April 12 2013

Vaknade upp och var inte alls säker på vilken tid på dygnet det var. Allt var liksom så... mörkt. Som om det var mitt i natten. Eller åtminstone tidigt på morgonen. Tittade på klockan. Fem över ett. Jaha. Det visade sig att mörkret kom från det regndimdisiga vädret som råder utanför fönstret och får Skåne att se ut som en dag i november, ungefär. Fast å andra sidan, hur många av dessa tolv aprildagar som nu har passerat, har sett ut som riktiga aprildagar? Just det, ingen.

Jag kom upp lagom bra för att läsa igenom lottningen i Champions och Europa League, det blev liksom tre mackor och lite ångest till frukost idag. Nja, så farligt var det faktiskt inte. Eller jo. BVB. Dem ska Real möta och det känns... ja, det känns... det känns som det känns. Bra eller dåligt får tiden utvisa. Och Chelsea (som gick vidare i Europa League igår trots förlust mot Rubin Kazan) fick Basel, som jag faktiskt såg vinna över Spurs igår på straffar. Ja, det var då inte meningen, men när jag startade tv:n bara... var det där och det gick tillförlängning och jag visste det skulle bli straffar (och det är väldigt kul att titta på det, så länge det inte är ens eget lag. Senast jag sa det såg jag England bli utskjutna från EM på straffar vilket följdes av La Roja som sköt straffar mot Portugal. Kanske ska knipa käft om detta så inget dumt händer?). Ja i vilket fall som helst så vet vi nu. For better or worse. Eller nått.

Jaha fredag. Igår skulle jag skriva, eller så var det tänkt, men det blev ju inte av när jag fastnade framför ovanstående. Så, jag hade tänkt sätta mig ner och göra det, kanske spela något med mamma, annars tittar jag nog på en film. Vi får se. Nu ska jag i alla fall tidsinställa några inlägg till er som kommer upp senare och vi... tja vi hörs imorgon så ha en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0