With your feet on the air and your head on the ground

Så nu har jag vaknat till liv... halvt typ. Eller nej föresten, det har jag inte alls, men äh, jag skriver ändå.

Just nu sitter jag och äter, välbehövligt, eftersom vi bara åt frukost innan vi åkte och sne tjockade oss med godis i bilden, haha. Och så lyssnar jag på Placebo och funderar på när de kommer till Siesta, de hade varit häftigt att se dem live tillsammans med Tilda och Jejje. Vilket minne de skulle ha blivit...
Aja, jag funderar på att gå och duscha, men jag tor rinte riktigt där är varmvatten än. Så det får vänta en stund, och fram till dess så... vet jag inte vad jag ska göra. Packa kanske hade varit en bra idé, så jag inte bara glömmer bort det och får göra det imorgon innan jag ska åka, haha. Det hade varit typiskt mig det där xD För ikväll blir det både Gossip Girl och Wipeout, kan inte missa något av det, och på tal om missa, så insåg jag precis att jag har missat reprisen av Ugly Betty xD Aja, jag kommer missa de på tisdag också, så skit samma.
Jag kan ju passa på att berätta vad jag och Tilda har gjort i Jönköping.
Vi landade hemma hos bror vid halv åtta tiden. Då blev det först mat, coh sen drog vi oss uppåt för att se på Slumdog Millionair. Vi stängde av filmen efter ungefär en timme, för det första var vi så sjukt trötta, och för det andra var filmen inget vidare bra. Där var aningen många flashback... eller så var hela filmen en flashback, jag vet inte riktigt, jag blev bara förvirrad av den, hahaha. Fast de jag inte riktigt fattar är varför alla filmer som folk säger är bra, egentligen är dåliga. För jag har sett Seven Pounds, den säger alla är bra, den är konstig. Slumdog Millionair har vunnit en massa priser, jag fattar knappt vad den handlar om, alla tjejer gråter till A walk to remember, jag tycker hela filmen är så förutsägbar att det är synd om den. Sen var det en film till, men den minns jag inte vilken de var, haha. Men ja, deta var bara nått onödigt jag kände för att plocka med, ahah.
Vi sov och gick upp... äh jag vet inte vad klockan var. Men vi var i alla fall på a6 runt halv ett eller nått, tror jag. VI gick runt och provade en massa klänningar, all for nothing. Vid tre gav vi upp jakten, köpte vars en mjukglass och åkte hem till Johannas föräldrar. Där var vi en stund och hoppade på en studsmatta, haha. Vi fick värsta stötarna av den, haha. Sen åkte vi hem och bestämde oss för att gå ett varv runt sjön som finns en bit bort från brors hus. De slutade med att vi hade en fotoshoot där, TIlda fick stå modell och allt, haha. Sen ringde vi Ida och pratade med henne en stund. Efter det gick vi hem, spelade kort, bloggade och kollade runt på datorn i övrigt. Sedan var de middag och sen såg vi på en film... fast jag minns inte vad den hette xD Jo, Imagine me and you var det. Efter dne var slut sov vi, sen blev vi sadistväckta klockan kvart i tio. Inte alls mysigt de nej. Som protset låg vi kvar en stund extra i sängen, haha. Sen var det upp och äta frukost, packa och sen var vi på väg hem. MYcke mysig helg har det varit, nu tycker jag dock bara att Matilda Selén kan logga in på msn (a)

Nä nu ska jag duscha, ciao

EDIT: Bilder från helgenVi kom till Jönköping på fredagskvällen och började bära upp våra sakerVi fick halvt en bild på oss tillsammans... hahaSen gick vi ut i skogen och hade en fotoshoot

Värsta reklamen för convers blev det med, haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0