22 april

Heej :)
Idag har det varit en mycke rolig dag. Gårdagskvällen spenderades hos finaste Malino <3 Vaknade upp hos henne vid halv sju, åt frukost ocg tog några extra rundor runt Öllsjö och Wä innan vi åkte till skolan (fem minuter sena och samtidigt som skolbussen kom, haha). Vi började genast fixa till oss, byta om till våra vita leggins, ta på de orangea fotbollsstrumporna och våra... hm.... oversize tröjor (haha, jag har XS som vanligt, min tröja var L, haha). Sen satt vi upp håret och började spreja med olika färger (jag fick röd) (h) Sen bar det av till bildsalen där vi skulle måla oss vita på armarna och i ansiktet. Jag tror inte ni fattar hur äckligt det var att le, skratta och överhuvudtaget prata när man hade vit vattenfärg i ansiktet xD Såg säkert väldigt roligt ut, haha. Och tillsist klistrade vi fast våra näbbar och simfötter.
Ja, nu hoppas jag alla har listat ut att vi skulle vara Kalle och Knattarna (eller har jag skrivit det innan kanske? De känns så... usch mitt minne xD) Efter det tog vi vår mycke fina skylt, som jag förövrigt gjort (a) och gick ut i skolan. Jag fattar inte varför alla tittade på oss, vi var inte såå uppseendeväckande (a)
Så tog vi en massa massa bilder, tror det blev typ 117 bilder på Saras kamera, haha, som hon ska skicka till mig (a) Sara and the gang blev väldans söta som Power Puff Pinglorna tillsammans med borgmästaren och... jag har ingen aning vad de andra två skulle föreställa, haha. Och sen var vi, familjen Anka megasöt också, självklart *ego*. Robin W såg mest bara... skrattretande ut med sitt lila hår som stod rakt upp, tillsammans med lila leggins, shorts, nerklottrad tröja, skinnjacka, solbrillor och elgitarr xD
Men, jag tyckte ändå bäst om Ismael, som klädde ut sig till en tjej, haha. Han var mycke realistiskt klädd xD

Efter att vi tagit själva fotot hade vi gympa, där ägde vi ut alla, jag och Malin (Sara med på ett hörn)... med våra kläder (h) Tänk: Vita leggind, svarta shorts, orangea fotbollsstrumpor, stor röd tröja, håret spretigt och rött, springandes efter en boll. Jag tror de såg ganska kul ut (a) Bäst var det dock när vi skulle duscha, haha. Vi stog i typ en kvart och skrubbade bort färg från håret, hahaha.
Sen efter lunchen kom Malin på att hon hade glömt sina syslöjdssaker, så jag hängde med henne hem och hämtade dem. Tyvärr hade jag gjort samma sak, men jag kunde inte hämta mina saker, så jag hade typ, en timme där jag inte gjorde någonting. Inte kul alls xD Efter det var de SO och sen hem för att plugga till povet på andra världskriget som vi har imorgon :/ Plus att vi har np i matte. Kill me!

Aja, nu ska jag sova. Ciao

EDIT: Här kommer bilder från muckfototLätt de snyggaste ankorna i stan ;)Men våra stackars tår gick av en efter en :oIngen visste vad Westergren skulle föreställa... hahaPower Puff Pinglorna och deras gängTre ankor och Fadil! (y)Kalle och rockaren, haha!Jag och Fillidutt som var... jag vet inte vad han var, haha. Observera hur lång han är... eller hur kort jag är :oFillidutt och Picce, ja ingen vill nog veta vad de två gör, haha.Innan gympan, haha.Muckfoto 9A 2009!Och vi avslutar med en bild på oss ankor. Kvackvack - någon som säger emot? Nej justde ♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0