Fest hos C 080809

Var hemma hos C lite efter fem och fixade till mig, Sara och C var redan klara med det så jag kunde springa runt lite som jag ville, haha. Själva festen skulle börja sex men ja, det blir ju aldrig som man tänker sig men vid åtta hade de flesta kommit i alla fall. Och detta inkluderar då; C herself, Sara och jag, Filip, Robin A, Johanna, Emma, Emma, Malin och Jossan. Två killar och så många tjejer, lyckat, haha. Jag och Sara sitter ute och snackat med Filip och sen får de för sig att de ska spela fotboll - vinglandes båda två. Tja, det var i alla fall kul för mig att se på, haha. Sen satt jag ute med Filip och snackade utanför Carros dörr och det var ungefär då jag insåg att han inte skulle ha mer, haha. Sara, hon springer runt i huset riktigt glad, med dricka i handen och såna där Lisebergskaninöron på huvudet. Ja vi skrattade en del åt henne (förlåt Sara, men du såg rolig ut, haha). Jag hängde mest med Filip hela kvällen och den blev kanske inte så lyckad, men rätt kul, speciellt såhär i efterhand, haha.
De flesta stack vid tolv, Sara, jag och F skulle sova över och vi gick och la oss vid lite över två kanske. Men F kunde som vanligt inte vara tyst, haha, så han låg och snackade en massa, roade sig med att störa oss andra. Så han och jag stack ut en runda med cyklen - de var livsfarligt att åka på styret med han som körde, när han bara såg på ett öga också, haha. Men kul var det i alla fall, vi körde runt halva Köpinge, lyssnade på musik och snackade för inte tala om alla gånger vi höll på att krocka med saker - buskar, lyktstolpar, hus, bilar, soptunnor och staket, haha. Sen gick vi in och la oss, låg och snackade om en massa minnen och jag och F kollade i varandras mobiler och där vid halv fem somnade vi. Vaknade flera gånger av Wilma, jobbiga hund, haha. Först låg hon hos C och sen nere hos S och efter det vid mina fötter, haha. Men ja, vi vaknade väl till allihopa vid tolv, satt och pratade och började packa ihop, städade en del och sen lite efter ett drog S och jag hem. Är skapligt trött nu, haha, men det var de värt för de va en rätt rolig kväll ändå måste sägas. Kvällens höjdpunkter var:

När vi satt ute på gatan och Sara står där med sina kaninöron och kollar på Joppe och säger
S: Du ser ut som en puddel - så vart fan är kopplet?!
Efter hon kvicknat till några timmar senare berättar jag och C det för henne och hon ber genast Joppe om ursäkt:
S: Joppe?!
J: Ja?
S: Var det dig jag kallade puddel?
J: Ja...
S: Förlåt för det
J: Det är lugnt, jag tog inte illa upp - jag anade att du inte visste vad du sa, haha.
 

Eller när Filip vinglar omkring, tar tag i mig och säger att han måste på toa, ställer mig utanför och säger åt mig att stanna, går in och låser dörren och efter kanske fem minuter låser upp och öppnar dörren men inte själv kommer ut. Jag kikar in och ser honom stå vid handfatet och kolla på mig sen säger han "Milla, kan du ta upp handduken på golvet till mig?" med värsta sadface och allt, haha. Så gulligt.
   Sen satt jag tillsammans med Johanna och Filip så kommer Sara gående och jag ber henne sätta sig ner på golvet, hon sätter sig bara rakt ner utan att se sig för och sen vill hon prata med Gustav som F har i telefon. Hon säger till G att hon älskar honom och att han är en skitbra vän men att han älskar Johanna och att de passar ihop, att de ska fortsätta vara tillsammans och när jag sen säger åt henne att gå till C, då säger hon nej och jag frågar varför. Hon svarade att hon inte kunde resa sig upp...

Det var endast några av de roligaste ögonblicken och denna festen tror jag vi kommer snacka en hel del om nu i efterhand, haha. I alla fall jag, tyckte den var riktigt rolig, och mysig. Hade värsta deeptalk med Sara på toaletten sen och jag kommer aldrig glömma när Filip skjussade runt mig på en cykel i Köpinge halv tre på natten...

Tack för kvällen finaste! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0