Vad har MPKR09 att bjuda på?

En massa skratt så klart! Det är sjukt hur kul vi har det egentligen, helt underbar klass är vi ♥

Idag har vi; Kommit till skolan och legat ihop kurade som små bollar i våra fåtöljer och halvsovit hela morgonen, hur mysigt som helst! Till och med Thomas var avundsjuk, ahah! Sedan hade vi klassråd där vi snackade om matsalen, skulle visst vara matråd snart och vi skulle skramla ihop några tankar som kunde framföras. Det blev tio punkter om hur illa vi tyckte om maten osv. Inte en bra matsal nej, haha. Efter det var det dags för matte, lång tråkigt som vanligt. Fem minuters rast och sedan var det dags för samhäll där vi mest satt och snackade om hur det skulle bli att flytta hemifrån. Och som vanligt fick jag och Sara till några sjuka skratt, haha.
Det blev lunch i Äckelfyran och sedan hade vi historia med Bananen. Seriöst, den läraren måste vara skolans coolaste, haha. Vi snackade i alla fall om pesten och slutade tidigare. Sista lektionen var estet och där flummade vi runt. Gjorde inte vad vi skulle, trillade av stolar och skrattade. Sara fick mig helt beroende av det där spelet med, väldigt inte kul nej, haha.

Dagens sköna citat;
Freddie: "Han har varit på invecklingssamtal"Hade inte bilder på alla, eller i alla fall inte enskilda så detta var det bästa jag kunde få till. Malwin, Milla, Zigge och Sara ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

hhahahahaha så ar du den fulase bilden ofc! xD haha <33

2009-10-13 @ 19:51:28
Postat av: ziggeyy

Fan vilken awesome bild! xD

2009-10-14 @ 15:33:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0