10 juni

Idag är det bal! Och det finns så mycket så kan gå fel! Man kommer med någon som man inte vill gå med, men bryter klacken, man snubblar, trillar, råkar stämpla någon, spiller på klänningen, klänningen är i sönder, håret blev fail, sminket blir fel... shit här kan jag fortsätta i all evighet! Men de ska jag inte, för då blir jag bara nervös o.o och det är något jag inte tror jag ska vara just nu... xD
I alla fall, äter frukost och ska snart hoppa på bussen och åka till skolan för sista gången! Imorgon sover jag ju hos Malin och vi tar moppen, och på fredag åker jag ju med mamma och pappa till avlsutningen. Känns väl lite sorligt kanske, men de ska bli rätt skönt, för asså, den där busschaffören har fått sitt kärkort genom nått flingpaket eller nått!
Enligt schemat ska vi idag ha vanliga lektioner på förmiddagen, vilket betyder; Snacketimme med Malin... den sista <3
Och sen gympa (?) På eftermiddagen ska vi se på någon rockkonsert och invigningen av beachhandbollssplanen (där Malin har lovet att hon ska springa ut mitt under cermonin och skrika "Heja Dragan, heja Dragan, du är bäst!". Vi får se hur de blir med det, haha.
Sen när vi slutar blir det bussen hem till Sara och där ska vi börja fixa till oss :) Håll tummarna för mig...

Nu måste jag skynda mig, ska försöka blogga lite mer idag, får se hur de går :) Ha en bra dag, ciao <3

EDIT: Bilder från dagen i skolan kommer här

Att bygga ett tält...... det gjorde vi bra...... men att bygga två blev bara fel i våra huvuden, haha.Men vi försökte i alla fall, haha.Sen var det rockkonsert!
Och efter det hade vi inte kameran med oss mer, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0