30 maj

Näst sista dagen denna månaden, shit! Tiden verkligen bara försvinner bort hur fort som helst, jag kan inte fattar att det var exakt två veckor kvar till skolavslutningen igår. Ångets och panik, vill inte vill inte vill inte!
Går dagen blev i alla fall lyckad!
Sara kom till mig vid halv sju eller nått, så åkte vi och kollade på fotboll tillsammans med Malin och Madde kom och joinade oss senare :) Vi såg på Filip lag som vann med 6-0 innan vi lämnade Madde och åkte hem till mig. Käkade och tog cyklarna och stack till Köpinge, jag på två jackor och en pakethållare där Malin körde och Sara som hade Malins packning. Vi lyssnade på musik hela tiden och fick damp två gånger, första gången när vi stannade och sprang rakt ut i en åker bland en massa högra... grässaker, haha xD De va nästan lika höga som oss och så blev vi oroliga ifall de hade kommit någon som såg oss. Malin tyckte att vi kunde gömma oss bland grässakerna, men jag tror att cyklarna som stod mitt på vägen hade avslöjat oss (a) Sen cyklade vi vidare och hamnade efter ett tag vid några vindkraftvärk, där fick vi damp igen, hoppade av och klättrade upp till dem. Malin tog cp bilder på mig och Sara framför dem, haha.
Sen skulle vi vara seriösa och cykla raka vägen till Köpinge utan att stanna, vilket vi också gjorde och shit vad kul vi hade. Det är nog bara vi tre som kan roa oss sådär medan man cyklar, haha. Jag och Sara stannade i vildmarksbyn en och en halv timme eller nått, innan vi cyklade hem igen, innan de blev allt för mörkt (a)
Och när vi kom hem så tjockade vi oss med godis och läsk medan vi såg film :) Sen blev vi sjukt trötta och skulle sova, men det slutade med att vi låg och snackade i någon timme till, haha. Och jag ahde sett fram emot att få sova ut och allt.... så ringer min mobil nio på morgonen och jag ser att det är Viktor, svarar och inser att min arm sover xD Så jahg svarar med ett "Mm" och Viktor säger hej och det är då jag slår handen (min helt döda hand utan känsel i) rakt i skallen på mig själv. Sen började jag asgarva och Viktor fattade noll, haha.
De blev lite rörigt där en stund mellan nio och tio, men allt fixade sig och tillslut låg jag och Sara i en hög på golvet tillsammans med kuddar och täcken och... bara gud vet vad vi gjorde xD
Och det var en massa smsande, ringande och snackande hela tiden, vi åt frukost och Sara stack hem för en stund sedan, förhoppningsvis kommer vi träffas igen om bara några timmar. Tror det blir en liten mysig tjejkväll med de bästa sen, realy hope so, cuz' I love my girls <3


Imorse efter vårt krig... haha.

Nä, tror jag ska duscha nu, ha de bra, ciao :)

EDIT: Micke ringde och jag var bara såå tvungen att fråga hur det gick i matchen i onsdags (som inbitet Manchester-fan kunde de bli kul att se vad han svarade) och precis som jag trodde, han hotade mig med att dra in mina födelsedagspresenter om jag inte var tyst, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0