Jullov

När jag åkte till Peloniusen vart de lika snöigt och vacker som musikvideon till Last Christmas med Wham, haha! Flingor som föll oavbrutet, vi såg knappt vart vi igen och precis som igår kunde vi inte ens finna övergångsstället när vi skulle till bussen, haha. Var i alla fall inne vid halv elva och träffade de andra, tog en massa bilder och sedan satt vi oss för att äta gröt (what's up with that? Söderfyrans mat förföljer oss eller nått!) och lyssna på rektorns tal. Såå mycket bättre än på Härlöv, haha, vår förra rektors tal var helt obegripliga, på sommaravslutningen nu i nian hade hon inget bättre för sig än att stå och snacka om msn, bdb, Twitter och Facebook. Hallå, vi gick ut nian, haha!
Nåja, efter allt var klart, efter att vi hade stått och kramat varandra om och om igen, sagt "god jul" och allt det där, då träffade jag mamma och vi åkte till den där enorma godisaffären på Långebro. Typ sexhundra sorters godis, o my!
Väl hemma åt vi, jag kollade på Vänner och Fresh Prince in Bel Air och sedan gjorde jag nytta genom att skotta bort snö... och åka pulka, hihi. Vad är snön annars till för, liksom? ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0