Kan man döda ett spöke?

Känns som en onödig dag, om dagar nu kan vara onödiga. Men jag har inte gjort så mycket, pratat med Madde i telefon två gånger dock, haha. Jo, jag har smsat en massa och chattat, blabla, social va?
Sen såg jag friidrotten nu ikväll, Jamaica sprang sprinten med Usain Bolt och Asafa Powell i truppen, mäktigt att se hela arenan stå upp för Bolt. Han är verkligen något ut över det vanliga. Och så var det stavfinalen där Steven Hooker gjorde välrdshistoriens två bästa hopp. Jag har aldrig sett något likande (det slog faktiskt Bolt's världsrekord de senaste dagarna). Killen hade två skador och när hopparna gjorde sig beredda för att gå upp på 5,80 satt han fortfarande med sina överdragskläder på. Ingen trodde han skulle hoppa, men så gjorde han entré på 5,85 - rev visserligen men det var ett otroligt bra hopp, för någon som inte ens hoppat in innan finalen startade, han hade inte gjort ett enda hopp på tio dagar. Han sparade sina återstående hopp och gick upp på 5,90 - ett hopp som räckte till ett VM guld. Han gjorde två hopp i finalen, två hopp och ingen uppvärmning och trots det är han bäst i världen. Sannslöst. Vi lär aldrig se något liknande igen. Sannslöst!

Nej nu ska jag snart sova. Måste upp tidigt (du vet vilken uppoffring det är Madde!) och ja, jag citerar vad hon sa till mig i telefonen: "Att be Milla gå upp klockan nio är som att be djävulen att släcka ner helvetet". Så mycket sanning i en mening har jag aldrig sett förut. Nu ska jag nana kudden, sov sött! ♥


Kommentarer
Postat av: Yojo

Absolut! Har längtat efter denna dag i hela två månader för att få se alla igen. Kände bara en innan jag kom till gruppen... så jag fick massa nya kompisar. Men bor dock inte så nära... har därför inte träffat dem alls! Men idag blir det äntligen av :D Börjar du skolan imorgon?

2009-08-23 @ 12:28:37
URL: http://yojos.blogg.se/
Postat av: Miss Dramaqueen

haha, varför gå upp så "tidigt"?

2009-08-23 @ 17:06:42
URL: http://itisart.blogg.se/lisa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0