Ibland är vi inte fullt lika smarta som vi verkar

Jo, hade ni varit med på estet hade ni fattat det där, men jag tror detta är en sak som jag och Sara ska hålla mellan oss två... det var eh... lite sådär pinsamt trögt, haha!
Som ni märker är jag hemma nu, det har jag i och för sig varit i två timmar men jag har inte haft tid för datorn, först åt jag och sedan sprang jag upp i värdens fart och hämtade kameran. Gjorde nästan en "Thomas Nilsson" i köket och sedan galoperade jag ut på åkern bakom huset för att fota solnedgången... alltså, hade jag sett mig själv hade jag garvat ihjäl mig, haha!

Och eftersom jag vet att ni så gärna vill veta hur min dag har varit, ska jag börja berätta nu: när Pelonius kom av bussen gjorde även Sara N (förvirrande med två Saror, haha) det, hon sa hej och hejdå i farten, haha, på väg till badhuset och tandläkaren. Så jag och P gick till skolan och satt oss. Och nu ska jag förklara vad en "Thomas Nilsson" är. Hade ni sett det hade ni skrattat så ni hade fått ont i magen! För nu snackar jag om min svenskalärare som är 47 år och alltid är lika vimsig och rolig. Någon dag sprang han in i vårt klassrum och sa

T: Hej musikelever, idag ska vi...
Klassen: Vi är mediaklassen, vi har matte nu...
T: Ojojoj, fel klass *springer ut innan någon riktigt fattar vad det är som har hänt*

Och idag är det tisdag, alla lärare har alltid möte på tisdagar och så även idag. Plötsligt öppnas dörren till lärarnas mötes rum och ut kommer Thomas, galoperande och hoppar över en utav fåtöljerna (som säkert är minst en meter höga) och srpinger in på toaletten, tar ett papper och går tillbaka till rummet som om inget har hänt. Som sagt, hade ni sett det där...
Nåja, efter den roliga händelsen hade vi matte och det var inte fullt lika kul, speciellt inte den delen där Cajsa startade någon rocklåt på Spotify och som straff (vi får bara lyssna på lugna låtar under matten) fick vi lyssna på Britney Spears resten av lektionen. Det var inte riktigt så kul nej. Speciellt inte när man hade den där jäkla låten på skallen efter lektionen heller! Samhällen var en historia för sig själv eftersom inte Lina var där, lunchen var inte god (som vanligt) och historian... var ovanligt trist. Men Sara, jag och Josse, vi hittar alltid sätt att roa oss på, haha. På estet gick vi igenom våra konstfoto samt att vi skulle göra klart staty uppgiften, sedan slutade vi.
Det var min dag det, hur har er varit? ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

ToppTopTopp! :D:D <33

2009-10-20 @ 19:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0