Flickan på taket

Världen kan verka vara så vacker i vissa svaga ögonblick, dagar då lyckan sipprar igenom ådrorna för att det har hänt något bra, stunder då solen lyser genom molnen på just den lilla plätt där man själv står, minuterna innan kärleken slår till och sekunderna innan man blir omfamnad av någon som man älskar.

Och det sitter en flicka på taket, ingen vet vem hon är eller hur hon kom dit, en dag bara satt hon där, uppe på taket. Med sin vackra svarta klänning och kjolen draperad över takplattorna och det gyllene håret hängande längs med axlar och rygg. Hon vrider ansiktet mot de mörka molnen framför henne, ser in i ovädret som snart kommer, utan att ens blinka inför rädslan av vad som kommer hända med henne om hon sitter kvar på taket då blixten slår ner.
   Och det sitter en flicka på taket och skådar ut i fjärran land, till platser man inte trodde fanns. Hon svarar inte på tilltal, ser inte ens människorna, de små människorna där på marken nedanför henne. Runt om henne är det stilla, så stilla. Solen har slutat lysa men det är ännu ljust ute, varenda träd i omgivningen är stilla, helt lugna, som om de väntar på någon. Fåglarna sjunger och deras kvitter bildar en enkel melodi till sagan som utspelar sig mitt framför allas ögon.
   Och det sitter en flicka på taket. Hon saknar namn och inre ro, men hennes egna tankar bildar texten ovan molnen, som kan skymtas klara sommardagar, hon är vackrare än en gudinna. Runt hennes finns det åkrar så långt ögat når, vissa helt kala då gräset är nyslaget, andra med vete och majs så höga att man inte skulle kunna se ett litet barn som sprang omkring bland virrvarret av kvistar och blad.
   Och det sitter en flicka på taket som väntar på ett bättre liv, på hemkomsten till hennes egen galax, till livet i hennes universum. Och när folket under henne just ska gå delar sig molnen och ger plats för ett ljussken så starkt att det sticker i ögonen, skenet träffar flickan i en perfekt cirkel runt henne och hon reser på sig. Lång borta hörs mullrande åska och när skepnaden av en äldre kvinna kommer ner mot taket från himlen ovan, då börjar de första av regnets droppar falla mot jorden. Den äldre kvinnan räcker fram sin hand mot flickan och tillsammans svävar de upp mot skyn, genom hålet i molnen mitt bland alla våta åskådare, den dånande åskan och fåglarnas ihärdiga kvittrande. Just som kvinnoparet försvinner och molnen går ihop möts blixt och knall i en farlighetens vals uppe på himlen. Det kommer något fladdrande i vinden från den tidigare porten ibland molnen, det silkiga tyget lägger sig till rätta på taket och inte ens den starkaste vinden kan flytta på tyget.
   Och det sitter inte längre någon flicka på taket, men det enda hon hade fått i denna världen låg för evigt kvar på den plats där hon spenderat en hel livstid med att lista ut hur hon skulle kunna komma hem.


-.

Det finns inga ord

Bara känslor

Och de kränger inom mig som ett sjunkande skepp

© Alexandra Wirgarth


Genom en värld av hetta

Det är verkligen olidligt hett idag men det finns ju inget annat att göra än att försöka leva vidare som vanligt, fast vem har sagt att det är lätt?
Och jag hade tänkt att sitta på taket en stund, men det blev så att jag kollade vilka som var inloggade på msn och det blev så att jag stannar där en stund :) Får se vad jag ska hitta på ikväll, eftersom jag inte fick se Vänner hemma hos Viktor igår (vem hatar Vänner? o.O) blir det nog så att jag ser på ett par avsnitt av det tror jag :)

Nä, nu ska jag sociala mig på msn :) Ciao

30 juni

Hey, sista juni idag ju o.o Tiden går ju sjukans fort! Btw innan jag glömmer det, någon som vet när man får reda på om man har kommit in på sitt gymnasieval? (a)

Och nu för att skriva ett seriöst blogginlägg:... äh vafan, vem försöker jag lura? Jag kan aldrig vara seriös när jag bloggar (a) Anyway, here we go: sitter just nu och äter glass, en massa glass. Fattar ni hur varmt det är idag? Ja troligen, eftersom det säkert är lika varmt hemma hos er (a) Tycker synd om mina missungar som lider av denna otroliga hetta <3 Funderar på att stoppa dem i frysen, men det är bara obehagligt ;)
Blev aldrig något bloggande igår eftersom jag inte kom hem på kvällen. Det blev en massa rörigt och snurr, det hela slutade i alla fall med att jag och Carro sov över hemma hos Viktor och är ganska nyss hemkommna :) Riktigt trött är jag, och rätt död (a) Men med humöret på topp ändå, det blev en bra kväll igår och vet ni? Spotify - Billy Talent - Surrender - Milla just nu :) Och den låten är så förra sommaren! Minns att det var ett år sen nu att jag började lyssna på Billy Talent. Minnen <3

Ska nog ringa Sara nu, om hon är hemma :) Ha det bra, ciao :)

 ♥

Can you feel the taste of summer?

Soptify <3 Milla. Fick låna Jejjes medan hon bor hos sin mamma denna veckan och hej musik 24/7 runtrunt! Youtube är noll om man jämför med Spotify, söker man på en låt på YT får man upp en miljon covers och inte själva låten! Sjukt irreterande!

Ska snart fixa till mig, sticker till Madde ikväll med de närmsta och sen blir det hem på kvällen igen, hoppas på en bra kväll men med fredagen i minnet så har jag inga förväntningar (a) Bloggar när jag kommer hem igen och Malin, filmerna kommer med ikväll :)

Ha en bra måndagskväll, ciao :)

29 juni

Hej :)
Sitter vid köksbordet, börjar bli hungrig men har ingen aning om vad jag ska äta. Känns lite som något typiskt mig faktiskt (a) Och det kliar i fingrarna - jag vill skriva, samtidigt vet jag att jag inte riktigt har tid för det då kattungarna snart måste ha mat och även jag själv inte minst. Annars lär väl det hela sluta med en repeat av januari 2009 och det är jag inte så sugen på kan jag säga.
Shit, här sitter jag och babblar på en massa onödigt skit, hur har ni haft det? Sovit bra, en mysig dag i solen som väntar? :) Jag vet faktiskt inte rikigt än vad jag ska göra, blir nog Madde ikväll i alla fall.

Ha det bra, ciao ♥

Ljuset under silkesgardinerna

Jag har för mig att jag tänkte att jag skulle blogga, men sen gjorde jag något annat (jag har ingen aning om vad, haha), men jaja, nu sitter jag här i alla fall, i gästsängen med laptopen i knäet och chattar med Alex och Jejje, tittar på inspelningar av Mötley från P&L och funderar på att lyssna på musik. Jejje var sötast och lät mig låna hennes Spotify för en stund - jag är kär! Varför funkar inte min Spotify än? >< Sad face här asså!
Känner att jag svänger lite med ämnena idag (a) Haha :) Och för att byta samtalsämne: Jag vill till Göteborg, äm, typ nu! Så, då har jag fått det också sagt :D

Nu ska jag... jag vet inte vad jag ska o.o Vill se på film men inte gå från msn... får se hur det blir, ska inte stanna kvar här i alla fall (a) Så ciao sålänge :)

Once more I'll say goodbye to you

Things happen but we don't really know why

If it's supposed to be like this

Why do most of us ignore the chance to miss?


Torn apart at the seams and my dreams turn to tears

I'm not feeling this situation

Run away try to find that safe place you can hide

The best place to be when you're feeling like


28 juni

Vaknade vid 10 av alarmet på mobilen, åt frukost och stack till stranden med Johanna, Carro, Robin och Malin, sedan joinade även Fillidutt och Westergren oss + att vi träffade Tåbe en liten stund. Käkade glass och badade, stekte i solen, smsade och det blev även en tur ner till beachsoccern en stund, sedan drog vi hem. Ikväll blir det nog film, vi får se :) Ska i alla fall till Madde imorgon kväll och just nu känner jag sjukt för att sitta på taket och läsa Agnes Cecilia :)

Ha en bra kväll, ciao :)


165 Järn

Hemma från stranden, sa jag att vi skulle dit, jag och Malin? Jaja, vi var där i alla fall, tillsammans med Carro, Lobin och Joel. Drev runt lite planlöst och chillade, käkade en pizza och åkte leksakståg, badade fötterna och åt godis, tog en massa foto, snackade en jävla massa i telefon och sen stack vi hem igen. Blev en massa sms också, tycker snart det är dags för mig och Picce att träffas, saknar min lilla kebab :) <3
Nu kollar jag på Hemvärnets glada dagar med Malin, tanken var att vi skulle se Dirty Dancing, men så blev det inte (a) Och vi ska snart sova för imorgon kommer Carro och Lobin och hämtar oss halv 12 för vi ska till stranden (y)

Eftersom jag inte tror att jag kommer blogga mer innan vi sticker imorgon så passar jag på (bäst för dig här Filip att du läser detta nu, haha) att säga lycka till på matchen imorgon :)

Nej nu ska vi nana kudden, ciao :)

Bad? No, wrong!

Ringde till Malin och snackade med henne en stund, hon satt och sjöng på en MJ låt - Bad, tack Malin nu har jag den på huvudet (a) Och för att förklara rubriken brukar vi dansa till Pussycat Dolls när vi har fest, Don't ya, och jag har blivit tilldelad att vara "The wrong one". Japp jag har legat ute i solen och är inte riktigt medveten om vad jag skrev, men lev med det :)

Snart blir det mat och sen kommer Malin hit :) Jag tror också att jag hinner sitta en runda på taket också :) Ciao :)

27 juni

Jag är trött.

Vädret är en massa fint, borde ut och lägga mig i solen en stund, men ska ringa lite först tror jag :) Egentligen orkar jag inte blogga just nu, så varför sitter jag då och skriver?

Aja, ha en bra dag, ciao

Tåbe fixar spruten

Yes, hemma från Slowride sen en stund tillbaka. Är på bättre humör än igår och har dessutom druckit några cider vilket gör att Filip får lida av mtt helt oseriösa snack på msn, sorry du (a) Kan säga att förra veckans midsommarfest var roligare än ikväll, men det blev inte så fail ändå, ska ladda in bilderna och se hur de blev också :) Och för den som bryr sig så luktar jag enbart grädde, för det är det vi har sprutat runt med ikväll. Och ja, jag vet hur fel det låter men det var faktiskt det vi gjorde, som sagt, Tåbe fixar spruten (y)

Nu ska jag fortsätta tracka stackars Filip en stund till (a) Sen blir det sova och vad som händer imorgon är oklart (a) Ha det så bra, ciao :)

EDIT: Bilder från festen


Träden lägger sig för vindens krafter

Ska snart börja fixa till mig innan jag drar till Carro, sen ska vi sticka bort till Slowride. Får se hur länge vi stannar där, ska i alla fall hem ikväll, är inte riktigt på humör för att sova över idag. Och Picce skickar skivan idag, jag har nedräkning till jag får den (h)

Nu ska jag fixa till mig, ha en bra kväll ♥

26 juni

Usch...

Blev ingen film igår, spenderade natten med att smsa med V och chatta med A, jag är så glad att dessa två människorna finns, jag har ingen aning om vad jag skulle ha gjort utan dem, speciellt inte i natt. A, du vet att du är min ängel <3

Och Michael Jackson är död, precis som med Tokio Hotel finns det två sidor; de som skrattar och är lyckliga för att han är död och sedan de som sörjer för att han inte längre finns. Jag vet inte vilken sida jag står på för jag har aldrig direkt varit ett fan, men inte heller så att jag hatar honom. Och jag fick reda på detta i natt och såg mig då runt på bdb, de flesta la upp bilder och sörjde, men hur kan man sörja för att någon som man inte känner är död? Visst man kan älska en artist, men aldrig på samma sätt som man kan älskar någon som man känner och som älskar en tillbaka. Kärleken blir större när man älskas tillbaka.

Usch, nu blev det djupt, men det är ungefär det humöret jag är på idag, så kanske är det bra att vi aldrig åkte till stranden ändå...

Perfect end on the perfect night

Rest in peace Michael Jacksson


Tack A och V <3

Det finaste, är det sanningen?

Det finns saker jag har läst som har varit det finaste jag har sett. Och ett mänskligt mål är att försöka skriva något som är lika bra. Tro på mina ord, jag har tänkt mycket på detta. Världen, livet, vänner och familj, andra människor, texter, kärlek och hat, framför allt svek.
För det är det jag har blivit. Sviken så många gånger, om och om igen.
Från så många olika håll att jag undrar, är det mig det är fel på? Vad är det jag gör som är så fel att så många går ifrån mig utan förklarande ord?
   Och ofta är det jag som får trösta och ge hjälpande råd, kärleksfulla ord och löften om att nästa dag ska bli bättre. Och snälla missförstå mig inte nu, för jag har inget emot att göra detta, det är bara tanken som snurrar runt ibland, när är det min tur att bli tröstad och älskad på det sättet som jag tröstar och älskar andra?
   Alla minnen jag har, de allra flesta mörka och dystra, de viskar tyst att de aldrig kommer lämna mig, att de ska finnas kvar inom mig och tortera mig till dagen då jag inte längre orkar något mer. Men en del av dem är tomma och kalla och alla de minnen där jag hör människor säga deras sista ord till mig innan de lämnar mig spelas upp i mitt huvud om och om igen allt för ofta. När ska jag kunna öppna ögonen och få se att allt endast är en mardröm som snart kommer försvinna och inte mitt riktiga liv? Det liv jag blivit tilldelad att leva? För detta är en mardröm, de jag älskar försvinner och jag omringas av lidelse och hat. Hat mot mig för den jag är, kanske för att jag lyckas bättre? Nej, för den personen jag är.
   Och det vackraste jag någonsin har hört är orden "Hon kommer bli vacker, så vacker att det enda jag sörjer över min död är att jag inte får se henne när hon blir vuxen." Den enda som svek mig när de där orden gick från att vara nyuttalade ord till klingande minnen är den eller det som tog någon som jag älskade så mycket, ifrån mig. Och jag vet inte, kanske är det sjukt att sörja det som hände för så länge sedan, men det var en del av mitt hjärta som försvann, en del som jag aldrig kommer få tillbaka och det gör att jag inte kan glömma smärtan.
   Och inom mig kommer jag fortsätta att gråta tysthetens tårar till den dagen jag dör. Jag är gjord att gå omkring med ett halvt hjärta, kan ni inte acceptera mig så som jag är klarar jag mig bättre utan er. Håll mig hårt eller släpp mig helt, ni vet vad ni ska göra.


Fåglarnas kvitter ekar i huset

Funderar lite på vad jag ska göra nu, känner för att skriva, känslan jag har haft hela veckan nu, det riktigt kliar i fingrarna och när jag pratar låter det precis som när jag skriver. Ett säkert tecken på att jag borde sätta mig ner med papper och penna en stund. Och självklart lutar det åt att klättra ut på taket och sätta mig, samtidigt känner jag för att läsa, jag fick ett sug efter att läsa om Agnes Cecilia som råkar vara en av de bästa böckerna jag läst, sjukt bra är den :) Och sen blir det nog lite film senare ikväll, funderar på en deckare, eller kanske några avsnitt av CSI Miami :) <3

Ha en bra kväll ♥

Är det en spindel på väggen?

Är hemma från både Sara och stan nu, cyklade först till Sara vid 12 tiden och var där tillsammans med Carro och Elin, låg i solen en stund och så åt vi glass och somnade på soffan nästan allihopa, haha. Drog hem vid 4 tiden för då var det mat och sen in till stan för att fixa lite grejer :) Vad som ska hända ikväll vet jag faktiskt inte, kanske en film? Får se :) Imorgon ska vi till stranden om allt går som planerat och blir det fest hos slowride på kvällen :)

Måste duscha, ciao :)

25 juni

Idag är det Peace&Love festival i Borlänge, have fun there, Jejje :) <3

Solen skiner från en halvmolnig/disig himel, men det är i alla fall varmt :) Ska sticka till Sara om en stund och troligen sitta ute i solen med henne, Carro och Elin. Jag lider för att jag ska cykla dit och att det blåser hur mycket som helst, med min otur är det säkert motvind också >< Men jag hoppas på en skön dag med vännerna och att ni också får det bra idag. Nu ska jag äta klart min frukost och sen börja dra mig mot Köpine :) Ciao <3

Malmö - Sveriges Hawaii

Gick upp imorse klockan halv sju, åkte till Malmö med Johanna och Malin vid sju tiden, sen blev det frukost på Malins mammas jobb och sedan gå runt i stan en stund innan affärerna öppnade och vi kunde böja shoppa. Hittade ett älskat Gina och där stannade vi en stund <3 Lika så på H&M, varför slutar det alltid med att man hamnar på ett H&M och köper något där? Haha, till mitt försvar var kjolen jag köpte sjukt fin!

 Vi fortsatte att gå runt i Malmö ett tag innan vi bestämde oss för att det var dags att träffa Gustav och Viktor, något som visade sig vara lättare än gjort. Har ni varit i Malmö någon gång? Vet ni hur många gånger vi gick fel? Haha, men tillslut så hamnade vi i alla fall på ett Graffiti (<3) och sen blev det att ligga och sola vid havet bakom Turning Torso i några timmar, även en glass :) Och när vi kände oss sådär lagom solbrända och mätta efter glassarna så packade vi ihop och började gå mot Viktors hus. Och inte för att klaga nu, Viktor om du läser detta, men vi gick och gick och gick och jag and Malin hade så tråkigt att vi började disskutera världens ämne som tog den timmen att snacka sig igenom, som det tog att komma hem till Viktor. Och inte för att klaga, som sagt, men gosh det var varmt!
Kom i alla fall efter många om och men fram hemma hos Viktor och fick mat av hans pappa som jag bara måsta nämna, är kock, och med andra ord var maten rätt så jävla god :) Och efter blev det krig med vindruvor som vi kastade på varandra, haha, och sen bilen hem i en timme tillsammans med Malin, Johanna och Gustav. Shit vad kul vi hade! :D Tack för dagen snyggingar :) <3


24 juni

Hemma och har ont i fötterna!

Utläggning av Malmö kommer senare o.o

Bye :)

Nu sticker jag till Malin och sover där i natt, och imorgon ska vi åka till Malmö tillsammans med Johanna :) Hoppas på en bra dag, måste dra, puss på er <3

Mötas i en annan tid


Att vakna upp i en värld som är svartvitt kan vara förvirrande. När allt känns som en verklighet och man tänker "Jag har aldrig sett på världen så här förr, är det jag som har varit ouppmärksam eller är det verkligen något som har förändrats?".
   Och det var så hon vaknade upp denna morgonen. Allt runt henne var svartvitt och hon frågade tvivlande sig själv om hur gårdagen hade sett ut. Men hon hade inget minne om det och reste sig istället från sängen. Plötsligt hände det något och nästa gång hon såg sig runt var hon på väg ner för en bred trappa iklädd en klänning som gick till golvet, hade vid kjol och var överraskande tung att bära. När hon såg sig runt kunde hon till sin förvåning upptäcka att det inte var i hennes vanliga hus hon var och gick i. Visst, det var huset hon bodde i, bara inte i rätt tid, den tid hon levde i. Det finns inga lampor, bara stearinljus och på nedan våningen kunde hon höra tjänstefolket springa omkring. Något var fel, men hon kunde bara inte sätta fingret på vad det var. Det måste ju vara en dröm, men en dröm skulle väl aldrig kunna kännas så här verklig, eller?
   Nästa gång hon såg sig runt stod hon i ett rum, ett vackert rum som hon antog låg på övervåningen. Utsikten från fönstret var oslagbar, hon kunde se en sjö i horisonten vid öster och i väster en söt liten stad där människorna åkte runt i vagnar dragna av hästar.
   Hon vände sig om som om hon hade hört ett ljud och ville se vem som hade skapat det, men hon hade inget hört och när hon vände sig om var det inte heller någon annan än hon själv inne i rummet. Men det kändes konstigt, det kändes som någon iakttog henne, som någon ville säga henne något utan ord. Hon drog ett djupt andetag och kunde känna doften av damm i näsan, när hon drog med fingrarna över fönsterbrädan blev de alldeles svarta och smutsiga, det var länge sedan någon hade städat här.
   I ena hörnet av rummet stod det en gungstol, den började nu sakta röra på sig fram och tillbaka, det gnisslade lätt om den, som om det var en äldre man som satt i den. Och det började bildas skuggor på väggarna, de dansade fram över hela rummet och hon förundrades över hur graciösa de var. En av skuggorna stannade upp och beundrade sig själv i en spegel med gyllene ram som hängde intill gungstolen. Hon stod kvar, fast frusen, även om detta var något av det läskigaste hon varit med om, så var det även det vackraste.
   Ett ljussken uppenbarade sig i mitten av rummet och ur det trädde det fram två vackra skuggor, en man och en kvinna, de fick efter en liten stund även sällskap av en flicka. Mannen höll om kvinnan och de hade båda ögonkontakt med henne, precis som om de skulle släppa henne med blicken och hon skulle försvinna från dem. Så hon fortsatte att se på dem, för någonstans inom henne förstod hon att hon snart, alltför snart skulle försvinna från dem och att det var bäst att ta vare på denna stunden så länge som möjligt. Flickan rörde vid hennes fingrar, kvinnan drog henne tillbaka men log sedan och nickade mot dem. Och det var tyst runt dem men skuggorna fortsatte att dansa och gungstolen gnisslade fortfarande svagt och hon försökte minnas allt. Doften av dammet som kändes ålderdomligt i hennes näsa, synen av det vackra paret och den magiska flickan framför henne, de dansande skuggorna och ljudet av den gnisslande gungstolen. Smaken av framtiden i hennes mun och äntligen förstod hon vad det var som hände. Alla tre där framför henne log på en gång, de förstod att hon hade förstått. Med vars ett enkelt leende tog de farväl och gick hand i hand mot väggarna, delade på sig bara några sekunder innan de steg igenom husets väggar och genom muren till en annan dimission; deras värld. De var tätt förföljda av skuggdansarna och gungstols mannen. Plötsligt stod hon ensam kvar i rummet igen och hon vände sig åter mot fönstret. Öppnade det försiktigt och drog in den friska doften, en svag bris smekte hennes kind och hon slöt sina ögon för en stund.
   När hon slog upp ögonen igen var världen åter i färg, det kändes lika verkligt att kliva upp ur sängen nu som det hade gjort i hennes svartvita värld. Hon vägrade att kalla det dröm, för det var det inte. Hon hade äntligen mött dem, men i en annan tid, men hon var lika nöjd ändå, för äntligen hade hennes dröm gått i uppfyllelse och hon förstod att hon inte var bortglömd av dem heller.

Grattis :)

En början kan vara så enkel
vänskapsband kan knytas så lätt
från okänd till så nära
och minns du hur vi blev vänner?
Det gör inte jag, inte så där precis exakt
men jag minns att det var ett år sedan
eller lite mer
spelar det egentligen någon stor roll?
Vi fann varandra och det klickade
maybe we are meant to be friends...

Sommaren flöt på förra året
flög fram och största delen spenderade vi tillsammans
trots att vi bor så långt ifrån varandra
och vi kom närmare och närmare
delade berättelser om våra liv utan att egentligen vara för djupa när vi pratade
vi skojade och skrattade
och ingen av oss visste om vår vänskap skulle klara sig
klara att hålla i sig efter sommaren, när skolan började
men det gjorde den
och vi skapade fler minnen tillsammans
under sommaren hade vi blivit samma person
och på vintern flög vi till månen
där är vi fortfarande
vandrande på vårt runda klot
tillsammans med vår spårvagn
och vi har en låt
vår låt
No end
och förhoppningsvis är det så
att det är no end på vår vänskap också
vad tror du?

Och jag minns att jag smsade dig förra året
när du fyllde år och sa grattis
och tänkt att det har gått 365 dagar
och nu säger jag grattis igen
grattis till världens bästa
till världens bästa Jejje
du betyder så oändligt mycket för mig
jag älskar dig och jag menar det, det vet du

 ♥
 


23 juni

Heej :) Sitter vid frukostbordet och chattar med Alex och Jejje medan jag äter :) Ska snart dra mig ut i solen för det är sjukt härligt väder ute! Sov inte riktigt fullt så länge som jag hade hoppats på, var uppe liite för sent (aa) men ändå mer utvilad än jag har varit på länge :)

Ha en skön dag i solen, för det ska jag ha :) Ciao :)

And it just get darker and darker

Jag är trött. Och man kan fråga sig varför jag inte har gått och lagt mig för länge sedan. Varför har jag inte gjort det? Finns inget bra svar. Kanske för att jag har gått runt hela dagen och dragit in dofter, smaker och färger, kanske för att jag har känt i kroppen, en känsla jag inte haft på så länge, så länge. Kanske för att jag vet att detta är min tid på dygnet. Nu ska jag sätta ihop alltihopa, nu ska jag verkligen göra det, få det bra!

Nu ska jag skriva

Och hon satt på taket

Seriöst, finns det något bättre än att sitta uppe på taket och se världen där nedanför en? Jag tror faktiskt inte det :)Bloggen

Jag skaffade bloggen för att jag skulle skriva av mig mer eftersom det råkar rymmas en massa förvirrande tankar i mitt huvud. Men varför kommer det sig då att jag inte kommer på något att skriva om? Dessutom börjar jag bli less på designen :/

Jag är hungrig...

22 juni

Wiho, jobbet är slut och nu ska jag ut i solen! Ville bara berätta att jag överlevde ytterliggare 3,5 timmar och 300 ritningar (a)

Första sommarlovsveckan

Hey, första sommarlovsveckan är slut nu. Känns lite konstigt, men jag har ändå för mig att vi snart ska börja i skolan och komma tillbaka till vår gamla klass igen, så det känns inte så weird. Nu vet jag inte om någon fattade det där, jag gör det knappt, för jag är så sjukt trött! Sov 6 timmar i natt och 7 timmar natten för, not good, not good. Så nu ska jag sova och imorgon blir det jobb. Tyvärr.

Sov gott :)

The skräp match

Hemma igen, hade de mys på matchen i solen och värmen :) Och det var en bra match, som vanns med 3-2 till Åsum, dock var domaren helt körd i huvudet! Han måste varit mutad eller nått ><
Och anledningen till att jag döpte detta inläget till den rubrik som jag gjorde, var inte för att det var en dålig match, utan för att det först kom en platpåse flygande, och sedan ett chokladpapper över planen under matchen... lite som i vilda västern filmer faktiskt (aa) xD

=)

Nu ska jag sticka på fotboll och ha det härligt i solen, hoppas ni får de bra denna sköna sommarkväll :) Ciao så länge :) <3

21 juni

Några bloggar senare... och det är dags för mig själv att skriva lite :) Kom hem från Malins vid ett, lite över, sitter nu i sängen och bara tar det lugnt. Var hos Carro igår kväll, såg på film, Scary movie - 1&2 och så blev det några rundor i köpinge också. Åkte till Malin vid tolv tiden, och vi myste ner oss i sängen vid halv två - kvart i två eller nått sånt :) Och vi låg och pratade, hade massor med mys och somnade tillslut helt uttröttade vid fem tiden. Vaknade två gånger av telefonen som ringde (och på tal om telefoner som ringer, jag kan säga att den ringde och väckte mig i fredags oxå! Så ni ser, telefonerna väcker alltid mig!) och så ringde Malins mobil en gång också, det var dock först då vi gick upp. Eller Malin gjorde, jag låg kvar i sängen halvdöd, eftersom vi bara hade sovit i några timmar då, haha.
Vad som händer ikväll får vi se, kanske blir det fotboll eller kolla på film. Hoppas i alla fall att det blir snack med Alex, saknade <3

Ha de bra, xoxo <3


Guess where...

Självklart hos Malin :) Typ mitt andra hem :) Vänta på att Tåbe ska hämta upp mig, Malin och Robin så vi kan åkta till Carro :) Har kollat på en massa bilder från igår och skrattat t dem, sett när Malin har sprungit runt och letat efter en ögonfransbörjare, hur desperat som helst, haha. Hoppas på en bra kväll ikväll med! :D <3

Nichi, får vara social med de andra, ska snart åka. Ha en bra kväll, vi hörs när... någon gång :) <3

Midsommarafton 2009

Lätt den roligaste midsommaraftonen jag någonsin varit med om! Dock har jag ju inte så bra minnen från midsommar i övrigt, men denna var så jävla underbar!

Kom till Carro vid 2 tiden, började fixa till mig tilsammans med Carro och Madde, sen stack vi till Göransson vid 4 tiden. Där hittade vi Malin, Tåbe och Robin och snart var vi alla i full färd med att göra maten. Tåbe var världens underbaraste och fixade mitt hår, blev sjukt snyggt (h) Sara kom vid 6 tiden och det var då vi började äta. Efter maten stack Carro, Robin och Sara hem till Carro för att fixa... hrm, proviant som vi kunde dricka (y) Och sen när Sara kommit tillbaka drog hon med mig hem till sig för att hämta sin blomsterkrans, som hon självklart glömt xD Vi stack precis innan Madde gjorde de, och gick på Rittbo när vi sprang mellan alla kvarteren för att komma fram så fort som möjligt till Sara, det började regna o.o Och jag ville inte förstöra mitt hår (a) xD När vi var hemma hos Sara började de åska och så gick strömmen, haha. Vi fick skjuts tillbaka till Göransson och sen käkade vi kladdkaka, jordgubbar, glass, chokladsås och sprutgrädde... och sen där sprutgrädden! Shit vad kul vi hade med den xD Och när jag säger att vi sprutade på varandra och sedan slickade av det låter det sjukt snuskigt, men det var de inte (aaaa) Och vi dansade och dansade och dansade, tog en en massa egopics och hade så sjukt kul! Det går aldrig att återbeskriva, men lyckat som fan blev det i alla fall! Tack alla för den härliga kvällen! <3


Malin och Tåbe :)


Sprutgrädde! :DAhh, Malins min <3


Mamma Malin, Pappa Tåbe, och lilla Bimbo... eller bambi eller vad nu katten hette xD


Och för att jag tycker att dnena bilden ser så jäkla lyckad ut! :D


<3


Och jag och Viktor får avsluta får härliga kväll! <3

Det logiska i livet

Har just kommit upp från duschen och funderar på att skriva om midsommarafton här på bloggen. Om runt en timme sa jag med Malin hem till henne, sen blir det filmkväll hos Carro och sen tillbaka hem till Malin för att sova där :) Hade ett väldigt logiskt telefonsamtal med Malin för en halvtimme sen, typ, och vi kom fram till en himla massa. Mest logiska saker (y)

Nej, nu ska jag skriva ett inlägg om midsommarafton, sen blir det att packa trolleriväskan igen :) Hörs om en stund :)

20 juni

Hej hopp! Tänkte skriva att jag lever och att midsommar blev så jävla bäst! Men vafan, har man de bästa vännerna i världen så är de väl inte så konstigt! :D <3
Nu ska jag ladda in bilderna från kvällen på datorn, och sen blir det att ringa Malin :) Rapport på kvällen kommer senare :) Ciao <3

Midsommar

Nu ska jag packa min trolleriväska och sticka till Carro. Hoppas på en bra kväll :) Ciao <3

Sannings saga

Jag vet hur jag är
när jag skriver blir det oftast i samma kategori, sort
det handlar oftast om samma saker
och jag försökte, gud jag försökte faktiskt bli bättre
och skriva något glatt och fint
en saga, en magisk saga som får alla att förundras
kan ett liv verkligen vara så vackert?
Men det gick inte bra
för innerst inne är jag mörk, alldeles svart och bottenlös
inom mig svävar alla de dödliga tankarna omkring
det går inte att måla upp underbara saker
när ens eget liv är helt åt det andra hållet

Så here we go
en saga om en flicka som tar livet av sig
och hon lämnar allt bakom sig
hennes familj sörjer
men hon bryr sig inte
hennes ande svävar kvar
alla känner men ingen ser
hon är speciell den där flickan
även när hon är död lever hon kvar
hon kan inte lämna
hur mycket hon än vill
hon försöker och försöker
kommer aldrig över kanten, kanten till den andra sidan
och små barn borde inte läsa detta
för de skulle bli rädda och skrämma någon vill jag inte
jag säger bara sanningen
sanningen om en flicka som vill dö och lämna allt
om en flicka som inte har i denna världen att göra
och detta, detta är endast en sannings saga


19 juni

Först: Glad midsommar allihop! Eller nått...

Och sen: GRATTIS TILL JENNIFER OCH EMIL! :D <3

Har egentligen inte så mycket att skriva, bdb funkar igen (y) Sitter och äter frukost, ska sticka till Carro och fixa mig inför kvällen sen, och så blir det midsommarfest med de bästa :) Ska sova hos Carro också, så vi får se när jag är hemma igen. Hinner nog skriva ett inlägg till innan jag sticker, dock :)

Vi hörs, ciao :)

...

Vet ni vad? Jag hatar bdb. Hatar, hatar, hatar. Hatar! Jävla cpskit ><


Ursäkta, men kan vi få vår boll?

Sitter och äter godis, godis är gott, yesyes :) Varit på fotbollsmatch med Malin och nyss duschat, sitter och är glad för min huvudvärk äntligen har försvunnit. Dessutom hade jag och Malin helkul på fotbollen, matchen var... hm, lite seg men rätt så rolig :) För vi hade en liten bollkalle som stod för underhållningen utan att han ens själv visste om det, haha <3 Så söt var han!
Jag är för trött för att skriva mer (a) Så istället ska jag se om bdb har slutat att sega sig :) Wish me good luck, cuz' I will need it! xD Ciao :)

18 juni

Nu. Är. Jag. Hemma.
Äntligen!

Gick upp 20 i 6 imorse, nej vaddå äckligt tidigt? Var med Sara och Carro på jobbet vid 7 tiden, och vi började vid kvart över. Och vi skrev och skrev och skrev, bytte papper, slängde och hämtade nya, sparade, repeat and repeat. Vid 9 frågade vi oss varför vi hade gått med på detta, kvart i 10 fikade vi och sen var det bara att fortsätta. Hämta nya papper, slänga, vända blad, skriva, klick, klick, klick, frågade oss igen varför vi hade gått med på detta och när vi var döhungriga (eller i alla fall jag (a)) så blev det äntligen dags för lunch, som vi förövrigt åt på kontoret (a) Sen var det att jobba till halv tre när vi fick tårta (y) Och sen skriva några sista innan vi slutade kvart över 3. Jag och Sara höjde vårt snitt i snabbskrivande sen igår (h) Vi skrev runt 120 ritningar på en timme :) Vilket resulterade i att jag på två dagar har skrivit av 1230 ritningar :) Och det blir jobb på måndag också :) Som tur är har vi bara ett par tusen ritningar kvar, så vi blir nog klara på måndag tror jag :)
Efter vi slutade blev det stan för att hitta en klänning till midsommarfesten imorgon och sen hem och äta :) Nu ska jag bara vila, för damn jag har huvudvärk o.o Och ladda upp bilder från festen i fredags på bdb ska jag också göra, jag fick bilderna av Sara idag (y) Hahah :)

Ha de bra, ciao :)

Leken har bara börjat

Han skymtade något framför sig, något rött, lysande rött. Den kyliga vinden rufsade till hans kortklippta hår medan han ökade farten för att nå fram till det röda där framför honom. När han tillslut kunde knäböja bredvid det röda som fångat hans uppmärksamhet, kunde han konstatera att det var en ros. En ovanlig ros, en speciell ros. Den var stor, större än någon annan ros han tidigare sett, blodröd med en lång, tjock stjälk där stora taggar satt strategiskt utplacerade. Han tog upp den mystiska rosen i sin hand, vred på den för att kunna se den ur flera olika perspektiv. Sedan såg han upp, för att försöka förstå var rosen kom ifrån. Det enda han kunde se, var en flicka som stod vid en bro en bit bort. Hennes långa, lockiga hår dansade i vinden, liksom den vita klänning hon bar. Det silkiga tyget flög farliga danser med vinden som partner, men flickan verkade inte bry sig om det. Hon klättrade upp, ställde sig på räckte på bron och blundade medan hon sträckte ut sina armar i luften.
   Han kramade om rosen då han insåg vad flickan tänkte göra. Rädslan virvlade runt i hans kropp, och han kände inte taggarna på rosen, som trängde in i hans handflata. Med en lätt rörelse ställde han sig upp och tvekade inte en sekund då han började springa mot flickan. Hon stod ännu stadigt på räcket, fortfarande med armarna utsträckta i luften och ögonen slutna. Han kunde se att hon andades lugnt och han saktade sina steg en aning, kanske var det inte så farligt som han först tyckte att de såg ut.
   Ju närmare den okända flickan han kom, desto tydligare blev en svag mumlade röst, han förstod snabbt att hon sjöng tyst för sig själv. Utan att han riktigt visste vad han gjorde, frågade han henne den mest simpla frågan. Varför. Hon svarade först inte, stod tyst en lång stund innan hon öppnade ögonen och såg mot månen. Den lyste över dem med sitt magiska, silverfärgade sken och fick allt att verkar så vackert. Stjärnorna som täckte himlavalvet gnistrade och blinkade mot dem, som om de visste att något skulle hända, snart. Hon förklarade att hon inte kände för att vara kvar i denna usla värld längre, att det inte fanns något att leva för. Han svarade henne enkelt, att hon alltid hade en familj, att det var anledningen till att alla människor fortsatte leva. Efter han yttrat de orden, vände hon på sig, såg på honom med iskalla, blå ögon och skakade på huvudet så att lockarna flög ännu mer i vinden som ruskade om dem. Hon svarade efter en stunds tystnad, att hon inte hade någon familj, och vände åter sitt ansikte mot månen.
   Bakom hennes rygg log han ett snett leende och tog några steg närmare henne, han trodde enkelt att han kunde ta henne innan hon hann falla. Något som visade sig vara lättare sagt än gjort.
   Hon vände sig om, så hastigt att han knappt märkte att det hände. Men plötsligt stod hon och såg honom rakt i ögonen igen, men med en numera tom blick. En vindil susade förbi dem, hennes hår lyftes åter upp i luften, han huttrade till, men hon verkade inte bry sig om kylan runt henne. Plötsligt såg han henne falla, baklänges mot det svarta vattnet under dem, fortfarande med sin blick klistrad på honom. I ren förtvivlan släppte han rosen och kastade sig efter henne, försökte fånga henne. Hans fingrar nuddade tyget på hennes klänning, han grep efter hennes ben i luften, och märkte aldrig att han själv skulle falla när han lutade sig så mycket över räcket. Hans fötter lämnade den trygga marken ovan bron, och han följde efter den okända flickan ner mot vattnet. Hans sista tanke var en enkel fråga, om varför han inte hört ett plask när hennes kropp slagit emot vatten ytan, och varför han inte kunde känna henne när han landade.
   Men hur skulle han kunna veta att denna flicka gjort så många gånger förr. Stått på ett bro räcke, väntat på någon oskyldig person som skulle komma förbi och bry sig, innan hon hoppade och fick med den människan som brydde sig i fallet. Hur skulle han kunna veta att hon sedan länge var död, att hon dött för att hennes bästa vän puttat ner henne från en bro och att hon drunknat i vattnet. Hur skulle han kunna veta, att det enda denna flicka ville göra, var att döda så många oskyldiga människor hon kunde, för att en dag kanske kunna få tag på den som en gång dödade henne.
   Innan mörkret slöt sig runt honom kände han något svalt mot sin hand, som om någon ville visa honom att han var på rätt väg.

En ensam kvinna kommer gående längs den tomma trottoaren. Höstmörkret har slagit sina klor runt staden, och genom tjocka moln lyser månens silverfärgade, magiska sken ner på henne där hon går. Hon skymtar något rött vid räcket på den bro hon snart ska passera. Nyfiket böjer hon sig ner för att se vad det är för något. Handen sluter sig runt föremålet, och när hon tittar på vad som ligger i hennes handflata, kan hon se att det är den rödaste rosen hon någonsin sett. Stjälken är lång och mörkgrön, med stora taggar där man kan skymta några färska bloddroppar. Hon rynkar pannan medan hon ställer sig upp. På broräcket står det en flicka, med långt lockigt hår som fladdrar i vinden, hennes svepande klänning flyger om hennes slanka ben, och bredvid henne sitter en ung man och ser ner i vattnet. Flickan har armarna utsträckta i luften och mumlar tyst en melodi för sig själv. Plötsligt hoppar mannen från räcket, och flickan vänder sig om och ger kvinnan en bedjande blick innan hon också faller baklänges mot det väntande vattnet. Kvinnan sträcker ut sina armar för att få tag på flickan innan hon försvinner, men det är lönlöst. Istället följer hon efter som den tredje personen, fallande mot det svarta, kalla vattnet, medan månens sken och stjärnornas gnistrande viskar en hemlighet till alla som sker upp mot stjärnhimlen.
   Leken har börjat igen...         


17 juni

Vilken damp jag hade imorse! Verkligen - allt gick emot mig! Skulle blogga, fick skriva om samma inlägg tre gånger, och det funkar ändå inte! Sur blev jag! Och så vaknade jag av att telefonfan ringde och väckte mig >< HAR INTE FOLK LÄRT SIG ATT MAN INTE SKA RING FÖRENS EFTER TVÅ TILL MIG?! Tydligen inte... Det var i alla fall inte någon försäljare >< Men jag ska ändå slänga den där ringande mackapären i väggen och stampa på den ><
Det var i alla fall pappa som ringde:

M: Mmmm?
P: Hallå, väckte jag dig?
M: Ja.... kanske *sur röst*
P: Aja, jag undrar om du vill sommarjobba
M: Va? Nu?!
P: Ja nu.
M: Pappa, klockan är 11 på morgonen, jag har knappt vaknat än!
P: Jo, men det är lite bråttom förstår du
M: Jaha, vad ska jag göra?
P: Läsa in siffror *stolt röst*
M: Skriva in dem på dator och bara det?
P: Yes, precis så!
M: Jaha... och hur många siffor snackar vi om?
P: Jag vet inte, några stycken.
M: Hur mycket är "några stycken"?
P: Tja, några stycken
M: Mellan 100 och 1000?
P: Ja de kan man nog säga

...
My as! Trodde jag skulle vara klar och hemma vid tre tiden, men ha! Kommer dit och ser hur många siffor... snarare papper där är. Och nej, jag överdriver inte när jag säger att där var 50 000 papper. Det skulle vara klart idag och jag fick ringa till Sara så hon kunde hjälpa mig, tillsammans med tre tanter. Vet ni hur många siffror vi hann skriva in? Runt 1000 - tillsammans! Så imorgon behöver vi ungefär 62 15:åringar med laptops som kan hjälpa oss skriva in siffror. Lockande? Nej inte ett dugg... ><

Nu ska jag vila skallen, det kan jag behöva o.o Ciao :) 

Suck

Och så funar det nu... dra åt helvete jävla blogg.se ><

FAN!

DET ÄR SÅ INTE MENINGEN ATT JAG SKA BLOGGA NU! ><

Vänner :)

Att åka till Malin och sova över blev det inget av, hon fick reda på att hon skulle jobba imorgon och erbjöd mig att ändå sova över. Men jag tackade nej när jag fick reda på att hon skulle åka till Malmö... tre i natt. Så det lbir stan på torsdag istället och nu ska jag nog ha ett Vännermaraton, just because I'm that bored (a) Och försöka hitta folk som socialar sig på sms, inte det lättaste det, har jag märkt o.o

Ha det bra, ciao :)

Håll hårt

Tunga steg
det ekar dystert för varje steg vi tar
och jag ser mig omkring för att försöka förstå
att idag är dagen
när allt blir till något annat
något som för mig är helt fel
idag är det dags att ta farväl
är jag redo för det?

Mina klackar smattrar
för varje steg jag tar
det är ett mörkt stengolv under mig
och den vida kjolen på min klänning sveper runt mina smala ben
för varje steg jag tar
klumpen i halsen växer sig stor och tjock
för varje steg jag tar
tårarna svämmar snart över i mina ögon - jag ser bara suddiga konturer och går av misstag in i någon
för varje steg jag tar

Alla stannar
så även jag
de går och sätter sig i bänkarna
jag följer efter som en zombie
rösterna ekar
ekar i mitt huvud
är det bara jag som hör dem?

You own it, you better never let it go

In the paper, the news everyday I am

Step by step, heart to heart, left right left

We all fall down...


Hans röst, låtar, texter
ekande
hela världen snurrar några extra varv runt solen på några sekunder
jag gungar där jag sitter
en ljudlig smäll hörs
där framme står kistan
kallar på sig allas blickar
"här ligger jag, kom och se mig"
jag vill gå fram
säga adjö och visa att jag brydde mig om honom
men jag får inte ens fram tankar som kan visa vad han betydde för mig
allt är förlorat
när han dog, dog jag
varför kan jag då inte visa något?

Jag hör allas medlidande - röster som säger "stackars flicka, låt henne lida i fred, tysthet"
så har det alltid varit
och så kommer det alltid att vara
ingen bryr sig - bryr sig på riktigt
de bara låtsas
hade det ens suttit så många människor i en kyrka om det varit min begravning?

Hans vita kista och de röda blommorna blir det sista jag ser
innan jag handlöst faller ner mot det hårda stengolvet
jag behövde aldrig säga vad han betydde för mig
jag dog med honom
det räckte för att folk skulle förstå
vi var gjorda för varandra


Sunshine and still, I'm standing right here

Ni vet då när man säger att man ska göra något och ändå inte gör det? Så har det varit för mig idag (a) Jag sa att jag skulle städa - tror ni jag har gjort det? Nej självklart inte! Det finns 1000 andra saker som är såå mycket roligare att göra än att städa :D Exempel att ringa till Sara och prata med henne i en timme, eller att sitta och kolla på tv :)
Och ikväll ska jag till Malin och sova över, fler som känner att Malins hus har blivit mitt andra hem? Haha :) Och imorgon ska vi till stan tillsammans med tjejerna :) <3

Och nu SKA jag städa... jag ska bara skriva lite först :D Ciao :)

16 juni

Först: grattis till Sebbe som fyller år idag :)

Ingen sadistväckning idag, mycke skönt! Sov till halv tolv och sen blev det frukost. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, vi får se :) SKa i alla fall äta upp frukosten och släppa ut katten - städa på rummet är också en nödvänlighet (a) Blir nog en slapp dag, men sådana dagar är inte så duma egentligen. Och Sara - jag vill prata med dig! Så när du läser detta, SMSA!

Ha en bra dag, ciao <3

And I am, whatever you say I am

If I wasn't, then why would I say I am?

In the paper, the news everyday I am

Radio won't even play my jam

Cause I am, whatever you say I am

If I wasn't, then why would I say I am?

In the paper, the news everyday I am

I don't know, it's just the way I am


Look on the bright side!

Cuz' tonight it's movie night! :D

2 liter glass och tre flaskor läsk senare

Hemma från Madde nu, har nyss duschat och ätit och sitter och funderar på vad jag ska gör nu :) Vi hade supermys hos Madde, Malin hämtade mig med moppen och så bar det av till Helgedal. Vi blev sugna på glass innan Carro kom, så vi började utan henne (a) Och sen bar det ut en runda, vi gick till skolan och sätt i älskade snurran medan vi drack läsk (ur glasflaskor) och Malin lyckades att inte ha i sönder någon flaska. Det är framsteg Malin ;) Haha, nej va elak jag är <3
Planerade midsommar gjorde vi också, riktigt mys, precis så som första sommarlovsdagen ska vara :)

Jga ska försöka få tag på Jess och snacka med henne en liten stund, hon sticker ju till USA imorgon :/ Ciao :)

Btw, Johanna klarade körkortet, grattis till henne! :)


Byebye

Johanna kör upp för moppekörkortet idag, lycka till vännen, du kommer klara det <3

Nu ska jag sticka till Madde en stund, vi hörs, ha de bra, puss <3


15 juni

Tänker fan inte skriva godmorgon nu, för de är ingen "god morgon". Första dagen på sommarlovet, och hur fan tror ni jag vaknar? Av en jävla telefonförsäljare som ringer 10 på morgon! Varför är det alltid så? Hela förra sommaren ringde de telefonförsäljare sadistiskt tidigt! >< Man borde cutta i sönder dem i små delar, bränna dem på bål och sälja askan till någon jävla wodomänniska eller nått! Arw ><
Och vet ni vad jag mer har kommit på? Bdb är sjukt segt idag! Liksom, går allt emot mig idag? Hahah, vilka I-landsproblem xD

Nä, nu ska jag ha frukost och sen får vi se hur de blir, vädret var fint :) Kanske lite stek i solen? Ciao :)

Look around

Sitter i sängen, kom hem vid kvart över 11 från Malin och funderar nu på att se en film, vet bara inte vilken :/ Stör mig sjukt mycket på att Sara inte la in bilderna från festen i fredags på usb'et hon gav mig, haha (a) Det är sånt jag sitter och tänker på xD

nej nu ska jag se film, ciao


Och nej rubriken hade inget med själva inlägget att göra, jag kom bara inte på något bättre (a) xD


Spanien <3

Säg vad ni vill; det finns fan inga snyggare än fotbollsspelare! Och hetast av dem alla är självklart Fernando Torres 8D

Sitter i Malins rum och kollar på fotboll på tv:n <3 Bakom mig ligger Johanna i sängen och tror inte att hon kommer klara moppeprovet imorgon, Carro halvsover i sängen och Malin och Sara sitter och tittar påtv och drar en massa kassa skämt, haha xD Vi var och såg på Malinlag när de mötte Farsta, de vann (självklart!) med 3-0, bra match! :D Och vi såg Picce köra förbi som vanligt, bästaste Picce <3 Och nu Spanien match på tv:n <3 Vilken bra dag de blev! :)

Nu ska jag fortsätta se på snygga fotbollsspelare! Ciao :)

14 juni

Godmorgon... eller nått :) Sov till halv tolv idag, somnade vid ett eller nått, efter jag sett på Dirty Dancing - två gånger (a) Haha, den var bra (h) Har ätit frukost och ska snart göra mig i ordning, ska sticka bort till Sara en runda och sen ska vi nog se när Malin spelar match ikväll, tillsammans med Barroline :) Får se när jag bloggar igen, men ni får ha det så, idag när det faktiskt är sol ute!

Ta vare på dagen - en mint av förevigt förlorad lycka <3 Ciao :)
Skämten! <3

Skämt vi dragit och skrattat åt (08-09)

Holländaren & en kille går förbi Carro.
Carro: Asså det är helt okej att gilla killar
Holländaren: skabb!

Carro: Har du haft ett bra påsklov?
Blondie-Mattias: Ja!
Carro: Det var ju touppen

Chrille hade gjort engelska redovisning och skulle lämna in arbetet till Mattias. Mattias sträckte ut armen och skulle ta emot det. Chrille missuppfattade det och gjorde Hi5 på honom!

Vi pratade om reklam på svenskan. Sollan förklarade tomtemetoden.
Sollan: Köp 3 skor, betala för 2
Gustav: Vad ska man ha 3 skor för?

Vi gick i korridoren på Fristorp, Babsan med
Babsan: Nej, jag gick åt fel håll

Vi satt i korridoren. Peter & Jeppson kom samtidigt, satte i sina nycklar i en varsin dörr, låste upp, öppnade, gick in och smällde igen dörrarna samtidigt

Gustav: Vad heter world trade center på svenska? Dom som gick sönder?

Skulle sluta matte bonus på en onsdag
Fadil: Hejdå Brita, trevlig helg.
Brita: Trevlig helg? Vi har fler lektioner kvar
Fadil: Neeeej!

Sollan ska kopiera scheman
Sollan: Ja, jag kör upp några sånna nu

Jag: Vad är intäkter?
Johanna: Det är våldtäckter, fast på arabiska

Det är skolfoto. Fotografen ber Lisa sitta bredvid mig
Lisa: Åh, jag kan inte sitta bredvid Elin, för då ser jag så stor ut

Jeppson hade m-tids uppropning
Jeppson: Christian?
Carro: Han har nog missat bussen

Sollan: Har ni hört att skolk ska skrivas ner i betygen?
Gustav: Så det står om man har G, VG eller MVG i skolk?

Johanna: Asså, igår upptäkte jag att man kan slicka sig själv i armhålan.

Jag: Pimp my ride... pitt my ride
Sara: Pitt my Raad

Har haft engelska prov. På en mening skulle man översätta papegojans bur (the parrot's cage)
Gustav skrev: The carrot's cage

Vi har matte lektion
Gustav: Vi ska vara klara med 3:3
Carro: Vad trevligt

Vi har spanska grupparbete (pjäser) när Astrid kommer in
Astrid: Har ni matteprov?
Alla: Eh, nej vi har spanska

Victor: Ey, har vi mellan-dags-rea? eh jag menar mellan-krigs-tiden i läxa?

På väg till Berlin. Sitter i bussen med Johanna då David räknar oss.
David: 22, 23 (pekar på oss)
Johanna: Nu numererar han oss också.

Carro: Min syster kanske kan köra för hon är ledig. Hon är arbetslös.

Sollan: Vad heter sveriges utrikesminister?
Gustav: Är det inte hon som dog?
Sollan: Nej det är inte Anna Lindh
Gustav: Men jag tänkte på Mona Salin

Raad: Jag hade en cigarett... men jag rökte den!

Tagen från Elins bdb

Blowing in the wind

Det blev inget åka iväg ikväll, jag orkar inte o.o Är så sjukt trött och känner mig helt osocial så de var nog för allas bästa att jag stannade hemma (a) Istället blir det en myskväll själv, har nyss ätit pizza, hihi, och ska sen se på Dirty Dancing 2 och jag kom nu på att jag har en B&J i frysen :D Inte så tokig kväll ändå :)

Hoppas ni får de bra, ciao :)

Minnen <3

Så var det dags att titta tillbaka
på minnena vi skapa tillsammans
håll hårt i stolen
eller vad ni nu sitter på
stäng ögonen, blunda hårt
för nu åker vi;


Minns du första dagen i sexan? Hur nervös du var och att vi satt i en ring allihopa, försökte lära oss varandras namn och få nya vänner? Hur Sollan skämtade och sa att alla nya elever skulle doppas i toalettstolarna? Minns du att Sollan alltid hotade med att rulla oss i taggbuskarna om vi var olydiga? Även när vi gick på Fristorp och vi inte ens hade några taggbuskar? Minns du den där tyska lektionen när vi dansade ute i korridoren med Babsan, hand i hand och allt var som i en film. Helt tyst och sen kom vi där, hoppandes, skuttandes, sjungandes på främmande språk och sen var vi borta, ingen märkte något, vi var snabbare än vinden... Minns du hur vi räknade ner till julafton första terminen i sexan? Att Catarina hade köpt en chokladkalender som vi fick äta ur? Minns du den där stora skylten vi målade i bilden? Den som vi använde till dockpjäsen i musiken? Den som stod uppe på våra fulgula skåp och en dag trillade ner och slog Gustav i huvudet? Minns du hur vi brukade ha krig med pappersservetter som vi blötat ner i vatten? Att dem fastnade på väggarna och var nästan omöjliga att få loss? Minns du när vi var i Hästveda? Hur Niklas skulle ta bort en spindel från tjejernas toalett men sprang själv ut gallskrikandes? Eller när Robin W skulle tälta?
   Minns du första dagen i sjuan? Hur stolta alla var, för nu, nu var vi inte yngst längre! Minns du dagen då vi gick till stan för Kristanstadsbladet fyllde 150 år och vi skulle fira det? Hur vi gick och vinkade till alla bilar som körde förbi? Minns du när det vad DM och vi skolkade från Britas lektion för att gå ner och kolla? Hur vi ordnade en hejarklack och hur vi skrek när vi vann? Minns du hur det var där i slutet av första terminen i sjuan? Precis innan vi skulle flytta till Fristorp? Hur vi ville förstöra och hur vi smutsade ner när vi städade skåpen? Att vi var tvungna att gå ifrån filmen vi såg i aulan för att städa? Minns du första dagen på Fristorp? Hur alla åkte med bussar i mörkret, hur vi kom fram alla på en gång, alla människorna och det var så mörkt, så mörkt, man såg nästan ingenting. Hur vi gick in genom bakhållet, där ingen annan gick in och hur vi fick springa runt i skolan för att lära oss att hitta? Minns du när vi började städa där, på Fristorp? Hur vi fick bära och kånka, åka hiss och springa i trappor, skrubba väggar och måla tavlor för att det skulle bli finare. Minns du när Brita blev sjukskriven och hela klassen jublade? Minns du den dagen när vi skulle skriva våra brev till oss själva och Sollan lämnade klassrummet och Filip gick runt med den där kundvagnen och tog allas saker? Hur mycket vi skrattade? Minns du när vi skulle se Gladiator och det inte alls gick? Hur vi först inte hade text, sen ingen bild, sen inget ljud och tillslut fick vi nöja oss att se filmen i grön ton?
   Minns du första dagen i åttan? Hur patetisk man kände sig, för hur kunde vi ha trott att vi var stora när vi gick i sjuan? Sjuorna var ju bara en massa småungar, nu var vi stora! Nästan störst på skolan ju! Minns du julkuldagen när lärarna spelade pjäs och det var en parodi på Snövit och de sju dvärgarna? När Manges basröst dånade över Tårjet, hur alla hoppade till, att Jeppsson var en utav dvärgarna som började rappa? Minns du känslan när vi fick veta att Mange fått sparken och vi skulle få en ny mentor? Minns du när vi skulle städa korridorerna och vi hittade en spindel under trappan, hur vi skrek, Saras min när hon flög upp för trappan? Minns du när vi hade den stora middagen på hemkunskapen och vi bjöd in både lärare och rektorn? Hur vi sålde mat för att få ihop pengar till vår klassresa? Minns du dagen då vi slutade åttan och fick betygen? Sa adjö till en massa lärare och tänkte, att gud om ett år är slutet här. Men det är lugnt, det är ett helt långt, tryggt år kvar.
   Minns du första dagen i nian? Hur vi kom till skolan, hur Gustav fick hålla skylten med ett stort K på och att han smidigt försökte ge bort den till någon annan men att alla backade undan från honom då? Hur vi åt tårta och undersökte skolan? Hur mycket snack det var om skåpen, vem skulle få ett överskåp och vem skulle få ett under? Alla förväntningar och alla besvikelser? Minns du när Sollan tvingade oss att testskriva alla svenska nationella redan i september? Hur trötta vi var redan då, på allt som vi visste skulle komma senare? Minns du en utav de första dagarna, när sofforna på Tårjet föll både fram och baklänges, upprörda skrik och sedan en massa skratt som ekade över hela skolan? Minns du den där dagen när vi fick en julgran på Tårjet? Minns du lucian? När Sophie kom inspringande som en tomte och hur hon posade tillsammans med Gustav i uppehållsrummet? Minns du när lärarna återigen slog eleverna på både handboll och volleyboll? Traditionen upprepar sig... Minns du hur grå och trist skolavslutningen var? Vilket tråkigt tal rektorn höll, om jordbävningar? Minns du första dagen efter jullovet? Bra, för det gör inte jag, jag var sjuk den dagen. Minns du när vi skrev de första nationella proven? Hur nervösa alla var? Hur bra det ändå blev? Minns du hur ofta vi fick sluta tidigt där i början av terminen för att lärarna var borta hela tiden? Minns du innan sportlovet? När lärarna ville vara gulliga och vi skippade de sista lektionerna, tittade på film istället? Åt godis och myste? Minns du hur det kändes, att det verkade som dagarna släpade sig fram och så plötsligt så fick vi lappar om Tysklands resan? Minns du resan till Berlin? Hur otroligt kul vi hade, på bussen, på båten, på hotellet och restaurangerna, i Berlin och hur hemskt det var på koncentrationslägret? Minns du när vi fick inbjudningarna till balen och alla blev så väldigt förväntansfulla?

Minns du alla gånger Gustav fick utskällning av Brita? Minns du när Mange hälsade på oss? Minns du när vi praoade första gången? Minns du alla elever som gått i vår klass? Som börjat och slutat, som vi tappat kontakten med, eller fortfarande prata med? Minns du alla gångerna Corre har frågat om svaret på en fråga blir fel, även om man stavar fel? Minns du gångerna när Viktor har kommit försenad, insnubblandes under mentorstiden och sett så förvirrad ut? Minns du resorna vi gjort, vägarna vi vandrat på? Och kan du förstå att vår gemensamma väg har tagit slut nu? Nu är det slut, stopp, över. Vi har nått vår vägspärr och alla kommer skiljas. 9A kommer upphöra att existera, men för alltid att finnas kvar i våra hjärtan, eller, åtminstone mitt, jag vet inte hur det är med er. Om ni har älskat dessa fyra åren så som jag har gjort? Jag skulle kunna göra om allt igen, de här åren har varit de underbaraste i mitt liv och... minns du känslan av att börja i en helt ny klass? Inte? Det gör inget, för du kommer uppleva den till hösten igen.
   Öppna ögonen och se dig runt, ta vara på stunden, det kan bli den sista, för idag är första dagen på det riktiga livet. Idag är barnskolan slut...


13 juni

Först, grattis till Bellolino som fyller år idag <3

Och sen: Hej :) De va några timmar sen, haha. Som ni såg i de föregående inlägget så är det anledningen till att det är jag som har en blogg i vårt gäng, och inte de andra som fjöntarna (a) Haha, nej va elak jag va nu, haha <3
Kom i alla fall hem från Malin för ca 1½ timme sen och sitter nu och fikar medan jag chattar med otroligt saknade Alex :*
Gårdagskvällen blev rätt lyckad, en massa snack, minnen, badande i poolen och bara allmänt mysande :) Och Filip ska fortfarande spela Boulevard of broken dreams för mig... (a) Hahha :) Blev att vi sov över hos Malin, Jag, Sara, Carro och Robin, sen åkte jag och Barron hem vid halv två tiden :) Blir nog att vi sticker till Slow Ride ikväll och ser på film eller nått :)

Ha de bra, ciao :)

Min fillidutt

Gustav ville att jag skulle skriva om honom, men vafan, han får skriva själv:

Gustav:    
Hej mig själv, jag har badaht hos Malin. Det var kul som fan.  Robin sprang i bikini och visade allt. vad ska jag skriva. jag är snygg, XD men är upptagen av min älskade johanna flodquist. Millis är min filliduttan och fille vill att jag ska skriv om han. han är blind. ahahhaha . alla sjunger ahhaah ,       
PS. Jag älskar johanna <3

Filip:
Hej! 
Det tog precis 10 minuter o skrive HEJ! XD hahahahahahahahahahahhaha... inte kul -.-' 'r på fest blablabla robin bögar sig.
lite om mig sj... jag ownar klart :D 
PS: jag älskar mig sj <3
PSS:Hej mig själv, jag har badaht hos Malin. Det var kul som fan.  Robin sprang i bikini och visade allt. vad ska jag skriva. jag är snygg, XD men är upptagen av min älskade mig själv. Millis är min filliduttan och Gustav vill att jag ska skriv om han. han är dum som tror jag inte tagit detta... ahahhaha . alla sjunger ahhaah

EGO!

Filip:
Sara är dum!!!Sara: 
Jaha då har man slutat 9:an idag, kommer att sakna 9a.  <3 Ni kommer att finnas i mitt hjärta. Men nu tänker inte jag sörja för jag har så otroligt många fina minnen med dom. Så de e de jag kommer att minnas. Men en sak som jag kommer att minnas och sakna är alla de roliga stunderna jag, Filip och Viktor har haft på mentorstiden. Kommer sakna att bli kallad minimi och shorti, tror jag :/ har inte bestämmt mej än :D. Eller som istället för high five så sa dom low five ^^ sånna minnen jag har. Hoppa ni oxå kommer att komma ihåg dom. Filip jag ÄLSKAR dej me ^^ Men tack o hej från mej! HAHAHAHA xD de rimmade ju nästan. De e mej i ett nötskal. xD Men de e nog så de flesta kommer att minnas mej som, tjejen i ett nötskal. 
P.S filip du är SÅÅ smidig.   

Gustav: Sara skriver mycket :)) filip är snygg hahahahah men jag är bäst med johanna <3

Malin:
hur börjar man efter allt som hänt? såklart börjar man med en typisk mening: malin är bäst punkt.
jag är cp bäst och har en ko som bäbis. Bra mening malin! nu pratar jag för mig själv också.
Idag blev det sorlig dag i kyrkan som jag för övrigt kom för sent. :O hur fan kan jag liksom?
men det gör allting bara minnesvärt. Och sen grät man hela morgonen i minst 2 timmar.
tack 9A för alla minnen man fått med er detta året. Jag är inte den känsliga typen som borde scp särörja eter sånt här
men denna gången fyfan vad jag ska ha kul med er. Ni är det jävla bästa som finns!
ROOOCCCCCKK ANNND ROLLL MUTHA FUCKA!
nu ska man skriva om alla bara för jag vill:
milla: cp sär och hon tycker jag ska skriva bästa vän :)
sara: cp sär och hon tycker jag är bäst
filip: cp sär och tycker jag är snygg som få
gusten: cp sär och tycker jag är fett fin
robin: cp sär och tycker jag är bättre än bästaste snögging
carro: cp sär och tycker jag dricker för mycket, NOOOT
madde: cp sär och tycker jag dansar som en ko (bästa kossan)
johanna: co sär och tycker jag ska knulla piiiiiiippp
robin: cp sär och tycker ... jag undrar vart han är?
göran: cp sär och tycker det är kul att knulla carro, oppps! där trampade jag på en öm tå
malin: cp sär och tycker... ja jag är ju bäst så ingen kan ju säga något annat. För mamma har sagt man inte ska ljuga!
LEV LIVET SOM KUNG OCH DÖ SOM UNG. JAG ÄLSKAR ER BÄSTA VÄNNR! TAAAACK FÖÖÖR MIG :D <3
// du vet ni älskar mig: malin :D

Malino place

Sitter hos Malin just nu, har tjejsnack med brudarn medan killarna är i poolen och badar, ingen våga sig i närheten av poolen xD Killar är som de är (a) Specillt våra killar, haha. Världens underbaraste låt lyssnar vi på, och har det en massa mys. Ska joina de andra i snacket, tjejerna hälsar till alla som läser! :) <3

ha en bra kväll nu snyggingar, pusshejj <3

Zzz

Jag är så trött att dte inte är sant o.o Haha, och jag fattar inte varför heller xD
Ska i alla fall plocka fram trolleriväskan nu, packa den och sticka till Malin :) Vi får se vad som händer under kvällen, förhoppningsvis blir det en kul avslutning :)
Grattis till kusin som tagit studenten nu :)

Dasg att packa, vi hörs, ciao :)

Betygen

Sitter och äter, har inge bättre för mig, så jag tänkte att jag kunde dra mina betyg (a) För att skryta... eller inte xD De är inte så bra, men jag är rätt så nöjd faktiskt :) Fick 255 poäng, med alla 17 ämnen :)

Bild - MVG
Engelska - VG
Hem - och konsumentkunskap - MVG
Matte - G
Tyska - VG
Musik - VG
Idrott och hälsa - G
Slöjd - G
Biologi - VG
Fysik - G
Kemi - G
Geografi - VG
Historia - MVG
Religion - MVG
Samhällskunskap - VG
Svenska - MVG
Teknik - VG

12 juni

Skolavslutningen är slut nu. Känns... hemskt! Det regnade och var allmänt jobbigt. Malin började gråta när vi skulle få betygen, var sjukt jobbigt att stå bredvid henne och inte kunna trösta.
Vi fick lyssna på rektorns hemska tal och höra kören sjunga, repeat och repeat. Så fick vi gå ner i källaren och sätta oss, få betygen och sen ut från kyrkan och ha kramkalas med alla. Jag minns inte alla jag kramade, så många var det :) Känns konstigt nu, tomt, men i mitt huvud är jag säker på att vi ska tillbaka till skolan på måndagmorgon, jag har inte fattat än. Och jag undrar när jag kommer göra det...
9A för alltid, kommer sakna alla, tack för 4 helt otroligt underbara år <3<3

Ska snart sticka till Malin, blir nog att jag sover där med, vi hörs och ses, puss på detta och ha det så bra <3

Okej då var det dags att ta förväl
för sista gången är vi samlade här
i fyra år har vi gått i samma klass
fan vad tiden har gått snabbt
det ska bli skönt att komma vidare i livet
men på något sätt känner man ändå tvivel
man kommer sakna skola och kamrater
hoppas inte det här är sista dagen

We will still be friends forever  ♥

EDIT: Bilder från avslutningen kommer här9A ♥The Gang Bang ♥Min Picce och jag
Regn wtf?

Sen när blev det ens tillåtet att låta det regna när det är skolavslutning? Mycket dålig stil... du som bestämmer vädret! Egentligen har jag inte tid för att sitta vid datorn, men ville göra ett sista blogginlägg innan jag åker iväg för att gå ut grundskolan... så sentemental jag är! Hahah, men helt ärligt måste jag gå och fixa till mig nu, ha det så bra, ciao :)

Goodbye Härlövskolan...

Imorgon är dagen alla har väntat på, längtat efter och... bävar för. Imorgon kommer niorna på föredetta Härlöv och Fristorpsskolan och numera Slättängskolan gå ut grundskolan. Imorgon är tio år över, imorgon är fyra år med samma människor slut. Imorgon är början på det riktiga livet.
Och idag skulle vi städa ur skolan! Kom tillsammans med Malin och Johanna vid tio över elva, sa hej till de som redan kommit och började sedan städa skåpen så smått. Stack och åt efter tio minuter, haha, och sedan var det in i 9B's klassrum för fika och lite mys <3 Sedan skulle vi tömma skåpen helt och lämna tillbaka nycklarna till våra mentorer. Det var faktiskt sorligt, nyckelknippan känns väldigt tom nu :/
Vi städade lite överallt efter det, plockade undan osv. Sedan gick de flesta hem, men jag stannade kvar tillsammans med Malin, Sara, Elin och Robin. Jag, S och E ville åka den sista bussturen, och de andra två... ville väl helt enkelt inte gå hem, haha. Jag låg ute med Viktor i solen en stund och snackade innan han stack hem, sedan joinade jag de andra och vi gjorde allt som vi alltid velat testa. Vi åkte runt soffan på våra röda små älskade plaststolar, vi satt inne i Sollans fönsterkarm och kollade ut över hemklassrummet, vi gick rakt in i väggen när vi egentligen skulle in genom dörren och sen låg vi uppochner i soffan. Hur kul som helst hade vi, precis som man ska ha sista dagen! Jag och Elin gick ett ärevarv runt skolan, för att kolla allting en sista gång. Satt en sista gång i sofforna på Tårjet, gick en sista gång i de långa korridorerna, kollade in i NO salarna för en sista gång, gick förbi bamban och syslöjden, bilden och bibblan. Stod uppe på Tårjet scenen och höll ett tal, gick igenom K dörren sista gången, satt på våra platser - en sista gång. Sen var det dags, dags att lämna skolan för alltid. Ta bussen hem - en sista gång.
Just nu känns det hemskt, så tomt, alla minnen, all skit vi har gått igenom tillsammans. Alla roliga dagar, det är över nu - aldrig mer. Jag saknar det redan...

EDIT: Bilder från dagen i skolan kommer härVi städade skåpen!Och chillade i hemklassrummet...Kladdade på en tavla...... och sen på en till, haha.Och tog en massa pics på oss......Och sen sa vi hejdå till skolan vi aldrig mer kommer återvända till...

Slättängskolans bal 2009

Kom hem till Sara vid halv 3 tiden, åt och sedan började vi fixa till oss. Var klara vid halv 6 tiden och vid 6 bar det av till skolan. Alla var jättefina, träffade Picce och hans mamma tog foto på oss, haha :)
Sedan drog killarna vilken tjej de skulle gå med, jag fick Tåbe i 9D :) Vi gick till matsalen och satt tillsammans med Malin och Bajjo
Vi åt en massa, och jag och Malin höll vårt lilla tal :) Jag fattar inte hur vi vågade o.o
Sen var det dags att dansa och shit vad kul vi hade! Dansade första dansen med Tobbe då, och den andra med Picce <3
Blev väldigt förvånad när han sa att vi bara dansat två gånger igår, jag trodde det var fler, haha. Jag dansade med massor, men jag vet att jag dansade med min fillidutt en gång, och Viktor och jag dansade två varv runt skolan, haha. Det måste ha sett sjukt ut, haha, men riktigt kul var det! Tror jag dansade med Filip mest dock (a)

Vi dansade och dansade och dansade. Jag anade att jag knappt skulle kunna gå när jag gick upp imorse, och jag kunde inte ha haft mer rätt, haha. Vi hade så otroligt kul, kunde inte bli bättre :) Minns att jag dansade sista dansen tillsammans med Filip :) Sen skulle jag med Malin hem, och vi hade så ont i våra fötter att vi gick barfota över parkeringen med klackarna i händerna, haha. Sedan var det raka vägen till Öllsjö och ner i sängen på en gång, haha. Vaknade flera gånger av att Malin snackade i sömnen, ganska underhållande, haha :)

Tack alla som gjorde balen till en oförglömlig kväll! <3

Carro, Elin P, Erica, Milla, Elin E, Ghia, Malin, Sara, Nathalie, Johanna och GustavAnton W, Shuffe och Niklas AFilip och PicceGhiaI väntan på en killeCarro och Anton vid bordet

Adia och TåbePicce och jag på dansgolvetMalin och MillaI bakgrunden; Malin och Elin, Sara är längst fram

Uppochnervända paraply

Har nyss kommit hem från Åsum, spenderat några timmar tillsammans med Malin, Sara, Madde, Robin A och Dona med att se på fotboll... i regn. Faktiskt rätt mysigt, aningen kallt och lite blött, men vad gör man inte för Saras skull? (a) Haha, nej, jag skojjade bara :)
Ska snart sova, måste sova läääänge i natt, är så sjukt trött och imorgon är det faktiskt skolavslutning, den sista på Slät... Härlövskolan :) Det kändes bättre att skriva så, haha. Men innan jag ska sova ska jag skriva ett inlägg om balen också, måste bara fixa några saker först.

Skriver snart, ciao <3

11 juni

Så, nu är jag hemma igen :) Helt slut, ska skriva allt som hänt och hur balen var :) Men jag måste vila lite först :) Och få tänka, för imorgon går jag ut grundskolan :'(
Kanske blir det fotboll ikväll, jag tror det :) Men det har börjat regna, och mamma sa att de skulle fortsätta göra det även imorgon o.o Härlig skolavslutning med andra ord... not.

Nu ska jag ladda in bilderna från balen så jag kan lägga upp senare :) Ciao sålänge :) <3

10 juni

Idag är det bal! Och det finns så mycket så kan gå fel! Man kommer med någon som man inte vill gå med, men bryter klacken, man snubblar, trillar, råkar stämpla någon, spiller på klänningen, klänningen är i sönder, håret blev fail, sminket blir fel... shit här kan jag fortsätta i all evighet! Men de ska jag inte, för då blir jag bara nervös o.o och det är något jag inte tror jag ska vara just nu... xD
I alla fall, äter frukost och ska snart hoppa på bussen och åka till skolan för sista gången! Imorgon sover jag ju hos Malin och vi tar moppen, och på fredag åker jag ju med mamma och pappa till avlsutningen. Känns väl lite sorligt kanske, men de ska bli rätt skönt, för asså, den där busschaffören har fått sitt kärkort genom nått flingpaket eller nått!
Enligt schemat ska vi idag ha vanliga lektioner på förmiddagen, vilket betyder; Snacketimme med Malin... den sista <3
Och sen gympa (?) På eftermiddagen ska vi se på någon rockkonsert och invigningen av beachhandbollssplanen (där Malin har lovet att hon ska springa ut mitt under cermonin och skrika "Heja Dragan, heja Dragan, du är bäst!". Vi får se hur de blir med det, haha.
Sen när vi slutar blir det bussen hem till Sara och där ska vi börja fixa till oss :) Håll tummarna för mig...

Nu måste jag skynda mig, ska försöka blogga lite mer idag, får se hur de går :) Ha en bra dag, ciao <3

EDIT: Bilder från dagen i skolan kommer här

Att bygga ett tält...... det gjorde vi bra...... men att bygga två blev bara fel i våra huvuden, haha.Men vi försökte i alla fall, haha.Sen var det rockkonsert!
Och efter det hade vi inte kameran med oss mer, haha.

:)

Nu ska jag snart nana kudden, hihi :) Måste packa till imorgon också och sova så jag är pigg heeeela långa dagen o.o Bloggar nog imorgon bitte, godnatt :) <3


9 juni

Vad har vi gjort idag? Inte mycket, hihi. Började med att jag och Malin läste våra texter för hela klassen :) They loved it :) Och sen var det hiphip på tyskan och lek på NO:n, arbeta med klippboken på svenskan och bilden. På matten så var vi nere i Kulan och spelade spel och på engelskan såg vi återigen hiphip :)
Imorgon är det balen, jag ska sticka till skolan som vanligt, sen hem till Sara med Malin, där ska vi fixa till oss. Efter dte åker vi till balen och sen hänger jag med Malin hem och sover där till torsdag, då vi har sovmorgon :) Sen blir det skola igen :) Så vi får se hur mycket uppdatering de blir de närmsta dagarna, ska försöka att få tag i en dator både hos Sara, Malin och i skolan (a)

Snart Ugly Betty och kanske lite B&J? Ciao :)


Snabbis

Ska snart sticka med pappa till hans jobb så vi kan skriva ut en massa papper till imorgon :) Hinner egentligen inte bloggan, men kände för att göra det ändå (a) Äh, ni vet ju hur jag e :) Haft en helkul dag idag, berättar mer sen, måste sticka nu... och har en massa att göra ikväll o.o

GRATTIS TILL JEJJE SOM GÅR UT 9:AN IDAG! :D ♥
Sommarlovet, du och jag, det vet du :D

Brr

Det är dimma ut. Så tjock att jag knappt ser vägen genom fönsterrutan, och alla som har varit hos mig vet hur nära vägen är till mitt hus o.o Och så är det iskallt! Verkligen, det känns som jag är i Sibirien eller nått, vafan är detta för jävla väder? Vart tog sommaren vägen? o.o
Vanliga lektioner idag... får se hur mycket vi kommer att göra egentligen :)

Ha en bra dag så hörs vi sen :) Ciao <3

8 juni

Hemma från Malin nu, har en sjuk huvudvärk, väldigt mysigt... eller inte.
Klassens dag i skolan idag, vilket betydde att vi började dagen med att se på hiphip och sen gick hem till Jenny, var där och fikade innan vi började med en massa lekar (som jag btw vann på (h)) och sen skulle vi göra nått där man skulle hoppa i brandmännkläder och springa runt i och tävla klass mot klass, sen åt vi och lägligt nog började de regna, haha. Tycker synd om 9C-D som var vid havet idag (a) Efter lunchen satt vi inne och myste innan vi åt glass och sedan fick dra oss hemåt. Jag drog till Malin tillsammans med Sara och Carro, vi stack in och fixade balskor till Malin och sen köpte vi nödvänligheter i affären innan de blev mys i soffan i Malins hus :) Sen blev vi utslängda när de var dags för fotbollsmatch, haha :)

Nu ska jag vila skallen, känner att de behövs. Ciao :)

EDIT: Bilder från dagen kommer härCrazy Boys ;)Jag tyckte nästan lite synd om Filip när de började sätta upp hans hår. Men bara nästan (a)Haha, cp bild på mig och Viktor!Malin var på krigsstigen, hahaJag och min Fadilito <3

Malin provade en brandmansstövel. Ser hon obekväm ut?...Då har vi den förklarande anledningen här, haha.

Malino girl!

Hemma med babesen hos Malin. Haft mysdag, så härligt:) Ska snacka lite med dem nu, bloggar igen när jag kommer hem.
Ciao snyggingar <3

Klass 9A's slut

Den dystra låten påminner mig om hösten
trots att sommarlovet ännu inte ens har börjat än
det är svårt att föreställa sig
att försöka förstå
att försöka uppfatta
fem dagar kvar - en vecka
sen är allt slut
imorgon när jag kliver på bussen - för sista gången åker jag buss en måndag
sen aldrig mer
aldrig mer den bussen med de människorna
imorgon när jag går in i skolan - för sista gången öppnar jag skåpet en måndag morgon
sen aldrig mer
aldrig mer skämt med Sara vid skåpen när vi kommer
imorgon när jag sätter mig i Sollans sal - för sista gången har vi mentorstid en måndag
sen aldrig mer
aldrig mer pannkaka och kebab med Niklas
imorgon när vi står och puttas i matkön - för sista gången väntar vi utanför bamban en måndag
sen aldrig mer
aldrig mer trassla in sig i stolarna och skratta åt det med de andra
imorgon när vi lämnar skolan - för sista gången väntar vi på bussen en måndag
sen aldrig mer
aldrig mer bus på bussen med Sara och Carro
imorgon när jag går och lägger mig är det ännu en dag närmare slutet
vårt slut
klass 9A's slut
och om jag blundar nu och sedan öppnar ögonen
kan jag lova att tiden gått så fort medan jag varit borta
att det redan varit fredag morgon och avslutningsdag
jag tänker aldrig blunda...


Gossip Girl

Känner mig väldans aktiv på bloggen idag! Hihi, blir så när man är uttråkad (a)
Har spelat kort med mamma och fick damp på att alla var så osociala, så jag skickade ett hej sms till 25 personer i min kontakt lista för att se hur många svar jag fick (a) Blev 15 stycken, haha. Sån no lifer jag är xD
Och om en timme så ska jag se på Gossip Girl och innan det ska jag duscha, I better get going, ciao :)

Boooor-ing!

Yes, för det är vad jag har nu. Så sjukt tråkigt!
Läst bloggar, varit inne på bdb, inloggad på msn, smsar, snackat i telefon med Malin men nej, jag har fortfarande tråkigt. Funderar på att se ännu en film, men vet inte vilken än. Har dock City of angels liggande på datorn och en B&J i frysen... hm...

Step Up

Så, då har jag sett klart både Step Up 1 och två :) Tvåan är bäst, det är mer hiphop i den, ettan är mest pardans (a) Och jag älskar The final dance ute i regnet i tvåan, rysningar, så bra är det! Inte konstigt att jag har sett den oräknliga gånger nu, haha :)
Har ni inte sett den måste ni göra det! ♥

7 juni

Godmorgon :) Sitter och väntar på frukosten och funderar över va djag ska göra idag. Lutar mot att jag ska se klart Step Up 1, hihi, hann 40 minuter in i filmen innan jag höll på att somna av trötthet (a) Och sen ska jag nog se 2:an också, för den är kärlek <3
Vädret är perfekt för innesittar dag, mulet och kallt :/ Hoppas det blir bättre nästa vecka, för snart är det skolavslutning, snart är det sommarlov!

Maten klar! Ciao :)

Dansfilmsmaraton

Rubriken säger allt :)Dirty Dancing - klar
Girls just want to have fun - klar

Ska starta Step Up 1 nu, får se hur mycket jag hinner se innan jag somnar, haha. Ciao <3

Nationaldagen...

Har firats med att göra ingenting och få ingenting gjort, men, är det inte så det ska vara? Eller? :)
Jag har tittat på Grey's halva eftermiddagen, de allra första avsnitten, börjar om igen ;) Och sen fick jag världens idé och disskuterade dem med Jess, nu kliar det i fingrarna! Hoppas bara det blir som jag vill (h)
Mamma och pappa kom hem vid halv åtta tiden tillsammans med några pizzor och nu, när alla andra ser på fotbollsmatchen så ska jag nog se film. Blir säkert en bra match men usch jag hatar Sveriges landslag ><

Have a nice night, ciao <3

VolturiForbidden to remember
terrified to forget
everything will change now...


Get ready, the volturi is here

6 juni

Blev inget bloggande igår, stack till skolan som vanligt, askul hade vi. De märks verkligen att det är slutet nu, för alla är tajtare än förut, sorgset, om en vecka är det lov och aldrig mer...
Vi hade i alla fall ingen tyska, på NO:n spelade vi kort och på svenskan, ja vad gjorde vi där? Jag minns inte xD Vi dansade på gympan, haha, sjukt kul! Dansade vals med Niklas, han snurrade runt mig så jag var helt yr och  gick in i honom två gånger haha, efter det skulle jag dansa foxtrott med Filip. Det var ju en upplevelse kan jag säga xD Han va bra, men de va sådär lagom kul när han skulle visa vad han kunde för Anna-Lena och snurrade runt mig X antal varv, haha. Jag och carro stack tidigare från dansen för att vi skulle på avslutningsmöte för Varma Hjärtan, där åt vi prinsesstårta och snackade minne, framtiden och sen fick vi diplom och biobiljetter samt kramar och applåder, tack för dessa två åren och sen var de tillbaka till SO lektionen. Där gjorde vi inte heller mycket, gick igenom provet vi haft i tisdags och sen slutade vi.

Bussen hem och sen packa väskan, var hemma i en timme innan jag stack till Sara. Var där till halv 6 tiden innan vi åkte med Carro till Malin där vi träffade Madde. Sen gick vi ner till Öllsjöskolan och slog ihop oss med de som redan kommit. Efter en halv timme eller nått gick jag, Sara och Madde för att möta upp Filip som kom med bussen och sen började vi grilla. När klockan närmade sig kvart i 12 gick jag och Malin hem, de flesta stack vid den tiden och sen var dte raka vägen ner i sängen för oss två. Sov till 11 innan vi åt frukost och packade ihop mina saker. Gick ner till skolan igen och städade efter gårdagen, det var rätt nödvänligt kan jag säga. Sen hämtade faster upp mig och körde mig hem, vi satt ute och pratade en timme och nu sitter jag här. Mamma och pappa ska snart köra hem från Jönköpin och jag funderar på att gå och fixa lite att äta :)

Hoppas ni har haft det bra :) Ciao

EDIT: Bilder från kvällen kommer här
Jonny B.Good

Någon som minns den låten? Av er som gick tillsammans med mig i femman? När Calle började spela och ville att vi skulle sjunga med, och alla tappade bort sig efter två rader? Minnen <3

Har spenderat någon timme eller två med gitarren, det var ett tag sen sist men jag kärlekar de fortfarande :) Känner för att se ett eller två avsnitt av Grey's nu, det var några veckor sen nu (aa) Lite för länge tycker jag allt xD
Och btw, Amanda om du läser detta kommer du inte få det lätt i skolan imorgon (a) You better watch up! xD <3

Ciao så länge :)

I väntan på en besökare

Dystra toner
det är mörkt och grått
väldigt kallt
jag ryser när jag tänker på vad som har hänt här
samtidigt är det svårt att förstå
vilka personer som gått här
före mig
trampat på denna marken
innan mig
vilka som har andats denna luft, sett denna natur, känt samma som jag
oviljan att verkligen vara här
eller så kanske den oviljan inte fanns då
innan
den tiden, tiden innan både mig och dig
kanske det är dem som har skapat oviljan
oviljan som man har när man är här
som man får varje gång man tänker på denna platsen

Trappan är lång och spiralvriden
med tjocka golvtiljor som nötts upp av alla som trampat på dem
och väggarna är mörkgrå
det är som fasan har målat rummen
som om det är djävulens hem
och även om solen lyser utanför
kan man inget ser för de stora murarna runt slottet
i varje fönster är det galler
det är omöjligt att ta sig ut
och även om man vet att man är ensam
hör man steg
andetag
man hör någon
men ser ingen
man ser bara något
något som rör sig från rum till rum i en
lång svart kåpa som går
ända ner till tårna
och släpar i det tjocka dammlagret

Släp - ritsch
atischo - prosit
var det någon som nös?
Inte var det jag då...

Och från ett av rummen hörs
mörka dystra toner som
speglar hela slottet så perfekt
och när man ser pianot förundras man
över hur tangenterna trycks ner
men det finns ingen där som spelar
ingen som spelar så man ser

Runt om finns det stora tavlor
hängande på nästan varje vägg
de döda tomma blickarna ser ner på alla som går förbi
är dem dödade eller vill dem döda?

I en spegel ser jag mig själv
och bakom mig
en otroligt vacker kvinna
med lång svart klänning
den går ner till tårna och släpar i marken

Släp - ritsch
knarr - brak
var det någon som trampade på en knarrande golvbräda?
Inte var det jag då...

Och där i hörnet sitter en man
med lång mörk rock
och hatt på huvudet
med ett bistert uttryck
gungande i sin stolt
fram och tillbaka
ser på mig ser på mig ser på mig
jag ser tillbaka tillbaka tillbaka
kan inte få bort blicken
men jag vill
vill inte se
varför kan jag inte titta bort?

Jag håller ett ljus i handen
lågan fladdrar oroväckande
jag skyndar mig
vill inte släcka ljuset
det är allt jag har
men jag vill bort
en vindpust kommer
smeker min kind och släcker lågan
svart som natten blir det
jag ser inte längre något mer
bara hör knarrande ljud, släpandet från kåpor och klänningar
mannens gungstol och pianospelaren i rummet bredvid
någon
eller något
rör vid mig
jag rår inte för det
jag skriker
och det skulle bli det sista jag gjorde
idag står jag i fönstret och väntar
väntar på en ny besökare...


4 juni

Idag är det torsdag. Idag var det praktiskt prov i hemkunskap. Idag har varit en bra dag :)
Praktiska provet i hemkunskap - hoppas på att det gick bra, hihi. Efter provet stack jag bort till syslöjden och gjorde klart min klänning (h) sömmarna och allt det där blev kasst (a) men klänningen blev ganska bra, den passar utmärkt :) Sen hade vi SO, Malin gjorde sin fördjupning i historia och vi fick betyg i SO ämnena och svenskan, sen åt vi lunch. Soppa. Precis de vi hade gjort på de praktiska provet, haha. På svenskan läste vi breven vi skrivit till oss själva i sexan och vi slutade tio minuter tidigare, satt ute i solen fram till matten började. Där hade vi inte heller någon lektion, vi lekte i tio minuter och satt ute resten av tiden. Engelskan, där lekte vi också, lyssnade på muntliga redovisningar och fick betygen, sen var dagen slut. Rätt så slappt, och mycke skönt :)
Imorgon vet jag inte alls vad vi ska göra, dansa på gympan och det är väl typ det. Hoppas på härlig väder så vi kan sitta ute på tyskan, jag behövde inte göra de frivilliga provet för högre betyg (h) Jäkligt skönt kan jag säga...

Nu ska jag bara njuta av att vara fri från läxor, de senaste veckorna har varit jobbiga. Ha det bra, ciao <3

06:32

Alldeles för tidigt på morgonen är det och jag har inte sovit bra idag, lovley, med tanke på att första lektionen är praktiskt prov i hemkunskap. Wish me good luck? Cuz' damn I will need it!
Om en vecka, jag vill inte ens tänka på va djag gör då. Sover som troligast, för kvällen innan har Balen varit, den stora Avslutningsbalen. En vecka fram.
Solen lyser idag, starkt ocg klart från en blå himmel, det har varit dåligt väder i två dagar, det känns som en evighet. Nu kan det fortsätta vara fint tycker jag...

You're the closest to heaven that I'll ever be

Fashion against aidsRock hard
F*** safe

Bara jag som tycker att den är riktigt snygg?

3 juni

Hey :)
Onsdag är det idag, för den som inte redan visste det (a) Onsdag = slappedag!  Alltid lika härligt. Började dagen med en mini-snacke timme me Malin, eftersom de där kanske var vår sista! Och det är smärtsamt det :'( Kommer sakna våra snacketimmar <3
Sen dansade vi och vi har alltid sjukt kul när vi dansar! Jag och Picce va ju lovley tillsammans ju! Förutom de stunderna när han mobbade mig (a) Och jag dansade med Macke igen, men vi kom fram till att vi var bättre på bugg än foxtrott (hur stavar man de egentligen? xD) och när jag dansade med Tim slå blev allt... fel, haha. Måsta nämna att min fillidutt helt klart är bäst :) Efter vi dansat och dansat och dansat satt vi ute en stund, men de började regna, så vi gick in, kollade i Muckfotokatalogen (som vi förövrigt fick i måndas) innan vi gick för att äta, vad det nu var som serverades i matsalen. Jag vill inte ens tänka på vad det kan ha varit!
Efter maten då, hade vi syslöjd och jag är så sur, för hade det inte blivit fel med blixtlåste hade jag nog varit klar nu! Testade den i alla fall, det den blev faktiskt rätt så bra, otrolig nog, haha. Ska nog sticka bort till slöjden på SO:n imorgon och göra klart det sista, om jag har tur :) För imorgon har vi praktiskt prov i hemkunskap på morgonen, härligt!
Sista lektionen var SO och tja, we didn't do so much faktiskt, vi hade Pictunary (inte för att jag kan stava det xD) och sen slutade vi. Slappedag zu ende!
När vi stod vid skåpen kom Viktor fram till mig och jag bad honom ställa ner sin pall på golvet så jag kunde sitta :) But he didn't like that, no, så han lyfte bort mig till Filips pall i stället och där satt jag rätt så bra kan jag säga. Satt pallen intill skåpen, lutade mig bak och hade benen på Westergrens pall. Jag fattar inte varför folk tittade konstigt på mig...
Sen när jag och Sara skulle gå till bussen hade vi världens damp! Och på bussen skulle vi testa headset och ringde till Filip, sen råkade jag klicka honom. Mihi, riktigt kul hade vi xD

"You are a werdokid"
"You are a werdokid"
"We are fucking werdokids! (h)"

...

Ugly Betty - Fashion is beauteful, what more can I say?

Suck

Urk, åtta dagar kvar och här sitter jag och pluggar in de sista arbetet för... denna terminen, detta året, för denna lärare. Och vet ni? Det suger, för jag pallar verkligen inte! ><

2 juni

Det står verkligen helt stilla i mitt huvud, men vet ni? Det gör inget. För jag tittad enys sut genom fönstret och såg, jag vet inte riktigt på vad, himlen, löven som vajar i vinden, träden och världen utanför, på ett liv, jag såg rakt på ett liv. Har du någonsin fått den känslan? Att du har sett rakt på ett liv, sett rakt på något helt underbart och bara önskat att du kunde få leva med denna känslan för alltid? Att du känner dig lycklig, äntligen känner dig lycklig? Det känns bra, det där, att finaly vara lycklig, det har jag inte varit på länge...
Idag vill jag leva, vem vill leva med mig?

Skolan va rätt chill faktiskt, trodde den skulle bli seg och det var den dock till viss del, men mest eftersom alla är så trötta just nu. På tyskan var det omprov, jag satt ute i solen med Malin, Sara och Madde. Efter det var de NO och de var väl den enda riktiga lektionen idag, för på svenskan skrev vi ett SO prov och på bilden gjorde vi allt annat än det vi skulle xD På matten och engelskan lekte vi och sen slutade vi typ tjugo minuter tidigare, så ja, chill dag.
Helt sjukt, åtta dagar kvar...

Musiken; en livsstil?

Musik, vad är det? Kan man kalla det en livsstil, då jag lever i en värld full av toner och noter? Då jag lyssnar på musik vad jag gör? Då jag faktiskt inte kan leva utan musik? Då musiken faktiskt är mitt liv?


Now it's my turn,
So, sit down, shut up.
Are you ready?

So, you think you know how this story goes?
Are you ready for this?


Var man än vänder sig, mötts man av musiken. I mobiler och andra maniker, det finns delar av olika låttexter nerklottrade på alla möjliga ställen, bänkar, skolböcker, väggar, radion som spelar, och inte minst i reklamer på tv:n. Det finns olika sorters musik, för de unga och de gamla, de förälskade och de övergivna. Man kan lyssna på pop, dansa till hiphop eller sjunga med i rock. Musiken lättar upp människans värld, gör det en aning lättare att leva, och ger några få ord om att allt en dag kommer att bli bra. I de flesta av alla de texter som finns, är tröstande ord kärleksfullt valda och noggrant sammanbundna till långa, mjuka meningar med djupt innehåll. De tröstar när man behöver tröst, de finns där, de är inspirerande och ofta dras jag in i en fantasivärld som jag har svårt att komma tillbaka från. Den verkliga världen är sämre än den värld jag egentligen vill leva i. Min värld där noterna är som fluffiga moln och väggarna är gjorde av LP och CD skivor. I varje vrå hörs lugna, vackra sånger och fåglarna har form av olika toner.


   Andra texter ger ut politiska och personliga åsikter, hur människor borde leva och agera, eller så berättar en text helt enkelt en historia, så olik alla andra. Många blir inspirerade av musiken och dess rytmer. Många vill själva försöka spela, och skapa något som resten av världen kommer att ta emot med öppna armar. Har inte de flesta en gång drömt om att bli nästa The Beatles eller Elvis? Att bli älskade och hyllade, tjäna pengar och leva ett lyxigt liv till ens dödsbädd. Men den drömmen kommer nog bara förbli en dröm för den största procentdelen av önskande och hoppfulla människor. Det är få som får en framtid i rampljuset, de allra flesta får nöja sig med att drömma, längta, hoppas och tro, tro att man har det som krävs, för att bli nästa kändis.

Men om man tar en snabb överblick på Hollywood, där det finns många popidoler som sjunger smöriga ballader och verkar vara så otroligt perfekta. Skrapar man på den, tillsynes felfria ytan, hittar man till största sannolikhet skvaller från deras fansidor och olika tidningar, där de antingen visar kändisens "rätta jag", eller där kändisen viker ut sig. De flesta festar hårt och ofta kommer dessa bilder ut, som ett bevis på deras mörka sida av livet. Trots allt detta, är de många tonåringars idoler, och det är en ungdoms stora dröm, att en dag bli som dem. Att bli en utav alla de populära kändisar som finns där ute i världen.

Jag skulle själv aldrig kunna bli så, skulle jag ens bli något inom musikbranschen, skulle det vara en artist, som visste vad hon gjorde och hade kontroll på livet. De människor, som kallar sig artister, men lever på pressens partybilder av dem, de är inga artister, och världen skulle lika bra klara sig utan dem. Men man tittar bort, man blundar för sanningen, för deras sätt att påverka de ungas sätt att leva. Jag har ofta frågat mig själv varför, men aldrig kommit på något bra svar.

   Musiken har gått, från att ha varit något underbart, till att bli fallet för så många som tror att de klarar trycket. Men för mig är musiken fortfarande en livsstil; min livsstil. Något jag avgudar och aldrig kan få nog av. Musiken är gjord för att lätta upp livet, även om den har utvecklats till något negativt de senaste åren, var först då jag hittade musiken, som jag kände att jag började leva mitt liv på riktigt.

   Det är också tack vare musiken jag fann dig, en utav mina bästa vänner, en utav mina närmsta vänner, trots det alltför stora avståndet mellan oss. Du har för alltid en plats i mitt hjärta, och jag vet inte hur jag ska kunna tacka musiken för att den fört ihop våra livsvägar, och gjort oss till de vänner vi är idag.

Jag älskar dig!   


Musik är min religion
Noterna är min bibel
Texterna är mina böner
Sångerna mina psalmer
Banden; mina Gudar.

Du, är en av mina bästa vänner!  Jess du vet att denna är till dig <3


1 juni

Ännu en underbar dag har det varit. Det är synd att den har spenderats till större delen inne i skolan, men såfort vi har haft en längre rast idag, så har vi dragit oss ut. Hela engelskan spenderades ute och när jag kom hem var det att se på reprisen av Gossip Girl och sen ligga ute i solen några timmar. Riktigt härligt!
Just nu äter jag glass och jordgubbar medan jag skriver min bokrecencion i engelska. Hela dagen har varit så fruktansvärt seg eftersom de flesta har varit otroligt trötta och allmänt borta. Lektionerna har varit grymt trista, dock ingen ovanlighet., första lektionen var dock värst då jag var tvungen att sprätta upp exakt allt jag sytt på min klänning under dagen, och mer än det. Shit vad sur jag var efter det ><

Nä, nu ska jag fortsätta med engelskan, måste plugga lite SO också, vi har prov imorgon. Ciao :)

RSS 2.0