Ninjabäver och spöken med ben

Hej på er! Hur är det?
Själv mår jag hur bra som helst, denna dagen har varit den bästa på länge! Som vi har skrattat, haha. Första lektionen var historia, där vi såg klart Tristan och Isolde. Fy fan vad bra den är! Herregud, så... gaah, den var bäst helt enkelt. BÄST!
Sen slutade vi tidigare, det var dags för engelska där vi skulle skriva om vår favorit person och så tittade vi på något YT klipp... nåja, jag och Sara gjorde väl lite annat. Eller vi gjorde vad vi skulle, bara lite mer (bild kommer längre ner, hihi). Vid halv tolv var det lunch med Sara, Sara och Linnea, man träffar alltid en massa folk man känner i Söderfyran, haha. Sista lektionen (för mig anyway... hihi) var samhäll och där skulle vi bara lyssna på en presentation om ekonomi och sedan såg vi ett avsnitt av Lyxfällan. Vem sa att vår skola inte är bäst?
Efter det slutade vi, jag träffade Madde utanför skolan och vi gick till videomix och köpte godis som vi stod och åt på medan vi väntade på min buss.
Men engelskan var lätt roligast idag... ♥Ni ser Saras och min ninjabäver som kastar en glass på ett spöke med ben under texten "Who is your favorite person?", hihi

Kommentarer
Postat av: saraaa

haha vi var lätt bäst på engelskan asså! :D <33

2009-10-07 @ 16:41:03
Postat av: beatrice

aw, tack :) jag saknar klassen! eller ja, delar av den :)

2009-10-07 @ 17:29:10
URL: http://nilssonbeatrice.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack så mycket :) ja du får gärna hjälpa till att sprida den :) alltid kul med fler läsare!

/FWY

2009-10-07 @ 17:43:18
URL: http://fuckwithyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0