Den renskrivna sanningen

Här sitter jag och tänker. På dig, på livet, på allt egentligen.

   De olikfärgade bilarna susar förbi utanför de kvadratiska fönsterna. Samma bild två dagar varje vecka, igen och igen. Ibland sol, ibland dimma eller regn. Men alltid samma bild, alltid. Bakom vägen, bakom alla de bilar som är på väg till eller från förarnas arbete, bakom allt det kan jag se ett hus. Blått med röda knutar och en vit dörr. Varje dag jag sitter här, på samma röda stol i plast med hjul på fötterna och ser detta hus, undrar jag vem som bor där. Vem som varje dag vistas där, utan vetskapen om mina tankar och funderingar.

   Så brukar jag tänka, varje gång jag sitter på denna stol, men inte idag.

Idag vill jag se den där dörren öppnas, se dig stå där och le. Om jag önskar tillräckligt mycket, kan då önskan bli sanning, verklighet? Om jag blundar riktigt hårt och verkligen tror på det jag önskar, kan du då plötsligt bo där? Bara flyttas dit utan hjälp av något annat än min fantasi, önskning och dolda magi? Jag tror tyvärr inte det. Men jag vill, jag vill, jag önskar så innerligt att det kunde vara så!

   Från trädens gröna blad droppar dimman ner i det redan fuktiga virrvarret av långa grässtrån. Trots att det är ljust ute, är gatulamporna fortfarande tända. Som små bollar av ljus lyser dem i dimman.


Ett grått staket i någon slags metall eller plåt stoppar bilar från att köra ner de små, nästan obefintliga blommorna i rabatterna runt de noga utplacerade bänkarna. En röd pelare håller upp ett litet tak och där under skymtas en dörr som leder till en ingång jag inte vetat funnits.

   Min ingång är långt här ifrån, men jag kan se den helt klart framför mig. I mitt huvud kan jag se den tomma entrén till uppehållsrummet dit där jag tillhör. De blågrå skåpen och en ensam elev som hämtar böcker. I hemklassrummet är det en högljudd lektion när alla vill ha hjälp och läraren som pustar ljudligt.

   Fortsätter man ut genom dörren, tillbaka förbi skåpen kommer man tillslut till caféet. Där kan jag se alla de limegröna stolarna stå ordentligt iordning vid de ljusa borden, gjorda i antagligen björk. Bakom en stor röd vägg sitter rektorn som sköter hela skolan med bara en dator och en telefon som hjälpmedel. I kiosken, där frukost snart börjar säljas, sitter två av mina klasskompisar och väntar på alla hungriga elever. De ser ut genom glaset som avskärmar dem från yttervärlden, sätter sig tillrätta på de höga stolarna och pratar med varandra, precis så som jag och min kompis gjort förra veckan.

   Om man vill gå ett varv runt skolan, väljer man korridoren som går förbi hemkunskapen och NO-salarna. Från aulan hörs mjuka toner av piano och gitarr och genast förstår man att det är en lektion som pågår där bakom de stora dubbeldörrarna. Matsalen, eller bamban som du så sött säger, ligger i slutet av den korridoren. Dörrarna är stängda och man kan genom glaset se alla de uppställda stolarna och den långa muren som ska lotsa eleverna rätt. Det är fortfarande timmar kvar innan de första eleverna ska äta, och personalen städar nu slött golvet. Om man går tillbaka förbi aulan, kan man välja att ta antingen till höger eller vänster. Vi tar till vänster och passerar den fortfarande ouppackade syslöjds-salen, den strikta bildsalen och biblioteket som ännu inte öppnat, trots att skolan har varit igång i tre veckor nu.

   Jag är tillbaka på caféet igen. Ser mina vänner som nu säljer frukost till de hungriga. Går förbi dem, vinkar lite, ger dem ett uppmuntrande leende, medan de fortsätter att langa upp bullar som på löpande band.

   Om man fortsätter in genom en dörr, förbi de fulgula skåpen och en lång soffa, kan man snart skymta mig själv. Sittandes och skriva detta just nu. Snurrar lite på den röda plaststolen och tittar ut genom de kvadratiska fönsterna. Stiger man in i klassrummet möts man av ett rätt trist rum. Det är vitt och grått, med bord i ljust träslag och så de röda plaststolarna förstås. Man ser en flicka med ostyrigt lockigt hår, skriva med sin grå gnisslande penna i glödhet fart. En annan vässar sin penna och det kommer lågt mumlande från de två eleverna vid det bortersta bordet.


Men hur går detta ihop egentligen? Hur kan jag både skriva och se allt som händer utanför klassrummets fyra väggar? Min själ kan vandra var som helst, medan kroppen stannar någon annanstans. Detta för att mitt hjärta för alltid kommer vara med dig! Du har öppnat en ingång till mitt hjärta, som får mig att förstå vad vänner är till för. Du har öppnat en ingång till min själ, för att du ska ha en plats hos mig. Du har öppnat en ingång till mina sinnen, som får mig att se saker ur andra perspektiv.

   Du har nu fått en skriftlig rundvandring på Sveriges modernaste högstadieskola. Skolan som egentligen inte skiljer sig alls mycket från alla andra skolor, då den största skillnaden troligen är att det mesta i stolväg är i plast, rött eller svart och att lamporna går att justera efter eget behag. Men välkommen hit och se själv! Hitta själv skillnader och likheter mellan din egen skola och denna, bara kom hit. För hur mycket jag än blundar och önskar, kommer du aldrig bo i det blå huset...


30 april

Blä, vilken dag det har varit. Den har inte varit tråkig, lixom, jag har ju träffat vännerna och sånt, men riktigt seg. Även om man har haft en ledig dag efter Tysklansresan, så har jag inte hämtat mig i alla fall, och jag vet att det är så för de flesta i klassen också. Därför var det helskönt när vi fick sluta redan kvart över två istället för halv fyra. Var hemma runt en och en halv timme tidigare än vanligt, och de senaste timmarna har jag suttit och laddat upp Tysklandsbilderna på bdb, så här på bloggen kommer bara en skriftlig sammanfattning av vad som hänt, vill ni se bilder, kolla min bdb; Millaismyname

Gårdagen spenderades tillsammans med de finaste hemma hos Sara med glass, chokladsås och muffins, sedan blev det en snabb vända in till stan för att kolla den där klänningen jag sett på aima. Självklart var den slut, men istället fick det bli en ännu snyggare klänning i typ korallrosa, axelbandslös med ballongkjol, jättefin <3

Vad som ska hända i kväll vet jag inte riktigt, Sara är och firar sin kusin, Carro och de andra skulle på en fest, men jag var inte så pigg på de, det känns som jag skulle kunna sova typ femton timmar nu, eller nått, haha. Fem spänn på att bror ringer och väcker mig imorgonbitte vid sadist tiden tio, som han brukar göra. Han har ingen medkänsla för att jag sover länge, snarare tvärt om, han njuter när jag skriker åt honom i telefonen. De är såna tillfällen man bara vill smälla honom i skallen och bara blir sur över att han bor tjugofem mil här ifrån. Men å andra sidan är det nog tur, eftersom jag ligger i underlägge om vi börjar bråka fysiskt (a)
Hm, hur kom jag nu in på detta? Jag känner att jag bara babblar på om en massa saker som inte hör till... äm, hör till vad? Ja, det undrar jag med. Konstigt inlägg blev detta, endast ett bevis på att jag är megatrött, haha. 
Funderar på att se film, Step Up (eller Step Up 2?) (a) eller Försoning, vi får se vilken det blir :) Ciao

 

Boy, no matter what we go through

You step up I'll step up too

It don't matter what the haters say

As long as you are my boo

And no matter how hard it gets

This love will have no regrets

As long as when we steppin on the dancefloor

It's me and you


En liten snabbis

Det blir ett väldigt snabbt inlägg, för om några minuter ska jag åka till Sara och vara där med tjejerna en stund, sen blir de nog in till stan en liten liten runda för att kolla på den där klänningen som finns på Aima :)

Nu måste jag rusa, ciao

29 april

Jag hade tänkt att skriva världens redovisning på Tysklandsresan nu... men så fastnade jag bland alla bilder och tittade igenom dem några gånger. Och vet ni? Nu orkar jag inte skriva allt som har hänt, haha. För nu är jag riktigt hungrig och ska äta frukost. Ville mest bara att ni skulle veta att jag typ... lever? Haha, så en längre redovisning av dessa två senaste dagar kommer när jag orkar (a) Vi har i alla fall haft hur kul som helst och jag vill inget hellre än att åka tillbaka.

Nej nu ska jag ha mat, ciao

Hjälp!

Åh, vad jag e stressad! Om 6 timmar ska jag gå upp, just nu packar jag samtidigt som jag sitter och chattar och kollar på Wipeout. Nej det går inte så bra faktiskt. Dessutom är jag riktigt trött och måste sova, men jag har för mycket och göra och frågan är då, varför sitter jag här och bloggar då? Kan ju anvädna dessa minuter till att fixa resten och ändå sitter jag kvar.

Nej nu ska jag gå, kanske blir de ett snabbbloggande innan jag åker imorgon, annars hörs vi när jag kommer hem. Ciao

With your feet on the air and your head on the ground

Så nu har jag vaknat till liv... halvt typ. Eller nej föresten, det har jag inte alls, men äh, jag skriver ändå.

Just nu sitter jag och äter, välbehövligt, eftersom vi bara åt frukost innan vi åkte och sne tjockade oss med godis i bilden, haha. Och så lyssnar jag på Placebo och funderar på när de kommer till Siesta, de hade varit häftigt att se dem live tillsammans med Tilda och Jejje. Vilket minne de skulle ha blivit...
Aja, jag funderar på att gå och duscha, men jag tor rinte riktigt där är varmvatten än. Så det får vänta en stund, och fram till dess så... vet jag inte vad jag ska göra. Packa kanske hade varit en bra idé, så jag inte bara glömmer bort det och får göra det imorgon innan jag ska åka, haha. Det hade varit typiskt mig det där xD För ikväll blir det både Gossip Girl och Wipeout, kan inte missa något av det, och på tal om missa, så insåg jag precis att jag har missat reprisen av Ugly Betty xD Aja, jag kommer missa de på tisdag också, så skit samma.
Jag kan ju passa på att berätta vad jag och Tilda har gjort i Jönköping.
Vi landade hemma hos bror vid halv åtta tiden. Då blev det först mat, coh sen drog vi oss uppåt för att se på Slumdog Millionair. Vi stängde av filmen efter ungefär en timme, för det första var vi så sjukt trötta, och för det andra var filmen inget vidare bra. Där var aningen många flashback... eller så var hela filmen en flashback, jag vet inte riktigt, jag blev bara förvirrad av den, hahaha. Fast de jag inte riktigt fattar är varför alla filmer som folk säger är bra, egentligen är dåliga. För jag har sett Seven Pounds, den säger alla är bra, den är konstig. Slumdog Millionair har vunnit en massa priser, jag fattar knappt vad den handlar om, alla tjejer gråter till A walk to remember, jag tycker hela filmen är så förutsägbar att det är synd om den. Sen var det en film till, men den minns jag inte vilken de var, haha. Men ja, deta var bara nått onödigt jag kände för att plocka med, ahah.
Vi sov och gick upp... äh jag vet inte vad klockan var. Men vi var i alla fall på a6 runt halv ett eller nått, tror jag. VI gick runt och provade en massa klänningar, all for nothing. Vid tre gav vi upp jakten, köpte vars en mjukglass och åkte hem till Johannas föräldrar. Där var vi en stund och hoppade på en studsmatta, haha. Vi fick värsta stötarna av den, haha. Sen åkte vi hem och bestämde oss för att gå ett varv runt sjön som finns en bit bort från brors hus. De slutade med att vi hade en fotoshoot där, TIlda fick stå modell och allt, haha. Sen ringde vi Ida och pratade med henne en stund. Efter det gick vi hem, spelade kort, bloggade och kollade runt på datorn i övrigt. Sedan var de middag och sen såg vi på en film... fast jag minns inte vad den hette xD Jo, Imagine me and you var det. Efter dne var slut sov vi, sen blev vi sadistväckta klockan kvart i tio. Inte alls mysigt de nej. Som protset låg vi kvar en stund extra i sängen, haha. Sen var det upp och äta frukost, packa och sen var vi på väg hem. MYcke mysig helg har det varit, nu tycker jag dock bara att Matilda Selén kan logga in på msn (a)

Nä nu ska jag duscha, ciao

EDIT: Bilder från helgenVi kom till Jönköping på fredagskvällen och började bära upp våra sakerVi fick halvt en bild på oss tillsammans... hahaSen gick vi ut i skogen och hade en fotoshoot

Värsta reklamen för convers blev det med, haha


26 april

Nu har jag precis kommit hem från Jönköping. En längre sammanfattning av vad som hände där kommer upp när jag orkar skriva, haha. För just nu är jag riktigt trött, vi var tvugna att gå upp tidigt imorse, och sen har halva dagen spenderats i en bil. Inte så kul, men vi underhöll oss med att sjunga, så de var rätt lungt.
Om typ tolv timmar ska jag gå upp för att vi ska åka till Tysklan, inte så lockande faktiskt. Men de får väl gå.... antar jag, haha. Nej, nu måste jag packa upp och gå ut och sätta mig i solen en stund, världens underbaraste väder är det ju :) Sen blir det duschen, packa, förhoppningsvis msn med Sara och Tilda en stund, sen tv och sova. Låter ganska bra faktiskt :) Ha de så bra, ciao

25 april

Hej hopp, här sitter jag tillsammans med Tilda i Jönköping och väntar på att det snart ska bli mat. Dagen har varit helbra, vi var några timmar på a6, hittade dock inget :/ Sen åt vi mjukglass och satt ute i solen hemma hos Johannas föräldrar och snackade :) Sen när vi kom hem gick vi ut i typ.... skogen, haha, plockade blommer och hade värsta fotoshooten eller nått :) Massor kul, bilderna blev riktigt bra så de kommer nog upp på bdb när jag kommer hem. Vad vi ska göra ikväll är inte riktigt klart, jag tror det blir film, igår försökte vi oss på Slumdog Millionaire, men den var inte så bra, och vi var trötta, så det blev så att vi stängde av efter en timme ungefär. Den var inget vidare bra heller, så jag hoppas på att den filmen vi ser ikväll, är bättre. Imorgon åker vi hem runt elva tiden, och sen så ska jag typ... vila och packa upp och sen packa ner igen xD Vi ska ju till Tyskland på måndag (h)

Nej nu ska Tilda blogga på sin blogg också, vi hörs :) Ciao


New moon

Så, efter en stund i den überheta solen ska jag nu in och byta kläder (vad har man på sig när man åker tre timmar i en bil och det är riktigt varmt ute? xD) och så måste jag packa också, kanske bra att man gör det, haha. Ahh, jag är alltid ute i sista minuten. Ville bara skriva ett sista inlägg innan vi åker, typ ta värsta avskedet xD Nåja, datan följer med, så om jag får internet att funka när vi kommer fram, så kommer jag blogga ändå :)

Ciao så länge :)

Ni ska inte vara rädda för mig, jag kommer med peace

Här sitter jag och äter glass medan jag chattar med Tilda. Vi hämtar henne om typ två timmar, och jag har inte ens börjat packa än... äh, det är Milla i ett nötskal xD Det är så sjukt underbart väder ute, jag funderar på att ta med mig New Moon och sätta mig ute i solen en stund innan vi ska åka. Jag längtar verkligen efter sommaren, värmen , ledighet, alla vännerna... åh, bara några veckor kvar! 8D När vi är i Tyskland skulle de tydligen bli 25 plus när vi kom på måndan, låter rätt lockande va? 25 plus, strålande sol och gå runt me de finaste i Berlin, ahh <3 Dock var det inte ett dugg lockande att tänka på måndagen när de sista Sara sa till mig innan jag hoppade av bussen, var "Jag kommer och hämtar dig runt fyra på måndag morron". Fyra, usch!

Dagens skönaste kommentar kom i alla fall (på tal om ingenting nu) på svenskan då Sollan sa att hon gillade gammelsvenska när präster predikade, och så jämför hon "Ni ska inte vara rädda för mig" och hur de lät på gammelsvenska. Så säger Robin W med riktig fet brytning på typ göteborgska "Ni ska inte vara rädda för mig, jag kommer med peace" så gör han peace tecknet xD De måste vara ödet, men samtidigt som jag skrev detta loggade han in på msn, hahha xD

Nä, nu lockar solen massor, så jag ska ut en stund. Bloggar kanske innan jag åker, men datorn följer i alla fall med, så nej ni kommer inte slippa mig xD Ciao

24 april

Ih, det är fredag morgon, oyeah *happydance*
Dagens plan är: att åka till skolan, ha muntlig redovisning i tyskan, sen några andra lektioner, innan vi ska åka och bada på gympan, dock ska inte jag vara med (a) Hahah, sen tillbaka till skolan, ha sista lektionen, åka hem och packa. Sen vid fem eller nått, så ska jag åka hem till Tilda, hämta upp henne (och ta en titt på hennes nya rum, haha) sen åker vi till Jönköping tillsammans :)
Vi kommer hem på söndag och då blir det typ bara hem, innanför dörren, packa upp, duscha, packa igen, lägga mig sjukt tidigt och sen upp tre på natten, för halv fem på morgonen går bussen till Tyskland, Berlin, Sachsenhausen. Sen kommer vi hem igen dagen efter, lediga på onsdagen, har skola på torsdagen, och sen är vi lediga freda, lörda, sönda och månda. Låter ganska härligt va?

Nej, nu ska jag börja fixa till mig, snart dags att hoppa på bussen. Ha en bra dag, Ciao

The natural life
you're born, you die
the natural life
you're wrong, you're right
the natural life
you're born, you die
the natural life's a lie


Suck

Urk! Värsta dagen i skolan på länge, riktigt länge. Jag visste att den skulle bli jobbig, men den var värre än väntat. Jag hade inte en enda lektion (haha, det där låter faktiskt mycket bra, i alla fall i mina öron. Men ja, de blir värre ><). Anledningen till att jag inte hade en enda lektion idag var... för att jag hade prov hela dagen. Japp. Först var det matte np imorse, från halv nio till fem över tio. Halv elva började första delen i vårt überstora SO prov, tog en halvtimme att skriva. Sen hade jag en timmes lunch, runt tolv började jag skriva andra delen på SO provet, lämnade in provet vid kvart över två, gick ut och tog lite luft. Sedan började engelskan och då hade jag muntliga np. Sen slutade jag. Härlig dag va? Hallå, det där SO provet tog mig nästan fyra timmar och tio sidor att skriva. De var ganska stort xD
Så ny känner jag mig rätt död. När jag kom hem var det första jag gjorde, att börja en stor expidition för att hitta mat, lasangen vi fick i skolan (som vi för övrigt åt ur djupa talrikar och med skedar) var inte den godaste, och efter två prov var man ganska hungrig... och hade en viss huvudvärk xD Sen satt jag mig ute i solen en stund, det är så sjukt underbart väder 8D Sen blev de duschen, och nu känner jag mig för första gången på hela dagen ganska pigg. Men bara ganska, jag är fortfarande aningen för trött för att dansa happydance med Tilda för att hon ska träffa Ida snart. Hade det inte varit för proven, så hade jag gjort det, de vet ni :) <3 Jag är så megaglad för er skull! <3

Nä, nu ska jag... jag vet inte vad jag ska göra xD Prata vidare med Tilda och sen soooova! De behöver jag, de har varit en alldeles för lång dag >< Ciao

23 april

Usch, denna morgonen är ingen "God morgon", så jag bemödar mig inte ens med att skriva det.
Det är tur att jag är ensam hemma på morgnarna, annars kunde någon oskyldig person lätt blivit skadad, mitt morgonhumör  är långt ifrån de bästa. Ärligt, i brist på annat är jag snart benägen att slå mig själv >< Usch, jag får skärpa mig innan skolan börjar, jag kan ju inte komma dit och vara ett freak... eller, de kommer jag vara ändå, med tanke på att vi har matte nationella nu på morgonen, och sen ett fett So prov på de. Men underbara dag, jag har längtat efter dig i flera veckor... Arw ><

Nä, nu jävlar ska jag gå och köra huvudet i väggen och hoppas på att jag blir så pass skadad att jag slipper åka till skolan. Good luck with that ><
Jag tänker inte ens säga "Ciao" till er, det är min symbol för att jag är på uruselt humör ><

Jag är född i en tid

Precis när dammet lagt sig ner

En meningslös tid

Exakt en tusendel försent

Visst bor det ett skrik

Någonstans i ditt lugna tysta liv

En vild fantasi

Som dränks i lådvinsnostalgi


Men när natten är ljus

I ditt sjuttiotalshus

Och du är ånga spår av ett moln

I en dröm om att fly till någonting nytt

Och du håller så hårt

När längtan blir svår

Så är jag dindindin att ta med

Att ta ut att ta in

I någonting nytt


22 april

Heej :)
Idag har det varit en mycke rolig dag. Gårdagskvällen spenderades hos finaste Malino <3 Vaknade upp hos henne vid halv sju, åt frukost ocg tog några extra rundor runt Öllsjö och Wä innan vi åkte till skolan (fem minuter sena och samtidigt som skolbussen kom, haha). Vi började genast fixa till oss, byta om till våra vita leggins, ta på de orangea fotbollsstrumporna och våra... hm.... oversize tröjor (haha, jag har XS som vanligt, min tröja var L, haha). Sen satt vi upp håret och började spreja med olika färger (jag fick röd) (h) Sen bar det av till bildsalen där vi skulle måla oss vita på armarna och i ansiktet. Jag tror inte ni fattar hur äckligt det var att le, skratta och överhuvudtaget prata när man hade vit vattenfärg i ansiktet xD Såg säkert väldigt roligt ut, haha. Och tillsist klistrade vi fast våra näbbar och simfötter.
Ja, nu hoppas jag alla har listat ut att vi skulle vara Kalle och Knattarna (eller har jag skrivit det innan kanske? De känns så... usch mitt minne xD) Efter det tog vi vår mycke fina skylt, som jag förövrigt gjort (a) och gick ut i skolan. Jag fattar inte varför alla tittade på oss, vi var inte såå uppseendeväckande (a)
Så tog vi en massa massa bilder, tror det blev typ 117 bilder på Saras kamera, haha, som hon ska skicka till mig (a) Sara and the gang blev väldans söta som Power Puff Pinglorna tillsammans med borgmästaren och... jag har ingen aning vad de andra två skulle föreställa, haha. Och sen var vi, familjen Anka megasöt också, självklart *ego*. Robin W såg mest bara... skrattretande ut med sitt lila hår som stod rakt upp, tillsammans med lila leggins, shorts, nerklottrad tröja, skinnjacka, solbrillor och elgitarr xD
Men, jag tyckte ändå bäst om Ismael, som klädde ut sig till en tjej, haha. Han var mycke realistiskt klädd xD

Efter att vi tagit själva fotot hade vi gympa, där ägde vi ut alla, jag och Malin (Sara med på ett hörn)... med våra kläder (h) Tänk: Vita leggind, svarta shorts, orangea fotbollsstrumpor, stor röd tröja, håret spretigt och rött, springandes efter en boll. Jag tror de såg ganska kul ut (a) Bäst var det dock när vi skulle duscha, haha. Vi stog i typ en kvart och skrubbade bort färg från håret, hahaha.
Sen efter lunchen kom Malin på att hon hade glömt sina syslöjdssaker, så jag hängde med henne hem och hämtade dem. Tyvärr hade jag gjort samma sak, men jag kunde inte hämta mina saker, så jag hade typ, en timme där jag inte gjorde någonting. Inte kul alls xD Efter det var de SO och sen hem för att plugga till povet på andra världskriget som vi har imorgon :/ Plus att vi har np i matte. Kill me!

Aja, nu ska jag sova. Ciao

EDIT: Här kommer bilder från muckfototLätt de snyggaste ankorna i stan ;)Men våra stackars tår gick av en efter en :oIngen visste vad Westergren skulle föreställa... hahaPower Puff Pinglorna och deras gängTre ankor och Fadil! (y)Kalle och rockaren, haha!Jag och Fillidutt som var... jag vet inte vad han var, haha. Observera hur lång han är... eller hur kort jag är :oFillidutt och Picce, ja ingen vill nog veta vad de två gör, haha.Innan gympan, haha.Muckfoto 9A 2009!Och vi avslutar med en bild på oss ankor. Kvackvack - någon som säger emot? Nej justde ♥ 

Här saknas en passande rubrik

Hallu, här sitter jag i Malinos rum och bloggar medan hon är och.. diskar High school musical. Ja, fråga inte, haha. Planerna är just nu att vi ska klippa ut näbbar och ankfötter, sedan sova och imorgon åka runt och hämta en massa orangea fotbollsstrumpor innan vi åker vidare till skolan, där vi ska möta Niklas och Viktor vid kvart i åtta. Efter det ska vi börja fixa till oss, måla oss med vit färg i ansikte och på armar. Hoppa i vita tights och stora färglada tröjor innan vi sätter upp håret och sprejar det i alla möjliga olika färger. Sedan ska vi fixa vår skylt (h) Och efter det... ska vi ha vår första lektion innan vi tar fotot vid nio. Ja, vi kommer se hellöjliga ut, och nej kommer nog inte att få se (a) Bara de som får katalogen, om jag inte kommer på något sätt att få in bilder i datan xD
Bredvid mig står det en burk med B&J, Strawberry cheescake, minns du den Tilda? :)

Malin ska köra ett litet gästblogg inlägg här, precis som jag brukade få göra på Tildas blogg :)
 Hej hej, nu är det malino som skriver och glad är väl alla för det :D eller nått
nu är det såhär att jag är cp trött så alla nu vill veta. För jag har precis tränat och det gick inte bra :(
nu ska milla och jag ha en liten snacketimme, för jag för sa mig precis. och det gjorde milla också säger hon :o
opps, nu blir det snacketimme på hög nivå. Och på tal om hög nivå , jag har ont i mitt högra ben.
och om någon har så roligt intresse att de pallar läsa mitt dumma inlägg som inte handlar om något,
så får ni nu veta att jag har randiga leggins, blå tröja ( utan bh ) och en svart liten strumpa och en oranage strumpa på mig?
hur normal är egntligen ja? ja, du. det är en fråga. Frågan är: varför milla målar ankfötter bredvid mig just nu?
ja, det var en fråga till. Detta måste låta väldigt kul nu, för nu har jag börjat snacka med mig själv.
och nu kom jag på att mitt gästbloggsinlägg blev längre än sjävla inlägget (?) och nu va det slut :D
lev livet som om det vore ditt sista, glöm alla beskymmer sorg och besvär. Va nöjd med allt som livet ger och nu fick jag en sångtext med på köpet :)
tack milla för att du finns och lyser upp min dag, jag älskar dig som min egen syster och bror (?)
godnatt mina vänner, nu klipper vi vidare med våra fötter (a) hell yeah = HÄLGE :D


Aaaaaaaaah!

Bakomliggande mening till rubriken? Malin skrek mig just i örat xD

Idag är det tisdag, för den som inte visste det. Tyckte att vi kunde börja med lite allmänbildande kunskaper. Det är inge vidare lätt att prata i telefon med Malin samtidigt som man skriver ett blogginlägg, ni anar inte hur lång tid det har tagit att skriva de övre tre meningarna xD

Skolan var rolig, mycke rolig faktiskt. Sollan var borta på svenskan, vilket gjorde att vi kunde sitta och prata hela lektionen, underbart :) På bilden skulle vi rita på en tröja som Niklas skulle ha på Muckfotot imorgon. Men istället för att färglägga den, slutade det med att vi började skriva våra namn på den, och rita lita annat också, för den delen, haha. Mycke snygg blev den, tro mig, jag provade den xD Sen fick jag och Malin den brillianta idéen, att vi skulle testa den båda två, tillsammans. Så Malin hoppar i den, och jag kryper efter. Det gick helbra, var bara lite knepigt att gå framåt... och att sitta... och att ställa sig upp. Och Malin höll på att strypa mig för varje steg hon tog, så hon fick gå framåt böjd och jag fick trippa på tå. Men kul hade vi (h)
Och sen resten av lektionerna... minns jag inte vad vi gjorde på. Men ja, de har varit en helkul dag i alla fall :)

Imorgon är det Muckfoto då, vilket betyder att jag ska sova hemma hos Malino ikväll, och vi ska vara i skolan redan kvart i åtta imorgon för att vi ska börja fixa till oss. Sprya håret och måla oss med vit vattenfärg, och så måste vi byta om till vita leggins och våra snyggsnygga tröjor. Äm ja, har jag sagt vad vi ska vara? Annars får ni fundera på det till imorgon (a) Hahaha, nej nu ska jag plugga so, prov i övermorgon.
Nej, jag kommer bara tänka att jag ska plugga (och skriva det på bloggen, för då verkar de som jag ska göra det) när jag egentligen går och typ... letar efter mat eller fortsätter chatta med Tilda (h)

Nej nu ska jag plugga (mwahaha) Ciao

21 april

Jag är för trött för att skriva ett inlägg... varför gör jag det då?

Grattis bror som fyller år idag, hoppas alla får en bra dag. Nu ska jag... gå och drömma mig bort till min varma och goda säng (a) Ciao

How many times have you watched me fall just to smile?


Att stå där...

Har du någonsin
stått där på
kanten
och sett tillbaka
på allt det som
redan hänt
sett på allt det
du lämnat
och önskat
att du kunde se allt
det som du snart
skulle möta

Att stå där
på den kanten
kanten mellan två liv
det är något vi
alla någon gång
måste göra
någon gång
måste vi alla stå
där

Jag har gjort det flera gånger
och det känns som
varje gång
känns de som
jag ska ta ett kliv ut
ett kliv ner
falla ner mot
den hårda
marken
och att det inte finns
något som
tar emot mig
när jag
landar

Men det har
alltid varit
någon
som fångat
upp mig
men denna gången
denna gången är jag
inte säker
att falla
att krossas
att dö

Denna gången är
allt jag vill
att dö
så snälla
ta inte emot mig
när jag kommer
fallande


I just want you to know who I am

Riktigt trist dag i skolan, men tack vare de närmsta blev den rolig ändå :) Efter att vi slutat stack vi in till stan (åkte gratis på stadsbussen, skilz på oss) (h) och sen var det bara till att springa runt och leta i en massa affärer efter kläder som vi ska ha på muckfotot på onsdag. Efter många om och men bestämde vi oss för att vara Kalle och knattarna. Så i typ två timmar sprang vi runt för att leta efter vita leggins, orangea fotbollsstrumpor (!) och vit hårspray, haha. Sen blev vi hungriga och tog ett litet stopp på Trendi för att äta innan vi stack till Sandelins för att kolla klänningar till balen. Jag togen en minivända till BK för att träffa Tilda en liten, liten stund. Helt klart värt det, har saknat henne <3
Sedan mötte jag upp de andra och så skulle Malin och comp ta bussen hem, jag, Carro, Sara och Madde fortsatte in till MQ för att kolla fler klänningar. Det var nog en mardröm för de andra, i alla fall Madde, som råstirrade på mig med största ögonen när jag bytte klänningar (oyeah, de va jag som var provdockan, haha). Jag tror att jag provade runt åtta klänningar, var av två passade... de andra var för stora (a) Så när vi gick därifrån försökte de få mig att gå upp i vikt genom att mata mig med godis... men jag tror inte att det funkade, haha.
Sen åkte vi hem, efter tre jobbiga timmar i stan, mina fötter är helt döda nu, haha. Och så har vi glosor i engelskan imorgon och jag orkar inte plugga :/

Nej, nu ska jag skicka bilderna från festen i lördags till Sara... det kan ta en stund, haha. Ciao :)

20 april

Godmorgon... eller nått. Så där vidare god är den inte, för det är ju måndags morgon och om två timmar är jag i skolan för att plågas en hel lång tråkig dag.
Sov så lagom bra i natt, konstiga drömmar på hög nivå. Vaknade av klockan (tyvärr xD) och bussen går om en halvtimme. Jag vill inte ens tänka på alla de läxor vi kommer få under dagen... Men åh, visst är livet underbart? *not* Jag vill bara sova (a) Och jag vill deffinitivt inte tänka mig en vecka fram o.o

Nej nu ska jag gå och fixa till mig och springa vidare i ekorrhjulet. Ha de så bra :)
Ciao


Show me what it's like
To dream in black and white
So I can leave this world tonight

Och så var cirkeln sluten

Livets svåraste stunder, är när man förlorar någon man älskar. Någon som betyder för en, någon som man håller i hjärtat, någon man vet med säkerhet, att man inte kan leva utan.
   Att förlora någon man håller så nära, den smärtan är inte möjlig att beskriva, för den gör så fruktansvärt ont. Det river i själen, hjärtat är sårat av taggarna från nyheten; han eller hon finns inte längre. Och att komma tillbaka från något sådant tar lång tid, alldeles för lång tid. Att läka ett sårat hjärta kan ta en evighet, ibland räcker inte ens en evighet till. För även om det känns som om hjärtat har läkt, så läker aldrig ett sårat hjärta, trots att det sägs; att tiden läker sår. Men det gör den inte. Tiden hjälper att gå vidare, men man kan aldrig släppa något sådan som när en utav dem man älskar dör från en. Det finns inte heller något botemedel mot ett sårat hjärta, även om så många önskar det. Jag är en utav dem, jag tycker det är hemskt att vara tvungen att uppleva döden, men den är oundviklig. Ett liv utan död är omöjligt att få tag på, därför måste vi fortsätta och enbart hoppas på det bästa, det är allt vi kan göra.
   Vi kan försöka reparera våra sönderrivna själar med plåster och tröstande ord, vi kan försöka lappa ihop våra såriga hjärtan med nål och tråd, men det hjälper inte. Ingen kirurg i världen kan hjälpa oss den dagen då vi utsätts för den här smärtan, inte ens den bästa psykologen kan få oss att förlåta oss själva för att vi inte gjorde mer för att rädda den försvunna. Den enda som kan förlåta det vi gjort, är vi själva, och en människas svåraste uppgift är att förlåta sig själv. Det är helt enkelt omöjligt, trots det försöker vi, utan positivt resultat. Och när vi uppnår samma resultat om och om igen, blir vi tillslut så trötta på att försöka, att vi sakta själva försvinner bort. Och när vi är borta, såras de vi lämnade kvar när vi försvann.
   Och så var cirkeln sluten...


12 <3

Så, hemma, tillbaka efter att spenderat typ tre timmar med Sara, Carro och Madde medan vi kollade på Malin-lag som startade serien med en vinst på 3-2 :) Malin, du va bra, fatta nån gång <3
Måste snart fixa lite att äta, vi snackade mat hela hemvägen och nu e jag mycke hungrig, haha. Dessutom börjar Gossip Girl snart, och efter det är de Wipeout. Och Malin, jag tycker att du loggar in på msn senare, och skickar bilderna från igår till mig (a)

Hoppas ni har haft en bra söndag :) Ciao


19 april

Uppe, vaken, pigg och på bästa humöret... okej, jag är uppe, men vi strycker de andra tre sakerna. Somnade runt ett i natt och vaknade vid kvart i tolv. Ska snart gå ner och duscha, för mitt hår luktar bara rök efter gårdagskvällen, haha, och vid halv fyra ska jag möta upp Sara och Carro för att gå och se på Malins fotbollsmatch :)
M en gårdagskvällen, ja, kom till Malin runt fyra tiden, sedan stack Malin, Madde och Johanna för att handla lite, medan vi andra gick mot Öllsjö skolan för att försöka hitta grillplatsen. Det lyckades vi inte med, så vi bosatte oss i ett litet lusthus för en timme typ. Snart fick vi sällskap av Filip och Viktor och vi roade oss med att.... egentligen inte göra något annat än att vänta på de andra, haha. Efter ett tag kom de tre utskickade körandes på sina moppar, och visade oss vart vi skulle vara. Vi hade gått lite fel, haha. Sen startade vi grillen *host* engångsgrill *host* och sen slog vi läger på en liten asfaltsplan där vi typ låg i varandras knän, åt korv och solade. Myspys. Sedan hittade någon en fotboll, och så började vissa spela lite, jag och Malin skulle gå för att leta efter en bänk till som vi kunde sitta på, det slutade med att vi hade en typ... mini snacketimme på några gungor. Efter en stund började vi frysa och fortsatte vi expidition efter en bänk. Så plötsligt hörde vi några röster, och trodde att de va några av våra vänner som kom gående, och vi tänkte då överraska/skrämma dem. Så vi springer snabbt fram och gömmer oss bakom väggen på ett hus, går tätt längs med den, hoppar fram... och ser att det är tre helt okända killar som kommer gående där på trottoaren. Mest lyckat var det när Malin skriker ut "Fan, de va fel!", och killarna råstirrar på oss. Aah, som vi skrattade, hahaha. 
Vi hittade ingen bänk och fick nöja oss med den vi redan hade, när klockan närmade sig halv nio började solen gå ner och det blev kallt. Alla letade upp sina jackor och vi startade en liten större eld. Så sat vi och åt marsmallows (som jag inte kan stava till xD) och jordgubbar. Mumsigt :)
Runt tio hade det blivit så kallt, att mina och Saras fötter var typ sönderfrusna, jag satt och skallrade tänder, haha. Vi gjorde svaga försök till att göra något, men alla frös för mycket för att orka prata, haha. Filip och Robin W tog Robins moppe och körde iväg för att hämta saker så de kunde sova över hos Gustav, vi andra ringde till dem och bad dem ta med sig fler filtar, de lovade de att göra. Besvikelsen var stor när de kom tillbaka tomhänta :/ Under tiden de var borta så utmanade Carro och Malin varandra på att de inte vågade springa i underkläder runt den ligga fotbollsplanen vi var på. Så de drog helt enkelt bara av sig sina kläder till de stod där i trosor och BH och sprang runt i mörkret. Haha, de där båda är helt knäppa <3 
Robin och Filip kom tillbaka efter en stund, Filip lånade ut sin jacka till mig, så där satt jag med en topp, klasströjan, min jacka + Filips jacka med en filt runt mig, och frös så jag skakade, haha. Jag fattar inte hur de andr akunde springa runt i underkläder xD
Runt kvart i elva stack Malin, Johanna och Gustav hem, vi andra stannade kvar runt en timme till. Jag hade ganska precis börjat bli lite varm, när Filip ville ha tillbaka sin jacka för att han och Robin skulle åka. Det var i den stunden jag insåg hur dåligt det är att vara kort, för liksom, tänk situationen när två killar på över 1.80 ställer sig och riktigt tittar ner på en med värsta mördar blicken... eller nått. Jag blev ju nästan lite rädd (a) xD Så det blev till att svepa in sig i en filt och sedan att gå hem till Malins tysta, mörka hus och vänta på taxin hem, haha. Mysig kväll med andra ord, kanske lite kallt, och tja, den delen där Madde kastade runt med ketchupflaskan var kanske inte så mysig, haha xD

Nej nu måste jag gå och duscha, ska snart sticka iväg. Malin lycka till på matchen <3
Ciao 

EDIT: Här kommer bilder från festenCarro grillade...... och sen satt vi i solen och hade det mysMålade Viktor med en kolbit, hahaOch vi försökte grilla marsmellows. Äm ja... hahaSara fick kakor som hon inte delade med sig av... (lägg märke till att hin har två tjocktröjor på sig, haha)

Tillsammans med min Bill-hoddie

Jag fick inte tag på en dator hos Malin,  vi sprang mest runt och... sprang runt. Så jag tänkte att jag skulle blogga en snabbis nu innan jag ska sova :) Och ja, ville mest bara säga att jag överlevde, ingen blev bränd när vi grillade (eller vänta... jo Sara och Carro, haha) och vi brände inte heller ner något. Eller ja, det mesta var helt när vi gick därifrån (a) *lalala* Dock, efter att vi suttit ner på en bänk i kylan i typ tre timmar är man rätt nerkyld och nu fryser jag riktigt mycke. Bill-hoddien är min räddare <3

Nej nu ska jag sova, imorgon ska jag dra och kolla på Malins fotbollsmatch tillsammans med några andra och ja, längre redogörelse om kvällen kommer när jag vaknat igen, haha. För den som vill veta (a)
Sov sött :*

Togheter forever
I love you more then ever

18 april

Om en liten stund ska jag åka till Malin, så det blir ett snabbt inlägg innan jag ska börja byta om (alltid ute i sista minuten, haha) och sen kommer Carro och Sara så åker vi tillsammans till Öllsjö. Kvällen ska spenderas på Öllsjö skolan tillsammans med det typ... 10 närmsta från skolan xD Aja, kanske bloggar jag en runda från Malins hus, vi får se om jag får tag på en dator, haha. I vilket fall som helst hoppas jag på en toppen kväll, och att ni får de samma :)

Ciao


Och väntar på känslan...

Det är fredag idag. Jag var bara tvungen att konstatera det, haha.
Värmen verkar vara här för att stanna, solen skiner hela dagarna och det kan egentligen inte bli mer perfekt. Och denna dagen har verkligen varit perfekt, jag säger bara: en lektion :)
Morgonen började med samling med min lilla söta Varma <3 grupp, och sedan hämtade vi upp våra sexor och gick till klassrummet där vi skulle vara. Sedan hade vi skitnsnack i 2½ timme. Egentligen är det ganska sjukt, imorse var jag en Varma <3, efter sexorna hade gått så fick jag i uppdrag att städa (Varma <3 goes städare) och sedan blev jag diktatör till sammanfattningen av vad vi gjort under dagen xD Och ja, det där vara bara onödigt vetande (a)
I alla fall, efter skitsnacket var det lunch, rester från igår, i en djup tallrik tillsammans med en sked, såg ut som vi käkade barnmat, haha. Sedan blev de gympa, där jag inte var med, istället satt jag och Barroline och tittade på när killarna spelade basket, innan vi skyndade oss till vårt Varma <3 möte med hela gruppen... om nu hela gruppen är minus typ sju personer, haha. När vi kom in i rummet satt det typ fyra andra där och vi ba "Hallå, var det inte möte?" Och de andra ba "Eh jo, men det är bara vi här" xD Sen efter vi pratat en massa om vad som händer på skolan, så är de några vi nyss pratar om som kommer ut och de ser ut som de nästan ska starta slagge, och så står hela skolans mobbningsgrupp ihoptryckta i fönstret och stirrar på dem. Lyckat, haha xD
Sen lyckades vi dock komma i tid till SO:n, som var dne längsta lektionen på länge (kanske just för att den var den enda lektionen för dagen?). När det var en kvart kvar var det enda jag hörde i mitt högra öra: "Kan vi inte sluta snart?" "slutar vi inte snart?" "Kan vi inte få gå nu?" "MEN HALLÅ SLÄPP OSS NÅN GÅNG!". Hrm, jag tror Niklas behöver lugnande piller (a) Efter att vi (efter många om och men) blev släppta, stack vi ut till skåpen och plockade ihop våra saker, Sara skulle snacka med mig, och så ställer sig Filip i mellan oss och hon gör typ... En Bella Swan i andra boken xD Hon slår till honom (hårt xD) och sen nästa sekund hoppar hon runt och håller om sin hand. Filip, han bara kollade på henne och gick iväg som inget hade hänt xD
Bussen hem med Elin efter det, och sedan en tur in till stan ikväll. Jag hittade jeans (vilket som e typ omöjligt för mig) så nu är jag riktigt glad :) Dessutom kom Jejje och Sassa hem idag, ännu en lyckoanledning! Gud vad jag har saknat dem! <3<3<3

Nu ska jag... jag vet inte vad jag ska, men Sara vill i alla fall läsa inlägget, så det är bäst jag postar det nu, haha xD Ciao :)

17 april

Tjollahopp, idag är det fredag och imorgon kan man sova längre än till halv 6 när klockan avbryter alla drömmar :/ Dagen kommer nog vara rätt soft, har jag på kän :) För alla morgonen lektioner är inställda eftersom jag ska ha skitsnack med min Varam <3 grupp och våra sexor :) Och när det är klart hinner vi i princip bara äta och sedan sticka en snabb runda förbi gympasalen innan det blir ett Varma <3 möte med hela gruppen. Och ja, efter de e de bara en lektion kvar, hahah :) Soft dag med andra ord :)

Hoppas ni har de lika bra sista dagen denna veckan, och att Jennifer och Ida får en bra sista dag på deras lov (btw Ida, ja du kan sicka på msn) (a)
Ciao <3

Framtiden är
blank
och det
som vi redan levt
det
är svart
svart som
natten

För att vi borde glömma?
eller för att vi vill glömma?


Får det vara en vitlök eller två?

Lång dag = tröttsam dag = många skratt = roligt
Logiskt, eller hur? :D

Vet ni vad jag gör? Jag äter chokladglass 8D Jag känner att jag förtänar det efter den hemska matupplevelsen i hemkunskapen idag o.o Let me tell you:
Klockan är halv 9 och 9A har sin första lektion för dagen; hemkunskap. Vi kommer in, och trodde inte att vi skulle göra någon mat och då säger mistluren till lärare att vi visst ska laga mat och delar ut ett recept till oss, pasta med valnötssås. Malin har redan bestämt att vi två ska vara, och hon ler när jag säger att jag är allergisk mot nötter. Vi delar upp oss, tar ett kök och sätter igång. Vi råkar få köket bredvid Fadil och Raad, många goa skratt fick vi, de där två är ju helt sjuka, ahha 8) Efter knappa 40 minuter, så var vi klara, och så satt vi oss ner med vår pasta blandad med sås gjorde av... mjölk, bröd, parmesanost och kryddor... och vitlök. Och vi är hungriga, så hugger vi in och vi märker... vi märker att det smakar fruktansvärt äckligt, det enda vi kan känna smaken av, är vitlök. Så vi kom på, att om man tuggade fort, kände man inte av smaken lika mycket, så där satt vi och tuggade i oss halvkalla pastapennor som små hamstrar. Och så gjorde Malin The Big Mistake, hon stoppade mitt i en tugga för att säga något, och jag gjorde de samma för att svara. Jag tänker aldrig äta vitlök igen! Så kan vi sammanfatta det xD Och för den som fattar denna uträkningen (som egentligen är mycke logisk):
Vi hade ett recept för 4 personer, men vi skulle bara göra till 2. I receptet för 4 stod det en halv vitlöksklyfta, men vi skulle inte dela på vitlöken, utan fick ta en hel, vilket resulterade i att vi hade dubbelt så mycke vitlök som vi borde ha xD

Malin har haft allmän damp idag, haha, den är ganska rolig att bevittna, dock xD Speciellt de delar då hon slår huvudet i bordet och sen knockar Sara xD Dessutom känner jag för att nämna (och tacka, haha) Gustav, för jag har snott typ... en del av hans klubba och halva hans glass som han åt idag xD Tack för att jag fick :) Eller för att du inte gjorde nått motstånd (a)

Så, nu har jag ätit klart min glass (skrev jag att jag åt det innan, eller tänkte jag bara att jag skulle göra det? xD Usch, jag tror jag börjar bli glömsk.... xD) I alla fall så ska jag dra mig upp nu, så de e bäst att posta inlägget innan det blir för långt... varför sitter jag och skriver ner mina tankar? xD
Ciao

16 april

Usch, vet ni? Jag har ingen musik alls att lyssna på, trots att det finns typ 350 låtar på datorn :/ Någon som har bra musik får gärna skicka via msn (a)

Jag kände för att dra till med ännu ett morgoninlägg, haha, bara för att jag inte har nått liv x) Nej, egentligen mest bara för att berätta för er att jag hade världens konstigaste dröm, haha. Nu vet ni det :) Fler nödvänliga saker jag tycker ni ska veta innan jag åker till skolan? Förutom det faktum att jag inte har någon musik alls att lyssna på och att jag drömmer konstiga drömmar? Hm... nej faktiskt inte xD
Ännu ett onödigt inlägg är slut, but I know you like me (a)

Ha de bra

Every single word secretly paints a fairytale

Of when we will melt into one...


I väntan på mat...

Just nu sitter jag och väntar på maten, medan jag chattar lite på msn, så vi får se hur långt inlägget blir innan maten är klar, haha (a)
Och eftersom jag känner för att göra en redogörelse av dagen, så tänker jag göra det med (h) Jag vet att ni vill vet exakt allt jag gjort idag ^^ xD
Först, så var det bussen i en evighetslång timme... eller ja, typ (a) *dramatisk*  Sen var det ett litet Varma <3 möte med min Skitsnacksgrupp :) Vi knåpade ihop tid och plats för vårt skitsnack som vi ska ha på fredag :) Sen var det elevensval = snacketimme me Malin <3 Och efter det gympa. Malin och jag va snabba nere i salen, och kunde fritt dansa runt när vi fick reda på att vi skulle ha djungelboll (för den som inte vet vad det är så är förklarningen enkelt rugby) :) 12 lika blev slutresultatet, inte illa alls när vi var: De Dåliga Laget mot Det Bra Laget xD
Sen åt vi och efter det var de syslöjd. Sprätta is the shit, eller hur? >< Jaja, jag klarade mig genom lektionen utan att sprätta upp fingrarna (men fick dock X antal nålar i mig >< Syslöjd e farligt för hälsan xD) Sista lektionen var so, och då kollade vi bara på någon film om nazism.
Sen var de bussen hem och så ringde Malin, mycke nödvänligt att vi snackade, ring mig igen senare ikväll gumman (om du nu läser detta xD) vi har mer att prata om...

Nej nu e maten klar 8) Ciao <3

15 april

Uhew, ännu ett tidigt blogginlägg, bara för att jag har tråkigt nu såhär på morgonkvisten. Egentligen borde jag gå och leta efter en tröja, men jag orkar inte resa på mig, såhär får jag sitta och frysa. Så kan de gå ;)
Kort dag i skolan, så jag är förhoppningsvis hemma redan innan jag hinner blinka... eller nått xD Man kan ju alltid önska. Sen vill jag bara dela med mig av min första tanke när jag vaknade imorse "Åhh! Vi har gått i skolan en dag, är det inte dags för lov snart?", vem håller med mig? (a) Tycker det var en bra idé :)
Och för att jag har så tråkigt, och för att jag inte har nått direkt att göra, och för att jag måste göra något så att jag inte somnar, och för att jag saknar ett liv så tänker jag lägga upp en liten låttext :) xD eller vänta, "liten" låttext var nog fel ordval, haha, men den e så fin, haha)

Tänk alla gånger som man märker att

Att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls

Tänk alla gånger som vänner sagt

Att du, bara du är den bästa dom haft


Dom vill de bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram,

men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls

Nej du får ingen hjälp alls


Tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals

Gått ner i depressioner, då mår man kass

De gånger jag inte har stått för det jag lovat

Vänt kappan efter vinden i hopp om att allt ska ordna sig


Tänk alla gånger jag suttit hemma

Istället för att hänga med så kallade vänner på fester

Ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan

Fast i sällskap med mina tankar lät jag timmar vandra


Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt

Ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt

Gånger jag sårat andra utan att mena det

Jag ber om ursäkt nu, förlåt men jag menar det


Har mindre vänner nu än då

Tänker ofta på de gånger gänget softa, längtar

Torkar tåren efter alla det där dumma gångerna

Som jag fått mitt hjärta krossat

Och alla de som bara varit vän på låtsas


Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit

Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv

Tänk dig en värld som rasar

Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata

Tänk alla gånger som jag varit ensam

Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat

Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad


Tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig

Sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig

Men saker blev som dom blev, mina problem

Blev saker som förändrat, det som fått mig att le


Tänk alla gånger som jag skrikigt på mamma

För att ett liv som dom andra är något jag alltid strävat efter

Men dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest

Har känt den flera gånger


Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om

Men somnat ensam, trasig, precis som vanligt

Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär

Och alla gånger som jag drömt att du var här


Tänk alla gånger som jag hatat min far

För att jag sagt "jag älskar dig", men inte fått något tillbaka

Men dina nyktra stunder är faktiskt allt jag behöver

Och pappa jag är stolt för jag vet att du försöker


Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit

Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv

Tänk dig en värld som rasar

Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata

Tänk alla gånger som jag varit ensam

Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat

Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad


Tänk alla gånger som jag gett ut mig själv

Vill låta gånger jag mår dåligt, men inte orkat gråta

Dagar jag tänkt på det hatet som getts

Som har dragit ner mig själv på det mest magiska sätt


Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta

Tänk alla gånger som jag sett min pappa åka ifrån oss

Efter dom har bråkat om något fjantigt

Det här är ingen saga, det här är min sanning


Tänk alla gånger som jag suttit där själv

Och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll

Alla stunder jag själv, bett om under och hjälp

Jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt


Tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta

För att jag brutit det jag lovat

Tänk alla gånger som jag inte sett en framtid

Det här är ingen saga, det här är min sanning


Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit

Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv

Tänk dig en värld som rasar

Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata

Tänk alla gånger som jag varit ensam

Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat

Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad


Här ska det vara en rubrik, men jag har ingen fantasi

Tillbaka till skolan... alla vet hur det känns :/ Lång dag ovanpå allt också, mycke härligt, in a none perfect world >< Speciellt eftersom hela dagen sparkades igång me tyska där vi såg världens tråkigaste film, och att vi på no:n fick tillbaka våra VG prov... de där proven sänker självkänslan :/ På bilden gick vi igenom provet vi ska ha om några veckor, och matten... den var så tråkig att jag inte ens minns vad vi gjorde xD De enda jag minns var att Malin slog mig bara för att ho inte fick suddit, tack för den bästaste Malino xD Engelskan fick vi reda på nationella, och sen var det att hoppa på bussen och åka hem. Det enda positiva med hela dagen (except faktum att jag fick träffa alla vänner igen) var att vi inte fick någon läxa till imorgon, kanske har lärarna fattat att de e bra med mjukstarter? (a)
Förhoppningsvis blir de fest i helgen :) Bara för vi har så stora planer lär de väl regna eller nått >< Our luck that xD

Ugly Betty börjar om... hm fem minuter, jag borde skynda mig att flytta ner till golvet (a) Och ändå sitter jag kvar... oj fyra minuter xD Passar på att skicka en krya på dig hälsning till Johanna <3 Och en bedjan om att Jennifer snart ska logga in på msn, för det var längesen vi snackade och jag saknar dog <3 Aaah! Tre minuter xD

See ya :)

14 april

Godmorgon... eller nått -.-
Tänkte mest bara slänga iväg ett snabbt blogginlägg innan jag sticker till skolan (där av det äckligt tidiga klockslaget :/). Så ja, nu sitter jag här, har precis ätit frukost och ska snart fixa till mig för att ta bussen till skolan. Jag är trött, jag vill inte åka, jag orkar inte, enda anledningen till varför jag åker är för att träffa mina vänner igen <3 Men äh, vafan, allt det där vet ni nog redan, så detta inläggt är egentligen bara onödigt. Aja, hoppas ni får en bra dag (nu blev de lite mindre onödigt va xD) dålig humor på hög nivå tidigt på morgonen (a)

Ciao :)

Like sunshine, you will shine on me forever

Större delen av eftermiddagen spenderades ute i solen tillsammans med New Moon och musikmaskinen, blev lite brun faktiskt :) Man kan ju alltid önska att det e lika perfekt väder imorgon, och att några av lektionerna är inställda så vi kan sitta ute i solen hela dagen :) Hade varit underbart, men jag kan nog fortsätta drömma om det...
Malino is back in town today, vilket har gjort mig mycke glad, har ju saknat min livboj en massa ju <3 Blir nog till att prata med henne i telefon ikväll, kan inte vänta till imorgon då vi träffas igen, haha :) Älskar dig bästavän <3

 Så, nu när ni har läst detta ganska onödiga inlägg har ni säkert förväntat er något roligt... nja, ni kan sluta vänta, för de kommer ändå inte att komma ;) And now I got a call from Malino's place, have fun suckers, cuz' I know I will <3

13 april

Usch två månader...

Sista dagen på lovet idag, imorgon blir det tillbaka till skolan... för att gå vaddå, 9 veckor och sen är de sommarlov? Tiden går kanske lite för fort nu :/
Tilda skulle iväg och shoppa idag, tycker hon kunde ha tagit med mig (a) Men nej, istället får jag sitta kvar här hemma och plugga på andra världskriget provet som jag har på fredag, lov is the shit, isn't it? xD Vädret fortsätter att vara magiskt vackert, så jag tror de blir plugg utomhus :)
Kände mig dessutom mycket stolt då jag somnade redan vid 12 i natt blev inget nattugglande med Hannah :/ Men vi har hela sommarlovet på oss, right? :)

Nej nu måste jag plocka undan efter frukosten och börja med läxorna :/ See ya


You taught my heart
A sense I never knew I had
I can't forget
The times that I was
Lost and depressed from the awful truth
How do you do it
You're my heroine

12 april

Hihihi, sju minuter och sen blir de två timmar framför tv:n; Gossip Girl och Wipeout, kan de bli bättre? Nej jag tror inte det :) Att sen skolan börjar om två dagar, ja det är ju en helt annan sak... måste vända tillbaka dygnet nu, hm...
Vaknade imorse till en gråmulen himmel och humöret var botten, timmarna gick och så plötsligt tittade solen fram :) Härligt :) Så eftermiddagen spenderades ute i solen med New moon och musikmaskinen ^^ Imorgon kommer Malin hem från Uddevalla, jag räknar timmarna. Saknar finaste ju <3 En hel vecka sen vi träffades nu ju :/
Nej nu får jag skynda mig, Gossip Girl börjar snart och Tilda behöver hjälp med namn... jag tycker att Milla är ett bra namn *host* xD

Ciao amigos :)

Even heaven is hell without you

In a darkened room

Beyond the reach of God's faith

Vintern är borta, våren tar sina första, ensamma steg till att värma upp planeten igen. Värmen mjuknar upp alla invånarna runt om i världen, de ler mer, de blir snällare mot varandra, våren utlovar löften om något bättre, om nya vackra tider och om kommande månader fulla av lycka. Men ingen värme, ingen lycka kunde tina bort de begravda hemligheterna som befann sig djupt inom mig. För jag visste, att då allt hade hänt hade jag gått i ett vägskäl, jag hade valt den väg jag i dag vandrar på, och man kan inte gå tillbaka i tiden. Och tur är kanske det, för den som mest bara upplevt en massa dåliga saker skulle lida sig igenom de minnena igen bara för att kunna röra vid de lyckliga stunder, de knappa, få lyckliga stunder som nästintill inte ens existerar.
   Alla dåliga saker som händer en person, får denna människan att växa, att mogna och bli något större, och förhoppningsvis bättre. Man kan ju undra varför, svaret är egentligen ganska enkelt; för ju mer saker det sker omkring en, ju mer tänker man på dessa saker och kommer oftast fram till samma svar. Man ska hålla hårt i dem man älskar, för man vet aldrig när man förlorar dem. Ofta får man känslan av att man inte är värd något, att man inte är älskad, att ingen bryr sig om en, att alla går bara för man själv entrar ett rum. Men så är det aldrig. För man är alltid värd något, man är alltid älskad av någon, man har alltid någon som bryr sig om en, och det finns alltid någon som stannar kvar när alla andra går.

Can I face the day

When I'm tortured in my trust

   Ibland funderar man också på varför just jag är värd något, varför inte någon annan är värd mer än vad jag är. Men det är egentligen fel att tänka så, för det händer alltid något bra till alla personer i världen, man måste bara tolka det på rätt sätt och vilja se det när det händer. allt för ofta vägrar människor öppna ögonen och inse vilken bra vän de har, vilken fantastisk familj, vilket bra liv de har. Men de människorna som sitter där och funderar över varför de är värda något över huvud taget, det är oftast dem som är värda mest, eftersom de bryr sig om andra mer än de bryr sig om sig själva. De behöver bara hjälp att se sådant ibland.
   Det jag är mest rädd för, är att förlora någon som jag verkligen tycker om för att denna personen inte tycker livet är värt att leva längre. Men livet är alltid värt att leva, det är alltid värt att leva vidare, för efter regn kommer solsken, och under tiden det regnar finns det alltid ljuspunkter som lyser i mörkret, vännerna och familjen. För tänk hur de hade varit att lämna alla dem man älskar bara för att fly från något som inte ens är bråkdelen så stor som allt positivt i ens liv? Even heaven is hell without you.

Why can't I steer the ship before it hits the storm

I've fallen to the sea but still I swim for shore

   Så även hur jobbigt det än känns, lova mig att aldrig känna så! För när alla andra går, då kommer jag finnas kvar där vid din sida. För jag vill vara den du kan luta dig mot när det är tungt, den livboj du sträcker dig efter när du faller överbord, jag vill vara solen som lyser på dig under de mörkaste perioderna, jag vill vara en stjärna som lyser dig rätt genom livets långa tunnel, jag vill vara en fjäril som hjälper dig att flyga, jag vill vara muren du kan berätta hemligheter för. Jag vill att du ska kunna lita fullt ut på mig. Jag vill vara allt det där, och när du är redo finns jag här, om du vill, och för hur länge du vill, kommer jag vara här för dig. För jag kommer aldrig glömma dig, du är en utav de viktigaste personerna i mitt liv.

Solens strålar smeker mitt ansikte, värmer min kalla själ utan att lyckas tina mitt djupfrusna hjärta. Vinden lyfter mitt hår, dansar med de rödbruna slingorna som gnistrar i solens sken och får trädens grenar att vaja taktfullt flera meter ovan marken. Den blå himlen skiftar sakta färg till röd, gulorange, rosalila, blå, en regnbåge där solens nedgång är mittpunkten, ännu en helvetets dag är över. Trots att den fysiska solen har lyst hela dagen, har inte min personliga sol gjort det, och den kommer inte lysa förens du är lycklig, och det vet jag inte när du blir. Men jag hoppas det är snart, för jag orkar inte se dig såhär mer, för du vet själv att du är värd mer än detta, innerst inne vet du det. Glöm aldrig att jag aldrig kommer lämna din sida, vad som än händer.

Tell me when the kiss

Of love becomes a lie

That bears the scar of sin too deep

To hide behind this fear

Of running unto you

Please let there be light

In a darkened room


Det där med påsken...

Påsken, den vet väl de flesta varför vi firar... men jag ser den ändå som en aning onödig, om man inte är sådär jätte kristen så man går i kyrkan och sånt. Men om man inte går i kyrkan och allt det där, varför ska man då fira påsken? Visst e de myspys att vara med familjen och äta godis och allt det där... men hallå, kan man inte göra det ändå? Måste man ha en högtid för att äta godis och klä ut sig till kaniner? Men nej, tydligen inte. Så vet ni? Nu tänker jag gå och äta lite traditionell påskmat (eller julmat? xD) och sen ska jag ta mitt godisägg och starta en film och försöka prata ordentligt, för alla som fick mms-ljudklipp av mig i natt har hört att min röst är ganska oigenkänlig xD
Ha det bra :)


Har du någonsin sett
en flicka med långt lockigt hår
med de klaraste blå ögonen
och armarna såriga av revor
från den vassaste rakhyveln

Har du någonsin sett
en pojke med de perfekta dragen
med de vackraste händerna
och själen trasig av alla slag
från de råaste mobbarna

Har du någonsin sett
en mamma med det sötaste ansiktet
med den finaste personligheten
och kroppen bruten på så många ställen
från sin makes hårda händer

Har du någonsin sett
ett förälskat par med sammanflätade händer
med hjärtan ovan deras huvud
och med ett sorgset uttryck vandra längs gatan
från världens förutsägbara meningar

Har du någonsin sett
ett barn med de gulligaste gurglen
med dockan i sin friska hand
och med den andra sjuka handen rädda sig
från en familj som inte älskar

Har du någonsin sett
en liten bror med det sötaste leendet
med bollen framför sina fötter
och med fingret dra bort en tår
från kinden då hans framtid grusats i några få ord

Har du någonsin sett
en syster med det gladaste humöret
med ett lysande liv
och med en ros sittande vid sin brors grav
från hjärtat hörs en svag viskning om att de ska ses igen snart

Har du någonsin sett detta? Annars kanske det är dags att du öppnar dina ögon, för detta är den verkliga världen.


RSS 2.0