En helt vanlig dag på LBS ser ut såhär;

Kommer till skolan med Pelonius som har kommit tillbaka från Franks rike. Har sett bilderna och är så avundsjuk, haha. Vi plockar ihop våra grejer och går in i klassrummet med de andra tjejerna, Sara kommer och vi flummar. Lektionen börjar, Eddie och några andra är sena och Bananen gör såhär;

B: Aah, nu är de sena...
Klassen: Släpp inte in dem då!
B: Tycker ni inte att vi inte ska göra det?
K: Neeeej!
B: *öppnar dörren* Aah, jag ska rådslå med klassen om ni får komma in eller inte, så tills dess får ni vänta här ute.
De utanför dörren: Okej??
B: Av egoistiska skäl vill jag släppa in dem, för då slipper jag säga samma sak till er och sedan till dem sen.
K: Men då lär de ju sig inte
B: Det har ni rätt i, och tid är till för att hållas *går och öppnar dörren*
De utanför dörren: *vill komma in*
B: Nej, ni får stanna här ute, klassen vill inte ha in er *stänger dörren i ansiktet på dem*

Haha, så bäst! I alla fall fick vi skriva en berättelse om en påhittad karaktär som levde under pesten på historian. På engelskan gjorde vi som vanligt inget, ingen lyssnar på Emine, haha.
Käkade lunch med Sara, Bea och Rebecca på donken innan det var dags för samhäll där vi fick tillbaka provet och det gick oväntat bra, hihi. Sedan såg vi ett avsnitt av lyxfällan och efter det slutade vi. Eller de i min MP grupp gjorde, jag dock, jag stannade kvar och skulle göra klart lite MP arbeten som skulle in idag. Stack ut på stan med Sara och fotade i två timmar, tillbaka till skolan och ladda in bilderna, fixa lite, lägga dem rätt och göra vykort. Så under eftermiddagen "jobbade jag in" det jag skulle göra imorgon på min egentliga MP lektion och kan därför sluta efter idrotten och utvecklingssamtalet. Riktigt chill, haha! Bilder från eftermiddagen kommer om en liten stund.Vi hade tråkigt, så vi fotade klassrummet imorse, haha.Detta var vår engelska lektion... bilden talar väl för sig själv va? HahaOch så här såg det ut när vi hade mellanrast mitt i lektionen. Varför tog vi bilden? För det såg kul ut. Varför la jag upp bilden? Ja, det kan man ju undra, hahaha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0