Nu är det verkligen vinter på riktigt

Imorse när jag skulle gå till bussen var det så fruktansvärt kallt. Jag hörde fyra minus någonstans - väldigt stor omställning eftersom det var runt en sju-tio pluss förra veckan! Stod i kylan och väntade på P och Bea innan vi gick till skolan - första lektionen var historia där bananen var försenad, hihi. Efter det hade vi engelska där jag och S satt ute och skulle träna på vår redovisning, gick ju toppenbra, haha. Mest en massa flum och skratt blev det, men ibland måste man ha lite kul, wiho.
För ovanlighetens skull åt vi även i Äckelfyran idag, var faktiskt skapligt gott - för att vara där! Efter lunchen hade vi samhälle med genomgång av Sveriges lagar och redovisning av vår ekonomigrej. Satt ute med min kära grupp och tränade och jag tror ärligt att vi hade seriös damp då. Vi skrattade hela tiden, åt allting (speciellt åt spelettan som hade lektion i klassrummet bredvid där vi satt - nästan alla hade hattar på sig, haha! Stora Hatt - klubben eller?) och det blev ju inte bättre av att Freddie hade för avsikt att slå ner oss med en stol, haha! Han skylde på att han hade tråkigt, men vi anade att vi skulle ta skydd, haha!
Hela dagen slutade med skratt och skrik när vi kastade flygplan på varandra innan jag och P gick till bussen. När vi hopade av i Köpinge snöade det! Ni ser - vintern är verkligen är nu ♥Så här såg det ut när det snöade i februari hemma hos mig

Kommentarer
Postat av: Jennifer (Jejje)

Ge Göteborg lite snö 8D

2009-12-02 @ 17:36:09
URL: http://www.glitterzebra.blogg
Postat av: Alexandra

Jag har varit så sjukt off :(

Och gud vad jag saknar att prata med dig! Det är sjuukt!

Nästan dåligt samvete nu.Men så fin snöbild! <3

2009-12-07 @ 12:27:49
URL: http://isepona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0