6 juni

Blev inget bloggande igår, stack till skolan som vanligt, askul hade vi. De märks verkligen att det är slutet nu, för alla är tajtare än förut, sorgset, om en vecka är det lov och aldrig mer...
Vi hade i alla fall ingen tyska, på NO:n spelade vi kort och på svenskan, ja vad gjorde vi där? Jag minns inte xD Vi dansade på gympan, haha, sjukt kul! Dansade vals med Niklas, han snurrade runt mig så jag var helt yr och  gick in i honom två gånger haha, efter det skulle jag dansa foxtrott med Filip. Det var ju en upplevelse kan jag säga xD Han va bra, men de va sådär lagom kul när han skulle visa vad han kunde för Anna-Lena och snurrade runt mig X antal varv, haha. Jag och carro stack tidigare från dansen för att vi skulle på avslutningsmöte för Varma Hjärtan, där åt vi prinsesstårta och snackade minne, framtiden och sen fick vi diplom och biobiljetter samt kramar och applåder, tack för dessa två åren och sen var de tillbaka till SO lektionen. Där gjorde vi inte heller mycket, gick igenom provet vi haft i tisdags och sen slutade vi.

Bussen hem och sen packa väskan, var hemma i en timme innan jag stack till Sara. Var där till halv 6 tiden innan vi åkte med Carro till Malin där vi träffade Madde. Sen gick vi ner till Öllsjöskolan och slog ihop oss med de som redan kommit. Efter en halv timme eller nått gick jag, Sara och Madde för att möta upp Filip som kom med bussen och sen började vi grilla. När klockan närmade sig kvart i 12 gick jag och Malin hem, de flesta stack vid den tiden och sen var dte raka vägen ner i sängen för oss två. Sov till 11 innan vi åt frukost och packade ihop mina saker. Gick ner till skolan igen och städade efter gårdagen, det var rätt nödvänligt kan jag säga. Sen hämtade faster upp mig och körde mig hem, vi satt ute och pratade en timme och nu sitter jag här. Mamma och pappa ska snart köra hem från Jönköpin och jag funderar på att gå och fixa lite att äta :)

Hoppas ni har haft det bra :) Ciao

EDIT: Bilder från kvällen kommer här
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0