessutom ett av våra små rast - snack med Sara och sen tittade vi på film. Efter det var det dag för dagens sista lektion - estet. Vi delade in oss i par och gav oss ut på stan med en kamera, jag och Sara hade riktigt roligt, haha! Hoppade i rosenrabatter, höll på att bli överkörda och snackade om en hel massa som kanske inte ska nämnas här. Kul hade vi i alla fall. ♥
Vid fyra slutade vi och när klockan var tio över går vi mot bussen tillsammans med Elin, vi inser att våra bussar snart går, delar på oss och alla tre går på vars ett håll. Hahah, det måste ha sett helt sjukt kul ut, haha!

Dagens citat kommer från Sandra när vi var på väg tillbaka mot skolan, hon, jag, Sara och Ziggy;
"Men kolla, han har ett bananskal på huvudet!"

Wiho

Nu slutar vi snart, yesyesyes!

29 september

Haha, jag brukar alltid börja mina inlägg med "godmorgon", men det kan jag knappast göra nu när klockan är över halv tre va? Så vi säger hej. Hej!
Dagen har varit bra, jag skriver mer om den sen, har estet nu och tja, vi får se vad vi ska hitta på. Jag hoppas att det blir något roligt för de andra lektionerna. Well vi har behövt kuddar till dem, säger en hel del va?
Bloggar när jag kommer hem, ha det bra! ♥

Natti ♥

Trots att större delen av denna dagen har varit hemsk så blev slutet rätt bra faktiskt. Jag har haft en riktigt lång chatt med Vanja och Amanda och jag måste säga att jag har saknat de där båda ♥
Imorgon är det veckans längsta dag samt inget bloggande på morgonen, för min lilla älskling ska ute på en restur så om jag har tillgång till datorerna i skolan skriver jag då, tills dess, xoxo ♥

Jaha... eller?

Jag hatar att jag hade världens bästa rubrik i huvudet innan och så puff - försvann den när jag kom hem. Snacka om irriterande! Hade tänkt att jag skulle berätta lite mer ingående om skoldagen (och utelämna allt annat konstigt som har hänt mig, haha). Vår första lektion var datorkunskap och den som har gått bakåt under dagens inlägg kan se att vi hade väldigt tråkigt, jag satt och GB:ade med Pelonius, Sara, Ziggyy och Malwin (ja, hon fick heta det då vi har två Malin i klassen och detta är den andra, haha. Förvirrande), jo, just det! Jag snackade med Fadil också! Jag saknar honom och hans eviga sjungande och att han alltid slog mig i huvudet med en Metro varje morgonen, haha. Tänk att man kan sakna det vi hatade under två år, haha. Men det gör vi, nåja, skoldagen! Efter datorkunskapen var det lunch i en ovanligt full Söderfyra där det inte ens var god mat. Jaja, vi drog tillbaka till skolan och där väntade tre timmars lektion till, lovley! Först hade vi engelsk grammatik och även om det var tråkigt hade vi det mysigt i halvklass då många satt ute i uppehållsrummet. Under den lilla rasten satt jag och snackade med Sara, Ziggy och AhDe, trevlans. Det roligaste var lätt när Sara skulle starta sin iPod och istället för att lyssna i lurarna tog hon upp själva iPod makapären och lyssnade på den, gud va vi skrattade, haha.
Lektionen flöt på i alla fall och sedan var det dags för svenska och det var så tråkigt! Asså, Thomas är råcool och lätt den bästa läraren vi har (ni som har gått på Fristorp och haft MangePange fattar när jag säger att de är väldigt lika varandra). Men det var så trist ändå, alla var riktigt sega och trötta. Så när vi fick vår sjuminutare så var vi så trötta att vi inte ens orkade resa oss upp från stolarna. Istället låg vi och halvsov (läs: hela klassen!) på bänkarna, förutom i Cajsas del, hon kurade ihop sig på ett sätt som såg väldigt obekvämt ut, i stolen, haha.

Vi slutade i alla fallefter allt för lång tid och jag snodde med mig ett äpple ut som jag gick och åt på medan jag och Elin var på väg bort mot Vero Moda där vi träffade Madde, Frida och C. När jag sedan stod på rese och väntade på bussen träffade jag Sandy. Det var ett bra tag sen jag såg henne sist.
Så egentligen var det en bra dag... hehe, nej vi strycker det, det har inte varit en bra dag. Men vi har haft kul ändå, jag och tjejerna... hehe, och AhDe.

Jag hade en rubrik, men den försvann

Så nu jävlar är jag hemma! Detta fanskap till dag har bara kommit och bitit mig där bak hela tiden. Jävla skit dag, jävla jävla jävla skit dag!
Och nej jag känner inte för att berätta om alla mina helt sjuka och frukstansvärt korkade bedrifter för er, men jag kan säga att det började med att jag vaknade en halv timme tidigt, spilde mjölk på bordet och hällde flingorna i knäet, väntade på den försenade bussen i tio minuter i regn och den slutade med att jag blev en kemibokslangare. Jag som inte ens läser naturkunskap längre. Förklara det ni, för det kan fan inte jag.

Jävla jävla jävla JÄVLA SKIT DAG!


Suck

Asså detta är dötrist fan!

Frivillig som vill komma och kidnappa oss så vi slipper detta, eller vill ni (läs: mig och Elin) att vi ska dö här i den smutsig, fett varm skola helt uthungrade. Eller?
Buhu


Och vi är hungriga. SUUUUUUUUUUUUUCK

Datorkunskap

Vilken härlig morgon!
Först, klockan ringde en halv timme för tidigt (igen!), sedan satt jag vid frukostbordet och åt, tappade flingorna i knäet och spilde mjölk på bordet. Gick ut till bussen för tidigt, det regnar och bussen är dessutom tio minuter sen! Blir fett blöt och kall, åker in till skolan, läraren är sen (ska i och för sig inte klaga på det...) och när vi väl kommer in i klassrummet, då funkar bara åtta av datorerna. Plus att jag inte fattar vad vi ska göra och det mest lämpliga hade ju faktiskt varit att fråga läraren, meeen nu är det så att jag inte orkar det så istället är jag och Elin inne på bdb och detta inlägget, det har väl tagit en och en halv timme att skriva. Ungefär, haha.
Men nej, vi har kul! ♥

28 september

Godmorgon alla fina läsare! Klockan är nu... 06:29 och jag sitter i köket och äter frukost. Ensam in the dark, väldigt mysigt... hehe, eller nått. Är så lagom trött så jag är inte riktigt säker på vad jag skriver och om jag går tillbaka och kolla på detta inlägget när jag kommer hem ikväll kommer jag säkert fråga mig själv "Hm... har jag verkligen skrivit det där?", haha. Tro mig, det har hänt förr!
Nåja, har ni sovit bra? Det har jag, när jag väl somnade, fast jag minns inte vad jag drömde vilket som är väldigt irriterande. Det är sånt som jag kan störa mig på när jag vaknar - att jag inte minns vad jag har drömt. Aja, det är skola idag, går mellan tjugo över åtta till tjugo i fyra med endast tre lektioner, mycket härligt, typ... inte. Sen ska de visst regna plus att det är typ alldeles mörkt ute fortfarande. Har det alltid varit så här mörkt i slutet av september eller är det bara i år det går ovanligt fort?
Nä, fan vad jag babblar på om helt, helt onödiga saker. Istället; Ha det bra alla söta! Xoxo ♥


This thing it's... it's eating me alive

Hallå vänner små, hihi. Jag är på ett underliget bra humör och jag vet faktiskt inte ens varför. Jag menar, det är måndag imorgon, alla hatar måndagar... hehe, eller ja, jag gör i alla fall. Men jag är trots det på mycket bra humör. Var ute med baby innan och fotade, har dock inte kollat resultatet så noga, men om det blev bra kommer det upp bilder, hihi. Större delen av eftermiddagen har spenderats med Gossip Girl samt Top Model.
Och på tal om Gossip Girl har jag hittat den grymmaste skvaller bloggen väl värd att kolla in. Det är verkligen GG stile, okänd anonym som skiver inlägg som dissar Sveriges "blogg elite", haha, jag älskar! Spred my word to all your friends.

Snart dags att nana kudden, har ni haft en fin helg? Sov sött och dröm om alla småkryp du mött, xoxo ♥


Lalalala

Har gjort lite läxor och kände att jag faktikt var värd tårta och Gossip Girl nu, hihi. Det är ju faktiskt nästan hlet förbjudet att sitta inne en hel söndag, för att göra läxor! Och tårtan fick mig att tänka på något.
Igår vid bordet tillsammans med släkten när vi åt tårta:

Bella: Jag vill ha rosen!
Johanna: Neej, men det är Millas ros, hon fyller år, det är hennes ros. När du fyller år får du rosen.
Bella: *ser fruktansvärt fundersam ut*
Moster: Jag slåt vad om att hon tänker 'Men du, det fanns ingen ros på min tårta när jag fyllde år'


Btw kom morbror förbi för en stund sedan och lämnade lite pengar, hihi, känns som jag bara håvar in pengar nu, eller nått, haha. fast i och för sig, ska det inte vara så när man nyss har fyllt år?


-.So she said
this was not a dream
this was reality

27 september

Sitter och pratar med Madde, det börjar bli en vana - snacka med Madde en gång om dagen. Typ, haha. Så, jag ska äta frukost och titta på Gossip Girl hade jag tänkt. Sen måste jag plugga lite och förhoppningsvis kan jag gå ut med min baby senare.
Hur ska ni spendera denna söndagen? Xoxo ♥

Natti ♥

Det har varit en lång dag, vaknade redan halv sju imorse av Bellabus och sedan nio har det varit full fart hela dagen. Även om vi tog en liten lur, vi fyra där efter turen till stan och middagen. Så ja, nu är det dags att krypa till kojs och nana kudden. Har ni haft en bra lördag? ♥


Rubriktorka

Folket körde vid halv sju och bror med la familia efter det, är väldigt tomt i huset nu men vad hade man väntat sig egentligen. Jag har alldeles precis suttit och läst på en nyupphittad skvallerblogg och känner nu att jag ska plocka fram Gossip Girl. Det är lördagskväll ♥

Lördagseftermiddag

Släkten kommer snart och ska fira mig eftersom jag fyllde år i tisdags. Så jag borde ju gå och fixa till mig. Ja, varför sitter jag vid datorn egentligen? Reeees på dig Milla!
Detta var ju smått onödigt faktiskt...

Det blev en runda i stan...

... där jag fick välja varfri affär och valfri grej. Så vi gick runt i var och varannan klädesaffär och letade efter något fint, men nej, jag hittade inget. Istället fick det blir ett presentkort på JC och den första boxen i Gossip Girl som jag har suktat efter så länge. Nu är kvällen räddad, hihi.


26 september

Godmorgon... eller något. Själv vaknade jag av lilla fröken Bella imorse och kunde inte riktigt somna om efter det. Steg i alla fall upp vid nio och åt frukost och nu ska de tre från Jönköping dra med mig ut så jag ska få min födelsedagspresent. Jag undrar vad det kan vara... Men om jag inte bloggar mer idag vet ni att jag har typ... dött eller nåt, haha.
Ha en fin lördag! ♥

Yeah, those girls make me smile

Jag har ganska nyss kommit hem från Sara's. På vägen upp till rummet tog jag med mig Mickes tröja och den sitter jag nu ingosad i i den renbäddade sängen i det nystädade rummet. Jag trivs så, när bror är hemma och jag alltid snor hans tröja och gosar in mig i. Den är så stor, mjuk och skönt, luktar så hemtamt och jag känner mig... trygg i den. Micke är hemma, bror är hemma och sover i rummet intill, inget hemskt kan hända då. Bror är ju hemma, pelaren i stormen.
Kvällen var väldigt lyckad med kyckling och ris, John Tucker must die, cheescake med chokladsås och snurra pumpan. En hel massa skratt, allra mest precis innan vi skulle sticka och jag, Madde, C, Pelonius och Sara (som dock endast var med på ett hörn) körde snurra pumpan i köket. Det var riktigt kul, haha.
Tyvärr togs det inga bilder, så här kommer en gammal en. Nu ska jag nana kudden, ska upp tidigt imorgon... eller idag. Sov sött alla fina ♥
Hehe, som sagt, en gammal en, enda sedan Maddefesten i februari. Det var en bra fest det, hihi


Fredagskväll ♥

Bror har alldeles precis kommit hem med la familia och jag håller i skrivande tid på med att byta kläder, för, osocial som jag är, ska jag strax sticka till mina flickor. Vi ska ha en mysig tjejkväll. Ha en fin fredagskväll! ♥

Reklam is my shit?

Vet du någon som jämt har tråkigt och behöver något uppfriskande i sitt liv? Behöver du någon eller några som drar med denne personen ut på en massa kul och gör att han eller hon får tillbaka sin livsgnista och den roliga synen på livet?
Spring då iväg och köp det nya Vänskapsfrimärket, skriv ett brev och posta till den utvalda personen. Jag lovar att inget kommer bli sig likt med personen igen!
Numera finns det flera olika frimärken som är gjorda för att passa just dig och din personlighet.

Tillverkas av The gang bang AB

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd eller om det inte fungerar


Tonen som fortsätter höras när instrumentet har tystnat

Titta vad jag hittade bland mina gamla låtar;


25 september

Hej på er!
Hann inte blgoga imorse för att... hehe, för att jag inte hann helt enkelt. Åkte till skolan, hade matte och svenska, ovanligt tråkigt och trist faktiskt. Höll på att somna. Och ja, jag är helt seriös nu. På svenskan hade vi grammatik (ja, snarklektion, ni ser ju) och vi var helt eniga om i klassen, att man inte kan ha grammatik sista lektionen på en fredag. Så vi gjorde allt och exakt allt för att förhindra att vi skulle sövas till Thomas berättelser om pluskvamperfekt och infinitiv. Så vi började snacka om Kenta och canabis i Cristianien istället och vips, så hade halva lektionen försvunnit. Den som inte tycker att mediaelever är bra på att snacka och få sin vilja igenom får allt ta och tänka om, hihi.Såhär glad är jag för att det är fredag idag!

Maddesnack, oyeah!

Madde: *skäller som en hund i luren*
Milla: HAHAHAHAHA, vet du vad jag gjorde?
Ma: Nej?
Mi: Jag skulle lugna dig så jag la handen på luren!
Ma: HAHAHAHAHA

Och alldeles nyss;

Ma: *snackar om något jag inte vet för jag lyssnade inte, hihi*
Mi: Ja, jag lyssnar
Ma: Men inte jag...


Bilderna från mediaproduktionen...

... kommer här;© Milla


Regn kan bara betyda höst

Nu är jag hemma, ska alldeles snart äta pannkakor, hihi. Var ute och fotade nästan hela mediaproduktionen och bilderna kommer upp senare, måste bara göra läxorna till imorgon med. Tyvärr.
Och jag såg att Stina-Lee har blivit mamma, grattisgrattis till henne, även om hon inte kommer läsa detta, haha. Aah, vilket fluminlägg som handlar om egentligen ingenting. Så det äg nog bäst att avsluta nu.
Vi hörs senare!

Mediaproduktion

Yes, jag överlevde gympan och har nu mediaproduktion, som jag älskar. Och bättre blev det när jag frågade Maria och det visade sig att vi skulle ut och fota större delen av lektionen. Kärlek! ♥
Ha en bra eftermiddag för det ska jag lätt ha! ♥

24 september

Godmorgon! Hur är det med er idag?
Själv mår jag bara fint, vi har ju faktiskt sovmorgon idag, hihi. Dock gympa som första lektion och alla som känner mig vet att jag är så lat och verkligen hatar gympa. Men det får gå. Sedan är det mediaproduktion hela eftermiddagen och jag hoppas på att vi ska få gå ut och fota. Haha, börjar tror att jag är lite för kreativ för mitt eget bästa, haha.
Hoppas ni får en bra dag ♥

Ännu en dag går mot sitt slut

Har alldeles nyss pratat med bror i telefon, han kommer hem på fredag och det ser jag fram emot. Har saknat honom, Johanna och min knasBella ♥
Hoppas ni har haft en bra dag idag, för det har jag haft, faktiskt, för en gångs skull känns det som, haha. Ska snart sova, tänkte läsa några sidor i Mannen utan öde också. Imorgon börjar vi inte förens tio och då har vi gympa, härligt...49 minuter

Jag såg att det var exakt så länge sen jag la upp senaste inlägget (eller "längesen"?) Nåja, jag har hunnit vara ute och fota grannens hus, haha samt lite annat ganska så höstigt. Känner för att fota någon men måste ha några idéer först... och någon att fota förstås, hihi.


Jag är hemma... eller ja

Egentligen kom jag hem för snart två timmar sen men jag är seg, haha. Nej, men jag åt först medan jag tittade på Grey's och sen fastnade jag inne på bdb. Skolan var chill idag, vi slutade ju redan tjugo i två, första lektionen gjorde vi collage i PS, sen hade vi tråkengelska och lunch i Söderfyran på det. Hela dagen avslutades med samhäll och sen stack vi hem. Rätt bra dag... trots allt. Och jag har världens sug för att gå ut och fota hela dagen, tror jag ska ta min baby och gå en rundan sen.
Har ni haft en bra dag? ♥

Medeltiden

Sitter på historian just nu, Bananen är inte här så vi ska göra collage om medeltiden i PS. Väldigt roligt... Aja, sen ska vi ha engelska med Emine, får se vad vi ska göra. Efter det är de lunch i Söderfyran och sista lektionen för dagen är samhäll. Roliga lektioner... I alla fall en kort dag.
Nej, nu måste jag lyssna lite på Linus, vi hörs senare ♥

23 september

Ahh, idag är jag trött!

Det blev en bra dag

Ja, det blev det. En av de bästa födelsedagarna tror jag. Det finns bara en sak som kunde ha gjort den bättre, men jag antar att man inte man inte kan få allt...Kameran

Ja, hon fyller år idag

Igår var jag säker på att detta skulle bli en hemsk födelsedag. Men det blev det faktiskt inte, jag har fått så många grattis att jag inte ens kan räkna ihop dem, haha. Och på matten gjorde vi inget, på samhäll gjorde vi inget, historian var inställd och vi flyttade upp estet så vi slutade tidigare. Det var... så skönt! Var hemma en timme tidigare, åt och fick presenter och har nyss smält i mig marängsviss, hihi. Är det födelsedag så är det!
Vill ni veta vad jag fick? Jo, jag önskade mig tre stora saker; En ny mobil av ett alldeles speciellt märke och sort, en skinnjacka som jag tittat ut på Aima samt en systemkamera. Jag visste att jag inte skulle få kameran för de är så sjukt dyra och jag anade att jag inte skulle få mobilen heller, för just den jag ville ha råkade kosta sextusen. Så jag gick och tänkte på jackan. Och den fick jag. Jag fick min älskade skinnjacka som jag har suktat efter så länge. Och när jag kom tillbaka efter jag hade provat den, då stod det ännu ett paket på bordet. Med en kamera i. En riktigt systemkamera. En sån vi har i skolan. En Nikon D90. Drömkameran.
Jag är kär... ♥
Tack!

Estetisk verksamhet

Det var så att det blev lite förvirrat om vem jag skulle fota till inlämningen till Estetisk Verksamhet, så det slutade med att jag fotade två, helt olika personer. Och eftersom arbetet är inlämnat, ska ni få resultaten här. This is my super secret mission med Tilda i fredags samt vad jag och Filip knåpade med igår. Riktigt bra blev det...

Fotoshoot Tilda, fredag 090918

Fotoshoot Filip, måndag 090921

Och efter en hel del övervägande blev detta själva inlämningen;© Milla

Tack för hjälpen till båda två som ställde upp. Ni är guld värda :)

Hemma, yesyes

Vi slutade ju redan tjugo över två idag (samtidigt som bussen gick, tacktack), så jag och E fick vänta på nästa buss, den tog vi med C och sedan satt vi oss vid affären i Köpinge och snackade. Mamma hämtad mig på vägen och nu är jag hemma. Har nyss snackat med Madde och ska snart äta, känner att jag behöver det, maten i Söderfyran smackar blä!
Haft det bra idag? ♥

Det är så det ska vara!

Historian blev helt inställd och vi flyttade upp Estetisk verksamhet, vilket betyder att vi slutar tidigare. Oyeah!

22 september ♥

Shalalala, idag är det ingen vanlig dag
för idag är det Millas födelsedag


Får allt hoppas den blir bättre än vad jag har förutspått...Natti

Nu ska jag alldeles snart krypa till sängs, det har varit en riktigt bra dag. Tack ♥Kylan tar mig levande

Jag skulle ha bloggat innan jag stack, men sen ringde jag Madde och plötsligt skulle jag till bussen. Så det blev ingen tid över, iställer kan jag skriva några rader nu, när jag är hemma igen.
Spenderade eftermiddagen med Filip och Madde, lika roligt som vanligt, haha. Började med att jag fotade Filip, sen kom Madde och och jag fick i uppdrag att fota dem medan de spelade fotboll. Inte världens lättaste, haha. Jag tänker inte bli sport fotograf, haha! Men vi hade kul med många goa skratt. Det var en bra eftermiddag ♥
21 september

Godmorgon!
Idag är det studiedag, riktigt härligt! Ska snart sno ihop något till frukost och städa lite, känner att jag behöver göra det. Sedan drar jag nog in till stan i eftermiddag. Slappedag med andra ord, precis som det ska vara när det är studiedag?No good rubrik i sikte

Ja... jag har haft kul, hihi!


Härskaren över alla utom mig...

Se solen stråla genom träden
och träffa vattnet intill mina fötter
en tystnad som jag aldrig har mött förr
endast kluckandet hörs
och jag sjunker ner på knä
med klänningen runt benen
och håret som svävar i vinden
jag blundar
blundar hårt
målar upp en saga i fantasin
där livet är alldeles underbart
och där man lever bara för man ska
det finns inga måsten
det finns inget hat
så ser min saga ut
men när jag sen öppnar ögonen
då inser jag att allt bara var en lögn
och att det inte är så
det finns ingen vacker saga i vår värld
och det finns alltid en massa måsten
det finns alltid hat
men trots detta har tystnaden fortfarande mig i ett grepp
så när jag hör steg bakom mig blir jag förskräckt och
hoppar till
när jag vänder mig om önskar jag att jag hade stannat hemma
och när jag har rest mig för att gå åt det andra hållet
ropar personen
men jag ignorerar
varför ska jag bry mig
och ge bort min tid när
det enda den jävlen har gett mig är hat till mig själv och
tårar till dem som har sårat mig
varför ska jag vända mig om och le
låtsas som jag inte bryr mig och
som om världen är den sagan jag önskar
när livet egentligen är mer som
ett helvete
där just denna personen är djävulen som härskar över alla
alla utom mig
och just därför jag är den enda som personen inte härskar över
vänder jag mig om och går
låtsas inte om
och lever vidare
i hopp om att slippa se denna vidriga människan
någonsin igen


20 september

Hallu people! How you doing?
Jag mår bara fint, det är grymt väder idag så jag ska nog vara ute en del, samt att jag måste göra läxorna. Lovley. Hur var er lördags kväll? ♥


Shattered hopes and broken dreamsThe sillouhettes of burning buildings project a different color... we march on.
Chaos pours on through the hills, bleeds out a flourescent scene... it's not too late.
Denial brought us to our knees, shattered hopes and broken dreams... this
Is the end.
The door we once opened, is now sewn shut and locked From the other side... when will we die?

The time has come.
So grab your guns and grab your freedom.
It won't be long.


Tjejernas kväll

Efter många om och men var vi alla samlade och stack ut på byn och tog en hel del crazyfoton. Muchu roligt! Efter det gick vi tillbaka till C och myste ner oss i soffan tillsammans med gottis och Wildchild. Madde och C är för roliga när de ser film, haha ;)Det finns inte så mycket i Köpinge, men det finns en rondell...... och i den gjorde vi en The nootboke ♥


Honey, I'm home

Heej!
Har nyss kommit hem från käraste C där lördagskvällen spenderades tillsammans med henne, Madde och Elin. Och ett flertal kameror, haha. Jag har inte laddat in bilderna in, så jag lägger upp dem när de är gjort. Har ni en fin lördagskväll? ♥

Och jag gör en Ida;
Dagens drog - Danger Silent!

Shalalala

Ha en fett fin kväll för det ska jag ha! ♥

-.The broken dream came trough

19 september

Godmorgon! Hur är det med er idag? Jag mår faktiskt mycket bättre, dessutom är det väldigt fint väder och jag ska nog dra mig utåt senare. Känns inte bra att sitta in tre-fyra dagar i sträck. Men först; mat.
Ha det fint idag ♥

!Vi äger ut alla

damn de blev bra!

(y)

The supersecret mission is done. With success

We are the best!BTW! Mitt 600:e inlägg, oyeah!

Sunny day

Det är en väldigt fin dag idag, I'm glad! För jag ska alldeles snart sticka ut på a secret mission. Ni får höra mer om det senare, ha det fint! ♥

Memory lain - Södertorg

Den som känner mig vet att jag älskar Södertorg. Och många har frågat varför, om ni hänger med så vet ni att jag har så många fina minnen där ifrån och nu tänkte jag berätta om detta. This is why I love Södertorg!

Det började egentligen när jag träffade Tilda första gången. Vi gick runt i stan den dagen, i tre och en halv timme och det slutade alltid med att vi var på Södertorg. Jag tror vi gick dit nitton gånger den dagen, sedan dess har det varit vårt ställe. Varje gång vi träffas går vi till Södertorg, det blir bara så. Och är vi där ensamma känner vi oss tomma. Numera går jag förbi Södertorg varje gång jag ska till Söderfyran (ja, typ allt i stan heter något med "söder" i, Söderport, Söderfyran, Södertorg. Kanske för att de ligger i den södra delen av stan...)
Nåja, då kan man ju undra över varför jag fastnar just för detta torget när det finns två andra i stan. Lilla torg där alla affärerna ligger, Stora torg där TID-statyn och Ikaros konstverket finns. Och sen har vi Södertorg, långt bort från allt det andra, lite mobbat faktiskt. Men det var här Alex, jag och Tilda satt på Den heliga bänken, det var här Sara och jag dansade en kylig vårkväll till en massa gamla låtar, det var här YRATYRA låg (Tilda och jag brukade skämta om att jag sydde kläderna i affären och köpte dem själv... lång historia, haha).
It's THE place i stan helt enkelt. Södertorg ♥Minns du denna, Tilda?

Den heliga bänken får avsluta.
Alex, Milla, Tilda
18 september

Hej hallå! Hur är det idag?
För den som kanske förstår så är jag fortfarande hemma (asså bara så ni vet har jag damp på min mellanslagstangent, så om de kommer en massa ihopsatta ord vet ni att jag slängde ut datorn genom fönstret innan jag hann ändra det). Nåja, jag är fortfarande hemma som sagt, mamma tyckte det var bäst att hoppa skolan en dag till och det är ju bara till att följa order. Typ. Haha. Så jag sitter och äter frukost just nu och sen lär jag väl titta på Grey's ungefär resten av dagen, hihi.
Ha det fint idag♥

Vem gillar inte...

... dessa videorna?


En underlig saga - del XXI

Hon blev så förvirrad av klockan som gick baklänges att hon letade upp alla de tidningar hon fått sedan hennes bror hade försvunnit, det var inte många, men de bildade ändå en liten hög. Hon tittade noga igenom datumen och insåg till viss lättnad att det måste vara fel på klockan, för varje tidning hon hade fått hade det gått några månader framåt i tiden. Men hon kunde inte förstå vad det var som gjorde att klockan gick baklänges. Men långt inom sig förstod hon att det var vad huset ville, precis som att huset ville att körsbärsträdet skulle blomma mitt i vintern, eller att hon skulle bära den stora svarta klänningen, att hon skulle hitta lådan med fotografier och precis som att huset städade sig själv och serverade henne mat som hon inte ens kunde hitta i sitt eget kök. Det var ett väldigt märkligt hus.

© Milla

The real deal

Snackade med Madde i telefon innan idag och som de flesta vet brukar de aldrig gå bra för oss. Och såhär lät det idag;

Madde: Kan vi inte gå ner till Vramvråsen?
Milla: Va?
Ma: Ja, där vid vattnet på Badplatsen?
Mi: Jaha, du menar Vramsån!
Ma: Ja de va ju de jag sa...

Ah, vi är knäppa ♥

17 september

Godmorgon!
Hur är det med er idag? Jag mår faktiskt bättre, riktigt härligt! Ska snart äta frukost och sen får jag nog vila resten av dagen så jag förhoppningsvis kan åka till skolan imorgon. Haha, jag har skrivit tre rader och nu har jag inget mer att säga. Snacka om onödigt inlägg, haha! Fastjag är ju lite onödig ju, hihi.


Då man väl har öppnat dörren till det förflutna
visar det sig att den är förvånansvärt svårt att stänga igen


Natti

Vet ni vad de troligen mest hemska med att vara sjuk är? Att man inte känner smaken på det man äter! Och då vill man inte äta något gott, för det är "slöseri" med det goda. Egentligen vill man inte äta något alls, för det är som att idisla papper. Blä!
Aja, halsen börjar bli bättre men jag stannar hemma imorgon också, förhoppningsvis kan jag vara tillbaka till fredag. Hoppas jag. Hur har ni haft det idag?
Föga oväntat har jag inte gjort mycket mer än legat i sängen, kollat på Grey's, småslumrat och lyssnat på musik samt snackat med Madde ♥

Nu ska jag sova, dröm sött alla fina ♥

Hm...

Fick nyss sms av Madde där hon undrade om folket kunde skicka bilder från våra fester. Nu är det så att jag har alla bilder från alla fester där det har funnits kameror med ungefär. Så, for fun, höhö, nej inte för kul, men för att jag har så väldigt väldigt tråkigt, så räknade jag ihop alla de där bilderna. Sedan frågade jag hur lång tid hon hade på sig som jag kunde skicka på. Dock tror jag inte hon har tillräckligt.
Jag undrar hur lång tid dettar att skicka tre och ett halvt tusen bilder via msn?


Bilderna från igår

Jag har såå tråkigt. Det suger att vara sjuk! Här kommer i alla fall bilderna från igår;16 september

Vill börja med att säga grattis till momme som fyller år idag ♥

Hur är det idag? Själv mår jag skit. Jag tackar alla som så snällt har smittat ner mig med årets förkylning, tackartackar! Ligger i sängen och kollar på Grey's, ska snart äta lite chips och dip - som jag alltid gör när jag är sjuk, hihi. Äh, jag har faktiskt inte mycket mer att säga. Eller jo, ta hand om er och akta er för sjukan! Haha.

Underlig känsla

Jag har haft en konstig känsla i magen hela dagen. Ni vet, den där när man inser att det ska hända något, det är bara en fråga om tid? Den har jag haft. Och den visade sig vara sann också.

Hon gick ut med hunden och kom tillbaka med ett ensamt koppel.
R.I.P Rocky


Du är skyldig mig en macka!

Hej!
Hur är det med er? Själv börjar jag bli förkyld. Jo, när jag pratade med Anna igår var hon värsta sjuk och jag ba "hehe, jag är den enda som inte är sjuk", men tji på mig, där fick jag. Hatar att vara sjuk!
Men för övrigt är det bra med mig, lång dag i skolan, men vi hade väldigt kul ändå. Åt med Malin, Ghia och Fillidutt i bamban och det blev ett enda tjattrande om mackor hela tiden, haha. Där av rubriken, hihi. Var även ute och fotade med Malin på stan, ska ladda upp bilerna när jag får tid, kanske om jag är hemma från skolan imorgon?

Next up: historia

Har nyss haft lunch och ska nu ha historia snart, efter det är de estet och sedan slutar vi gör dagen. Klockan fyra. Tänk på mig, jobbigaste dagen på hela veckan!

15 september

Hej och godmorgon, hur är det med er idag? Jag är skapligt trött faktiskt och ovan på det går jag till fyra idag. Så härligt att de inte finns. Och börjar med en matte lektion på en och en halv timme också, man kan inte ha det bättre, eller hur?
Hoppas ni har det bra idag i alla fall ♥

Wie kann es sein, du bist ein Engel auf Erden
Ich wollte niemals glauben, dass Engel auch sterben
Du bist die Sonne, die am Himmel scheint
Du allein bist der Grund, warum der Himmel weint

Natti

Jag har tittat på Grey's och ätit godis. Jag har snackat med Anna vilket var en evighet sen senast, jag har pratat av mig med Bu samt diskuterat deep talk med Alex. En fin kväll ♥
Nu ska jag gå och lägga mig, det har varit en rätt lång dag idag, och den kommer bli dessto längre imorgon. Så ja, jag och Mannen utan öde ska gå och lägga oss nu. Sov sött så hörd vi imorgon!

Förlorad, försvunnen, slängd och borttappad

Det är alla synonymer av liknande ord. Här kommer två berättelser som får mig att kikna av skratt varje gång jag hör dem. Den första hände Elin för några dagar sedan

"I lördags knackade det på en ung student på dörren från något fotbollsgymnasium som sålde gräddbullar för att de skulle samla in pengar för ett fotbollsläger. Vi köpte ett paket med rätt många bullar i.
Den dagen åt jag 1 bulle. I söndags när jag tittade i paketet så var det många kvar, runt 13 stycken så jag tog 1. På eftermiddagen så kollade Emma i förpackningen och tog en bulle. Efter att pappa kommit hem från jobbet, kollade Emma i frysen efter paketet, men kartongen var borta. Vi rusade upp på ovanvåningen där pappa låg i soffan och sov. Där låg kartongen, med 2 GRÄDDBULLAR I. Pappa hade ätit runt 10 gräddbullar på max 45 minuter, så jävla lågt.
Emma tog en av de bullarna och även jag tänkte ta och äta upp den andra, men så luktade jag på den och det var ingen god doft. Så jag la bullen på spisen. Senare på kvällen när vi alla var på nedanvåningen så frågade pappa mig: "Ska du inte ha bullen?" No way sa jag. Jag gick upp på ovanvåningen för att hämta en film och när jag kom in i mitt rum så låg helt plötsligt gräddbullen på mitt skrivbord. Jag blev lite irreterad, tog bullen och satte den bestämt på golvet utanför mitt rum.
Pappa såg den och sa till mamo: "Skulle hon inte ha bullen?" "Släng den", sa mamo. Pappa gick in i badrummet och höll den ovanför toan (genom vad jag hörde) & sa: "Här i?" "Neeej" sa mamo.
Imorse när jag vaknade och gick in i badrummet så såg jag den jävla gräddbullen ligga på vår hylla där hudkräm, deo, sprayer och sånt står. Jag blev irreterad. Och alldes nyss när jag kom hem, ser jag den fucking äckliga lilla gräddbullen ligga på MITT SKRIVBORD igen. Så jag blev sur, tog den och la den på pappas skrivbord.

nårra timmar senare: Sitter i systers rum, men nyss efter maten gick jag in i mitt rum för att hämta lite grejer, då ser jag gräddbullis ligga på mitt skrivbord igen. Så jag la den i pappas kontor."

Och detta hände oss i lördags under festen:

Gustav har gömt en flaska någonstans i Malins hus, Johanna hittar den och ger den till Malin en, ber henne gömma den vilket Malin gör. När Malin sedan kommer in i poolrummet, då har Gustav inte bara hittat flaskan, utan även legat och sovit med den i famnen och sedan ställt den på bordet och lämnat den där, synlig för alla. Malin tar åter flaskan och gömmer den, nästa gång hon ser den har Gustav återigen varit i farten och "gömt" den bakom spisen. Malin tar den och gömmer den för tredje gången och nu ser hon den inte igen på resten av kvällen.
Dock hade vi tre fanta med oss till festen och när jag sen sitter i poolrummet kommer Carro in och kollar på bordet - det ligger en tom flaska fylld med sugrör i samt en halvtom flaska till. Den frågar mig var den andra är och jag svarar att vi troligen har druckit upp den. Hon blir upprörd och frågar sig själv hur vi har kunnat dricka upp så mycket fanta när endast halva kvällen har gått. Jag ser något som står på golvet intill bordet och det råkar vara en fantaflaska fylld till tre fjärdedelar. Och tar stolt upp den och Carro går och gömmer den bakom gardinen i poolrummet. När Malin dagen efter ska städa blir hon lite förvirrad då hon endast hittar två flaskor och idag kom vi in på det ämnet. Jag sa åt henne att leta efter den tredje bakom gardinen...

Seriemördare på stan?

Hej hur är det?
Jag överlevde datorkunskapen och resten av dagen också för den delen. På engelskan gjorde vi ngot kapitelprov och så snackade jag med Madde i telefon, haha. Sen på svenskan skulle vi gå ut och leta ordklasser på stan och jag tror seriöst att ett flertal av dem vi mötte trodde jag och Malin var kriminella som planerade seriemord eller nått, haha. Och innan svenskan hade vi sått och snackat med Gustav och han berättade att de i hans klass hade en läxa till imorgon i bild att rita av en staty på stan;

Jag och Malin är ute och går förbil Lilla torg, jag med svenska boken i handen och Malin som antecknar
J: *går förbi de där djurstatyerna vid torget där det sitter en massa människor med papper i handen och ritar av dem* Haha, kolla, vad gör de där för något?
M: Aa, de är nog de från Gustavs klass som ritar av statyer som de hade i läxor
J: Jaha...
J: Egentligen ser de ganska töntiga ut när de står sådär
M: Och det ska du snacka om när du går omkring med en grammatikbok på BikBok?

Suuuuck

Kan man ha det tråkigare än när man är tvingad att sitta vid datorn i tre och en halv timme. Trodde aldrig jag skulle säga detta, men det börjar faktiskt bli lite trist (!) Så är det någon som sitter inne vid datorn nu kanske ni kan tänka er att vara lite sociala? Annars kommer jag dö innan lunchen!

R.I.P Mig själv

Datorkunskap

Nu ska vi ha datorkunskap i tre och en halv timme. Härligt...

14 september

Vet ni vad det värsta med hösten/vintern är? Det blir så sjukt kallt! Och jag är typ speciell eller nått, så när alla andra har en kroppstempratur på 37,5 så ligger min på 36-36,5 vilket gör att jag ständigt fryser hela vinterhalvåret. Och så även idag! Sitter med Millabyxorna och klasströjan och nästan skallrar tänder. Trevligt. Eller typ inte.
Så, hur är det med er idag? Måndag morgon lockar alltid när man ska upp, visst? Och jag kan gissa på att Ida är ganska happy också, han satt uppe och kollade hela VMA. Det hade jag aldrig orkat! Inte när det är skola dagen efter. Oj vad jag babblar på idag, haha. Äm, vi hörs senare? ♥


Godnatt

Kom hem halv två i natt, somnade halv tre och vaknade tio (!) så nu är jag skapligt trött. Imorgon är det skola så det är nu dags att krypa till kojs och nana kudden. Hoppas ni har haft en bra helg för det har jag! ♥

Och det var fest hos Malin

Yes, igår var gänget äntligen samlat efter flera veckor på olika håll.
Jag åkte med Sara och C till Malin runt halv åtta, vi stannade och köpte fanta exotic på vägen (ett måste på våra fester) och sedan bar det av raka vägen in i Malins rum där vi inte bara såg Malin som rödbrunett, utan även Johanna! Det kommer ta ett tag innan jag vänje mig vid henne som brunett, haha. Nåja, vi satt och tryckte på Malins rum, tror vi slog rekord på hur många som fick plats där inne, hela nio stycken! När sedan Madde kom in som nummer tio så evakuerade vi till poolrummet och sedan osocialade vi oss alla på samma dator, haha. Gänget är samlat efter så länge ifrån varandra och så är vi inloggade på bdb. Haha, vi är så snälla, visst är vi?
Allt vad vi gjorde behöver nog inte nämnas här, men vi danasde självklart, till Svennebanan, vår låt, haha. Madde och jag låg på studsmattan och tittade på stjärnorna, vi fotade och som vanligt är hälften av fotona cp foto, haha. Westergren kom också förbi med sin tjej Maja, riktigt schyst var hon. Vi satt ute och snackade, Madde och jag gick runt kvarteret och så följde jag med Filip till bussen. När klockan närmade sig ett höll vi som fortfarande var kvar på att somna i soffan, haha. Full fart hela kvällen så klart och en massa goa skratt på det. Jag älskar vårt gäng, det finns inget bättre än lördagskvällarna med er ♥
Och tack till Malin för vi fick invadera ditt hus, även om jag inte riktigt gillar din mamma sen hon skrämde livet ur mig i Freddes rum, hahaha.

Och! Självklart hade C med sig ett gäng sugrör ;)


Even if you smile, I can see it's a lie

Jag skulle ha gjort läxorna idag, men istället var jag vid havet och fotade. Mycket roligare!


13 september

Jag skulle ha bloggat när jag kom hem igår, men så cpade sig internet och jag orkade inte gå ner och starta om det när klockan var två på natten. I alla fall så spenderade jag lördagskvällen hemma hos Malin tillsammans med gänget. Riktigt kul hade vi, förutom det faktum att typ ala för förkylda, haha. Snart kommer väl jag ligga med hög feber och ont i halsen. Nice.
Kvällen var bra i alla fall, bilderna kommer om några timmar. Hade ni en bra lördag? ♥

-.It’s not a perfect world
cuz’ if it was
you wouldn’t be in it


If I don't live today

Säg vad man vill om svensk musik, men både Kent är Mando Diao är faktiskt lite av en stolthet. Jag satt och kollade i en Deutschrock tidning för ett tag sedan, och då såg jag att de gjorde reklam för Mando samt sålde tröjor med The sounds tryck. Det gör en lite stolt att vara svensk faktiskt. För överigt föredrar jag mest engelsk musik eftersom den soretn jag lyssnar på inte riktigt låter lika bra på svenska som på engelska. Detta gör att jag har dragit mig för att lyssna på svensk musik, men egentligen är det ganska bra det med...

 Fast det kommer ju aldrig kunna mäta sig med vad jag verkligen älskar.I've been dreaming about you
in a pool of your own blood
with your eyes gouged out
by the work of my thumbs
the scent of your insides
frome under the floorboards
the perfect perfume
for settling a score

I'll hide you in my walls
you body will never be found
I'll wear your skin as a suit, pretend to be you
your friends will like you more than they used to

Jag älskar denna texten. Det låter som en saga, men tyvärr är det ganska så sant...


12 september

Tänk att det redan är den tolfte... sjukt hur fort tiden går, haha. Jag var ute alldeles nyss för att... för att ta luft typ, då kunde man känna värmen som det var i slutet av maj och doften av höst som det var september, men det såg ut som det var juli med den klarblå himlen och den skinande solen. Konstigt väder... haha.
Hur är det med er? Jag är riktigt trött, somnade inte förens vid ett i natt och sen vaknade jag först till vid sju, sedan halv tio (efter en helt sjuk dröm där någon jagade mig och skulle döda mig och plötsligt var Hannah med och vi skulle äta pizza i Italien samtidigt som de här personerna jagade mig. Ja...) så jag var helt förvirrad när jag vaknade haha, sen vid halv elva plockade jag up mobilen och såg att Madde ringde så vi låg och snackade i nästan en timme. Väldans trevligt sällskap jag måste ha varit, haha, jag höll på att somna i telefonluren.

Vad händer idag? Jag måste göra mina läxor, tyvärr, och sen ska jag nog ut och fota med kameran lite, det är perfekt väder ju. Vad ska ni hitta på? ♥


Memory lain - Tysklandsresan

Min svenskalärare har snackat om studieteknik på våra lektioner den senaste veckan. Han säger att man ska väja ut ord i stycken som är nycklen till att man minns allt annat. Och jag tänker börja så. För den som börjar läsa detta inlägget och tror att det ska bli kort och inte orkar läsa ett långt inlägg, den personen kan sluta läsa redan nu. För detta kommer bli långt.

Tyskland var;
- Stiga upp tre på morgonen
- Applåderna på motorvägen
- Raad som sov i bussens mittgång på väg till Malmö
- Gunga i Danmark sju på morgonen
- Raad som skulle byta byxor
- Snygga nummersiffströj-killen och den blonda killen Madde stalkade på båten (har fortfarande stalker bilder på honom kvar på datorn, haha)
- De där orangea telefongrejerna längs autobahn
- Justin Timberlake och Samantha Jade
- Mat på donken med åtta stora turistbussar
- När vi åkte in i Berlin, glädjen att vara framme
- Den mystiska kvinnan som kom fram och tiggde om pengar
- Rulltrapporna på KaDeWe
- Duvorna på torget
- Det judiska minnesmärket
- Skoskav
- Den söta hunden som satt i bilen intill bussen i en bilkö
- Wewa eller hur de nu stavas, haha
- Att gå vilse i ett relativt litet hotell och få ett rum längst bort bakom en fet dörr alla trodde var till ett förråd
- Rum 121
- Uppochnervända nyckelhål!
- Äcklig pizza och kabeltv underhållningen Caroline och Donah
- "Självmordsförsöken" från fönstret på tredje våningen
- Vindruvor
- Ciggen på balkongen
- Lärarkontrollerna
- Folk som klättrade över balkongräcken och gömde sig bakom gardiner
- De försvunna flickorna
- Telefonsamtal mitt i natten
- Sadistväckning klockan sex
- När Andersson skulle duscha
- Gustavs förtvivlan efter en telefonladdare
- Nutella och bullar till frukost
- Chokladkaniner som jag var typ den enda som inte fick!
- Ljudklipp från Sällskapsresan åtta på morgonen i bussens högtalare. Lärarnas payback...
- Sachsenhausen
- De borttappade flickorna
- Sen mat på en konstig resturang med majonäs och ketchup
- Oseriöst skoskav
- Liten söt kuvertväska
- Bilister som höll på att köra ner oss
- Gustav som var feminin
- "Väääämen"
- Calle's
- Ayo Technology och Lips of an angel
- Äckliga baguetter och äppeldricka
- Parfymer och TicTack
- Tjugosju mil genom Danmark med headset och Sällskapsresan
- Westergrens bråk med David i Malmö
- När bussen rullade in på skolan och vi var först
- Stupa i sängen och sova i tretton timmarDen som inte har sett dessa bilderna hundra gånger typ...

Milow - Ayo Technology


Hinder - Lips of an angel


Samantha Jade - Step up


Justin Timberlake - What goes around comes aroundPå väg mot Öresundsbron:
Någon: Jag vet! När vi kommer in i Sverige sjunger vi nationalsången!
Alla: Okej!
Någon: Aaa, nu kan vi börja
Fia: Är det säkert att vi är i Sverige? För jag vill inte börja sjunga i onödan

Och vad fick vi ut från denna resan? Mer än en massa lärorik fakta? Vi fick 975 bilder, ett par videos och ett jävla minne för livet! ♥
Försvinna bort

Dystra toner
de ekar i rummet
sången den tar snart slut
lalala
och där klingade sista tonen ut
refrängen
jag nynnar tyst på den
det är en sådan
som sätter sig i huvudet och man
sjunger på den resten av dagen
klockan slog där
i rummet intill
tolv hårda slag
och plötsligt var det mitt i natten
mörkret de omsluter mig
och jag ser ingenting
förutom ljuset där på bordet
det lyser och
leder mig rätt
jag hoppas att det inte slocknar
för då kommer jag aldrig att nå fram
i tid för att överleva
kommer jag dö här på golvet
med klockans tickande och låten på huvudet
medan solen går upp
i horisonten där långt borta
det är ingen dröm precis
alla vill vi väl dö på ett värdigt sätt
men att leva ett liv i hat och lögn
hur värdigt är det?
så kanske är det bäst att jag helt simpelt försvinner
ut och bort från era liv
utan att ni ens märker det
kanske är det helt enkelt bäst
att det bara blir så


Mission: fotografering på skolgården

Träffade Sara och C ikväll på Köpingeskolan, fotade dem medan vi snackade om allt och inget, precis som vanligt. Gamla goda tider, haha. Men man saknar dem, när vi går på helt olika skolor och ja... saknar dem helt enkelt. Hur kul som helst hade vi och självklart kommer lite bilder;Ny blogg

Nej jag ska inte göra en ny blogg, jag älskar denna! Men Hannah har gjort en ny och jag tänkte typ... göra lite PR för henne. Länk till hennes blogg finns under kategorin Vänner och ja, det finns väl inte så mycket mer att säga, tror jag inte. Förutom ett smakprov på hennes bilder;Besök gärna hennes blogg, hon är helt klart värd att klicka in på!

Seriös skoskav?

Jag kom och tänka på det nu. Seriös skoskav. Lånade hem en systemkamera från skolan till ett projektarbete i Estetisk verksamhet över helgen och utnyttjade den genom att vara ute och fota lite nu en timme eller så. Gick en ganska bra bit och tog kort på det mesta. Men jag fick skoskav. Så kom jag och tänka på det. Det som hände när vi var i Tyskland...

*Vi är på båten mellan Danmark/Tyskland och Sara står och pratar med C*
S: Asså, jag har riktigt seriös skoskav
C: *typ I  can feel your pain*
Busschauffören: Kan man har seriös skoskav?
S: Ja, det är ju det jag har nu
BC: Kan man ha orseriös skoskav då också, eller?

Jag har helt klart seriös skoskav! Haha. Tröst åt glass och tittade på Grey's, kände att jag gjort mig förtjänt av det... eller nått. Och bara för jag är snäll bjuder jag på denna bilden, hihi.


Fredag

Kände för att skriva att, wiho, nu är jag hemma!

Fan va onödig jag är, ahah.

11 september

Godmorgon på er. Hur är det?
Klockan är... 06:26 och jag sitter vid frukostbordet och lyssnar på Kent. Kent är bra! Haha, och som ni kanske märker är jag ganska så trött. Men det är rätt lugnt, går bara fram till halv tolv idag, sen slutar vi för denna veckan. Det är chill ni. Dock är första lektionen matte och det känns ju lite... i en och en halv timme också. Men äh, får väl sitta där och se glad ut.
Btw, rätt många undrar hur min skola ser ut, eftersom det är en friskola känner inte många till den och det brukar låta ungefär såhär;

Den andra personen: Jaha, så du går på gymnasiet nu?
Milla: Yesyes
Den andra: Vilken skola går du då på?
Milla: Ljud och Bild skolan
Den andra: Jasså? På C4 då?
Milla: Nej, på Ljud och Bild skolan
Den andra: Är det en skola?
Milla: Ja *suckar typ megahögt*
Den andra: Men var ligger den då? jag har aldrig hört talas om den?
Milla: Det är en friskola, den ligger bakom RoseGarden
Den andra: Jasså det ligger en skola bakom RoseGarden?

Snacka om att man blir trött när man har gått igenom det där samtalet typ tjugo gånger eller nått. Men för alla nyfikna, detta är min väldigt fina skola;Inbjudande, eller hur?

Maddesnack

Madde ringde... vi snackade typ en timme eller nått, och så plötsligt skriker hon till i luren och jag fick värsta hjärtattacken eller nått. Anyways, de va Carro som ringde henne på hennes mobil, haha, så vi tre pratade typ med varandra mellan alla mobiler och telefoner och ja... de va kind of förvirrande. Men rätt kul faktiskt, speciellt då jag sett Carro på bussen i eftermiddags och så sa jag till Madde "Hälsa Carro" exakt samtidigt som Carro sa samma till mig och sen började vi skratta samtidigt och Madde den stackaren sitter mellan oss helt förvirrad. Tycker nästan synd om henne. Faktiskt. Haha, detta inlägget blev rätt oseriöst känner jag så de är nog bäst att avsluta det. Vi hörs imorgon? ♥

Avslutar med ett Madde-citat:
"Han är så lång den där killen. Eller så är det sängen som är liten... det kan vara både och faktiskt"

En torsdagseftermiddag i stan


 
© Milla


This is my day, how was you'rs?

Tog bussen halv åtta och satt på donken imorse medan jag väntade på Malin och bussen till F&S, snackade med käraste C och hade mysigt. Sen var det idrott då och de såg fett roligt ut när häften av klassens tjejer satt tillsammans längst bak i bussen, haha. Nåja, någon slags styrketräningen eller nått hade vi. Kommer ha sjuk träningsvärk imorgon, haha.
Shit vad läskigt, tittade nyss ut genom fönstret och såg en bil köra omkring på åkern bredvid, haha. Aja, back to my day: efter idrotten tog vi bussen till stan och åt något som skulle föreställa lasange i Söderfyran, efter det var de tillbaka till skolan och så hade vi mediaproduktion i tre timmar. Först hade vi arbete i PS och sen stack vi ut och fotade med systemkameror i en timme typ. Sjukt mysigt var det med halv klass faktiskt. Slutade vid tre och tog bussen till Köpinge och var hemma vid kvart i fyra. Har nyss ätit tacos med mamma, riktigt gott. Bilderna från mediaproduktionen kommer upp om en liten stund och tills dess; Krya på dig Pelonius ♥

Mediaproduktion

Wiho, nu har vi mediaproduktion, först lite arbete i PS och efter det ska vi ha en fotouppgift. Have fun, cuz' I know I will!

10 september

Hoppas det regnar idag...

Stentrappan


© Milla


Värme utan sol?

Nu är jag hemma och har alldeles precis ätit upp min glass. Jag lider med alla som är sjuka, det är hemskt varmt idag. Själv cyklade jag från Köpinge och det var riktigt hett. Ska snart göra mat, för de var inge gott i Söderfyran. Haft det bra idag?

Historia

Sitter på historian nu och ska göra ett arbete men det är så mycket roligare att blogga och vara inne på bdb. Så klart. Hur har ni det i skolan?

Look what I got
It's a broken heart
that you left in my hand
and now I need
a needle
cuz' it's only me
and noone else
who can fix what you broke

9 september

090909 - det är idag det. Och jag såg just att det förra inlägget var mitt 555, haha, skulle ha varit mitt 999, då hade de varit läskigt, haha. Aja, bra med er? Ska snart sticka till skolan, börjar tjugo över åtta och sen slutar jag tjugo i två, så jag är väl hemma lite efter tre tror jag. Och jag kommer nog inte sitta vid datorn i skolan, så vi hörs när jag kommer hem ♥

Godnatt!

Nu ska jag krypa till sängs och läsa Mannen utan öde. Den var rätt dryg i början, precis som filmen, men nu har de precis kommit till lägret och det är så hemskt. Jag vet precis vad som kommer hända och... åh jag kommer börja gråta när jag läser. Den är så hemsk. Och jag älskar den!

Sov sött ♥

Den andra världen

Kan det vara så
att i en annan värld är människorna gjorda att
se på varandra
med tillit och förtroende
att i denna världen
kan man leva tillsammans i frid
utan tanke på krig och
all ondska som finns
runt oss i
denna värld
vår värld
kan det vara så att i
den världen
bor det ett folk som
kan lära oss att leva
vi kan lära oss att
älska
av
kan det vara så att denna världen
vår värld
inte längre är den
bästa världen att
leva i?
just för att vi
inte längre kan

älska


Fotoshoot tivoliparken

Malins bilder

Mina bilder
Världen med klara ögon

Vet ni hur de känns att se dåligt och sen få glasögon? Ganska häftig känsla faktiskt. Har nu sett en massa jag inte sett förut, typ, har där alltid stått ett hus? Finns de så många ränder på mattan? Haha, ja listan kan göras lång.

Skulle berätta om dagen ja: först hade vi typ... mentorstid eller något och fick reda på att en kille i spel2an hade svininfluensan. Härlig start på dagen! Sen hade vi matte, räknade lite och efter rasten fick vi designa våra egna framsidor i fotoshop. Soft skola vi har va? Designa egen framsida till matteboken i ps, haha. Men vi är ju en media klass i alla fall, hihi. Sen hade vi samhäll och där var läraren sjuk så vi skulle arbeta självständigt och tja, vi snackade självständigt i alla fall, alltid något. Lunch där vi skulle äta vad vi kallade det Kent kykling, men vi fick köttbullar i stället, haha. Sen eftermiddagens lektioner var historia som var sjukt chill, satt och snackade med Ghia, Elin, Malin, Felix, Muffe, Anton och Linus hela lektionen och det var inte om demokrati kan jag säga, haha. Sen var det estetisk verksamhet och vi var ute och fotade, bilderna kommer om en liten stund. Bra blev dem... tror jag, haha, jag har inte kollat dem så noga.

Har ni haft en fin dag?

Wiho

Nu är jag hemma, wiho. Nu ska jag äta, wiho. Och bara för att alla stör sig på mina wiho så säger jag det igen. Wiho.Hihi, wiho

Skolan

Sitter i skolan just nu, ska snart ha dagens sista lektion Estetisk verksamhet. Har ingen aning om vad jag ska göra. Och dessutom håller halva klassen på att dö av värmeslag, Felix sitter bokstavligt talat i fönstret och alla sitter så långt bak som möjligt, vid fönstret där de finns luft. Jag lovar, annars hade vi dött eller något.
Berättat om vår sjuka dag när jag kommer hem, nu börjar lektionen ♥ 

8 september

Haha, jag tänkte när jag kollade datumet "Är det inte något speciellt med detta datumet?", haha, sen kom jag på att Gustav från TH fyller år idag. Jaja, jag lyssnar inte på dem längre, men såna här grejer har ändå satt sig i huvudet på mig. Och på tal om Tokio Hotel, visste ni att de kommer till Sverige idag?

Aja, godmorgon i vilket fall som helst. Hur är det med er dnena underbara tisdagsmorgon? Helt ärligt vaknade jag av klockan imorse och tänkte "varför ringer klockan när det är lördamorgon?" haha, ja, jag var verkligen inte klar i huvudet nej. Men jag önskar de va lördag... inte fler som håller med om att lite ledighet hade varit toppen? Trots att vi nys svar lediga förvisso, men ändå.
Nej nu babblar jag på om en massa onintressanta saker, ha en fin dag! Så hörs vi när jag kommer hem vid halv fem. ♥

En underlig saga - Del XX

Det var först när hon skulle gå och lägga sig den kvällen som hon förstod hur ont hon hade haft i sina ben, hur hårt hennes hjärta hade bultat de senaste dagarna och att anledningen till varför hon inte hade frusit när hon varit ute var för att hon hade haft feber. Det var först när smärtan i benen började lägga sig, först när hennes hjärta åter började dunka mjukt och först när febern försvann, som hon insåg att något hade varit fel. Hon somnade lätt den natten och sov för en gångs skull utan drömmar. När hon sedan vaknade på morgonen kände hon sig ovanligt utvilad och när hon stod i köket kunde hon för första gången på väldigt länge känna doften av vanilj te igen. Allt stod rätt till igen, det kunde hon känna långt inne i själens djupaste vrå.
   Hon hade alltid en vit klänning när hon var ute hos sina förfäder och bad till dem, när hon kom upp till sitt rum denna dagen så låg det en vacker svart klänning på hennes säng. Hon hade aldrig sett den förr men förundrades över hur underbar den var. Hon förstod att huset ville att det var den klänningen hon skulle bära när hon var ute hos sina förfäder denna dag, så hon drog den stora, tunga kreationen på sig och funderade över hur hon skulle lyckas få upp dragkedjan i ryggen, självklart hann hon endas tänka tanken så var klänningen knäppt, hon hade nästan undrat annars.
   När hon sedan såg sig själv i spegeln undrade hon vad det var för en klänning egentligen. Den var av både silke och siden, svart med broderier och band, gick ner till golvet och hade en vid kjol. Hela klänningen var otroligt tung att bära, men hon brydde sig inte, hon hade aldrig förr sett en vackrare klänning. Så med den magiska klänningen på kroppen gick hon försiktigt ner för trappan och ut i snön ner mot templet. Då hon var på väg tillbaka såg hon körsbärsträdets första blomma falla ner mot en snödriva och lägga sig till ro för att invänta vinden som skulle ta den till en annan plats. Kanske till en bättre plats, men absolut inte till en vackrare, det fanns ingen vackrare plats än den hon var på just nu. Hon fortsatte in i huset igen, skakade till och försvann in i Runda rummet för att tända en brasa, först när brasan sprakade hemtrevligt i rummet gjorde hon något hon inte gjort sedan han försvann. Hon hade lovat sig att inte hålla koll på hur lång tid han var borta, det skulle få henne att sakna honom mer. Men nu vände hon sig mot det stora golvuret i ena sidan av rummet för att se på visarna, hon koncentrerade sig men insåg efter en stund att det var något fel på klockan. Den gick baklänges.

© Milla

Söderfyrans piroger - stans nya isglassar

Tänkte berätta lite om skolan. Först och främst: alla gymnasieskolor i stan hade studiedag förutom min så det var väldigt tomt på bussen imorse, haha. Gick till skolan tillsammans med Elin, Malin, Bea, Sara och Sigrid som vi mötte vid bussen, haha. Vi hade datorkunskap och det var kul, faktiskt. Till skillnad från förra lektionen då vi endast underhöll oss med att göra mappar i mappar. Nu skulle vi göra bildspelspresentationer och har inlämning nästa vecka. Efter det hade hela förmiddagen försvunnit i ett nafs och plötsligt satt vi i Söderfyran och käkade iskalla piroger - ensamma med endast vår klass. Eftersom det var studiedag var det abra vi som åt, ganska lugnt faktiskt. Så kan de få vara alla dagar, haha. Lektionen efter lunch var engelska där vi hade skrivtligt läxförhör och sen arbetade med någon text. Riktigt trist.
Dagens sista lektion var svenska och precis som i fredags var Thomas lika virrig i huvudet. Och på rasten satt sig Malin i fönstret, bakom gardinen och skrämde helt slag på Muffe när han kom in efter rasten. Haha, ni kanske tror att jag vill ha detta till dagens höjdpunkt, men det är det inte. Dagens hödpunkt är när Malin välte ner hela gardinen. De va kul! Sen slutade vi och så var de bussen hem. Roligt dag, yesyes!

Hi there

Har alldeles nyss kommit hem från stan, skolan. Och ska snart tillbaka igen. Lika bra att skriva det här på bloggen nu eftersom alla som träffar mig imorgon kommer se det då: men jag ska få glasögon. Japp. Kommer väl se ut som en mesig liten tönt också. Ni ser, det blev en toppendag. Eller inte...

Suck

Sitter i datasalen nu och har lite tid över innan lektionen börjar så read this:

Idag hatar jag

- Att det börjar bli så kallt ute, jag vet jag sa att jag gillar hösten men det betyder inte att jag gillar när det är kallt
- Att det är månadgmorgon (det säger mycket det)
- Att alla andra har studiedag förutom min lilla friskola!
- Att vi har datorkunskap hela morgonen
- Att vi inte slutar förens halv fyra!
- Att jag är trött
- Att vi har två inlämningar denna veckan och jag har inte börjar på någon av dem

Idag hatar jag rätt mycket... det är så inte min dag!

7 september

Usch måndagmorgon!

Typ detta är en rubrik

Jag har inte bloggat mycket idag, har faktiskt inte gjort mycket alls idag. Satt med läxorna en stund, men det är så tråkigt! Så jag gick ut och fotade lite istället, hihi. Det var way much roligare. Tittat på Grey's har jag också gjort, precis som vanligt. Nu ska jag snart sova, vi börjar tidigt imorgon, tyvärr. Och det är måndag, hatar måndag och tisdagar... och onsdagar, torsdagar och söndagar. Hm, tror ni man kan leva i en vecka med bara fredagar och lördagare? Det hade varit en bra värld de... Hehe, snacka om djupa tankar.
Aja, jag ska nana kudden nu, vi hörs imorgon. Sov sött ♥

6 september

Godmorgon! Hur är det med er idag?
Jag vaknade för en stund sedan, men är alltid seg på morgon och släpade upp mig för en halv timme sen. Väntar på att frukosten ska bli klar och sen ska jag plugga idag. Funderar på att gå ut och fota också, känner mig på sånt humör. Känns lite to bad att jag inte har någon att fota för jag har världens coolaste bild i huvudet till en fotoshoot. Får väl kolla runt efter någon, haha. Har ni tips? Kommentera gärna då.

Mina morgoninlägg är inte bra någonstans, haha, så nu ska jag gå. Tycker bara att alla kan säga grattis till mig för idag har jag namnsdag, haha. Ha en fin dag ♥


Pianist

Det finns tre filmer. Schindler's list, Mannen utan öde och Pianist. Jag har sett dem alla. Och alla har ungefär samma handling; den första handlar om en man som försöker rädda så många judar han kan så de inte hamnar i koncentrationsläger och dör. Den andra filmen handlar om en ung pojke från Budapest som av misstag hamnar i Auschwitz där han kämpar för att överleva. Den tredje filmen är om en pianist och hans familj som lever i Polen 1939 när krigt bryter ut. De bor två år i ett getto i Warzawa innan de skiljs åt och pianisten får kämpa på egen hand för att överleva kriget.
De har alla en gemensam handling - Andra världskriget, judar, död. De visar alla olika synvinklar ur kriget, lika hemska och lika sanna. Den första filmen, där ser man judarnas lycka när de blir räddade, den andra filmen visar lycka till dem som finns tillsammans med pojken i lägret och den tredje filmen visar ingen lycka. Bara tacksamhet till dem som ger honom mat, men ingen lycka.
Pianist är en sorlig film, faktiskt lite sorligare än de andra och trots detta grät jag inte till den som jag gjort till de första två. Kanske visste jag innerts inom mig vad jag skulle få se men jag fick ändå ont i hjärtat när jag såg alla de som dog. För det var så, det var många som dog i den filmen. Väldigt många. En pojke som kröp genom ett hål i muren mellan huvudstaden och gettot, han dog i armarna på pianisten, en gammal man som satt i rullstol, nazisterna kastade ut både honom och stolen genom fönstret, han föll tre våningar. Hans familj blev skjutna och överkörda. Arbetande judar som ombads lägga sig på marken så nazisterna kunde skjuta dem i huvudet. Döda kroppar som blev uppbrända, överallt låg lik i onaturliga ställningar omgivna av sitt eget blod till allmän beskådning. "Här ligger jag, jag kunde inte rädda mig från nazisterna".
Jag tog en paus efter halva filmen, för den är ganska lång - två timmar och tjugotre minuter. Och när jag satt stilla i sängen en stund, då tänkte jag på de andra två filmerna och i mitt huvud rangordnade jag dem. Alla är bra, mer än bra, de är de tre filmer som räknas som de bästa, de har de som alla andra filmer saknar, något som jag inte kan sätta ord på. Men dessa filmer har Det. Trots detta rangordnade jag dem i mitt huvud, Schindler's list först, den var lite för mycket dokumentär för min smak, Pianisten blev två och Mannen utan öde kom som top ett. Ni vet att jag älskar Mannen utan öde, den fångade mig direkt och jag har sett den ett flertal gånger. Den trollbinder mig och får mig att se på händelsen ur pojkens ögon, inte ur judarnas ögon, inte ur nazisterna, tyskarnas, ungrarnas... Jag ser det ur hans ögon. Och ni kanske undrar, är inte pojken jude? Jo han är född till det, men som en äldre man i Buchenwald sa "Du är ingen jude, pojk", han var något annat men ingen visste vad. Idag skulle jag kalla honom en överlevare. Jag undrar om jag inte får tänka om lite nu. Inte på om jag ska ändra rangordningen, för det kommer jag inte att göra. Men anledningarna till varför jag valde vilken av vilka orsaker, de kommer jag få ändra. För slutet på Pianist var verkligen bra.
Något jag direkt fastnade för var själva regin var verkligen underbar, ibland kom jag på mig själv med att önska att jag var där, där med en kamera i handen och fick fota dem. Judarna i gettot, när de gick där på marken, på snön i kylan under kriger. Det var så vackert. Och när man fick se staden som var helt sönderbombad, det var också vackert. Vackert på ett sådant där rått och hemskt sätt. Det såg mer ut som en saga än som en sanning.
Och något som jag fastnade för i slutet, det var den där mannen. Han som fick alla på kontoret att resa sig upp och säga "Godmorgon" i kör, han som alla respekterade och fjäskade för. Han som var den alla lydde. Och det var han som fortfarande hade sitt hjärta kvar. Han hjälpte pianisten, gav honom mat och höll honom gömd. Jag vill tro att det faktiskt fanns fler än honom bland nazisterna som ville hjälpa och faktiskt gjorde de när de hade en chans att inte bli upptäckta. För när allt kommer omkring är vi ju fortfarnade människor allihopa. Han dog, den där mannen, nazisten som alla lyssnade på. Han dog, han och en massa andra nazister dog för att lida för det som de hade gjort mot judarna. Men han dog inte utan något, han dog med vetskapen att han inte hade varit en utav alla de andra, alla de som inte gjort något, som blundat och trott att de kunde behandla jämlikar som de vore gud och judarna är små parasiter. Jag kan inte låta bli att känna lite sorg för att han dog, han hjälpte faktiskt. Ibland behöver man se dessa sorters filmer för att kunna förstå att världen inte alltid är en sådan vacker plats. Ibland behöver vi vakna upp ur våra dvaler och se sanningen, för den är där, rakt framför näsan på oss.Citat:

"Snälla jag är polsk"
"Ja, han är polsk"
"Men vafan har du den jackan för?"
"Jag fryser
"

Det som först var något bra blev dåligt. Att vara nazist. Pianisten stod där i den snälla nazistens jacka och bad sina egna att inte skjuta honom. I den stunden blev nazist något dåligt och de har aldrig ändrats sedan dess och det lär de inte göra heller. Sex år som ändrade hela världens historia.

Kent

Nu skulle jag kunna skriva värsta talet här, men vi nöjer oss med: Jag älskar Kent! ♥


"Jag ska cykla"

Fick nyss världens roligaste sms av Jejje. Sjuka människor det finns i världen, haha.
Har ni en bra lördag? Hoppas det, för på lördagarna måste man ha det bra, ananrs orkar man inte med vardagarna som oftast är tråkiga och trista. Själv har jag försökt få mig själv att göra läxor (ja jag vet, det är lördag, men ibland måste man ju...) men äh, det är mycket roligare att sitta vid datorn eller prata i telefon. Och så var jag förbi Wendesvallen och kollade när Filiplag spelade, fast det regnade lite. Sådär för att klaga ni vet. Efter matchen pratade jag lite med F och sen stack jag hem. Funderar på att äta nu... och se film. Jo så får de bli, finns inget annat att göra när de regnar och är kallt. Eller man kan ju göra läxorna för ibland måste man ju... Men wtf, det är lördags kväll!

Film var det ja, hihi. Ha det fint små söta ♥


Myskväll hos C

Kom till C vid åtta tiden, då var Robin där, han och C satt och kollade på Masjävlar och de slutade med att vi alla snackade med sån brytning, haha. Sara, Madde och Elin joinade oss och vi kurade ihop oss i soffan och såg på Män som hatar kvinnor medan vi lekte med sugrör och paraply. När filmen var slut satt vi och flumade med kameran och sen stack vi ut en runda på byn, efter de drog alla hem till sig. Trevlig kväll med andra ord.5 september

Godmorgon! Allt bra med er?
Jag mår fint, är lite hungrig bara, ingen frukost än, haha. Och nu tittade solen fram, fint, hoppas det håller i sig till i eftermiddag. Usch, detta känns inte som ett bra inlägg så jag kan lika gärna säga, bilderna från igår kommer upp senare i dag och nu ska jag gå. Ha en fin lördag! ♥


-.


Back from C

Haft en myskväll med tjejerna och Robin. Och en hel del sjuka bilder, så klart. De är inladdade men kommer inte upp förens imorgon, jag är lite för trött för det nu. Ska snart gå och lägga mig, ska bara... jag vet inte vad jag ska göra först. Men något var det i alla fall, haha. Aja, sov sött i alla fall ♥

Fredag kväll

Wiho, nu ska jag snart sticka iväg och träffa tjejerna. Vi ska nog se på film, men ja, vad som händer när vi är samlade är alltid ett mysterium, så ni som bor i närheten kanske ska stanna inne för säkrethets skull. It's girls night tonight, haha. Nej, men hoppas på att vi ska ha kul, det var så länge sen vi gjorde något och jag har saknat alla. Hoppas ni får en underbar kväll! ♥Media blir musik?

Så, har ganska nyss kommit hem från stan. Hade bara två lektioner idag, först matte och sen svenska efter det slutade vi. Svenskan var lätt bäst, vi spelade Spingo med Thomas och sen Kent slutade har typ alla haft "Åh vi saknar Kent" - humör typ, så Muffe skulle självklart bokstavera till just Kent på Spingon. För övrigt fick vi också reda på att vi har en Kurt i klassen. Kurt och Kent. Jaja, som media klass har vi mycket kreativa tankar i alla fall. Och på tal om media klass, för dagen fick vi byta till att vara musik klass för ja, Thomas var lite snurrig i huvudet, haha.
Nåja, efter skolan gick jag runt en stund med Malin och Elin, gick bokstavligt talat rakt på Tilda, haha och sen stack Elin till bussen. Jag och Malin åt tillsammans med Tåbe på Subway och sen träffade vi Madde och Frida. Bussen gick vid tjugo över ett och ja, nu är jag hemma.

Haft det bra under dagen?

4 september

Godmorgon!
Regnar inte idag, vilket det gjorde hela dagen i går ungefär. Framsteg. Där emot är det riktigt kallt ja... Skola idag i alla fall, det som är positivt med min skola är att luftkondtioneringen är så dåligt att det alltid är varmt som en bakugn i den. Så där slipper man frysa i alla fall. Alltid något, eller hur?
Aja, har bara två lektioner, matte och svenska sen slutar vi halv tolv. Mycket härligt!

Ha en fin dag ♥

Fotoshoot i regnet 
När det regnar så mycket att man knappt inte ser

Vad har vi gjort i skolan idag? Inte så mycket faktiskt. Först var det idrott där jag inte var med eftersom jag varit hemma med feber i flera dagar. Istället fick jag hjälpa Elin under boxningen och sedan tog vi bussen tillbaka till stan halv tolv. Åt i Söderfyran och sedan hade vi mediaproduktion hela eftermiddagen. Var ute och fotade med Malin och mitt i allt så börjar det ösregna. Trevligt. Jag var blött när jag kom hem två timmar senare. Men bilderna blev bra i alla fall. Sen hände de inte mycket mer.
Imorgon är det fredag vilket betyder: två lektioner och sluta halv tolv! Bäst!

Bilderna kommer i ett annat inlägg, jag ska gå och göra läxorna nu. Ciao

Mediaproduktion

Sitter i datasalen och ska snart ha mediaproduktion, förhoppningsvis gör vi något roligt, typ att jag och Malin får gå ut och fota, men de regnar ute så ja... 
Aja, jag börjar snart, bloggar när jag kommer hem!

3 september

Idag är jag trött. Även om det är sovmorgon till tio. Och ni kanske ser på klockan att den inte ritkigt är tio nej. Nej den är typ sju! Så vi börjar om tre timmar och ändå sitter jag uppe. DET ni, DET är surt!

Ha en fin dag ♥

Memory Lain - THF

Jag var tretton år när jag började lyssna på Tokio Hotel. Jag var ganska nyss fyllda fjorton när jag blev medlem på THF - Tokio Hotel Fans, Sveriges största TH forum. Jag fick många vänner där och byggde själv upp en användare som de flesta kände igen och räknades väl in som en av "de kända". Vi var flera stycken som stack ut bland alla sextusen medlemmar och vi bilade "en inre cirkel" där de flesta lärde känna varandra på olika sätt, många av dessa är jag fortfarande vänner med, de allra flesta faktiskt. Bland annat Jennifer, hon ansågs vara vara en av THF's bästa ficskrivare tillsammans med Vanja och Alex. Även Tilda och Ida tillhörde den skaran och Jejje kände de flesta till, henne såg man överallt. Vi lärde känna varandra och vi blev bra vänner. Jag älskar verkligen THF och det avr åttio procent av mitt liv ett tag. Kan låta patetiskt mycket, men de var min familj.
Jag slutade vara där efter ett tag, domänen flyttades och allt blev annorlunda. Men för några dagar sen var jag inne på THF igen och hittade en tråd där man kunde byta mobilnummer och smsa med varandra. Jag och en annan tjej bytte nummer och har smsat under dagen, efter ett tag fågade hon mig var jag kom ifrån, jag svarade "Skåne - Kristanstad" och hon blev helt chokad, för hon bor också där. Jag frågade vilken skola och de visade sig vara samma som Tilda gått på innan hon gick ut nian. Jag sa detta till henne, berättade var Tilda heter på THF osv, och hon svarade "Jag vet vem hon är, det är min granne". Och detta är random, så när hon sa att vi träffats en gång då jag var hemma hos Tilda, då böev jag så förvånad att jag höll på att trilla av stolen, men egentligen, allt detta var en på miljonen. Och det hände, så jag borde ju inte ha blivit chokad egentligen.
THF är ett underlig forum...


Med en guidad rundtur i biblioteket...

Det var ju dag för skola idag, med nytt schema och allt. Förr var onsdagarna kärlek, de var softa, riktigt chill. Sovmorgon till tio, en lektion på en och en halv timme, hål på två timmar, en lektion till på en och en halv timme och sen slutade vi klockan tre. De har ändrat vårt schema nu. Ingen sovmorgon längre, vi börjar tjugo över åtta med två lektioner på förmiddagen. Ingen håltimme längre, vi har en liten lunch och sedan dagens sista lektion. Men vi slutar tjugo i två vilket inte är så dumt. Egentligen.
Så, det var skola idag. Vi hade historia med världens coolaste lärare, hon var grym. Typ mer som en elev än som en lärare. Efter det stod det engelska på schemat, med Emine och skriftligt läxförhör, haha, och mitt under förhöret går hon ut och lämnar oss ensamma:

*Hela klassen fortsätter skriva*
Ghia: Hon... hon gick... hon bara lämnade oss mitt under ett förhör *helchokad*
Malin: *tittar upp lite snabbt* Mhm?!...
Ghia: Men ser ni inte... hon gick...
Malin: Ja?
Ghia: Vi kan fuska hur mycket som helst nu...
Malin: Ja?
Ghia: Jaja *fortsätter skriva vidare*

Vilken moral vi har i vår klass, haha. Aja, lunch på Söderfyran, träffade Madde där och sen skulle vi ha en guidad rundtur på biblioteket och Lina sa att vi skulle få sluta vid halv ett, en halv timme efter vi börjat. Så börjar vi gå runt då och när den här tanten visat oss runt exakt hela biblioteket och upprepat alla sakerna minst fyra gånger (hur mycket finns de att säga om ett bibliotek egentligen?!) DÅ får vi sluta. Kvart över ett! Så jag, Elin och Linus hade värsta sprinttävlingen till rese för att hinna med våra bussar, vilket vi gjorde. Helt otroligt, med två minuter marginal och allt. Hoppade av i Köpinge och väntade på att pappa skulle köra mig hem, då kommer Sara cyklandes, så stod vi och snackade en stund, mycket trevligt. Har inte sett henne på länge.
När jag kom hem satt jag och åt glass medan jag såg det sista avsnittet på säsong två av Grey's och snart ska jag åka till tandläkaren, härligt... not.

Dagens roliga på biblioteket:

Tanten som visade oss runt: Jo, det var så att Olof Palme invigde detta biblioteket *babbelbabbelbabbel*
*en stund senare*
Tanten: Och så börjar Bokfestivalen på fredag, ni är hjärtligt välkomna, några bland de kända människorna som kommer är *rabblar upp en massa namn*
Anton: Kommer han, Palme också? *helt seriös*
Hela klassen: *vänder sig om och kollar på Anton som inte fatta något*
Lina: Anton, Olof Palme har varit död i tjugo år.
Anton: Jaha...

Haha, lite Gustav varning där faktiskt.

Phish food

Suck on this: jag är redan hemma, jag har slutat och nu ska jag äta B&J! Ha! *fet skadeglädje*
Ett bättre inlägg kommer senare, hihi

2 september

Sitter och äter frukost, ska tillbaka till skolan idag, wiho. Eller nått. Ni vet, det är ju aldrig roligt att ligga hemma och vara halvdöd, då är man hellre i skolan och har roligt med vännerna. Men när man väl drar sig upp klockan sex och sitter vid fukostbordet och bloggar vid denna tiden, ja då är de inte lika kul länge.
Men vi hörs när jag kommer hem! ♥

...


1 september

Vad är speciellt med den första september? Det finns en del faktiskt, Tom och Bill från Tokio Hotel fyller tjugo, det är fem dagar till min namnsdag, det är sjuttio år sedan andra världeskriget började, Gustav från TH fyller år om en vecka, det är första dagen på hösten och exakt tre veckor till min födelsedag. Jo, det händer rätt mycket den första september. Och till skillnad från de flesta som mest är ledsna över att sommaren "officielt" är slut, är jag mest glad. Jag älskar hösten. Mest. Det är min favoritårstid, för den är precis som jag är. Sommaren är skön men på hösten blir jag lycklig. Så jag ser mest fram emot tiden som kommer, även om dagarna i november kan vara ganska sega.
För övrigt är det snart helt slut på feber och huvudvärk, mycket skönt.

Nu ska jag koka lite äppeldricka och se något avsnitt av Grey's innan jag forstätter plugga. Ha de fint ♥

RSS 2.0